IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ha jól emlékszem az usteam üzemeltetett egy ftp-t ott tuti fent van de érdemes az animeaddict.hu-n is körülnézni.
Gogglizz rá mert ez a melós laptopom és ezen nincsenek meg a kömyvjelzõim.
Végsõ esetben kiírom neked dvdre és elküldöm😄
A Béna.
Egyébként volt olyan Emil aminek csigavonal festésû volt a légcsavarkúpja? (in real)
Igazából az lenne a lényeg,hogy ne legyen agresszív a mûanyaggal,meg ne jusson be a potikhoz.
R.I.P. White Europe
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
http://www.die-deutsche-luftwaffe.de/
Az Archiv menü alatt vannak a luftwaffe gépeirõl eredeti dokumentumok. Gépkönyvek, szerelési leírások, alkatrész jegyzékek, satöbbik. Qrvasok. És nem csak Messzer 109-es, hanem minden. Kb. mint a Hafner gyûjtemény, csak ezek ingyen letölthetõ cuccok. Az oldalt ismertem már régebben, de erre a menüre csak nemrég hívták föl a figyelmem.
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ki is loptam két képet gyorsan:

Bemegyek csatlakozok, sajna elírtam a felhasználót (101/9_ata helyett 101/9_aTa) beenged, repkedünk, gyilkolunk 1000-el, sajna a balfékségem miatt (1x lelõttek, 1 x belementem 800-al a liberatorba, egy saját légvédelmi találat és a végén leradíroztam a saját irányítóttornyot felszáõlláskor) kirúgott a szeró. Mikor visszalépnék, látom h bannolva vagyok többszörös felhasználónév miatt. mondom mi a f@sz van az elõbb még beengedett. Oké, semmi gond, belépek kis t betûs névvel, ugyanaz a mese. Hát a tetves ördög megegye a belüket, nem elég hogy alig kerül rá hetente 1x idõm akkor is ilyen faszságok miatt nem tudok repülni?????
És még csodálkoznak hogy sokszor 4 ember sincs a rohadt szerón????
Pedig olyan jól ment, 1 rácapás, 2 kill és egyébb finomságok....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kiváncsi vagyok rá,én személy szerint kedvelem az animeket.
A Béna.
Itt lenne.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kérdezd meg bármelyik idõsebb mezõgazdasági szakmunkást (parasztot). Nem véletlenül csapták agyon, ahogy meglátták.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
csak aztán közbe történt egy kis baleset,beledölt az üditö a bill.-be és nem müködik néhány bill. most.ezt is a képernyö-billentyüzettel irom.felettébb szorakoztató egérrel irni fél oráig ezt a pár mondatot 😞
Vérhörcsög 😊
On:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Tökéletes munka, kivételes rátermettség. <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Tankolás után start Audembert-bõl,13-asban Savas,10-esben V.4_Pogi,
Egy kis emelkedés és zárkózás után indul a támadás,két Spit csapkod egy 110-est,leborítunk,
Szétválunk,Savas az egyikre én a másikra,
Elõbb az én célom hullik ketté,
Majd pár másodperc múlva Savasé,
A végeredmény 2-0 a javunkra,
Majd összezárkózás újra.
Az F4-ben pedig azért nincs benne a vészteljesítmény, mert akkor túl jó dolgunk lenne.
Egyébként a 42-esen is mikor olyan a kedvem még az E7/N -be is beülök. <#eplus2>#eplus2>
Lassú mint a csiga (a spitekhez képest) de olyan jókat szoktam vele repülni.
Isten áldja a pogányokat!
www.pcpilot.hu