IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nóóóórmáális? Az állatja! <#wow1>#wow1><#ijedt>#ijedt><#taps>#taps>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
sok kéretlen levelet kapsz?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
azok a magyar fájlok a il2 ultra pach hez is jók?
ha igen akkor nekemis elküldenéd
elõre is köszi
e-mail:[email protected]
www.pumaszallas.hu
Cseréld ki mondjuk a japánnal, és a japók magyarul fognak beszélni.
Tényleg Tom, melyik magyar hang voltál? 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Itt van lista egyébként, hogy milyen lemezek jelentek meg az IL-2 sorozatban:
IL-2 verziók
www.pumaszallas.hu
Jobb ötletem nincs, mint a FAQ 22. pontja
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Megvettem az angol nyelvû pacific fighters játékot,de hallottam hogy van magyar nyelvû változata is.Ha az valakinek meg van,elküldené a magyar fájlokat?
Csak sajnos a Lobby nem megy W98 alatt, XP kell hozzá.
Hogy futna -e win 98 alatt, azt a kérdést passzolom.
Szerintetek az Il-2 UP2.01, + külön (a leendõ) Il-2 4.10 + Lobby + Xfire + Firefox elférne-e egy 20-25 gigára méretezett partíción és futna Win 98 SE alatt?
vagy ha van belül vmi az a hülyeség de vannak olyanok is akikkel lehetne mit kezdeni de tvzni nem fognak veled õk nem ilyenek akiket sok ember lát a médiában nem él vmi nyugis életet
igazából nehéz magát a szitut összehozni h megismerkedhess egy ilyennel és ha sikerül akkor sem biztos h összejön
fõleg a te korosztályodban
én is átmentem ezen anno nekem mandy moore teccett (és csak 4 évvel idõsebb)de ez hamar el fog múlni majd fogsz találni egy normálisat aki lehet h nem lesz "sztár" de szeretni fog
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
De a viccet félretéve sokat szenvedtem a csajozás miatt, haverok is ugrattak miatta meg itthon is,csak hát sehogy sem akart összejönni!Hehe,de egyszer belezúgtam egy lányba(életem legnagyobb baklövése volt<#falbav>#falbav>)Mert a csaj csak csõbe húzott , na mondom egy pofon után fel kell állni ozt megint megpróbáltam de ennél is úgy pofára estem mint állat, na ekkor fordult meg a fejebe hogy van e értelme az egésznek!Na de mind1 , ozt mikor megyünk bulizni és ott vannak csajok (péntek esti bulik ezek mikor a haverokkal összejövünk,vagy házibulik) persze próbálok csajozni de hát nem is tom lehetek akármilyen kedves vagy akármit megvehetek nekik sajnos a tény az tény valami miatt nem vagyok nekik szimpatikus,pedig normálisan öltözök borotválkozók stb.(bezzeg a bulik többségét én mentem meg azzal hogy viszek irdatlan mennyiségû kaját piát ,persze nem az olcsóbbik fajtájából, és pénzt is adok a közösbe rendesen!)Na szóval a lényeg hogy meguntam az egészet, ez van legalább több pénzt spórolok meg és nem kell idegeskednem miatta, vagy nem tudom talán még eldõl egyszer!<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
> 14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz
barátnöm...
> 16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt
semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevö részét egy
szenvedélyes nö mellett töltöm el...
> A föiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl
emocionálisnak bizonyult. Olyan volt, mint egy királynö egy jól megírt
drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetödzött. Elhatároztam,
hogy egy olyan nöre van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem...
> 25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé
unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta öt lázba. Az
életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van
szükségem...
> 28 évesen találkoztam egy izgalmas növel, de nem tudtam lépést tartani
vele. Egyik dologból a másikba kapott, soha sem állapodott meg semmi
mellett. Zabolátlanul müvelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább
annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak. Azt gondoltam, hogy
egy ambíciózus hölgy jót fog nekem tenni...
> 31 éves koromban rátaláltam erre a nöre. Ö valóban a földön járt.
Összeházasodtunk. Olyan ambiciózus volt, hogy elvált tölem és mindenemet
elvitte...
> Most 40 éves vagyok és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam.
Egészen egyszerüen egy olyan nöt keresek, akinek JÓ NAGY MELLEI vannak...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
akadt, aki tetszett neki, szüksége volt egy módszerre, amivel
eldönthette, hogy melyikük lesz az ideális számára. Így aztán
mindhármuknak adott ezer-ezer dollárt, és figyelte, hogy mi lesz a
reakciójuk.
Az elsõ lány fodrászhoz, kozmetikushoz, meg egyéb szépítkezésre
specializálódott szakemberhez ment, majd azt mondta:
"Lám, mennyire szeretlek, azt akartam, hogy a lehetõ legszebbnek láss
engem".
A második horgászfelszerelést, nagy színes TV-t, videót, és egy teljes
hónapra elegendõ sörkészletet vásárolt, mondván:
" Nagyon szeretlek, és azt szeretném, hogy Te a lehetõ legjobban érezd
magad".
A harmadik befektette a tõzsdén a maga 1,000 dollárját, részvényeket
adott és vett, opciós meg egyéb határidõs ügyleteket kötött, és
megsokszorozta az eredeti összeget:
" A pénzt a közös jövõnk megalapozására fordítjuk majd, és hosszú,
boldog házasságunk lesz".
Emberünket teljesen lenyûgözték a lányok, és csak nagyon nehezen tudott
választani közülük. Végül, hosszas gondolkodás és elemzés után...
... A LEGNAGYOBB MELLÛT VÁLASZTOTTA.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ahogy már mások is írták, aki minden tekintetben megfelel neked (te meg neki!), olyan nincs. Ha van akkor meg dögunalmas. Beszélgess sokat, hamar meg fogod tanulni, hogy mi érdekli õket, mi az ami tetszik nekik. Semmiképpen se legyél görcsös és ne akard mindenáron ami nem megy.
www.pcpilot.hu
Na valahol itt van a kutya lényege elásva...
Nem azért, hogy mondj le róla, hanem azért, mert ha keresed, akkor kilépsz a saját területedrõl. Sokat fogsz találni. Az egyikbõl ez fog hiányozni, a másikból az. (De mindig válaszd a legnagyobb mellût!) Ha viszont nem keresed, akkor egyszer csak a saját pályádon fog felbukkanni valaki, akivel ez is stimmel, az is stimmel...
Si vis pacem, para bellum.
Mesélhetnék,keresztülutaztam fél Oroszországot egy magyar szépségkirálynõvel,meglepõdnél ha elmesélném mik voltak...
Ezek a nõk nem téged keresnek,és hidd el 2 perc beszélgetés után vagy megvernéd vagy sikítva menekülnél😄
Volt ez a Bikicsunáj mókus volt hozzá szerencsém,mindenki imádta de én a belét ki birtam volna taposni 2 perc után,külön megkértem az operatört,hogy az adásból mindent vágjon ki ahol látszom,nem tette meg...
(Linket nem kaptok)
Ne tudd meg mi vérszívást kaptam én azért a 3 másodpercért az ismerõseimtõl,nem tudjátok azt a szégyent elképzelni amit éreztem😄😄😄
Csatakozva az elõttem szólókhoz akit lehet azt kapd el, ha hagyja magát akkor többször is<#violent>#violent>
A szerelemmanó meg úgyis akkor fog orbaba**ni amikor abszolute nem számítasz rá<#eplus2>#eplus2>
De intelemül szolgáljon eme mondat amit egy 35 éves Nõs 2 gyerekes barátom mondott nekem anno:
Fürtikém vigyázzál lassan 30 éves vagy jönni fog az az érzés,hogy család meg gyerek meg nõsülés....Ne higgy neki! Elmúlik...
A Béna.
Valóság: lassan a bobo kutyára is rámennék mer balfasz vagyok és semmi se jön össze.
Ha mennél valahová, menne veled. Ha nem viszed, Te leszel a megtestesült GONOSZ.
Olyan, mintha biciklibelsõben élnél...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
NEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! A kisujjadat nyújtod, de pár hónap múlva a karod is kevés lesz!
Off
Qrvára felbaxtam az agyamat...
LINK vs. LINK
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha rám hallgatsz, egy dolgot jegyezz meg: Mindig az apáca külsejû csajoknak vannak a legdurvább vágyaik <#ravasz1>#ravasz1>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
R.I.P. White Europe
Hozzád képest vén hülye vagyok (pontosabban apád lehetnék), ezért hallgass rám (innentõl 18+ és csúnya lesz!) : keress egy lazább erkölcsû, könnyen (nem pénzért!) kapható csajt, érezd magad jól vele 1-2 évig, aztán keress másikat.
Bonus: az sem rossz megoldás, ha van egy pénzért (is) kapható hölgyismerõsöd, aki viszont élvezetbõl van veled, kötöttségek nélkül... <#finom>#finom>
30+ éves korodban meg keress egy állandót... <#rinya>#rinya>
CSAK AKKOR OLVASD EL, HA VAN RÁ IDÕD, SEMMI KIHAGYHATATLAN.
Nem tudom, mért van ez, de folyton elérhetetlen sztárokba vagy ha nem is sztárokba, akkor elérhetetlen lányokba vagyok szerelmes. De nem értem. Több napig, vagy hogy hetekig ezen álmodozom, hogy megmentem, és leszek a hero majd megcsókol és élünk ameddig meg nem halunk. De nem megy! Például, ma így vagyok Selena Gomez-zel aki gyönyörû, de hát elérhetetlen. Sajnos ez van. És most meg eszméletlenül szomorú vagyok, mert csak arra tudok gondolni hogy semmi esélyem, ezért nem repülök most is. Nagyon lenn vagyok a mélyben. Egy átlag embernek, mint nekem, fõleg Magyarországról. De hát, ez az élet s majd jön a nagy Õ. Csak az a kérdés, mikor? Huh...Véleményetekre lennék kiváncsi, felejtsem el õt vagy reménykedjek hátha?
ON: