IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont utána a BattleofBritain-on nagyon komoly hirig volt, nagyon élveztem<#eljen>#eljen>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
De nem tudta eladni nem volt jó üzletember, ezért egy osztráknak eladta a szabadalmat aki gazdag lett belõle, hihetetlen gazdag, mig Irinyi szegényen halt meg.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Bocsi dolgom volt és csak most értem rá megnézni hogy milyen feladványt adtál nekem kedves kolléga! Na szóval én a II.világháborús témakörre értettem amit mondtam de lássuk mit tudok !
Na a golyóstollat ha jól tudom azt mi találtuk fel de nevet ne kérdezz mert azt sajnos nem tudom . A gyufát mag a kínaiak találták fel ez tutifix! Na de hogy ilyet hogy átlátszó beton mi a francnak errõl most hallottam elõször!Na viszont a holográfiát fizikánál említették ha jól emlékszem ...ööö hát most meg vagyok lõve vagy Angol ,vagy Magyar volt most nem tudom biztosra!<#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused>
Na az 1,2,4 mozdonyt ismerem mivel láttam õket a vasúttörténeti parkban úgy 7 éve de azt már nem tudom annyira biztosra hogy ott vannak e még!
Na a 411 mozdony azt az amiktól vettük meg mint ahogy sok másik ország is csinálta ! és ha jól tudom a 80-90 évekig maradt szolgálatban!
Az 520 hát látni láttam de csak annyit tudok róla hogy a Németeknek volt fontos hadimozdonya és a Ruszkiktól vettük meg!
M61 azaz Nohab 😄 TT-s makett vonatban is megvan az egyik kedvencem!xD
Igaz még régebben azt hittem hogy a Ruszkik csinálták de a vasúttörténeti parkban mondták mikor egy ilyen monstrumot vezettem😄(mennyire örültem neki XD)hogy ezt a svédek csinálták, csak itthon akkoriban kötelezõ volt mindenre rárakni azt a retkes veres csillagot!<#boxer>#boxer>
Hát a Hevest csak a törikönyvebben láttam még anno 8.-ban és nem tudom kik gyártották pontosan csak idõrendileg tudom elhelyezni kb a 18.században futott itt nálunk!<#sir>#sir>
Ööö és ha szabad megjegyeznem nem félek én attól hogy leégek legalább tanulok a hibámból aki meg kiröhög hát tessék adok neki olyan feladatot amit nem tudna megoldani!xD<#idiota>#idiota>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ez nem azt jelenti,hogy nem ítéli el az ember ezt a fajta cselekedetet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A rammkommandó akik belerepültek a géppel a bomberekbe,ha jól tudom.
Nem voltak a legképzettebb pilóták ,és akkor finom voltam.
45 ben a német pilóta képzés nagyon gyenge volt (rengeteg okból kifolyólag)
az ami pilóták sokkal képzettebbek voltak,mire egyáltalán bevetésre mentek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Írtam neki egy privátot jútyúbon, hátha válaszol...
#
Monika131000
1 hónappal ezelõtt
Szia! 3.47 mp-nél egy nagyon ismerõs alakot látok!! Nincs a képrõl infó? A nagybátyám vadászbombázó százados volt, s mintha õt látnám?
Háry Mónika
Ez egy hozzászólás a videóhoz. Megakadt rajta a szemem.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu

Soha senkit sem hallottam még az oroszok közül (ezen a szerveren) emiatt reklamálni. (Ettõl függetlenül én továbbra is lovagias magyar pilóta vagyok, nem vulcholok, nem lopok killt ott sem)
R.I.P. White Europe
Mi van ha felülrõl csap az ember oszt nem is látja a futót?
Bár velem ilyen nem történhet meg ,mert ellenséges reptér közelibe sem megyek😊
Phantomass😊
Ja ez nagy élmény 😊 Azt a szerkezetet úgy csinálták meg,hogy öregasszonyok is vezethessék. Usában meg Ausziknál szokták is😄
1. kategória:
1. Áttetszõ beton
2. Holográfia
3. Gyufa
4. Golyóstoll
2. kategória: (Ha esetleg kifogásolnád, hogy nem jármûveket mutatok)
1. 411-es sorozat
2. 520-as sorozat
3. Heves
4. M61-es sorozat
Google most tabu. A választ privátban is elküldheted, és akkor nem hozom nyilvánosságra a megfejtéseid (így elkerülöd az esetleges leégést).
R.I.P. White Europe
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pumaszallas.hu
fõleg ez utóbbi, na az kegyetlen, legalábbis az utolsó részek
igaz, hogy abban is hõs amcsik vannak, de nagyon realisztikusan ábrázolják az egész háború értelmetlenségét, a japcsik elszántságát, a katonák félelmét,stb
nekem nagyon tetszett
más:
hétvégén volt szerencsém kipróbálni egy cessna 172-t (vezethettem egy kicsit)
33 éves gép, 4 személyes, egy pilóta ismerõsöm felvitt minket
hát nagyon meglepõdtem:
kb kisujjal vezethetõ, a csûrõ-magassági nagyon érzékeny, az oldalkormány is, jól csúsztatható
a golyót egyszerû középen tartani, gyakorlatilag szinte nincs is holtjátéka a kormányoknak, szinte azonnal reagál mindenre
a pilóta is kb egy kézzel, vagy elengedett kézzel repült 😊
és a 3g-s fordulónál már alig lehet mozogni, szóval eddig csak gondoltam, most már tudom is, hogy az il2 nem egyéb, mint nagyon-nagyon durván leegyszerûsített légi quake 3 szintû repszim (persze ettõl még jó)
gondolom itt a fórumon is vannak olyanok akikpilóták, vagy repültek már kisgéppel
nekem hatalmas élmény volt, hogy csak a repszimes gyakorlatomra támaszkodva teljesen átláttam a dolgokat...
GOOBY, pls
Tegnap például leszállás közben lõtte le valaki,ki is volt,ki is volt,nem jut eszembe.😊
R.I.P. White Europe
Peso ha tudná, hogy mi még bohóckodunk a sztárfotók miatt...😊
<#eplus2>#eplus2>
A második kissé trükkös volt, Domino beszólt rádión, hogy leszállt, de nem találja a zászlót. Kiderült, hogy Audembert-nél szállt le, én pedig Calais-nál.
Tehát felszálltam, és irány az audemberti reptér, hogy meglegyen a közös fotó.
Zászló híján csak a tanya jutott.
A következõnél már meglett a calais-i zászló. 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..