IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, joy kérdés.
Bal kezes lévén nem mindegy, hogy milyen a kialakítása. Errõl várnék véleményt esetleg használ-e valaki ilyet:
http://www.pixmania.hu/hu/hu/03354427/art/thrustmaster/t-flight-hotas-x-joystick.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui

Illetve létezik-e a Saitek vagy Logitech drágább modelljének bal kezes változata?
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Három napig gólyatáborba leszek, vasárnap jövök. Addig is jó repülést!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Titeket is kidobál a BoB szerver?
Bepirosodik a pingem, és kidob, pedig a listában stabil 45ms-om van.
Ötlet? <#conf>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nem okoskodni akarok de csak egy észrevétel:
Ha bármi usb cuccot akarsz telepíteni soha ne csatlakoztasd amíg nem raktad fel a drivert hozzá,mert a Win hajlamos ismeretlen hardwerként kezelni és utánna már hiába telepíted a drivert nem fog menni.
Én már párszor szívtam ezzel,a megoldás:

Eszközkezelõben keresd meg az ismeretlen hardvert majd eltávolítás.
Csatlakoztasd le,telepítsd a drivert,és csak utána csatlakoztasd az usb-t.
Régebben minden usb cucc dobozán felhívták erre a figyelmet,egy próbát megér remélem sikerül.

A Béna.

mijki
20:00-kor Wings over Hungary gyertek el 😉

Nohab
Ezt is megpróbálom majd.
Her Laca
Lacusch nak van igazsága. Enyém is csak egy USB-n használható. Meg ne kérdezd miért.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Próbáld meg másik USB-be dugni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nohab
Letöröltem a drivert ahogy írták a hivatalos oldalon. Bár néhány pontot ki kellett hagynom...
Újraraktam kihúzott állapotában, de így se megy normálisan.
RatBaG
hivatalos nevén: csettegõ 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Nohab
Mivel használt, lehet még sokat fog segíteni ez a link. Köszi.
acidrain
A Robi 50 hájtek?

Nekem is olyan van, 5 órás rotátorozásból 4 óra a szerelés. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Üdv a klubban! (Igaz, én pont most cseréltem le az X52 botját egy MS-re - ég és föld...)
Ha barkácsolni akarsz rajta ITT EGY HASZNOS LINK.

Nohab
Megpróbálom akkor úgy.

Laca, köszönöm.
VO101Tom
Egy elveszettnek hitt oldalt találtam véletlen a lementett linkek közt, fõleg a kezdõk figyelmébe ajánlom:

http://www.darts-page.com/

A Movies menü alatt van az "Instructional videos" arra klikk, és több letölthetõ kis filmen magyarázza hogy kell bombázni, földi célt támadni. Érdekes, ötletes megoldások is vannak ott.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nemtom, hogy ennél is így van-e, Saitek Evo-nál mondtak olyan trükköt, hogy driver install közben ne legyen rádugva a joy az USB-re.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
A felsõ tányér alját kend be.,azt amin a rugó van.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nohab
Vettem egy Saitek x52-õt, és lenne két kérdésem.
1. Laca említetted, hogy érdemes bekenni a tányér alatti részt grafitporos zsírral. Arra a szürkés koncentrikus körökkel ellátott lapra kell rákenni? http://prohardver.hu/dl/cnt/2006-11/1370/joy_ring2_s.jpg

2. Felraktam a netrõl szedett drivert (cd-t nem küldtek hozzá), és amikor el akarom indítani a profile editort\launchert, akkor azt írja, hogy nincs bedugva semmi. Neten kerestem rá választ de 100%-os megoldást nem találtam.
DummyBoy
Az 😊 A Mekekuka az a kertitraktor 😊 (Nem ilyen hájtek Robi50-ekre kell gondolni, hanem a házilag barkácsolt - pannóniamocis csodákra kell gondolni 😊)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

a makuka az a szotyi? mert akkor mi lehet a mekekuka? 😊
szekelyland
Kis off:

Washingtonban az atomfizikusok tanácsa ülésezik a 40-es években:
- Jelen van Dr.Smith?
- Nem, nincs itt.
- Jó, akkor megtarthatjuk az ülést magyarul.
Van benne vmi igazság....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

DummyBoy
😊 Nyelvóra tájszólással 😊 Legjobb ... régebben mi is gyûjtöttük a tájegységek különbözõ szavait ... ráadásul a felvidéki magyaroknak vannak a legjobbjai 😊

Amik eszembe jutnak: foncsik, makuka, síkálló, hajtási, adj elõnyt, mekekuka, és akkor még a különbözõ kajanevek nem is jutnak az eszembe.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

RatBaG
erre szokták mondani, hogy akkor kenj rá Erõs Pistát... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

nagypapám Vozs megyei volt 😊 õ is mondogatott szépeket 😊 pl: Há mísz? Óra fönek 😊 meg hasonló gyöngyszemek 😊
Na bazz, én Vácon voltam katona. Volt ott mindenhonnan az országból emberke (a században én voltam egyedül Csongrád megyébõl), nagyjából értettem is mindenkit, kivéve a zalaiakat.
De amikor két zalai veszekedett... egy qrva szót nem értettünk az egészbõl...

Pl.: grábli= gereblye, tájpor=tejpor (na ezen sokat eszeltünk, mi lehet...) stb...

Her Laca
pulóver az a "pullóver " ha már itten tartunk😊

Na ez odabasz 😊 Itt gyõrbe is vannak ám olyan dolgok amik elsõre nem jönnek át akárkinek. Saját gyûjtés:

A macsak nem nyávog, hanem nyávorog. Nem vedd fel a pullovered, hanem pullóverod. Nem olajhûtõ, hanem olajhütttõ (jól megnyomva a "t"-t de az "ü"-t minnél rövidebben ejtve, de ezt úgy, hogy ha beleszakadok se tudom visszaadni).

Na de pestet se hagyjuk ki. Azt mondja: "esik a esõ elõveszem a ernyõt".

Ja és vasmegyében nem csiga van a kertben, hanem "kááárgyélaó" <#taps><#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Chrome-on.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nekem megy.

acidrain
Igen AI is van a szeveren.

TG Gida
Tényleg nem ártana egy magyarosítás.<#csodalk>

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Ha fent van az ultrapack akkor már nem tudod magyarosítani. De minek küszködsz?
Nem olyan bonyolult azt a pár englis kifejezés megtanulni,ami ahhoz kell,hogy elindítsd a játékot ,repülés közben meg aztán semmi értelme.

Ilyen, így vedd tudomásul. Pont.

szekelyland

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

hy
elmondaná valaki hogy az mért van hogy bent van az ultrapach és amikor le akarom magyarosítani át írom a locale=eng
hu-ra és nem magyarosítja le
ha visszaírom eng re akkor sem ha megint hu ar akkor sem magyarosít
lécci segítsetek köszi
szekelyland
Na, pontosítok, Chrome-on nem megy..
DE a film... odabasz 😄
Itt nálunk vidéken tényleg így beszélnek az emberek, meghívlak tanulmányútra, halljátok ti is

szekelyland
De, észrevettem, csak nem akarja betõteni nálam 😞

Willenbrock
Elõbb voltam a BoB szerveren,egy spitet leszedtem-ki is írta hogy enemy plane destroyed és mégsem mutatja a statban hogy kit lõttem le, AI is van a játékban?

acidrain
Elég komoly stat oldala van a Battle Of Britain szervernek ---> Klikk

Willenbrock
Ok már sikerült 2.01-en van a játék,belövöm a vezérlõket aztán kipróbálom az új patchet-térképeket.

Willenbrock
Jó estét-jó vadászatot!

Feltelepítettem a sima UP 2.0-át,tud valaki linket adni olyan frissítéshez ami ezt a legújabb verzióra moddolja?Tehát hogy az egész UP 2-t ne kelljen újra letölteni csak a 2.0-át patchelje az aktuális verzióra.

Hyperlobby vagy/és Xfire.

FAQ 7. (most megy)

Hy
lécci azt mondjátok meg nekem hogy neten hogyan tudok játszani???
Her Laca
Te ATA! Ezt hogy nem vetted észre

Lehet az elõzõ G betû nem volt feltûnõ.

mijki
Ma 20:00-kor Wings over Hungary

mijki
A küldim ma szerintem 8-kor és 9-kor lesznek.

mijki
Jöhettek BoB-ot gyakorolni HOST-olok lobbyn. Lehet afk-olok 😊 akvárium tisztítás

acidrain
Pogi jön lefelé a cucc, estére meglesz.<#wink>

Her Laca