IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
hiánypótló, mert sok elfeledett típussal lehet repkedni, de körülbelül ennyi pozitívumot tudok elmondani róla
a sebesség kérdéshez szeretnék azért szólni, egyrészt a mûszer szerinti és valódi sebességek közötti különbségekre felhívnám a figyelmet
másrészt tudni kell, hogy ezeket a 2 mach-on túli sebességeket csak a legideálisabb körülmények között (függesztmény például eleve kizárva) és csak igen rövid ideig képesek tartani a valóságban a gépek többsége
2. Gyakorlás
3. Nem tudom, mi az a 15-30, valószínûleg annyiszor 10m. (Nem használok ikonokat)
4. Egy egymotoros vadász, ha a szárnyvégei érintik a revikört, akkor kb. 100m-re van.(Én kb. ilyenkor lövök)
5. Privátban küldj egy mailcímet, este elküldöm a német 2.vh-s segédletet.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
ÉN is csatlakoznék hozzátok lelkesen, csakhogy energiaharc ide vagy oda, akkor sem találom el azt a szemetet... (Bf-109G2 vel)Nem tudtok valami jó segédletet, hogy hol tanulhatnék meg rendesen célozni, hogy pl. 1-2 sorozatból le tudjam szedni az ellent?
A pumaszálláson is jártam, de nem értem azt a célzó xls-t. fogalmam sincs mi a szél sebesség, az irányáról nem is beszélve.
Volt, hogy elöttem ment egy LaGG-5 , nem tudott lerázni, a távolság 15-30 között ingadozott (legalábbis, amit magától kíír, tényleg az miben értendõ? méter?), és kifogyasztottam az összes lõszeremet mindenhonnan, de eredmény nélkül.
HELP
Ugye azt tudjátok, hogy a Wings over... sorozat inkább játék, mint szimulátor? Így ha a valódi repülési paramétereket nem hozza, ne csodálkozzatok.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Összehasonlítás:
HD4850 vs HD5850
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Lelõttem egy MiG-et (F2-vel) és egy Ratát (F4-gyel).
Távolról figyelve feltûnt, hogy a veresek UFO-szerû sarkon fordulásai megszûntek.
A Rata egy rácsapásból kigyulladt, a MiG-gel rövid közelharc is volt. Meg sem próbált vízszintes manõvert csinálni, csak billegtetett jobbra-balra ill. hullámvasutazott.
Pedig nem lõttem el egyik kontrollját sem (vagy a szerver nem írta ki).
Tetszik online is a 4.10... 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Melepõene jól fordul, ha lassan kezded húzni, persze bedugózik, mint az atom ha megrántod, de jól emelkedik, viszont az AI Fóka leemelkedi újabban meg nem is nagyon érem utol a fókát. Ha nagyon megtépem, 650-nél kettétörik, viszont 800-al is elég jól orsózik és a G warning elég késõre gyúl ki, a Fókánál egy átlagos kanyar feketedés nélkül 500-al és végig ég a G betû és el is görbül a cucc. Nekem a lõszer nem fekszik, rájöttem hogy egyáltalán nem tudok célozni, 2-3 % a rekord a találati arányban
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A veres oldal kiosztása: P-51D-20-NA, Spitfire MkIXeCLP, Spitfire MkIXeHF (jéé nem is tudtam, hogy ilyenek is vannak), Mustang III (na ez nagyon veszélyes), P-51D-5NT (errõl is most hallok elõször. Épp most nézem jelenleg ki mivel repül) P-38 late. Kb. ennyi.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tudom magamról. Ha megfelelõen kalibrálom a szintet ,hihetetlenül nõ a pontosságom😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem merem húzni semmiképp a fókát, félek hogy kettétörik, és ahogy Szepy kollega is mondta, érdekességképp mindeki P-51 el nyomul Spit csak elvétve volt, mondjuk azt el is fogyasztottam egészséggel, de a P-51 eseket valahogy nem tudom lelõni....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Milyen források? Had halljuk! Ingyen van a hardver? Mert akkor adom a rendelést én is😊
Csak Spit vs meg BOB. Ez a kettõ maradt sajnos ami használható komoly embereknek😊)
No de majd jön a Cliffs of Dover . Vagy ott is lehet könnyíteni?<#nemtudom>#nemtudom>
Gyakorlatilag gyakran már hamarabb azonosítottam szabad szemmel, az ikon csak megerõsítés volt.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
www.pumaszallas.hu
Hát a gépben 1.50G ram van
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Egy érdekesség feltünt. Már senki nem akar spitbe ülni (de a tempi is eltûnt). Helyette mindenki a D mustangot részesíti elõnyben. A muszti nagyon veszélyes ellenfél ahogy eddig is, csak most jobban sebez az .50 kaliberje. Nagyon gyors nagy magasságban és már alacsonyan is fordulékony, azonban szerencsére földközel lelassúl és nem éri utol az A-9/8-at. Ennek ellenére, most már megteszik azt amit eddig szinte soha a 4.09-el: ha a Fóka lefelé menekül, akkor követik és nem maradnak fent ahogy eddig. De lehet, hogy csak ilyen rámenõs pilótákkal akadtunk össze.
jsgme.exe-ben kiválasztani a "Stock_4.10" komponenst (és csak azt). Ezt követõen akár lobbyból, akár offline indítjuk, a játék modok nélküli, alap 4.10-ként indul el.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
CPU Intel® Core™ Quad 3 GHz or Intel i7 3 GHz
RAM 4 Gb or higher
Free Hard Drive space 10 Gb
Graphics Card 1024 Mb, GeForce GTX 285/Radeon ATI 5850/HD5850
Vélhetõen ennél több kell majd neki, hogy valóban élvezhetõ legyen. Nyilván marketing okokból el fog indulni egy 3 éves gépen is valamilyen szinten.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105