IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki meg tudja nekem mondani hogy az Angliai csata címû filmbe melyik szériás emil van
vagy az is elég ha megmondjátok hogy az meik széria amelyiknek a légcsavarja alatt görbe légbeömlö nyílásvan
Her Laca
Á vicceltem.
Én vagyok a mikulás és karácsonyra ajándékként osztogatom ,de sajnos meg van kötve a kezem ,tudod a manók vagy mi retkek ezek az apró lények nem engedik ,hogy elõbb odaadjam . Szabály az szabály. De felírtalak. Zoknit kimosva akaszd ki majd.<#pias>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
<#vigyor>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

és téllegfizetni kell?
télleg se most viccen kívül télleg nálad?
Her Laca
Nálam . De fizetõs,és elõbb utalni kell.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
nem megyünk fel ts-re?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
<#taps><#taps><#taps>

www.pumaszallas.hu

Storm of War címû játékot hol lehet letölteni lécci segítsetek köszi
Hát ha nem értesz hozzá, akkor ne szólj bele, ez ilyen egyszerû! :-) Vagy nézz utána, bár tudom az fárasztó... :-)
mijki
Az f-14 gyönyörû gép

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

a hordozókon sugárfék nincs tudomásom szerint
a pilóta érzi h becsapódott a fedélzetbe teljes tolóerõt ad arra az esetre, hogyha a kampó nem akadt volna be egyik fékezõközélbe se, akkor legyen sebessége átstartolni. ha érzi h elkapta a kampót akkor vissazveszi a gázt, mert e nélkül ha nemsikerül elkapni akkor úszás lenne a vége
de hát pont így mûködik csak 1 kép többet ér 1000 szónál 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

nem egészen így mûködik, de majdnem 😊
egyszerûen két lemezt (alulról és felülrõl) fordítanak a kilépõ gázsugár útjába, így:

V Domino
BoB szerveren lovagiasság??MUHAHAHAHAHA

R.I.P. White Europe

Willenbrock
Nekem ez a kedvenc lökösöm MIG-25

PhantomAss
én úgy tudom, hogy a 100% gázkar a fullgáz/max , az utánégetõ az több mint 100%, tehát az több mint fullgáz 😄
de lehet hogy igazam van...
de az is hogy tévedek...

GOOBY, pls

És az utánégetõ szerinted mi, ha nem full gáz? Én nem értek hozzá csak kérdezem. Távol állnak ezek a lökös gépek tõlem, de én úgy tudtom, hogy az utánégetõ az, amikor a teljes gáz mellett közvetlen tüzelõanyag befecskendezés is történik -----> "fáklya".

Én annó sokat szórakoztam a Tornado repülõszimulátorral mert annak idején eléggé realisztikus volt különösen a kezelése. Ott úgy kellett leszállni, hogy az ember becélozta az ILS rendszert ami gyakorlatilag uaz. mint a repülõgép hordozóknál a "meatball" csak ez rádió frekvenciás volt és a képernyõn kellett összeilleszteni két keresztet közben figyelni kellett a magasságot és a sebességet is. Ha a hordozóra leszállni olyan mint - ezt pilótáktól hallottam - a 10. emeletrõl egy zsebkendõre ugrani, akkor ez az ILS rendszer olyan, mint - és ezt én találtam ki <#idiota> - 250 km/h-nál elengedni a volánt és egy cérnát befûzni.

Na de a lényeget nem is mondtam el 😊) Szóval miután az ember kvázi "hagyományosan" visszavett gázzal letette a gépet és az földet fogot, szinte rögtön rászúrta a gázt, de csak azután, hogy bekapcsolta a sugárfordítókat. Ennek az a lényege, hogy a kiömlõ gáz útját eltorlaszolta és a beszívó csonkokon próbált távozni a gáz, jelentõsen fékezve a gépet. Ja és arra nagyon kellett ügyelni, hogy az ember nehogy full gázt adjon közben, mert akkor bekapcsol a forszázs és annak nagyon csúnya következményei lehettek.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
és sz*rok rá, hogy mennyire öreg a Tomcat, meg korszerûtlen, meg nem elég fordulékony, akkor is sajnálom, hogy már nem repül, mivel álomszép. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain

TG Gida
Na és hol a benzinszag?<#eplus2>

Isten áldja a pogányokat!

Willenbrock
BoB szerveren hurrit üldöztem ami már sérült volt,inkább vízreszállt és kilépett az ellen minthogy megvárta volna míg leszedem és ekkor pirosba ment a "csík" és kivágtak-vajon miért mert nem voltam lovagias és sérült gépet lõttem vagy mi lehetett az oka?

mijki
Mehetünk!

De ha már a fûcsomón is görcsöt keresésnél tartunk, akkor a fû miért áll egyenesen a forgó légcsavaros Hurri mögött? :-) Nem kellene lelapulnia? :-)
acidrain
Én annyi infót tudok, hogy két hét múlva jön ki, és ajándékba adnak hozzá egy IL2 1946 DVD-t is. <#eplus2><#idiota>

Szép videó a kedvenc gépemmel:
http://www.youtube.com/watch?v=lG22Vzr27rU&feature=related
Nem én kezdtem! :-)
acidrain
Emberek!

Csinálhatnánk ma este egy össznépi vadászatot valamelyik szerveren.

Mit szóltok hozzá?

acidrain
Én megyek. De Stuka legyen!

Sanyo
Sajnos nem, de tudok olyat aki igen. 😉 Tényleg nincs semmi új infó, csak amit ti is láttok.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Nem sokkal a rendszeresítés után volt egy 5-6G korlátozás, de az is a korai Pratt & Whitney TF30 hajtómûvek miatt.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Sanyó. Te levelezésben állsz Oleggel? Mert megkérdezhetnéd ,hogy mikor fogja megjelentetni ezt a képregény mozgó film formában.

VO101Tom
Jogos <#idiota>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
1,6G ???? Olvass már utána, hogy egy sima gõzkatapultos indításnál mennyivel lövi ki!!! Hülyeségeket ne írkáljunk már csak azért, hogy ki mondja a legdurvábbat <#shakehead> Különben jön majd a Mig 28-as, meg a negatív G <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

még szõrösebben
repülõgép-hordozó, nem anyahajó 😊

Willenbrock
Kösz a képeket!Megérkezett Oleg Storm of War c. képregénysorozatának szeptemberi száma 😊

szerintem sem tudja azt a super hornet amraamal mint a tomcat phoenixel.
de olyat halottam, az info nemtudom menyire reális, hgy anyira az üzemidejük végét járták 2006 környékén mikor kivonták, hogy nem volt már szabad átlépni az 1,6 g-t vele, mert balesetveszélyes volt.
Foggalmam sincs menyi a vaóságtartalma ahogy mondtam, csak olvastam.
de gyönyörû szép harcigép volt és a videó hihetetlenül tetszett<#nyes>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Sanyo
Storm of War - füves reptér, stb. de ami sokkal érdekesebb, az a He 111 személyzetének különbözõ testhelyzetei az élet és halál között.

www.pcpilot.hu

mijki
nincs harag<#nevetes1>

VO101Tom
Ha már szõrözni akarunk, akkor leszállni egyik sem full gázzal száll le, gondolom magyarázni ezt sem kell miért... csak amikor "becsapódik" a fedélzetbe, akkor ráqrja a full gázt.
Jó, tudom, befogtam <#banplz>

www.pumaszallas.hu

Minden anyahajós gép teljes gázzal száll le, kivéve a Hornetet. Az utánégetõvel. A kettõ közötti különbséget gondolom nem kell magyarázni.
Her Laca
OK😊 Lehet nem kellet volna legorombítanom. Sorry Mijki.
De van mikor a túlzott lelkesedés káros😊

PhantomAss
discreption=description

most mér Laca? legalább õ lelkes 😄

GOOBY, pls

mijki
😞

Nagyon hülye <#nevetes1><#nevetes1><#taps><#taps>

Her Laca
Haggyá mán minket ezzel a baromsággal😊 Ha kérhetném<#banplz>

mijki
Már írtam csak emlékeztetni szeretnék 😊

HUNgaropa AIR RACE 1# CUP
2010.szeptember 4. 20:00-Saját HOST-on!

*Gyertek el az elsõ HUNgaropa kupára.
*Szárnyaljatok át a pályán ahol a legjobb teljesítményre van szükség!
*Nagy sebességgel száguldj a föld magasságában!
*A gyõztest beírom a Discreption-ba, hadd lássa majd minden versenyzõ!

Ha készen állsz gyere!

I/Jg_mijki fizetett hirdetését látták

azért a phoenix-hez annyit megjegyeznék, hogy az dedikáltan a kandúrokhoz készült (illetve f-111b-hez, ami helyett aztán az f-14 lett), tulajdonképpen egy szétválaszthatatlan fegyverrendszer, ugyanolyan drága és bonyolult is mint maga a tomcat, speciális teljesítménye miatt speciális az üzemeltetése/kialakítása is, így nem olyan könnyû integrálni mondjuk a hornetekre
meg amirõl sosem szól a fáma, hogy ezek a tömeges fegyverrendszerek vajon milyen hatékonysággal mûködnek, merthogy a szimultán 6 cél leküzdését csak egyetlen egyszer próbálták ki, mert 10 millió dolláros mulatság volt, akkor 4 találat volt

PhantomAss
az orosz spongya-bob:

itten -e

GOOBY, pls

VO101Tom
Az F-14-esnek egy repült órára 10-15 javítási óra jutott. Mikor a kivonását boncolgatták, engem ez az adat fogott meg igazán. A Phoenix sem csodafegyver, ha az lenne, akkor a modernebb típusok is tudnák használni (radar, elektronika azóta csak fejlõdött, az nem lehet szûk keresztmettszet). Azt fõleg bombázók ellen fejlesztették, amik hajó elleni rakétákat, robotrepülõket indíthatanának viszonylag messzirõl. Ennek a hidegháború után már -valljuk be- nincs reális esélye, hogy nagy hatótávolságú, távolsági bombázók "hordái" özönlenének amerikai hordozók ellen, amiket az utolsó pár száz kilóméteren kelljen elfogniuk a hordozó gépeinek. Azt a 180 km pluszt, amit a Phoenix hatótáv jelentett, korábbi észleléssel/indítással simán lefedik.

www.pumaszallas.hu