IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még feldolgozás aatt van ha kész még jobb lesz a minõség most még csak
720P HD ban engedi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ma estére Drebil szervez maguknak BOB os gyakorlást.Lehet bepofátlankodok anyagot gyûjteni.😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Savas kollega!
Mit bajlódtam,hogy megkeresselek a csata hevében😊)
Mondjuk a tegnapi esti mutatványom az csapnivaló volt.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A3do mappa alatt pedig ezek:
-205E2A7EB9ABF630
-24D09D962C3B85A6
-262
-2F9E698A3B768F62
-3D415DE251CF138A
-4282726E86357234
-6E4450680DD4E4F4
-7579706012CD2692
-79B2067251E86DC6
-828D1524BA19E97C
-8E14E896D839FF1A
-991CF762592768DE
-9DB84E94905E0A5A
-BE42697E6792665E
-D49FA300938ECB82
-F1C8243C8B0C30F2
Ezek vannak még ! na de én bemásoltam õket a Filesbe de kilép 50%(persze be is írtam weapons_ru stb-ba ami kell)Akkor hova másoljam ezeket!????
Ilyen plusz gépeket én még nem telepítettem, de amit ide bemásoltál, az arról szól, hogy a weapons_ru, plane_ru, air.ini fileokba milyen sorokat kell még beírni, hogy a játék tudja kezelni õket. Hogy az egyéb fileokkal mit kell csinálni, azokat hova másold, az nincs ide írva.
Ezek a fileok a játék mappán belül több helyen is megtalálhatók, ahonnan másolgatja a jsgme.exe, de a FILES mappában vannak azok, amiket éppen használ.
www.pumaszallas.hu
Add these lines ......
weapons_ru.properties
#####################################################################
# Me262NJ
#####################################################################
Me262NJ.default 4 x Mk108
Me262NJ.blue 4 x Mk108 & blue droptanks
Me262NJ.black 4 x Mk108 & black droptanks
Me262NJ.mauser213blue 2 x Mauser213 & blue droptanks
Me262NJ.mauser213black 2 x Mauser213 & black droptanks
Me262NJ.24r4mblue 24 x R4M & blue droptanks
Me262NJ.24r4mblack 24 x R4M & black droptanks
Me262NJ.2xX4blue 2 x X4 & blue droptanks
Me262NJ.2xX4black 2 x X4 & black droptanks
Me262NJ.none Empty
plane_ru.properties
Me262NJ Me-262B-1a, 1945
air.ini
Me-262B-1a air.ME_262A2NJ 2 g01 SUMMER
Na de én megcsináltam Files mappába betettem elinditom a játékot és betöltésnél 50%-nál kilép!😞
Akkor a HSFX-nél is úgyanez a probléma!😞Az megoldaná ha mind a kettõbe beraknám a filéket, mappákat mert eddig csak külön külön csináltam meg ,de úgy nem jó!
Amúgy errõl az oldalról szedtem le(csak regisztrálni kell): http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,5064.msg50232.html#msg50232
De itt sokféle új gép van (He51,Ju87C,Bf109T,stb)Na de akkor most hogyan csináljam meg ,mert kiszeretném próbálni az új gépeket!
Magyarisztánt ... ezeket a szarakodásokat ... Biztos vagyok benne, hogy a Mig-es szarakodásnak és a RedBull-osnak is az volt az oka, hogy valamelyik "elbírálónak" túl keveset fizettek zsebre ...
Ne de amit tegnap mesélni akartam ... Elnézést, de offolok még egy kicsit:
Mikor kint voltunk War and Peace-en, 3 kisvárossal odébb volt csak szabad szálloda. 2 jóbarátommal voltunk, direkt az alkalomra vettünk magunknak "I Love Tanks" egyenpólókat 😊 Kint álltunk a szálloda elõtt, cigizgettünk, vártuk a taxit, beszélgettünk magyarul ... kijött egy idõsebb fazon majd ránknézett, elnevette magát, majd miután kiderítette, hogy beszélünk angolul, megkérdezte: "Ti is a Show-ra mentek?" - mondtuk, ja, csak a taxit várjuk - "Mondjátok le akkor, elviszlek benneteket."
Elõállt egy kabrióval, amivel az utazás elsõ 3 perce qrva nagy élmény volt, a következõ fél óra kevésbé, ugyanis a picsánk befagyott a hátsó ülésen reggel fél 8-kor ...
De a lényeg: Kiderült hogy az úriember egy tanktulajdonosokat összefogó társaság elnöke, és elég sok mindent mesélt az ilyen rendezvényekrõl. Angliában sok ilyen rendzvény van (Szerinte némelyik kisebb még jobb is mint a WnP, mert nincs annyi ember, családiasabb a hangulat ...), ugyanis az angol mellett az amerikai haditechnika egy jó része is ott maradt a háború után, sok igen jó állapotban. Ezeket sokan felújítgatták, rengeteg magánkézbe került! (Több Willis Jeep-et láttam mint Kolozsváron Dacia-t!)
Biztos vagyok hogy emiatt könnyebb megrendezni egy 2-ik vh-s repülõshow-t is Angliában vagy Amerikában mint európa szívében ...
Egy jelenkori repülõshow "egyszerûbb", mert a bemutatóra a delikvensek a "saját lábukon" érkeznek. De egy (Vagy több) 2-ik vh-s géppel nem hinném, hogy ide-oda repülgetnek csak hogy megmutassák, irgalmatlan mennyiségû pénz lehet.
Sajnos család és lakás mellett most esélyem nem nagyon van megint kijutni, de qrva élet hogy a következõ kiutazásom úgy lesz megtervezve, hogy pár napra leugorjunk egy ilyen helyre (Barátaim kint élnek ... Én voltam a hülye, hogy anno nem mentem ki velük ...)
Aki megengedheti magának, megteheti, hogy 1 hétre elutazzon angliába, annak érdemes úgy szervezni, hogy egy ilyen show beleessen a hétbe. Életre szóló élmény ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"@istvankovacs76: Az más ... magyarisztán ... 😞 Gyûlölöm ... De semmi közük a repülõnaphoz ... Ami Európa szerte elismert és színvonalas rendezvény ... "
Mert nem vagyok benne biztos és elrontani nem szeretném a játékot!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Nem találom a fotóimat (csináltam cirka 1200 darabot a 3 nap alatt ...) de van repülõs is 😊
@istvankovacs76: Az más ... magyarisztán ... 😞 Gyûlölöm ... De semmi közük a repülõnaphoz ... Ami Európa szerte elismert és színvonalas rendezvény ...
Holnap mesélek, van pár dolog ezzel kapcsolatban ...
2hónapig semmibaj nem volt tök jó volt meg minden ozt hirtelen egyik óráról a másikra meghalt a net a torrent minden és így volt 3hétig!😞 upc kijött megnézte de az õ gépén tökéletes volt a net vétel! Ozt fogtam reinstall xp és az avastott tettem fel igaz vírust nem láttam fél éve(amióta avast van!) csak egy baj van vele rohadtul lassítja a gépet,viszont nod32 meg túl gyors volt!<#idiota>#idiota>
Én voltam pár éve a War and Peace show-n Angliában, a világ legnagyobb katonai jármû kiállítása, mondjuk inkább szárazföldi jármûveké, de ott parádézott egy Spit a fejünk felett, miközben eldübörgött mellettünk egy Tigris ... (Mellettünkön nem azt értem, hogy bent az elkerített arénában, hanem hogy az úton 1 méterre mellettem ...)
Ezt a feelinget nehéz visszaadni ...
Egy ilyen rendezvényre érdemes az életben egyszer ellátogatni ... én azóta minden évben megsiratom mikor van ...
The War and Peace show

Nem is tudom lesz e még ilyen ,hogy ennyi veterán gépmadár összejön .
Ez a duxfordi légiparádé hivatalos trailere😊
Õ készítette a videót.
Már csak az a kérdésem,mikor repkednek kecsón is ilyenek?😊
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Új logó by: berczely (Y)
De igazából most bogarászom a zenéket,és a koncepció az az ,hogy 40-41 es rádió adások mennének közbe. Találtam egy két ígéretes darabot,van magyar is de talán az nem menne hozzá,azt majd hazai témára tartogatom.
Amikor a németeket vannak elõtérben akkor német adás,ha az angolok akkor az õ rádiójuk. Abban az a jó,hogy kedvére vagdoshatja az ember ,a klipnek megfelelõen.
A lementett trackeket bedobáltam csak össze vissza.De molyoltam egy csöppet utána oszt megvan a nyerõ progi mivel én is elboldogulok.
Ilyesmi .
Majd törlöm ám õket.
www.pumaszallas.hu