IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acidrain
Szerintem azért, mert ez a Mesza Bf109 B akar lenni, látszik, hogy a szárnyban nem 151/20-asok, hanem sima kiskaliber van (nincs a púp a szárnyban lévõ géppuskák alatt).

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Láttam, hogy van angol nyelvû verziója az oldalnak, de a manualok sajna németül íródtak... :-(
A Cockpit az egyik kedvencem még nem repültem il2 vel mikor láttam,egy idõben faltam az animéket😄
Ha jól emlékszem az usteam üzemeltetett egy ftp-t ott tuti fent van de érdemes az animeaddict.hu-n is körülnézni.
Gogglizz rá mert ez a melós laptopom és ezen nincsenek meg a kömyvjelzõim.
Végsõ esetben kiírom neked dvdre és elküldöm😄

A Béna.

Vogel
Dora hibrid 😄

Egyébként volt olyan Emil aminek csigavonal festésû volt a légcsavarkúpja? (in real)

De jó annak, aki ért németül!!! :-)))
Vogel
Kincset adtál a kezembe! A TDK-mhoz és szakdolgozatomhoz igen értékes forrásanyag. Hálám üldöz <#worship>

TG Gida
Miért csak két tolla van a légcsavarnak?

Isten áldja a pogányokat!

V Domino
Ezen már csak nyomokban lehet zsír molekuláris szinten.<#idiota>(Cyborg Evo)

Igazából az lenne a lényeg,hogy ne legyen agresszív a mûanyaggal,meg ne jusson be a potikhoz.

R.I.P. White Europe

szekelyland
X52-höz nem ajánlom, utána tapadt a korong, mert feloldja a maradék zsírt. inkább grafitos vazelint ajánlom.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

VO101Tom
Nemtom ezt az oldalt ismeritek-e:

http://www.die-deutsche-luftwaffe.de/

Az Archiv menü alatt vannak a luftwaffe gépeirõl eredeti dokumentumok. Gépkönyvek, szerelési leírások, alkatrész jegyzékek, satöbbik. Qrvasok. És nem csak Messzer 109-es, hanem minden. Kb. mint a Hafner gyûjtemény, csak ezek ingyen letölthetõ cuccok. Az oldalt ismertem már régebben, de erre a menüre csak nemrég hívták föl a figyelmem.

www.pumaszallas.hu

V Domino
WD-40-et lehet mûanyag felületen alkalmazni?Jót tenne a joy-nak egy kis kenés már.

R.I.P. White Europe

acidrain
Nem tudom, de jól néz ki. 😊

Zpogi
Ez a "The Cockpit" létezik valahol magyarul?

Ez a mesza a MAdMax légiháborús verziójából szabadult? 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Olyan, mintha átmentek volna "sharp" és blur shader kombinációkkal egy 3d renderelt animáción, felhõkön különösen látszik.

acidrain
Köszi, kíváncsivá tettél.

Ki is loptam két képet gyorsan:

szekelyland
A rüh vesse fel a qrva War clouds ip - cím felhasználós kidobálós rendszerét, hogy a rák törné ki a nyakát aki kitalálta...
Bemegyek csatlakozok, sajna elírtam a felhasználót (101/9_ata helyett 101/9_aTa) beenged, repkedünk, gyilkolunk 1000-el, sajna a balfékségem miatt (1x lelõttek, 1 x belementem 800-al a liberatorba, egy saját légvédelmi találat és a végén leradíroztam a saját irányítóttornyot felszáõlláskor) kirúgott a szeró. Mikor visszalépnék, látom h bannolva vagyok többszörös felhasználónév miatt. mondom mi a f@sz van az elõbb még beengedett. Oké, semmi gond, belépek kis t betûs névvel, ugyanaz a mese. Hát a tetves ördög megegye a belüket, nem elég hogy alig kerül rá hetente 1x idõm akkor is ilyen faszságok miatt nem tudok repülni?????
És még csodálkoznak hogy sokszor 4 ember sincs a rohadt szerón????

Pedig olyan jól ment, 1 rácapás, 2 kill és egyébb finomságok....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

vóóóóótmáá!!! 😊)))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

<#wilting> Ez melyik mod? <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

ERREFELÉ is nézelõdj...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Egy kis érdekesség:Link
Kiváncsi vagyok rá,én személy szerint kedvelem az animeket.

A Béna.

szekelyland
Na skacok, ma este frankóra ott leszek a warcloudson. Szepy?

Zpogi
Van csak sztem nem mûködik.
Itt lenne.

Zpogi
THX!

TG Gida
A bob szervernek van statja?

acidrain
Lájloktam. 😊 <#taps>

És még a jegesmedvére mondják, hogy "nagyon kemény állatok" <#nevetes1>

Zpogi
Itt van videón a tegnap elõtti képregény:

repvez
köszi
Zpogi
Ez a hörcsög a Bruce Lee reinkarnációja.<#nevetes2><#hehe>

Zpogi
<#nemtudom>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ne röhögj rajta, tényleg kemény ellenfél.
Kérdezd meg bármelyik idõsebb mezõgazdasági szakmunkást (parasztot). Nem véletlenül csapták agyon, ahogy meglátták.

GaBenc
Tudat alatt éreztem én miért nem engedek a gyerekeknek hörcsögöt tartani. <#smile> Vadállatokat nem engedünk be a lakásba.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

repvez
bocsi, csak azt akartam kérdezni,hogy hol lehet azt a precision tester progit letolteni ami a zpogi által linkelt oldalon látszik a kalibrálásnál?

csak aztán közbe történt egy kis baleset,beledölt az üditö a bill.-be és nem müködik néhány bill. most.ezt is a képernyö-billentyüzettel irom.felettébb szorakoztató egérrel irni fél oráig ezt a pár mondatot 😞
mijki
Off:

Vérhörcsög 😊

On:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Grat😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Szeressem az ilyen sztorikat Uraim! 😊) <#eljen>

www.smart-bus.hu

acidrain
Az EKG-s srácok csak pislogtak, mint béka a szappanos vízben.<#vigyor1>

Tökéletes munka, kivételes rátermettség. <#eljen><#wink>

Zpogi
Egy kis képregény a ma esti hentrõl:

Tankolás után start Audembert-bõl,13-asban Savas,10-esben V.4_Pogi,

Egy kis emelkedés és zárkózás után indul a támadás,két Spit csapkod egy 110-est,leborítunk,

Szétválunk,Savas az egyikre én a másikra,

Elõbb az én célom hullik ketté,

Majd pár másodperc múlva Savasé,

A végeredmény 2-0 a javunkra,

Majd összezárkózás újra.

?

Nem-nem: Jawohl!

repvez
a

Jawhol!!! 😊)))

szekelyland
Ma este Warclouds valaki?

Zpogi
Itt van két jó videó X52-höz:

A mágnes rögzítése

Rugó keményítése

Meg egy honlap:LINK

acidrain
Azért nincs a 43-as mapon, mert így is leradírozzuk õket az égrõl persze csak ha ésszel csináljuk.
Az F4-ben pedig azért nincs benne a vészteljesítmény, mert akkor túl jó dolgunk lenne.
Egyébként a 42-esen is mikor olyan a kedvem még az E7/N -be is beülök. <#eplus2>
Lassú mint a csiga (a spitekhez képest) de olyan jókat szoktam vele repülni.

acidrain
Off:

Orosz csõtörés

Én is megálltam volna😊

On:

TG Gida

Sanyo
Storm of War - menü hátterek, égõ He 111 és egy kényszerleszállt Hurri, darabokban.

www.pcpilot.hu