IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legfontosabb ,mindenek fölött ,hogy folyamatosan kémleld a légteret. Nem csak elõre,hanem hátra fele is ,oldalra ,lefele,fölfele.Egyenesen sose repülj hosszú ideig ,mindig iktass be kisebb jobb illetve bal fordulókat,hogy a hat órádat is figyelhesd. Egy idõ után úgyis úgy repülsz,hogy elõre fele csak ritkán nézel.
Ha meglepnek akkor véged van általában. Amikor észreveszel egy gépet és nem tudod még azonosítani,ne indulj azonnal felé próbálj úgy manõverezni,hogy kedvezõbb pozícióban találkozzatok,mármint neked kedvezõbben. Legjobb ha te vagy a hatjában😊vagy magasabban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amit a googli talál az nem jó😞
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Hát igen szegény Mijki,túl gyorsan jött be és majdnem a reptér közepén ért földet. Esélye sem volt lelassítani. Talán ha beletapos a fékbe,ugyan fejre állt volna,de valószínûbb a túlélés.
Mijki:Szerintem tanulmányozd ezt videót amit Sanyó csinált<#worship>#worship> és gyakorolj.
De ne feledkezzünk meg Mijkirõl sem,aki egy sikeres bevetés után egy kevésbé sikeres landolás után a track szerint átütötte a kb. 10m széles várfalat.<#nyes>#nyes>
Hiába na,ezekbe a régi vasakba még beletették az anyagot.<#eplus2>#eplus2>
R.I.P. White Europe
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Vörös 11: Domino
Vörös 12: Pogi
Vörös 10: Savas
Ua. másik oldalról zászlóval:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Pogi: thx. sikerült megoldani a problémát
Szóval a suond mod-ból a "aircraft.common.prs"-nevû fájlt kell törölni és akkor nem lesz olyan hangos a menetszél.
Viszont,én csináltam magamnak egy másolatot amibõl kivettem az összes motor hangot meg ezt a fájlt,mert ha jól emlékszem volt valami gond,talán néha elhalgatott a motor vagy ilyesmi,de próbáld meg hátha.
DE külsõ nézetbõl nem hallom a fegyókat messernél és amikor megnyomom f3-at akkor egyáltalán a gépet sem hallom amikor elsuhan
Mijki:Csak este tudom megmondani,mert dolgozom és fejbõl nem megy.
mert a spit hangja nagyon cool
Felraktam, elõször 60% nál fagyott ki, utána sikerült elindítanom.
Háát a motorindítás hangja az tényleg jó, a fly-by nézetnél is jó a hang, az ívelõ, és a futó is máshogyan szól.
Ahogy Pogi mondja tényleg nagy a szélzaj, nem görcsöltem vele tovább, visszaállítottam mindent az eredetire.
Ha megfigyeled a szélzaj elnyom minden egyéb hangot,én két fájlt töröltem belõle és jó lett,ha mégis felrakod,este megmondom melyik fájlokat kell törölni,hogy jó legyen.
ha mûködik honnan lehet letölteni?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
de tényleg a 77-esek közül valaki tud spanyolul nem tudom melyikük õt kérjük meg hátha tud még beszélni velük.
amikor wind spandnak itam angolul pagerben semmit se reagált anno.
Mondjuk ha többen vannak rajta az a tegnapi francia britaniás szerver klasz volt lehet ott fogok lógni, a lehetõséget viszont mindeképp köszönöm s természetesen tiszteletben tartom.
De csak a BOB repülésekkor használhatod. Aztán szólunk Drebilnek,hogy intézkedjen és vagy nem is tudom ,hogy kell a spanyoloknál ezt intézni.
De ismétlem csak a BOB idejére és a lobbyn se akarom látni a neved elõtt csak max fél órával a repülés kezdete elõtt. Ha így jó akkor részemrõl rendben.
Dear,
Thank you very much for contacting Virtual Battle of Britain 70th
Anniversary 1940-2010
Due to various problems we had in the past with pilots who were not
registered into a squad, we no longer accept registrations of pilots who do
not belong to groups of virtual air combat and always fly in IL-2 simulator
in a realistic way. So sorry to inform you that we can not accept more
registrations of pilots who are not members of virtual squadrons formed.
To register you need to enroll or belonging to a flight squadron who have
website, forum or blog and that have flown so assiduous in one of the most
prestigious competitions, such as FEV, VOW, Bellum, CAD or Air Force War.
You can find a squad of your country in these links:
VOW Reloaded
http://www.vowreloaded.de/index.php?page=home§ion=squads
AirForce WAR II
http://war.by-airforce.com/all_sqds.php?key=rating&order=DESC&army=0&minmis=0&offset=0&ver=normal
Best regards
Team Virtual BoB
www.virtualbattleofbritain.org
magyarán ahogy én ezt értem a továbiakban nem hagynak repülni ha nem vagyok egy században benne és peso meg azt mondta az I/jg betelt már.
ugyhogy ugy tünik számomra valószinû itt ért véget a battle of brittain<#rinya>#rinya>
Ennyire szétlyuggatott szárnyat még nem láttam. Fürdés lett a vége.

Kérdezted, hogy miért Cafe racer, kicsit utánaolvastam:
Café Racer, angliából indult ez az irányzat valamikor a 60'-as évek környékén. Azért café racer, mert a kávézóknál gyülekeztek a városban versenyzõ és versengõ motorosok (egyik leghíresebb a Londoni Ace Café, ami ma is a motorosok kedvelt helye). A café racer motor általában félidomos, kereklámpás, együléses gépezet, mindenféle könnyítéssel (lyukacsos idomok, stb).
Wiki
Eladó Red Bull Air Race kártyák, a pilóták aláírásaival.
Besenyei Péter, Nigel Lamb, Steve Jones, Mike Mangold, Paul Bonhomme. 2006 augusztus 20-i Air Race-rõl származnak, a vihar miatt a legtöbb kártya megsemmisült, így elég nagy ritkaságnak számítanak.
Kérésre küldök képeket.
Újra repül a viharmadár!<#vigyor>#vigyor>
http://www.youtube.com/watch?v=RYXd60D_kgQ&feature=related
Sírva fakadtam mikor megláttam<#rinya>#rinya> ,mondom én is akarok egy ilyet!!<#idiota>#idiota>
És ha jól alakul minden akkor lesz is egy ilyen viharmadaram!<#mf1>#mf1>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Örülünk, hogy nekünk vannak, a legjobb légi utas kísérõink...
Sajnos, azonban ezen a járaton egy sincs itt közülük.
*
Emberek, - most értük el az utazómagasságot, úgyhogy mindjárt kikapcsolom az „öveket becsatolni" jelzést. Szabadon mehetnek, ahova akarnak, de kérem, maradjanak a gép belsejében, amíg le nem szálltunk...
Odakint egy kicsit hideg van - mínusz 50 fok.
Meg aztán, ha a szárnyon járkálnak, az negatívan befolyásolja a repülési pályát.
*
Az érkezõ reptéren 25 fok van, némi szakadozott felhõzettel, de megpróbálják összefércelni õket, mire odaérünk.
*
A pilóta, ahogy õ mondta, keményen odaverte a gépet a betonhoz.
A légitársaság szabályzata szerint az elsõ tisztnek az ajtóhoz kell állnia, és mosolyogva ismételgetni a kiszálló utasoknak:
"Köszönjük, hogy társaságunkkal repült".
Egy ilyen leszállás után - mesélte - kicsit kínos volt az utasok szemébe néznie, számított rá, hogy nem ússza meg kommentár nélkül.
Már majdnem mindenki kiszállt, kivéve egy kis, öreg hölgyet bottal a kezében.
- Fiam, kérdezhetnék valamit? - így a néni.
- Miért ne, asszonyom - felelte a pilóta már majdnem megkönnyebbülten.
- Mi történt?
- Leszálltunk, vagy lelõttek minket?
*
(szeressük Ray Charles-t ezért hát újra...)
Hölgyeim és uraim - szólt a kapitány.
A járat késve indul.
Ha óhajtják, kinyújtóztathatják a lábukat a váróteremben.
Az utasok kiszálltak, csak Ray Charles maradt a fedélzeten.
A kapitány tõle is megkérdezte, nem óhajt-e Uram, járni egyet.
- Nem, köszönöm.
De, nagyon hálás lennék, ha a kutyámat kivinné egy rövid sétára.
A kapitány udvariasan kivezette a kutyát.
Azt mondják, órákba tellett, mire az utasokat sikerült rávenni, hogy visszaszálljanak a gépbe, miután látták, hogy a kapitány napszemüvegben, egy vakvezetõ kutyával közlekedik...
*
A gép már jó hosszú ideje várt felszállási engedélyre, amikor a kapitány végre felvette a mikrofont, és így szólt:
- Elnézést kérek a késlekedésért, de elromlott az a gépünk, amely a csomagjaikat szokta megnyomorgatni és a fogantyúkat letépkedni, úgyhogy ezt most, a földi személyzet kénytelen ezt kézzel csinálni.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A következõk valóban elhangzottak a fedélzeten:
A szeretõnket ötvenféle módon hagyhatjuk el, viszont a repülõgép elhagyása csak négyféle módon lehetséges és engedélyezett.
*
Gondoltunk rá, hogy legyen dohányzó részleg is ezen a gépen; akinek, muszáj rágyújtania, keresse meg a személyzet egy tagját, és mi majd szépen kikísérjük a repülõgép szárnyára.
A mosdókban tilos a dohányzás. Akit rajtacsípünk, hogy dohányzik, annak azonnal el kell hagynia a gépet.
*
Ha a kabinban leesik a légnyomás, a fejük fölötti rekeszekbõl oxigénmaszkok ereszkednek le. Ekkor fejezzék be a sikoltozást, ragadják meg, és helyezzék a maszkot az arcukra. Ha kisgyerekkel utaznak, elõbb saját maszkjukat rögzítsék, utána az övét. Ha két kisgyerekkel utaznak, döntsék el, melyiket szeretik jobban.
*
Az üléspárnák fennmaradnak a vízen, tehát vízre történõ kényszerleszállás esetén vegyék õket magukhoz a jókívánságainkkal együtt.
*
Leszálláskor: Mielõtt elhagyják a gépet, kérjük, vegyék magukhoz minden holmijukat.
Amit itt hagynak, azt igazságosan szétosztjuk a légiutas-kísérõk között.
*
Kérjük továbbá, hogy gyereket, feleséget, anyóst ne felejtsenek itt!
*
Aki pedig utoljára száll ki a gépbõl, annak kell kitakarítania!
*
A Southwest Airlines járatán hangzott el, egy nagyon kemény leszállást követõen egy utaskísérõ szájából:
Ez jó nagyot szólt.
Sejtem is, hogy mit gondolnak.
De meg kell mondanom, hogy nem a légitársaság hibája volt, és nem a pilóta hibája volt, nem is az utaskísérõk hibája volt...ez a beton volt!
*
A texasi Amarillóba tartó egyik American Airlines járaton történt, egy nagyon szeles és dobálós napon. A végsõ egyenesben a kapitány keményen küzdött az elemekkel, majd úgy tette le a gépet, hogy szinte belereccsent.
Erre a légiutas-kísérõ közleménye, a következõ volt:
Hölgyeim és uraim, üdvözöljük önöket Amarillóban.
Kérjük, maradjanak ülve bekapcsolt övekkel, amíg a kapitány a kijárathoz gurítja, azt ami a
gépünkbõl megmaradt!
*
Egy másik, korántsem perfekt leszállás után, ezt hallhatták az utasok:
Kérjük, maradjanak a helyükön, amíg Kenguru kapitány a terminálhoz szökdel velünk.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Come with me
Zene, szöveg és kép tökeletes egysége, úgy, hogy szavak nélkül elmond egy történetet, ami egy laikus számára is tökéletesen érthetõ. Aki csinálta filmes lehetett. Minden vágás tökéletes, nem vállal fel olyat, amelyet az eszközeivel nem tud megoldani (az Il-2-bõl animált földi jelenetek inkább röhejesek, de a progi nem is erre készült), egyszerûen mestermunka!
Ha közbe jönne valami(ami szerintem nem fog), akkor elõtte majd szólok
Lobbyn leszünk
Minél többen vagyunk annál jobb.
Erre a "Wings over Hungary"-ra lehet csatlakzni "kívülállóknak" is mint én? És, ha igen xfiren vagy lobbyn talállak meg benneteket?