IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A vulcherek hullottak, mint a legyek. <#eplus2>#eplus2>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
<#violent>#violent>

Tegnap Tomcsin kívül senki ismerõst nem láttam, pedig jó nagy hirig volt.
Annyi volt a vörös, mint égen a csillag.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Napok óta árgus szemekkel lesem a ts-t és már régóta nem láttalak. Mással én biza egy centit se repülök....
R.I.P. White Europe
National Museum of the USAF
Ezt a torpedó célzót nem értettem. Azt állította be, hogy a hajó milyen szögben megy keresztbe, meg az egyes torpedóvetések közti késleltetést?
Ez a brutál irányított rakéta is jó móka lehet. Ez automatán irányít, vagy ezt is egérrel kell majd? MErt úgy mókás 4000m-rõl telibenyomni egy hajót 😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.smart-bus.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
😊
www.smart-bus.hu
Estére 1v1 gyakorló party-t rendezünk Tom-mal a szokásos felállásban, hogy ki fog hostolni az még kérdéses, jelszavas magyar prioritású Coop-ként fog indulni, ütközés este 8, fél 9 magasságában a Lobbyn, minden kompetens-t szeretettel várunk.
Ahogy én eszre vettem ezk egyfajta pack-ek.e
aztán szépen bekerültem mögéjük., addigra nulla méteren oltunk, és az elõttem lelõ spit már landing flapsel imádkozott az életéért és cidrizett mert már majdnem leesettt, másodpercek igaz átesés határán járt, aztán kiszedte, hát ahogy nagyjából nyugalomba hozta a gépét, már kopogtak is rajta a 20-asok, szakadt szét a szárnya😊 a másik már mögöttem, és már a 4 húszasból hányja rám a nemszépet. Eltépem, trim flaps be, épphogy nem talált el, és folytatódott az elõzõ, de ezután inkább felhagyott a körhintával. Repül tovább egyenesen, kicsit simogatom kiskalával, éles forduló majd jön elem szembe, látom miben jár az esze, a 4-20-assal le akart volna csulázni. No csináltam egy s-t, õ tovább repült és megint mögötte. Ekkor már nem fordult rám issza és elindul hazai irányba. Már elõzne is meg, énmeg utánaszórok kiskalival, erre megint megfordult. Pont becsúszok utána, és egykét húszast belenyomtam. no megy még tovább, orsozik, csinál mindent, helyezkedek mögé, már lassan a felesleges orsozása miatt majdnem beérem megint, amikor egy 109-es rázuhan és elviszi.no de nem bántam, miközben csináltam égig izzadtam és remegett a kezem, k.vajó érzés volt😄 egyébként jó sokszor leszedtek, mert 2 század s nagyobb létszámban fenn volt, no meg vissza kell rázódnom😊
Amugy tegnap este és azelõtt is nem sokan oltatok fenn, mi ez, mindenkinél megállt az élet?Vagy elfoglalt lett mindenki? este lesz valaki? kicsit jönnék.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Új logó by: berczely (Y)
Bf 109 D1 csíkos orrkúppal:
D1 cápa feeling, és D1 színesben:
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe
Új logó by: berczely (Y)