IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laca, ezt neked küldöm sok szeretettel és mindenkinek a nagy Bob-ozás közben <#puszis>

Szerintem erre gondoltál tegnap. Elismerem, ez az elsõ il2 videó, amitõl annó padlót fogtam és azóta is kevés olyan videó született, ahol ennyire összhangban legyen a zene a képi jelenetekkel.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Szerintem is látványos, szép dolog, de én a game-ben ugyanígy szállok le és törik a futó. 😄 Amúgy én is kiváncsi lennék rá mennyi egy ilyen gépnek az ára, gyanítom hogy milliomosok hobbija.
mijki
Azért egy ilyet vezetni kemény lehet, sokat kell elõtte gyakorolni, mert gondolom nem filléres dolog egy ilyen és nem szeretnék ha a földbe csapódna. A másik meg ha 20m magasból el trafál valakit a földön az nem köszöni meg 😊

De nagyon cool ez a modell!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én is lehet hogy jövök.
acidrain
A srácok nagyban tolják a modellezést. Focke Wulf FW190 Dora 1:5

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Matthew Baker
Lehet hogy beugrok 😊

Új logó by: berczely (Y)

mijki
A küldi neve: Wings over Hungary!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
csináltam egy magyar küldit, a balatonnál, 32 messer ellen 64 B-17 és 16 mustang. Jó kis céllövölde. Este jöttök? Hostolok egyet 8-9 fele vagy hamarabb 😊

mijki
Vagyis nem én oldottam meg. Köszönöm minden magyar pilótának a tegnapi segítségért!

mijki
na megoldottam nem kell segítség 😊

elbasztam ma, jól megsebesztem a spitet de mellément sok, ugyanakkor kapott rendesen, elkezdett remegni a kezem azért basztam el😞(((
ugyhogy csak túléltem és megsebesztem egyet

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

mijki
Sziasztok!

A Google-be nem találtam semmit, mit csinálhatok akkor ha valamit elállítottam a vid kártyán és amikor belépek a játékba szemcsés, torz a kép?

mijki
Most hogy belegondolok, tényleg hülyeséget írtam az elõbb...<#falbav>
Sry

Her Laca
Jó látod😊 Az elsõ esetnél biza. El is találtad valamelyik controlját(ezt kiírta,😄 onnan is tudható ,hogy te voltál) de eközben én is kaptam ajándékot a szárnyamba.Jó hogy nem hallottad a mondandómat közben😊Nincs semmi harag ,de ezt tartsd észben.
Ha jobb pozíciód van szólsz,hogy váljak ki ,hidd el otthagyom neked.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

õszintén szolva pontosan nem tudom melyik esetnél történt, az egyiknél rajta voltunk 3-an egy spiten, üldöztétek, én elétartogattam oldalról és úgy lõttem. vagyis nem a 6-jából, hanem miközben fordult, elraktam. Volt egy másik szitu, ott meg majdnem nagy gebasz lett belõle, felettem is alattam is voltak, és lõttünk, az egyiknek majdnem nekimentem. ott a 6-jába próbáltunk menni.
szerintem az elsõ esetnél hibáztam.
Bocs mégegyszer, legközelebb elhuzok máshova külsõ szemlélõkénként láttam ilyenbõl több balesetet, megyek távolabb a sajáttol, értelme ugysincs 3-4 embernek 1 gépre vadászni, én is belátom.

szerintem sokkalta szarabb ha te hibázol, jobban fáj.

Her Laca
Hohó! De jó ,hogy látlak!!
Tegnap habzott a szám,jó is ,hogy már nem voltál a ts en mire véget ért a dolog😊
Tanuld meg! Ha elõtted egy baráti gép van nem lövünk. És ne azért mert történetesen én voltam a szenvedõ alanya a buzgalmadnak ( be is kaptam pár kiskala találatot) hanem mert NEM SZABAD!!!
És meg ne kérdezd honnan tudom,hogy te voltál,mert menten felkapom a vizet!😄
Mint mondtam a következõ ilyetén esetnél én magam foglak lelõni biztos ami ziher😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Tökmindegy, a másik repülésének is kampec onnantól kezdve, az hogy nem kill lett a vége, az már csak a szerencse kérdése.
Este 10 kor beül az ember a slotba, nagy nyögvenyelõsen elindul a mission, erre beledurrannak.

Most fáj? A másiknak meg akkor fájt, mikor te csináltad ugyanezt.
Kár volt felhozni.

nekem peso 2 killel log, de én inkább nem szólok neki, örülök hogy repülhetek, én csak fejbentartom, hány lövésem van eddig és élek-e még, ez a lényeg.

mijki
elképzelhetõ😊2x is😊de nem öltem meg senkit az tuti<#nyes>

acidrain
Kifutón felszállás elõtt... hmmm.. mintha történt volna már ilyen...
<#pardon1>

mijki
Többször nem halok meg Laca, hidd el<#bee1>

Her Laca
""Én ugye meghaltam tegnap VBoB-on.""

És még hányszor meg fogsz.<#mf1>
De mindegyik után azért ne csinálj gyász szertartást,koszorús körmenettel.
<#falbav><#help>

mijki
Sziasztok!

Én ugye meghaltam tegnap VBoB-on. De ez azért fáj, mert a kifutón felszállás elõtt bedarált egy csapattársam légcsavarja. De ez az egész meghalás nem zavart volna ennyire, ha a csata téren hõsként halok meg😞

mijki
Mi lesz az Amerikai szezonnal? Valakik megcsinálják? Én lehet hogy tudnék csinálni küldiket, csak nem tudnék hostolni annyi AI-t...

Üdv Mindenkinek!
A VBoB-on az eddig lerepült missziók riportjait ITT találod, egyedül az összesített eredményeket(General Stat) nem frissitetgeti Peso.
Ott végül is csak azt látod mennyi küldit repültél egy élettel ill mennyi légi gyõzelmet arattál ezalatt. Ha meghalsz nullázódik az egész.
Imádom a sólymokat... csodálatosak! <#eljen>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Láttam egy természet filmet, az Amerikai fehér fejû sasok egy nyúllal, konkrétan rögbit játszottak. Na az nem volt semmi.

szekelyland
Szinte vetekedik az ai La-7essel.....<#idiota>
Vajon milyen ennek a sérülésmodellje????? <#ravasz1>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
1,15 nél az az átfordulás?😊 Oszt még függõlegese sincs.

acidrain
A természet csodája ez a madár.

acidrain

acidrain
0:50-nél Tomcat-et játszik <#taps>

Dominó, Demeter nekem egyre ment abban a késõi órában. <#idiota>

Még 1x bocs mindkettõtõl. <#integet2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ez mekkora csíter! <#idiota>

A rácsapásból 10 G-vel húzta fel és még csak bese ájúlt, pedig se G ruha se oxigen maszkja nincsen.

Az erdõs résznél eszembe jutott a Csillagok háborúja egyik jelenete. Tudjátok melyik? Na az sehol sincs ehhez képest.

Hiába a természet csodája minden képzeletet túlszárnyal ezt láthattuk. <#nyes><#taps><#taps><#worship>

acidrain
Nálam is kifelejtett vagy 3 küldetést, Bár az is lehet, hogy mikor SG1_Mino hostolt, azok a küldik nem kerültek a Stat-ba.
Nekem sem 2 airkillem van idáig, igazából nem számoltam, úgy voltam vele, hogy úgyis vezetik rendesen. Ezek szerint nem. 😞

Zpogi
Valóban,az nem Domino volt,hanem 101/9_Demeter 😊

Nekem meg 4 airkill-em és 3 küldim hiánycikk 😞

V Domino
Szepy,bár ott lettem volna,de 3x is kidobott a szerver,fel se szálltam veletek.

A stattal kapcsolatban teljesen egyetértek,lássa már az ember,miért harcol.Nekem 2 küldi+1 kill nincs leriportolva,ezzel más is így lehet.Peso-t kinyírtam a múltkor,aztán vígan ficánkol stat szerint.<#hehe>

R.I.P. White Europe

Her Laca
Na ez az igazi repülés!

A haditechnika topickba linkelte valaki ,de ezt nektek is látni kell

Tegnap megkérdeztem a peso gyereket, hogy mi volt a bonus. Azt válaszolta, hogy az, hogy nem törénelem hû a mission <#idiota>

Azért megkérdeztem, hogy lereportolja-e. Megigérte hogy igen, de most hogy néztem a statom mégsem! Már legalább 3 küldimet sikkasztotta így el! Nem vagyok stat mániás, de azért mégis legyen már vmi célja azon kívül, hogy egy jót repkedünk. Ezt megtehetem máshol is.

Amúgy tegnap az idõ pocsék volt. A végén egy humán spitet felváltva csapkodtunk nullméteren Laca, Pogi, Dominó meg én. Annyira dobált minket a szél, hogy nem voltunk képesek normálisan eltalálni, így hamar kifogytunk a 20-sokból. De mi csak folytattuk felváltva, az üzemanyaggal mitsem törõdve. A mókának végül az vetett véget, hogy Dominó hõsiesen nekivezette a gépét. Majd hosszas keresgélés útán csak haza értünk szinte porzó tankkal és éppségben léeszálltunk.

acidrain
Holnap 21:00 kor kezdõdik a hutyutyu a VBoB-on.
Nehogy lemaradjunk!
Üdv a kocsmából! már nem vagyok józan!😊))

mijki
BoB-on belém jöttek és meghaltam. Ezt nagyon bánom, nem lett meg a 10 túlélt küldetés. Pedig már képet is csináltam <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

b@szki, eddig bobon volt 3 lövésem és még mindig csak 1 van fenn:S

Hát ez az! 😄 A három felkiáltó jel helyett egy "Sziasztok" elfért volna elõre... persze lehet, hogy én vagyok túl konzervatív! 😉

www.smart-bus.hu

ja bocs, ON

OFF:
http://www.youtube.com/watch?v=SfElcjQQjCc
http://www.youtube.com/watch?v=XAFsyGKmhb8
http://www.youtube.com/watch?v=DchkRjv8Mck
http://www.youtube.com/watch?v=aaxo_y06sRk
betegek😄

Scottt
Ne bántsd!Elsõ dolga a FAQ olvasása volt,és csak utánna kérdezett.Ritka a mai internetes világban az ilyen..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
Ser beszerezve ,behûtve (fele elfogyasztva) kész vagyok az esti hirigre.

acidrain
Ha itthon leszek este, akkor csatlakozom.

V Domino
<#nyes>

R.I.P. White Europe