IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tört il-2vel játszom. No erre varjatok gombot<#eplus2>#eplus2>
amugy megverttem az eredeti játékot is, meg is van, csak összekarcolodott a lemeze és használhatatlan, nem én, a gép csinálta, a régi.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Azért ez más kategória, mint amikor valaki letölti az 1946-t, és azzal multizik... 😉
www.smart-bus.hu
amúgy Solt kollégának reagálva, most lehet hogy megköveztek, de az il2 1946 nekem nincs meg eredetiben <#rinya>#rinya>
megvettem a forgotten battles-t (10e), a pacific fighters (szintén kb ennyi volt), aztán úgy gondoltam hogy csak nem adok ki összesen 30e ft-ot ha mégegyszer megveszem az 1946-ot
tudom hogy most meg lehet venni olcsón, de lehet hogy ezt már hagyom...
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Nézegettem egy gyors tesztet errõl a GTX560 ról. Ha ez jó áron lesz ,biza akkor elgondolkodtató. Valami 60 ropiról beszélgettek ahogy hallottam.
Itten is van.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bár kétlem,hogy a COD gép modellezését most bármi utolérhetné.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Abból indulok ki,hogy már eleve a hardverra is komoly összeget költenek,valószínû nem a játék ára fogja meghatni õket. Ez minden szimre igaz szerintem. És ne feledjük,hogy ezek ugye nem arról szólnak ,hogy 1-2 szer végigjátszod és megy a polcra ,hanem évekrõl az Il2 esetében már évtizedrõl beszélhetünk.
Speciel Én az IL2 1946-t Megvettem.(1900ft nempénz érte)
#34101: Aki azért játszik az IL2-vel mert lehet tört verzióval multizni, annak száradjon le a férfiassága... Remélem a CoD nagyon szigorú védelemmel érkezik!
www.smart-bus.hu
WoP vs CoD grafika ... Hááát nemtom ... Nekem annyira nem tûnik hasonlónak ... Cockpit téren a Cod verhetetlen, de külsõ és tájképek alapján nem tudnék dönteni, a CoD irgalmatlan részletes, de olyan igazán sokkoló képet még nem láttam ...
Hopp ... most nézem, a WoP-os arcok is ráfekdütek valamire ... ott is készül valami 2-ik vh.s repülõsztaff ...
Mondjuk kétlem, hogy a CoD nyomába érhetne, de ha csinálnak egy repszimet, ami a WoP grafikájával és gépigényével rendelkezik, viszont eliminálják a WoP idegesítõ részeit (gagyi multi, no mission editor, no ded. server) akkor érdemes lehet odafigyelni rá ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
googleval biztos megkereshetõ hogyan van pontosan, hiszen én is úgy találtam meg
Annó mikor Twilek a Stormregion -nál programozott Totó val ráérõ idõnkben elmentünk a rush for berlin tesztelésére. Nekem leesett az állam ,. Ott biza nem aprópénz folyt nap mint nap. Ebbõl gondolom ,hogy muszáj kiadni .
nem akarok vészmadár lenni, de én egy kicsit azért tartok ettõl a játéktól
lehet, hogy a kiadó nyomására adják ki ilyen hirtelen
igazából semmi kép vagy video dömping, semmi demo vagy hogy vmi újságíró játszott vele...csupa élettelen kép (semmi élsimítás, túl rikító színek, stb)
szal remélem nem lesz igazam, de azért még nem iszok elõre a medve nõvére 😊
GOOBY, pls
Szerezd be a 46 ot asszem ott már nincs ilyen probléma. Bár avval meg nem kampányoltam.
Lenne egy problémám a Forgotten battles-szal.Amikor a pilóta karrieremet csinálom véletlenszerûen mikor befejezek egy küldetést,kiírja ,hogy a DGen exe hibát észlelt és a mentés meghibásodik.A térkép eltûnik és nem ad új küldetést.Kérem valaki segítsen!
Nekem konkrétan minden táblázatnál és oktató videónál többet segített Laca egyik "aranyköpése" Ts-en anno:
"Ha már azt hiszed,megfelelõ az elétartás,még egyszer annyit számolj rá,és akkor lesz JÓ."
És tényleg.<#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>Elnézést a plágiumért,jogdíjat majd rendezzük😊),és ahogy Lenin elvtárs mondta:tanulni,tanulni,tanulni.<#wave>#wave>
R.I.P. White Europe
Én annak idején úgy kezdtem, hogy offline-ban nyomultam a gépek ellen, és mikor lõpozícióba kerültem lecsökkentettem a sebességet 1/2-re vagy 1/4-re.
Az ikonoknál 10m az egység, szóval a 0.11 az 110 métert jelent.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Si vis pacem, para bellum.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A videókat megnézem, gyakorolgatok, reménykedem.