IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én speciel minden szósölmédija szájtnak ellenzõje vagyok egy ideje; látszatbarátságok, rengeteg elpazarolt idõ, és túl sok infó magunkról.
Diszkrét, mégis hatásos.
Amúgy most vettem egy fain fekete bakancsot Laca, csak szólj mikor kell kipróbálni <#ravasz1>#ravasz1>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
13 éves lányomnak valami krapek elküldte a telefonszámát,mert látta a képét valami közösségi oldalon ,és szimpatikus lett neki,meg fotózni hívja. Most nem engedik megnéznem,mivel habzik a szám,és azon vagyok ,hogy olyan szimpátiát teremtek a ficaknak ,hogy többet fotóapparátot sem kezelni sem nézni ne tudjon . Eszem megáll. Milyen világ ez bakker. Na mindegy kinyomozom,oszt levadászom ammá biztos.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
namajd ha jön a bob akkor mi is visszaszokunk szerintem. mostanában jobban szeretünk mérföldekrõl "bombázni" lézermegjelölõvel avagy TV-n keresztül 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Na erre felnéztem azért.<#conf>#conf>Hogy mi van?! Az angolok nyerték a krétai csatát?! Na ez a meredek nem a Grand Canyon.
Isten áldja a pogányokat!
Mi már rég lerészegedtünk ,mire egy egy bevetéssel végeztek.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Na jó, ez egyszer volt.... <#zavart1>#zavart1>
De tudok párat, akik qrva jól tudnak bombázni, pl HVS Blackcat, HVS Tiger, õk manuálisan, táblázat alapján dobtak, 6000 m rõl, rendszeresen.
Azért dobtak így, mert 3-5db 20-25 célból álló objektív volt, és így a 4 db 500-ast két különálló célra lehetett dobni.
Annakidején az AW elején egy halomban volt 70-80-90 cél, odamentem JU88-al 2 db SC2000 -el <#eplus2>#eplus2> 3000-rõl reccs le az egészet, az meg vitt mindent, mint a tromf ász, tankot, házat, fél várost, alacsonyan lézengõ ratát, csajkát meg szájtátó messzert...
Olyant is láttam hogy 92 földi célt dobott ki egybõl vmelyik egy jól célzott dobással....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ennyit mára, jöhet a következõ bevetés.
Ugyanitt B25-el álló anyahajóra leszállás, fókával kényszerleszállás magassági és csûrõ nélkül (3-ból 2x sikerült, oldalkormány+fékszárny+gázkar kombóval)
Imádom az ilyen kihívásokat, ha dogban nem is vagyok jó, akkor legalább ezekben tûnjek fel. Ez itt a reklám volt...
Igaz kb ezredszerre sikerült, de sikerült neki 😊
Aki tudja ki volt jelentkezzen!
The German
R.I.P. White Europe
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Az volt a humán amelyik kiollózta.
1:38 nál a messzeres felfelé húzza... háát remélem AI volt...<#confused>#confused><#wow3>#wow3>
a spites kollégának meg beleállt a görcs a kezébe, nem bírta elengedni a tûzgombot.
Kellene csinálni egy ellenvideót!
A 2.kategóriában mit rontottam el!? ha jól tudom nem írtam hogy mindegyiket mi találtuk fel,vagy gyártottuk hanem hogy csak megvásároltuk bizonyos országoktól!
Jó ez elsõben nem találtam el mindent ez igaz és szégyellem is magam miatta de mit mondtál meg!???<#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Hidd el, együtt érzek Veled, nem lettem volna a helyedben.
Sõt ahogy magam ismerem a váratlan helyzetekben még valami csúnya káromkodás is ki szokott csúszni a számon.
Azért gondolom a hiba el lett hárítva, a távkapcsoló mûködik. 😊
Ha már az evés nem megy, egy kis házi szilvórium gyógyír lehet a sokkoló látvány enyhítésére.
<#pias>#pias>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Csak az hogy az átlag helyrebillenjen 😊
Aki nem tudja, júliustól egy 3 hoteles turisztikai RT rendszergizdája lettem, de a számgépek mellett telefonokat, s többek közt újabban a szobákban a tévéket is én rendezem.
Mai sztory:
szólnak, hogy a 612-es szobában nem megy a távkapcs. Liftel fel, kopogok az ajtón, hang betrõl: igen!
benyitok, következõ látvány: 84 éves nagyi bugyiban (de akkora, hogy a JU88-ra zuhanóféknek elég lenne, de félrecsúszva, amúgy toplessben áll az ágy tetején és egy párnával a szúnyogokat dobálta.<#csodalk>#csodalk><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt> Zavartan azt mondta, hogy azt hitte a szobalány jön...
Ma és holnap nem eszek....