IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy az is elég ha megmondjátok hogy az meik széria amelyiknek a légcsavarja alatt görbe légbeömlö nyílásvan
Én vagyok a mikulás és karácsonyra ajándékként osztogatom ,de sajnos meg van kötve a kezem ,tudod a manók vagy mi retkek ezek az apró lények nem engedik ,hogy elõbb odaadjam . Szabály az szabály. De felírtalak. Zoknit kimosva akaszd ki majd.<#pias>#pias>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
a pilóta érzi h becsapódott a fedélzetbe teljes tolóerõt ad arra az esetre, hogyha a kampó nem akadt volna be egyik fékezõközélbe se, akkor legyen sebessége átstartolni. ha érzi h elkapta a kampót akkor vissazveszi a gázt, mert e nélkül ha nemsikerül elkapni akkor úszás lenne a vége
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
egyszerûen két lemezt (alulról és felülrõl) fordítanak a kilépõ gázsugár útjába, így:

de lehet hogy igazam van...
de az is hogy tévedek...
GOOBY, pls
Én annó sokat szórakoztam a Tornado repülõszimulátorral mert annak idején eléggé realisztikus volt különösen a kezelése. Ott úgy kellett leszállni, hogy az ember becélozta az ILS rendszert ami gyakorlatilag uaz. mint a repülõgép hordozóknál a "meatball" csak ez rádió frekvenciás volt és a képernyõn kellett összeilleszteni két keresztet közben figyelni kellett a magasságot és a sebességet is. Ha a hordozóra leszállni olyan mint - ezt pilótáktól hallottam - a 10. emeletrõl egy zsebkendõre ugrani, akkor ez az ILS rendszer olyan, mint - és ezt én találtam ki <#idiota>#idiota> - 250 km/h-nál elengedni a volánt és egy cérnát befûzni.
Na de a lényeget nem is mondtam el 😊) Szóval miután az ember kvázi "hagyományosan" visszavett gázzal letette a gépet és az földet fogot, szinte rögtön rászúrta a gázt, de csak azután, hogy bekapcsolta a sugárfordítókat. Ennek az a lényege, hogy a kiömlõ gáz útját eltorlaszolta és a beszívó csonkokon próbált távozni a gáz, jelentõsen fékezve a gépet. Ja és arra nagyon kellett ügyelni, hogy az ember nehogy full gázt adjon közben, mert akkor bekapcsol a forszázs és annak nagyon csúnya következményei lehettek.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

http://www.youtube.com/watch?v=lG22Vzr27rU&feature=related
Csinálhatnánk ma este egy össznépi vadászatot valamelyik szerveren.
Mit szóltok hozzá?
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
repülõgép-hordozó, nem anyahajó 😊
de olyat halottam, az info nemtudom menyire reális, hgy anyira az üzemidejük végét járták 2006 környékén mikor kivonták, hogy nem volt már szabad átlépni az 1,6 g-t vele, mert balesetveszélyes volt.
Foggalmam sincs menyi a vaóságtartalma ahogy mondtam, csak olvastam.
de gyönyörû szép harcigép volt és a videó hihetetlenül tetszett<#nyes>#nyes>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.pcpilot.hu
Jó, tudom, befogtam <#banplz>#banplz>
www.pumaszallas.hu
De van mikor a túlzott lelkesedés káros😊
HUNgaropa AIR RACE 1# CUP
2010.szeptember 4. 20:00-Saját HOST-on!
*Gyertek el az elsõ HUNgaropa kupára.
*Szárnyaljatok át a pályán ahol a legjobb teljesítményre van szükség!
*Nagy sebességgel száguldj a föld magasságában!
*A gyõztest beírom a Discreption-ba, hadd lássa majd minden versenyzõ!
Ha készen állsz gyere!
I/Jg_mijki fizetett hirdetését látták
meg amirõl sosem szól a fáma, hogy ezek a tömeges fegyverrendszerek vajon milyen hatékonysággal mûködnek, merthogy a szimultán 6 cél leküzdését csak egyetlen egyszer próbálták ki, mert 10 millió dolláros mulatság volt, akkor 4 találat volt
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu