IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten áldja a pogányokat!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A Super Hornet egyelõre tényleg jól boldogul, de az például nem tud Phoenix-et indítani... De ha jól tudom, akkor körülbelül egy éve volt hír valahol, hogy egy iráni robotrepülõgép egy órája körözött egy amcsi anyahajó felett, mire kiszúrták...
Most ha jól rémlik nem az f35 ösöket akarják a hordozókra?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
fóka
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://www.youtube.com/watch?v=GBGK-fe9B8w&feature=related
mert olyan szép
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
D9
Nemrégiben itt valaki kérte,hogy repülhessen VO101 elõtaggal mert csak úgy engedik repülni a VBOB-on.
Tagja vagyok a Dongó századnak ha ez szükséges hozzá.
A Béna.
R.I.P. White Europe
Az lenne a kérdésem,hogy erre a BOB küldetésre ,hogyan lehet regisztrálni?
Elõre is köszönöm!
A Béna.
2010.szeptember 4. 20:00-Saját HOST-on!
*Gyertek el az elsõ HUNgaropa kupára.
*Szárnyaljatok át a pályán ahol a legjobb teljesítményre van szükség!
*Nagy sebességgel száguldj a föld magasságában!
*A gyõztest beírom a Discreption-ba, hadd lássa majd minden versenyzõ!
Ha készen állsz gyere!
I/Jg_mijki fizetett hirdetését látták<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Én is CoD-oztam, CS-ztem meg kipróbáltam egy csomó lövöldözõs játékot, nem is bírnám felírni ide mindet és mégis itt vagyok, így hát én kivétel vagyok 😉
"Igazi klasszikus" ... mármint a hawx? pfhhhh ... a pekmen meg a márió ... az igen ... de ez?
Anno éppen nyomtattam ki a DCS Black Shark billentyûzetkiosztását, és egyik ismerõsöm arról beszélt, hogy letöltött egy szimulátort ... valami Need for Speed-et ...
Na mondom ja ... Letettem elé a tizenvalahány kétoldalas lapot: "Barátom: EZ szimulátor ... és ez még csak nem is a Manual, hanem a Keycards ..."
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Lacának igaza van, II vh-s repszim rajongói rétege nagyon vékony, de leszánt és mindegyik potenciális vevõ, aki a terméket keresi, nem a termék keresi õket. Kántor sztrájkos meg kodos gyerekeknek meg hiába reklámozzák, mert az úgyse fog lemondani az egér + bal klikk+ wasd gombokkal játszható játékokról egy olyanra ahol 120 bill kombináció van meg esetleg fél évig felszállni fog tanulni.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Aztán még az is lehet ,hogy fityisz lesz ebbõl nem megjelenés.
R.I.P. White Europe
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Más, OFF.
Idióta haverom szórja a hülye vicceit iwiwen, a legutóbbi két gyöngyszem:
"Cseh forrásból a szlovákok kialakulásáról!
Részeg magyarok megb@szták a majmokat, az ivadékokat meg átdobálták a Dunán!"
"George Bush meghal, a pokolba jut. Ott az ördög már kacarászva várja, de rádöbben, hogy a pokol összes szobája megtelt. Úgy döntenek, aki nem olyan gonosz, mint George Bush, azt visszaengedik és õt teszik a helyére.
Mennek az elsõ szobához. Egy úszómester egy hatalmas medencében fuldoklik.
- Hát, én mindig is rossz úszó voltam, ez nekem nem lesz jó! - mondja Bush.
A másodikban egy vézna gyerek tör zúz apró kavicsokra egy hatalmas sziklát.
- Húha, hát nekem mindig is volt egy efféle vállproblémám, így ez sem lenne jó... - mondja Bush.
A harmadik szobában megtalálják Bill Clintont anyaszült meztelenül a padlóhoz láncolva, közben Monica Lewinsky elégíti ki orálisan.
- Na, ezt már meg tudnám szokni! - mondja Bush.
Ördög: - Monica, szabad vagy!"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kicsi a közönség. Akiket érdekel ,vagy érdekelni fog azok mindenféle reklám nélkül is megveszik,mégpedig azon nyomban ahogy megjelenik. Csak gyõzzék nyomtatni a dvd ket😊 Bár lehet letöltõs lesz ez is. Szóval Olegék erre bízvást számíthatnak,mint kezdeti bevételi forrás,aztán a többi majd szépen évek alatt jön,mint ahogy Il2 õt is veszegetik még a mai napig. Tehát lehet nem lesz semmi féle henyehunya,csak megjelenik oszt kész.
+az emberek akkori és mostani internet általi elérhetõsége közt ég és föld a különbség,gondolom a marketing is sokat fejlõdhetett ennyi idõ alatt.Szvsz egy ennyire várt játékot sokkal erõsebben kellene hájpolni,márha megjelenés elõtt állna,ami szerintem egyáltalán nem így van.
R.I.P. White Europe
Az Oleg világának tér idõ kontinuumja vektoriálisan elfordult a sok torrentes IL2 miatt, ezért az õk idõtengelye, habár elfordult, hozzánk képest nem változik, gyakorlatilag a két idõtengely egy kitérõ egyenes, ami a tér-idõ anomáliák miatt ugyanakkor mégsem távolodnak el egymástól, hanem spirálszerûen csavarodnak egymás mellett, náluk normálisan telik az idõ, még van két hét s kész van, viszont a párhuzamosság miatt nekünk csak a két hét nevû információ jut illetve molekuláris térrezonancia miatt néha egy pár fotónyi információ. Valójában már, a maja naptár szerint 23000 éve kész van az il2, sõt már az IL86000 is elkészült, ami egy forradalmi ûrszimulátor volt, a negyedik nagy galaktikus háborúnak állít emléket, aminek grafikus emlékeit számos macchu picchu festményen látni lehet. Mondjunk le fiúk, mert sajnos egy idõcsapda rabjai lettünk, és a legoptimistább számítások szerint a párhuzamos idõkontinuumok 23.256.589.456 év múlva találkozik....
az oroszok mindent maskepp csinalnak, szerintem senki ne szamitson egy Starcraft 2 szintu beta tesztre, 100 000 meghivottal.
Ugye az angliai csata évfordulójára ígérték. Persze kérdés melyikre😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Bár nem tom mi a retket ülnek rajta. Még béta tesztrõl sem hallani,és ez több mint gyanús.
Nem tudjátok hogy a SoW BoB Novemberben jelenik-e meg ahogy szó volt róla vagy megint változott a dátum?
De nem ezért részesítik elõnybe. Hanem mert nincs annyira szétszórva a szárnyban a fegyverzet és hatékonyabban lehet vele lõni.
Különben a függõleges hiánya nem nagyon zavaró ,akár messzánál sem,de maradjunk annyiban ha annak eltûnne a szárnyából egy ekkora darab ,hát az már nem menne sehova.
Megsorozom a Hurrit,eldobja a függõleges vezérsíkot és a jobb szárny jókora darabját
emberünk zuhanás helyett vígan továbbrepül
majd tökéletes leszállást hajt végre
Ez mi ez??Most kicsit elment a kedvem,pedig szétlõttem volna a földön is,de szerencséjére nem tudtam ráfordulni,helyett én kaptam pk-t.Most már értem,miért részesítik elõnyben a Hurrit az okosabb red pilóták...
R.I.P. White Europe
Az öreg megmondja a frankót, de ezzel igazából nem mond sok újat. Aki kicsit gondolkodik, az már rég összerakta a dolgokat, legfeljebb nem szedi így csokorba és csak a haverokkal egy sör mellett mondja el a hasonló véleményét.
Aláírom, amerikában egy ilyen szöveg biztos hatalmas durranásnak hat
<#idiota>#idiota>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"A világot azok az emberek viszik elõre akik nem állnak be a sorba!"
Copyright by Fürtike.
Lehet ,hogy csak porszem vagy de sok fogaskerék akadt már el porszemek miatt.
A Béna.
acidrain:
hát igaza van neki és sajnos ez a mi országunkra is igaz!😞 Amúgy az összes volt és mostani politikust felelõsségre kéne vonni csak hát úgy járnánk mint a lengyelek !Ott is megtörtént a dolog majd az oroszokhoz menve lelõtték a gépüket és ezzel az egész kabinet odaveszett és a lengyeleket szószerit lefejezték!😞(de itt gondolom közrejátszott hogy az USA rakéta védelmet akart telepíteni a lengyelekhez!)De elég ironikus ha jól emlékszem ott zuhant le a gép ahol a Ruszkik 1940 elkövették a Katyni vérengzést !<#boxer>#boxer>
De én azt mondom hogy igen a talpunkra kéne állni de szerintem bekés úton tuti nem menne mert az egész vezetõi réteget(politikusok , Multik stb.!) felelõsségre kéne vonni és ameddig a rendõrség és a katonaság (bár ezt nem tudom biztosan!) az õ utasításukat lesi (gondolok itt a Budapesti tüntetésekre pl 2006 október 26.-a) addig nincs esély vagy ha lenne akkor durva belharcok lennének! Na de a magyar nép türelmes és ameddig tûri a megszorításokat és elhiszi a hazugságokat addig ez a helyzet lesz!<#fejvakaras>#fejvakaras>
U.T.: Bocsi ha netán elfogult voltam de látom hogy a szüleim halálra dolgozzák magukat azért a kevés kis pénzért, és tudom hogy ez vár rám de sajnos egy kis porszemként nem tehetek semmit!😞<#rinya>#rinya>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
<#taps>#taps>
GOOBY, pls
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.