IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is bepötyögtem torrenten hogy il-2 oszt letöltöttem és felraktam😄
tört il-2vel játszom. No erre varjatok gombot<#eplus2>
amugy megverttem az eredeti játékot is, meg is van, csak összekarcolodott a lemeze és használhatatlan, nem én, a gép csinálta, a régi.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Nem a kedvenc mondatom, de emiatt nem neheztelek rád... 😊 Írtad, hogy megvetted... remélem a BoB-l is sokan így lesznek... 😉

www.smart-bus.hu

Törölt felhasználó
Emiatt a tört multis megnyilvánulás miatt. (a válasz erre gombot telefonon nemtudom használni)
Miért tenném?

www.smart-bus.hu

Törölt felhasználó
C Solt olyan mintha neheztelnél rám egy kicsit.
Akkor száradjon le a pöcsöd! 😄

Azért ez más kategória, mint amikor valaki letölti az 1946-t, és azzal multizik... 😉

www.smart-bus.hu

PhantomAss
no én is elõrendeltem a cd galaxysnál, meglátjuk mi leszen belõle 😊

amúgy Solt kollégának reagálva, most lehet hogy megköveztek, de az il2 1946 nekem nincs meg eredetiben <#rinya>
megvettem a forgotten battles-t (10e), a pacific fighters (szintén kb ennyi volt), aztán úgy gondoltam hogy csak nem adok ki összesen 30e ft-ot ha mégegyszer megveszem az 1946-ot
tudom hogy most meg lehet venni olcsón, de lehet hogy ezt már hagyom...

GOOBY, pls

DummyBoy
No igen, én is erre várok ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hmmm... jól hangzik!! 😊 Úgy látszik kicsit ránk mosolyog a szerencse... az amd meg most jelentett be árcsökkenést. ( 2gb-s 6950 cirka 200 font ) Kezdõdjék hát az árverseny... <#finom>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Solt mester!
Nézegettem egy gyors tesztet errõl a GTX560 ról. Ha ez jó áron lesz ,biza akkor elgondolkodtató. Valami 60 ropiról beszélgettek ahogy hallottam.
Itten is van.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Törölt felhasználó
Ez csak egy gondolatmenet volt mielött meglincseltek 😊 Elnézést kérek attól akinek felment a vérnyomása.
Her Laca
Ez érdekes lesz,mármint,hogy esetleg több szim is lesz ebbõl a korszakból.
Bár kétlem,hogy a COD gép modellezését most bármi utolérhetné.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
A szimulátorok kedvelõi ,megveszik a játékokat többnyire.
Abból indulok ki,hogy már eleve a hardverra is komoly összeget költenek,valószínû nem a játék ára fogja meghatni õket. Ez minden szimre igaz szerintem. És ne feledjük,hogy ezek ugye nem arról szólnak ,hogy 1-2 szer végigjátszod és megy a polcra ,hanem évekrõl az Il2 esetében már évtizedrõl beszélhetünk.

na,ez badarsag. azokat az embereket akik tobb mint 10 eve nyomjak il-2 kulonbozo verzioit, valszeg nem az hajtja, hogy vegre egy jatek amivel tudnak tort verzioval mukodni, azok mar reg kiperegtek. Egyebkent se tartozott soha a megfizthetetlen jatekok koze. Eleg gyorsan lementek az arak, a megjelenestol szamitva az osszes elerheto verzional.

Törölt felhasználó
Pedig ez így van 😞
Speciel Én az IL2 1946-t Megvettem.(1900ft nempénz érte)
Reméljük igen.

#34101: Aki azért játszik az IL2-vel mert lehet tört verzióval multizni, annak száradjon le a férfiassága... Remélem a CoD nagyon szigorú védelemmel érkezik!

www.smart-bus.hu

Törölt felhasználó
Bár még az érdekelne,hogy milyen védelemmel lessz ellátva a CoD.Mert ugye az IL2 1946 nemsokmindennel és ezért lehet vele multizni,ezért nem tünt el a sûjjesztöben.Ha online kell aktiválni akkor nemhinném,hogy 600-an lennének ingame.
DummyBoy
Azzal semmi gond nincs, akkor legalább tudható lesz, hogy 2 év alatt beérik 😊

WoP vs CoD grafika ... Hááát nemtom ... Nekem annyira nem tûnik hasonlónak ... Cockpit téren a Cod verhetetlen, de külsõ és tájképek alapján nem tudnék dönteni, a CoD irgalmatlan részletes, de olyan igazán sokkoló képet még nem láttam ...

Hopp ... most nézem, a WoP-os arcok is ráfekdütek valamire ... ott is készül valami 2-ik vh.s repülõsztaff ...

Mondjuk kétlem, hogy a CoD nyomába érhetne, de ha csinálnak egy repszimet, ami a WoP grafikájával és gépigényével rendelkezik, viszont eliminálják a WoP idegesítõ részeit (gagyi multi, no mission editor, no ded. server) akkor érdemes lehet odafigyelni rá ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

átment mindenki a classic-ra, ahol 4.10-es verzióval tolják

Én is attól félek, hogy a RoF elsõ verziójához lesz hasonló.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

a hetente megjeleno in-game kepek kicsit aggasztanak engem is, meg masokat is.

Hat, ha a garfika arra emlekeztet, az nem baj (de,gyanitom szebb lesz annal). Viszont a szimulator erzes inkabb a Il-2 4.10 es patch-ra hajaz, vagy jobb a remenyek szerint.

Kb. a számból vetted ki a szót.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Törölt felhasználó
Ez a COD csak Engem emlékeztet a Wings Of Prey-re?
Willenbrock
Spit vs 109 mod szerver töküres.Vagy túl korán van vagy már mindenki a CoD-t várja.

Willenbrock
Anno valamit variáltunk pedig úgy emlékszem.Vagy a conf.ini fájlban kellett átírni valamit vagy új Dgen exe volt letölthetõ,már nem emlékszem de mintha lett volna megoldás.Vagy patch javította.

Ennyire hiányzott a stressz az életedbõl? 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

mijki
*Lacával

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Laával 1v1-eztünk, 10-0-ra kikaptam, nagyon ügyes Laca. Van hova még fejlõdnöm...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

amúgy van rá megoldás, ki kell törölni a legutolsó küldetést, vagy valami hasonló, és akkor újra lehet próbálkozni, de semmi biztosíték nincs arra, hogy mûködni fog
googleval biztos megkereshetõ hogyan van pontosan, hiszen én is úgy találtam meg

belenéztem. egybõl ahova tekertem, ott a retró stílusú repülõkrõl mesél 😊
Her Laca
Persze ,hogy nyomás volt. Ha Olegen múlna ez talán jövõre lenne kiadva. Gondolom adtak pénzt szakajtószámra ,aztán akarnak látni belõle valamit.
Annó mikor Twilek a Stormregion -nál programozott Totó val ráérõ idõnkben elmentünk a rush for berlin tesztelésére. Nekem leesett az állam ,. Ott biza nem aprópénz folyt nap mint nap. Ebbõl gondolom ,hogy muszáj kiadni .

PhantomAss
a sow témához hozzászólva:
nem akarok vészmadár lenni, de én egy kicsit azért tartok ettõl a játéktól
lehet, hogy a kiadó nyomására adják ki ilyen hirtelen
igazából semmi kép vagy video dömping, semmi demo vagy hogy vmi újságíró játszott vele...csupa élettelen kép (semmi élsimítás, túl rikító színek, stb)
szal remélem nem lesz igazam, de azért még nem iszok elõre a medve nõvére 😊

GOOBY, pls

Her Laca
Ja és még <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav> ez

Kösz!
Her Laca
Miki! Ha istent ismersz ezt neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee<#csodalk><#guluszem1><#szomoru2><#banplz><#fejvakaras><#wow3><#gonosz2><#nemtudom><#help><#wow1>

mijki

Her Laca
Ezen nem lehet😞 Sajnos. Annó nagyon rég még én is küszködtem evvel .
Szerezd be a 46 ot asszem ott már nincs ilyen probléma. Bár avval meg nem kampányoltam.

Helló!
Lenne egy problémám a Forgotten battles-szal.Amikor a pilóta karrieremet csinálom véletlenszerûen mikor befejezek egy küldetést,kiírja ,hogy a DGen exe hibát észlelt és a mentés meghibásodik.A térkép eltûnik és nem ad új küldetést.Kérem valaki segítsen!
VO101Tom
Vagyis kilométerben mutatja a távot 😉

www.pumaszallas.hu

mijki
Köszönöm, Domino.

V Domino
Az oldal alján a 13-as cikk.

Nekem konkrétan minden táblázatnál és oktató videónál többet segített Laca egyik "aranyköpése" Ts-en anno:

"Ha már azt hiszed,megfelelõ az elétartás,még egyszer annyit számolj rá,és akkor lesz JÓ."

És tényleg.<#nevetes1><#eljen>Elnézést a plágiumért,jogdíjat majd rendezzük😊),és ahogy Lenin elvtárs mondta:tanulni,tanulni,tanulni.<#wave>

R.I.P. White Europe

Hali!

Én annak idején úgy kezdtem, hogy offline-ban nyomultam a gépek ellen, és mikor lõpozícióba kerültem lecsökkentettem a sebességet 1/2-re vagy 1/4-re.

Az ikonoknál 10m az egység, szóval a 0.11 az 110 métert jelent.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

mijki
Lacusch, nekem is eltudnád küldeni a segédletet? megköszönöm

e-mail: [email protected]

Én maradok az FSX-nél, X-plane-nél. Igaz, azokban nem lehet harcolni, de legalább jókat repülök.

és ha elemezted õket, onnantól egy a lényeg, gyakorlás gyakorlás és gyakorlás.

igen de ebbõl a korszakból ninbcs más tudtommal:S

Egy kicsit bonyolultabb, de ha már van gyakorlatod, nem haszontalan a trackes módszer sem. Pályaszerkesztõn beállítani 1 ellenfelet, lövöldözni rá, próbálj hasonló távolságból hasonló elétartással lõni, aztán save track, play track, a kamera az ellenfél gépét mutassa, és szépen visszanézed, hová lõttél valójában.

Si vis pacem, para bellum.

acidrain
Segíthetnek, hogy mikor kezdj el lõni, és mennyit tarts elé:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Köszi srácok,
A videókat megnézem, gyakorolgatok, reménykedem.