IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nincs: klikk
Rögtön az elején, ahol feliratozzák a videót, hogy viszik a két kamerát, utánuk sétálnak páran a fegyverekkel. RPG és AK. Észre is veszik õket, akkor kérnek tûzparancsot. Erre írták, hogy az amerikai vizsgálat szabályosnak ítélte a beavatkozást.
Hogy harcképtelenné tett ellenség segítségére sietõ civileket legéppuskáznak (tökmindegy, hoyg gyerek van a kocsiban, vagy sem), az már viszont egyátalán nem fér bele - szerintem. Persze az amerikaiak nem fogják maguk híresztelni, ha valami balul sül el, a wikileaks lehozta, ment a magyarázkodás 1-2 napig, és kész.
A játékkal viszont ne példálózzunk már, aki odamegy katonaként, nagyon jól tudja, hogy nem teheti meg azt, amit egy játékban te megtehetsz. Ha ezzel akarnának magyarázkodni, hogy egy "profi" hadsereg éles bevetésen is kb annyit tud mint a monitor elõtt gubbasztó kis hülye triggerhappy (Glo, nehogy magdra vedd, általánosságban mondom 😊 ), akkor azzal saját magukat alázzák :/
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A kényelmes székbõl, otthon melegébõl, lassítva - feliratozva nézve könnyû ítélkezni.
Van ennek egy feliratozott része is, ahol sub-ban le van írva a rádióforgalmazás. Elõször én is felháborodtam, de rájöttem, hogy il2 közben én is ilyeneket mondok, pedig az csak egy játék.
Az Apache-os harcmodorról sokat lehet tanulni az Ed Macy: Apache könyvbõl. Teljesen szabályosan jártak el a pilóták. Akinél fegyver van az ellenség, aki ellenség azt meg meg kell ölni. Ennyire egyszerû a háború.
Amúgy Szepy lemaradtál, még az index.hu-n is volt róla cikk, kb fél évvel ezelõtt.
www.pumaszallas.hu
Bocs csak még ki vagyok borulva azon hogy a gyerekeket a furgonban szétlövik...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
2010-09-27
2010-10-08
2101-10-11
R.I.P. White Europe
Ilyen alapon megérdemlik õk is a WTC-t és társait....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A Spitfire és a Messerschmitt-109 összehasonlítása a repülõmérnök szemszögébõl az angliai légi csata idején
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
The essence of why the US won the space race is captured in this comment by one unknown US scientist to a Russian collegue:
"Our German scientists are better than your German scientists!"
4:50 nél a <#kocsog>#kocsog> amerikai pilcsi a gyalogosokat lövi.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
e4-el
aztán csináltam róla képet és vmiért le is fagyott
csak gondoltam megosztom veletek mint lelkes kezdõ nekem ez tök jól esett
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ágyútarack fanoknak:
http://deti.mil.by/flash/?id=2
Karabély fanoknak bukóalakra
http://deti.mil.by/flash/?id=9
Pisztollyal:
http://deti.mil.by/templates/swf/Pistol/index.swf
ON
...Yoshimura bácsi, élethû a makettje?
-Hát fiam, úgy nagyjából....
A hosszú, boldog házasság egyik lehetséges módja, nincs veszekedés, mert a nap 24 órájából egy huszat a mûhelyben van...
Si vis pacem, para bellum.
Ezekkel a makettekkel Lilliputban akár repülni is lehetne 😊
www.pumaszallas.hu
(vagy az egy csirke volt?)
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
-philip.ed: Oleg, what cloud mod are you using?
Azállatja <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#taps>#taps>
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Ami elvileg a városokban lecseréli a 2d-s fákat 3d-sre.
LINK