IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bal kezes lévén nem mindegy, hogy milyen a kialakítása. Errõl várnék véleményt esetleg használ-e valaki ilyet:
http://www.pixmania.hu/hu/hu/03354427/art/thrustmaster/t-flight-hotas-x-joystick.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui
Illetve létezik-e a Saitek vagy Logitech drágább modelljének bal kezes változata?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Bepirosodik a pingem, és kidob, pedig a listában stabil 45ms-om van.
Ötlet? <#conf>#conf>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha bármi usb cuccot akarsz telepíteni soha ne csatlakoztasd amíg nem raktad fel a drivert hozzá,mert a Win hajlamos ismeretlen hardwerként kezelni és utánna már hiába telepíted a drivert nem fog menni.
Én már párszor szívtam ezzel,a megoldás:
Eszközkezelõben keresd meg az ismeretlen hardvert majd eltávolítás.
Csatlakoztasd le,telepítsd a drivert,és csak utána csatlakoztasd az usb-t.
Régebben minden usb cucc dobozán felhívták erre a figyelmet,egy próbát megér remélem sikerül.
A Béna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Újraraktam kihúzott állapotában, de így se megy normálisan.
Nekem is olyan van, 5 órás rotátorozásból 4 óra a szerelés. 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ha barkácsolni akarsz rajta ITT EGY HASZNOS LINK.
http://www.darts-page.com/
A Movies menü alatt van az "Instructional videos" arra klikk, és több letölthetõ kis filmen magyarázza hogy kell bombázni, földi célt támadni. Érdekes, ötletes megoldások is vannak ott.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
1. Laca említetted, hogy érdemes bekenni a tányér alatti részt grafitporos zsírral. Arra a szürkés koncentrikus körökkel ellátott lapra kell rákenni? http://prohardver.hu/dl/cnt/2006-11/1370/joy_ring2_s.jpg
2. Felraktam a netrõl szedett drivert (cd-t nem küldtek hozzá), és amikor el akarom indítani a profile editort\launchert, akkor azt írja, hogy nincs bedugva semmi. Neten kerestem rá választ de 100%-os megoldást nem találtam.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Washingtonban az atomfizikusok tanácsa ülésezik a 40-es években:
- Jelen van Dr.Smith?
- Nem, nincs itt.
- Jó, akkor megtarthatjuk az ülést magyarul.
Van benne vmi igazság....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Amik eszembe jutnak: foncsik, makuka, síkálló, hajtási, adj elõnyt, mekekuka, és akkor még a különbözõ kajanevek nem is jutnak az eszembe.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Per Aspera Ad Inferi.
De amikor két zalai veszekedett... egy qrva szót nem értettünk az egészbõl...
Pl.: grábli= gereblye, tájpor=tejpor (na ezen sokat eszeltünk, mi lehet...) stb...
A macsak nem nyávog, hanem nyávorog. Nem vedd fel a pullovered, hanem pullóverod. Nem olajhûtõ, hanem olajhütttõ (jól megnyomva a "t"-t de az "ü"-t minnél rövidebben ejtve, de ezt úgy, hogy ha beleszakadok se tudom visszaadni).
Na de pestet se hagyjuk ki. Azt mondja: "esik a esõ elõveszem a ernyõt".
Ja és vasmegyében nem csiga van a kertben, hanem "kááárgyélaó" <#taps>#taps><#taps>#taps>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nem olyan bonyolult azt a pár englis kifejezés megtanulni,ami ahhoz kell,hogy elindítsd a játékot ,repülés közben meg aztán semmi értelme.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
elmondaná valaki hogy az mért van hogy bent van az ultrapach és amikor le akarom magyarosítani át írom a locale=eng
hu-ra és nem magyarosítja le
ha visszaírom eng re akkor sem ha megint hu ar akkor sem magyarosít
lécci segítsetek köszi
DE a film... odabasz 😄
Itt nálunk vidéken tényleg így beszélnek az emberek, meghívlak tanulmányútra, halljátok ti is
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Feltelepítettem a sima UP 2.0-át,tud valaki linket adni olyan frissítéshez ami ezt a legújabb verzióra moddolja?Tehát hogy az egész UP 2-t ne kelljen újra letölteni csak a 2.0-át patchelje az aktuális verzióra.
FAQ 7. (most megy)
lécci azt mondjátok meg nekem hogy neten hogyan tudok játszani???