IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor csak éjszakás mûszak lenne <#eplus2>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

szekelyland
Bettly, privit küldtem neked!

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Az alvázszámokot írjátok újra?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
Teljesen változó(idõjárás függõ),szezonban 10-30 autó,de általában olyan éjfél és egy óra körül elfogynak,ritkán esnek be ezután reggel ötig,bár mondanom sem kell olyankor eléggé morcosak vagyunk<#gonosz2>. A tegnapi és a mai nap elég lájtos,hála istennek mert már eléggé tele a tököm velük.

Pogi mester, hányan járnak hozzátok éjszaka? Nekem tuti nem jutna eszembe éjjel odamenni..

acidrain
Oké! <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Egy sem maradt fent 😊
A vulcherek hullottak, mint a legyek. <#eplus2>

Zpogi
Ma lejár a hatnapos éjszakai kiküldetésem<#sniffles>,aztán holnap jövök agyaggalambnak<#violent>

Remélem a végén hullócsillag lett belõlük. <#violent><#hehe>
acidrain
Este 9 körül BoB ra jön valaki?

Tegnap Tomcsin kívül senki ismerõst nem láttam, pedig jó nagy hirig volt.
Annyi volt a vörös, mint égen a csillag.

munka... <#crazya>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
Szepy mester, hová tûnté el?
Napok óta árgus szemekkel lesem a ts-t és már régóta nem láttalak. Mással én biza egy centit se repülök....

V Domino
Jaja,+ a hajó becsült sebességét.A német precízítás megfigyelhetõ a hülyeségbiztos tekerõ kalantyún,ami egy hajót szimbólizál,hogy össze ne keverje valami mással a pilot.<#hehe>

R.I.P. White Europe

Zpogi
Virtuálisan bebarangolható az amerikai légierõ múzeuma,bár a teljes galéria elkészültéig még körülbelül két hónapot kell várni.
National Museum of the USAF

Majd a BoB után 😊

Ezt a torpedó célzót nem értettem. Azt állította be, hogy a hajó milyen szögben megy keresztbe, meg az egyes torpedóvetések közti késleltetést?

Ez a brutál irányított rakéta is jó móka lehet. Ez automatán irányít, vagy ezt is egérrel kell majd? MErt úgy mókás 4000m-rõl telibenyomni egy hajót 😊

Szép-szép de mikor jön már ki a 4.10 patch!? 😮

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Ja. Videó lemaradt.
Aki még nem látta volna..
😄DDD

www.smart-bus.hu

a hibátlan munkás pedig felsõbb beosztást és fizetésemelést érdemel. xDDDDDDDDDDDDDD

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Ugyan! Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit! 😉

www.smart-bus.hu

Sanyo
Uhh kösz, javítva. 😊 Remélem nem haragudtak meg érte. <#falbav> Nemsokára indul a harmadik nap, sajnos magyar bemutató nélkül.

www.pcpilot.hu

"MH659"

😊

www.smart-bus.hu

Zpogi
A VFAT-on most kezdõdik a magyar srác bemutatója Gripen-vel!

Nohab
Az Il-2 Strumovik: 1946-ban minden benne van. Bár én még ezekrõl nem is hallottam és a google se.
VO101Tom
TS-en leszek, ha lobbyn vagytok, szóljatok rám.

www.pumaszallas.hu

V Domino
Ja,ott van az idõpont is.😊Akkor tuti jövök én is.

R.I.P. White Europe

V Domino
Mikor indul a party?<#hawaii>

R.I.P. White Europe

acidrain
Hali!

Estére 1v1 gyakorló party-t rendezünk Tom-mal a szokásos felállásban, hogy ki fog hostolni az még kérdéses, jelszavas magyar prioritású Coop-ként fog indulni, ütközés este 8, fél 9 magasságában a Lobbyn, minden kompetens-t szeretettel várunk.

Honnan lehet letölteni a forgotten battles-hez az operation harbort, és a Ostfront - Decisive Battles In The East-et?
Ahogy én eszre vettem ezk egyfajta pack-ek.e
Zpogi
Ennek a kubanskiloewe-nek egy csomó jó videója van.LINK

Zpogi
Itt van néhány hír a múltkor vízre szállt fókáról.
LINK

szekelyland
Ma este lehet a WC - n fent leszek repülni egy kicsikét, tisztázõdott a bannolás is...

gyerekek mentem most kicsit rigára zerózni😄 kis kimaradás után, hát, kegyetlen jó éreztem magam😊 az igaz hogy csak 5 gépet lõttem és ennél többször haltam meg, de sirály olt😊 Összetalálkoztam egy spiti géppárral, egy századból valók voltak, repülök kicsivel felettük szembe, olyan 400-on, bázisra akartak jönni, de egybõl feltépik utánam😊 No több se kellett nekem😄 Flaps és trim egybõl be, és kezdõdött a körhinta😄 valszeg messzernek sejtettek azért tépték úgy neki az elején, aztán azért folytatták mert már nemvolt más lehetõség😄 a gépem remeg, és nézem a plexi hátuljából ahogy egyre elõrébb csúsznak a spitikéim😊
aztán szépen bekerültem mögéjük., addigra nulla méteren oltunk, és az elõttem lelõ spit már landing flapsel imádkozott az életéért és cidrizett mert már majdnem leesettt, másodpercek igaz átesés határán járt, aztán kiszedte, hát ahogy nagyjából nyugalomba hozta a gépét, már kopogtak is rajta a 20-asok, szakadt szét a szárnya😊 a másik már mögöttem, és már a 4 húszasból hányja rám a nemszépet. Eltépem, trim flaps be, épphogy nem talált el, és folytatódott az elõzõ, de ezután inkább felhagyott a körhintával. Repül tovább egyenesen, kicsit simogatom kiskalával, éles forduló majd jön elem szembe, látom miben jár az esze, a 4-20-assal le akart volna csulázni. No csináltam egy s-t, õ tovább repült és megint mögötte. Ekkor már nem fordult rám issza és elindul hazai irányba. Már elõzne is meg, énmeg utánaszórok kiskalival, erre megint megfordult. Pont becsúszok utána, és egykét húszast belenyomtam. no megy még tovább, orsozik, csinál mindent, helyezkedek mögé, már lassan a felesleges orsozása miatt majdnem beérem megint, amikor egy 109-es rázuhan és elviszi.no de nem bántam, miközben csináltam égig izzadtam és remegett a kezem, k.vajó érzés volt😄 egyébként jó sokszor leszedtek, mert 2 század s nagyobb létszámban fenn volt, no meg vissza kell rázódnom😊
Amugy tegnap este és azelõtt is nem sokan oltatok fenn, mi ez, mindenkinél megállt az élet?Vagy elfoglalt lett mindenki? este lesz valaki? kicsit jönnék.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Azért vannak olyan manõverek, amit csak itt a virtual airshow-n lehet megcsinálni 😊

Sanyo
Apa kezdõdik! VFAT 2010.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Storm of War - sokkal részletesebb és nagyon jól finomhangolható FMB, egyedi lõszerkészlet, elhasználódás, hívójel.

www.pcpilot.hu

képek Itt van pár szép scale csillagmotoros,gázturbinás és vitorlázó modell. (köztük az enyém is)<#wink>
Sajnos ezek a motorok alkalmatlanok ahhoz hogy repüljön velük a modell. Ezek egyedi tervezésû és gyártású díszmotorok. Méretükhöz képest nehezek és kicsi a teljesítményük.Modellmotorokban az üemanyagtól függetlenül vannak csillagmotorok de azok egy sorosak. A leggyakoribb az három-négy-öt hengeres kialakítás.Van hét hengeres is de pár év után leálltak a gyártásával mert nem volt gazdaságos... Soros motorból csak két hengerest láttam.
szekelyland

szekelyland
Ha ilyenbe csinálnának DB605-öst, esküszöm nekiállnék modellezni....

acidrain
Il 2 setup-ban a Network-nél a Port legyen 21000-n és a tûzfalon legyen is nyitva, Il2-t és a Lobby-t engedd ki a netre szintén a tûzfalnál, Bluetooth-ot, és egyéb USB-s nyalánkságokat cibáld ki a gépbõl, Hamachi-t kapcsold ki, kb ennyi ami most eszembe jut. <#nemtudom>

Matthew Baker
Üdvözletem megint urak most az a probléma áll fent hogy nem enged be sehova stock 4.09cel sem

Új logó by: berczely (Y)

Zpogi
És még néhány:

Bü 131

Caproni Ca.101

WM "Budapest II"

Ju-86K

He-45

CR-42 "Csér"

Zpogi
Itt egy remek oldal rengeteg fényképpel.
LINK

Ez is onnan van:

acidrain
Pár kép, sajna csigavonal festésû légcsavarkúpos Emilt nem találtam, de csíkosat igen.

Bf 109 D1 csíkos orrkúppal:

D1 cápa feeling, és D1 színesben:

VO101Tom
Ja ja. Az összeset nem szabad, csak azokat, amiknél nem dob fel üzenetet, hogy akad valamivel. Ha a komponensen hagyod egy ideig az egeret, kiírja hogy az mit csinál.

www.pumaszallas.hu

V Domino
Az összeset?Minek?Lehet,hogy ott akad össze valamelyik a másikkal.Elég a Warbirdsofprey vagy a Zuti 1.13,ezekben majdnem minden benne van.

R.I.P. White Europe

Matthew Baker
Üdvözletem urak böcsületesen feltelepítettem az IL-2-õt paccsokkal meg ultrapakkal kipróbáltam egy olyat hogy JSGME-ben az összes módot aktiváltam és amikor a repülõnek fel kéne robbannia megfagy a játék ATI videó kártyám van a legújabb driverrel

Új logó by: berczely (Y)

Vogel
A 151/20 az az MG FF max. De egyetértek veled.