IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Pár ilyen "combat film"-et én is csináltam anno. 😊

www.pcpilot.hu

bezony
hiánypótló, mert sok elfeledett típussal lehet repkedni, de körülbelül ennyi pozitívumot tudok elmondani róla

a sebesség kérdéshez szeretnék azért szólni, egyrészt a mûszer szerinti és valódi sebességek közötti különbségekre felhívnám a figyelmet
másrészt tudni kell, hogy ezeket a 2 mach-on túli sebességeket csak a legideálisabb körülmények között (függesztmény például eleve kizárva) és csak igen rövid ideig képesek tartani a valóságban a gépek többsége

Nohab
Szerintem az ilyesmi videó többet ér , mint bármi ebben a helyzetben. Elõretartást csinálsz amúgy?
1. Rendes joy
2. Gyakorlás
3. Nem tudom, mi az a 15-30, valószínûleg annyiszor 10m. (Nem használok ikonokat)
4. Egy egymotoros vadász, ha a szárnyvégei érintik a revikört, akkor kb. 100m-re van.(Én kb. ilyenkor lövök)
5. Privátban küldj egy mailcímet, este elküldöm a német 2.vh-s segédletet.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hali kedves gyilkológépek...

ÉN is csatlakoznék hozzátok lelkesen, csakhogy energiaharc ide vagy oda, akkor sem találom el azt a szemetet... (Bf-109G2 vel)Nem tudtok valami jó segédletet, hogy hol tanulhatnék meg rendesen célozni, hogy pl. 1-2 sorozatból le tudjam szedni az ellent?

A pumaszálláson is jártam, de nem értem azt a célzó xls-t. fogalmam sincs mi a szél sebesség, az irányáról nem is beszélve.

Volt, hogy elöttem ment egy LaGG-5 , nem tudott lerázni, a távolság 15-30 között ingadozott (legalábbis, amit magától kíír, tényleg az miben értendõ? méter?), és kifogyasztottam az összes lõszeremet mindenhonnan, de eredmény nélkül.
HELP

Srácok!

Ugye azt tudjátok, hogy a Wings over... sorozat inkább játék, mint szimulátor? Így ha a valódi repülési paramétereket nem hozza, ne csodálkozzatok.

biztos hogy nem, a légféket gyakran használom. Rendben, ott fogok irni akkor, meg lesz kérdésem letölteni való gépekrõl, nemtudom hogy rakjam be õket a gémbe ha nem exe a formájuk. Akkor várom majd a válaszod a másik topikba, kösz elõre is

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Willenbrock
A combatace.com-ról szedtem le a north vietnam aces modot,abban csak a mig-21 MF van.Ugyanezen az oldalon van még olyan 21-es csomag is ami az összes 21-es változatot tartalmazza.Regelj fel az oldalra és ott nézz körül.A sebesség nekem sem megy 1700 fölé,nem tudom miért ilyen,amúgy nem lehet hogy nyitott féklappal repülsz?Azt hiszem felszállás elõtt alapból nyitott fékkel adja be a gépet.A gépágyúkhoz nincs sok lõszer-pontosan kell lõni rövid sorozatokkal.Ezután a Wings Over topikba írjunk errõl mert itt ez off téma.

acidrain
Sztem még várok a videókártya vásárlással, kíváncsi leszek mit mutat talajon a Gigabyte HD4850 OC 1G a Cliffs of Dover-el.
Összehasonlítás:
HD4850 vs HD5850

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

a p-39 az ász persze a messza után. És nem vagyok kettõsügynök!

Na éppen most beszéljük Tom-mal, hogy hostol egy ösznépit ezzel a gépkiosztással. Gyertek, ha tudtok.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
9 felé akkor hostolok egyet, olyan 1-2 órát leszek sztem.

www.pumaszallas.hu

Az elõbb reppentem egyet egy Xfire-szerveren (kubannet).
Lelõttem egy MiG-et (F2-vel) és egy Ratát (F4-gyel).
Távolról figyelve feltûnt, hogy a veresek UFO-szerû sarkon fordulásai megszûntek.
A Rata egy rácsapásból kigyulladt, a MiG-gel rövid közelharc is volt. Meg sem próbált vízszintes manõvert csinálni, csak billegtetett jobbra-balra ill. hullámvasutazott.
Pedig nem lõttem el egyik kontrollját sem (vagy a szerver nem írta ki).
Tetszik online is a 4.10... 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

szekelyland
Offline lefekvés elõtt kipróbáltam a P-51-et.
Melepõene jól fordul, ha lassan kezded húzni, persze bedugózik, mint az atom ha megrántod, de jól emelkedik, viszont az AI Fóka leemelkedi újabban meg nem is nagyon érem utol a fókát. Ha nagyon megtépem, 650-nél kettétörik, viszont 800-al is elég jól orsózik és a G warning elég késõre gyúl ki, a Fókánál egy átlagos kanyar feketedés nélkül 500-al és végig ég a G betû és el is görbül a cucc. Nekem a lõszer nem fekszik, rájöttem hogy egyáltalán nem tudok célozni, 2-3 % a rekord a találati arányban

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Dumbóék valamiért kerülik ezeket az évjáratokat, amit én sosem értek, mert itt azért elég táposak a veres gépek...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Na ez jó ötlet! A gépkiosztás a következõ ha '44-es a map: G-6-tól G-14-ig és a K-4 Messer. Fóka: A-8-tól D-9-ig. Van még különféle zubó meg bombázó de az mind1. Legalább is nekem.

A veres oldal kiosztása: P-51D-20-NA, Spitfire MkIXeCLP, Spitfire MkIXeHF (jéé nem is tudtam, hogy ilyenek is vannak), Mustang III (na ez nagyon veszélyes), P-51D-5NT (errõl is most hallok elõször. Épp most nézem jelenleg ki mivel repül) P-38 late. Kb. ennyi.

VO101Tom
Ha megvan a pontos planeset, lehet tartani pontosan ilyen gépekkel dogolást, ennél jobb módszer nincs kitapasztalni az új dolgokat... 1-2 trekk még jó lenne, amin látni mit is csinálnak online amikor nem tudod megfogni õket...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ezt kifelejtettem😊 Azért van ez így ,mert a kéz természetes (öregedésbõl származó) remegését megszünteti😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Kevés volt a célzó folyadék!!!!
Tudom magamról. Ha megfelelõen kalibrálom a szintet ,hihetetlenül nõ a pontosságom😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
Hát ém vagy öregedek, vagy bénulom vagy mindkettõ. Utolsó 3 repkedés alkalmából gyakorlatilag semmi eredmény nem lett, kivétel a Savas mesterrel való bob-os menet, az jól bejött.
Nem merem húzni semmiképp a fókát, félek hogy kettétörik, és ahogy Szepy kollega is mondta, érdekességképp mindeki P-51 el nyomul Spit csak elvétve volt, mondjuk azt el is fogyasztottam egészséggel, de a P-51 eseket valahogy nem tudom lelõni....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Jó😊 nem sajnálunk😊))
Milyen források? Had halljuk! Ingyen van a hardver? Mert akkor adom a rendelést én is😊

Én is szívesen mennék a bobra vagy a spit vs. 109-re, csak ha ott van valaki, akkor min. 60-an vannak. Nekem meg 30 játékos felett erõsen lagol a gépem. Sajnálni azért nem kell. Amint meglesz a cod gépigénye elsõ utam a bolt lesz. Hála Savas és Pogi kollégáknak a beszerzési forrás is megvan.

Zpogi
És a többi új kolléga?

Her Laca
Nem tudom 😊 Én már régóta nem reppenek ikonos szervereken. Az olyan ciki tudod😊)
Csak Spit vs meg BOB. Ez a kettõ maradt sajnos ami használható komoly embereknek😊)
No de majd jön a Cliffs of Dover . Vagy ott is lehet könnyíteni?<#nemtudom>

bence95
VO101Tom
Már régóta nem.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Milyen néven repülsz?

Ahogy Lacus kolléga mondja, valóban kiírja az ellenfél gép típusát, de csak akkor amikor már régen beazonosítottad. Viszont a rigán már 5 km-rõl is kiírja a sajátot is meg az ellent is nem? <#fejvakaras><#eplus2>

Megvolt a 2.-dik légi gyõzelmem online!!!!<#mf1><#mf1><#mf1>
Régebben közelrõl, feketével írta ki a baráti gép nevét ill. az ellenfél típusát.
Gyakorlatilag gyakran már hamarabb azonosítottam szabad szemmel, az ikon csak megerõsítés volt.

Relax99
stock-al tudok játszani csak a modokkal jobban szeretek hangok, grafika jobb :S

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Zpogi
Kár,hogy a killstealing sincs pontozva,mert az is jól mutatna a statotokon.<#hehe>

VO101Tom
Nálam, W7-nél itt: C:\Users\-név-\AppData\Roaming\HyperLobby mappában a hyperlobby.fls file tartalmazza a friend list-et (wordpaddal szerkeszthetõ).

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Te Szepy! Azon a War Clouds on vannak ikonok is? Szóval az olyan ikonos szerver?<#fejvakaras><#eplus2>

Bocsi ne haragudj hogy miattam törted össze a gépet! :S nem direkt volt csak nem figyeltem oda!😞 Amúgy mindenki ilyen pont mániás ?😊😄
Hát a gépben 1.50G ram van

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

"tovább öregbítjük a magyar pilóták hírnevét" az lemaradt, hogy: több kevesebb sikerrel... <#hehe>

A tegnapi gyílkolászás nagyon jó volt. Köszönet érte Tom-nak. Viszont ezúton szeretnék elnézést kérni, hogy olyan hamar ott hagytuk, de Ata-val már régóta eldöntöttük, hogy a nemzetközi színtéren is tovább öregbítjük a magyar pilóták hírnevét.

Egy érdekesség feltünt. Már senki nem akar spitbe ülni (de a tempi is eltûnt). Helyette mindenki a D mustangot részesíti elõnyben. A muszti nagyon veszélyes ellenfél ahogy eddig is, csak most jobban sebez az .50 kaliberje. Nagyon gyors nagy magasságban és már alacsonyan is fordulékony, azonban szerencsére földközel lelassúl és nem éri utol az A-9/8-at. Ennek ellenére, most már megteszik azt amit eddig szinte soha a 4.09-el: ha a Fóka lefelé menekül, akkor követik és nem maradnak fent ahogy eddig. De lehet, hogy csak ilyen rámenõs pilótákkal akadtunk össze.

Her Laca

jsgme.exe-ben kiválasztani a "Stock_4.10" komponenst (és csak azt). Ezt követõen akár lobbyból, akár offline indítjuk, a játék modok nélküli, alap 4.10-ként indul el.

Relax99
vagy a 4.10--val nem is lehet megoldani, hogy a modok mûködjenek?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Her Laca
<#eljen>

Már vártam mikor szólsz be <#eplus2>

Her Laca
😄 Szepy! Ne mosdasd a szerecsent😊Gyakorold azt a leszállást ! És jó lesz a statod.DDDDDD

Relax99
Ezt már néztem én is, én úgy kezdtem, hogy felraktam a 4.10-et természetesen így nem indult el, aztán találtam egy olyat hogy upupdate.exe upupgrade.exet nem láttam. azzal felfrissítettem az up-t de olyan menüpont nincs benne, hogy 4.10, jsgme-ben van stock 4.1, de úgy ugyebár kikapcsol minden modot anélkül meg szimplám 4.09

most mennyi memóriád van? min. 2-vel már simán fut a game.

A Rise of Flight-nak ez a javasolt konfigurációja:

CPU Intel® Core™ Quad 3 GHz or Intel i7 3 GHz
RAM 4 Gb or higher
Free Hard Drive space 10 Gb
Graphics Card 1024 Mb, GeForce GTX 285/Radeon ATI 5850/HD5850

Vélhetõen ennél több kell majd neki, hogy valóban élvezhetõ legyen. Nyilván marketing okokból el fog indulni egy 3 éves gépen is valamilyen szinten.

Hello, nincs mit, viszont amikor lelõttem azt a 3 p-38-ast és úgy tettem le a kifutóra a gépet, mintha hímes tojás lenne, erre te majdnem belémcsapódsz, úgy megijedtem, hogy kitörtem a futót. Na ekkor egy kicsit ideges lettem, mert az új szabály szerint ha töröd a futót, vagy kényszerleszállsz, nem nyomhatsz refly amig ki nem ugrasz. A bail pedig nem mutat jól a statomon és a pontokat sem kapom meg 100%-ban <#gunyos1>

nincs valami ötleted, hogy tudnám mig-23-al áttörni a hangsebességet? Forzással 25 % üzemanyaggal rakéták nélkül nem tudtam tartani a lépést f-5 ösökkel, és nagy magasságból (17 ezer) zuhanva se birtam 1300-at elérni. És miért akad el állandóan az ágyú? multkor 26 lövedék után nem müködött tovább. Neked a mirage factory féle mig-21-ed van?

Her Laca
Jó erõs gép mindenhez kell mostanában. Nem hiszem ,hogy egy 100 ezres proci ,vagy egy full videó kártya kéne neki. De majd kiderül.

Her Laca
Itten megtalálod a választ

Olvasd el figyelmesen!

oké,de a fullhoz tuti kell egy jó erõs gép4😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105