IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Csak a hyperlobbyn keresztül csatlakozók létszámát mutatja. Nehezebb így (pl) egy négy fõs csapatnak szervert keresni.
- Tele szervernél nincs sorbanállás (lásd: Battlefield bc2), vagy automata csatlakozás üresedés esetén (steam). Kevésbé idegõrlõ várni, elmenni a gép elõl 2 percre, mint nyomkodni egy gombot.
- Amint csatlakozol egy szerverre, a többit nem tudod megnézni. Ha jól emlékszem még a barátlistát se.
- Üzenetek csak a játékon kívül látszanak, így nehézkes a kommunikáció a máshol repülõ társaddal.
- Perpillanat nem nagyon akarja megtalálni az il-2.exe-t az új gépemen, bár itt szerintem user error van, majd késõbb megoldom.
Lehet, hogy csak az én "pecsám" van elkényelmesedve, de ezeket hiányolom.
Jendrassik féle gázturbina
Kár,hogy megsemmisült<#sir>#sir>
Ami számomra még új dolog,hogy a csepeli Weiss Manfréd Mûveknél készült DB 605-ös motor.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
R.I.P. White Europe
<#eplus2>#eplus2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze a te szemszögedbõl érthetõ... 😉
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze, ha van mani akkor mehet az 580... azzal nagyot nem tudsz hibázni az tény! 😄
( lassan nézhetnél valami fasza monitort is... xd )
www.smart-bus.hu
Sok egeszseget a csaladnak!!!!
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Herr Laca: Erõsen kétlem, hogy a hyperlobby mûködni fog vele. Sokat köszönhetünk neki, de már eljárt felette az idõ. Számomra vannak olyan hiányosságai, amik miatt inkább a beépített keresõt preferálom.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Szepykém, tedd fel az anysoft keyboardot a magyar kieggel 😊
GOOBY, pls
Én azt javasolnám Uram, hogy várd meg amíg megjelenik, és a gyakorlati használat után jobban fogjuk látni, hogy mit és mennyire érdemes fejleszteni...
Vedd meg a pedált, mert az tuti jól fog jönni... a vga-t meg majd meglátjuk. A BoB megjelenéséig én sem válok meg a 460-tól. 😊
Elég jó áron van most...
Tesztek... nagyobb felbontásban jobban kijön az erõkülönbség.
www.smart-bus.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Bocs az ekezetert, telefonrol irok.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szerinted 1680x1050 hez kell e a gtx580? Mivel monitort nem akarok cserélni erõsen gondolkozom a gtx560 on. Azért csak olcsóbb ,a maradékon veszek pedált. Sok jót olvastam az 560 ról ezért töprengek.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Egyébként akárhány külön könyvtárad lehet, mindegyik külön verzióval.
Egyszerûen csinálsz egy másolatot az egész IL-2 könyvtárról, majd mindegyiket külön felpatcheled amilyenre szeretnéd (a patchek mindig kérik, hogy melyik könyvtárba menjenek).
A HyperLobby-val trükközni kell kicsit ha több verzióval is nyomulsz online.
Mint írtam én csak a hosszú és nagy létszámú, küldetésalapú bevetések alkalmával tudnám elképzelni a dolgot.
Nem kis missionokon és dogszervereken. Ha félúton lelõnek, akkor felesleges a kiindulópontról elindulni ...
Csak és kizárólag történelmi küldetésekben ... amikor pl: NINCS respawn.
Kicsit vicces, mert én ezt a fajta küldetéstípust pont csak komoly playerekkel tudom elképzelni, pistikéékkel nem.
Publikon az általatok leírtak miatt nem lenne jó.
Jó egészséget kívánok a picinek, és persze nektek is. <#wave>#wave>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Sok boldogságot, és egészséget! 😊)
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
<#puszi>#puszi><#pias>#pias><#taps>#taps>
On: az átülés dogszervereken nem lesz gyakori, ritka ott az AI.
Humán meg nyilván nem engedi, hogy kirugdossuk a gépbõl.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Részemrõl ez az átülõs dolog nem igazán jön be.
Remélem csak a vérpistikéknek találták ki., könnyített körülmények között.
Én úgy vagyok vele, hogy ha lelõnek, akkor valamit rosszul csináltam, pl nem figyeltem a légteret kellõképpen, nem jól választottam meg a manõvert, rosszul mértem fel az esélyeket.
Ilyenkor igenis jöjjön az ember az elejérõl, mert annak nem látom sok értelmét, hogy vérpisti beül full real szerveren, rárepül valakire, megcsapja, vagy nekimegy,és lesz@rja az egészet, hiszen van még gép amibe átülhet.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Az egy térkép ugye adott,aztán biztos lesznek akik megcsinálják kb úgy mint a bob szerveren. Az jó lenne.
Mindenesetre én megszállom a csatorna feletti légteret egy emillel biztos ami biztos.
Pörgésre meg zúzásra ott az eddig is bevált szokás, dogszerver, közeli repterek, airstart. <#violent>#violent><#zavart1>#zavart1>
www.pumaszallas.hu
Most nem fullreal szerverbeállításokra gondolok, hanem pl:
Adott egy küldetés ahol egy 10-20 bombázóból álló bombázókötelék repül mondjuk 40-50 vadász kiséretével. Ellenfélnél meg ott van mondjuk 60 vadász védekezni ...
Ennyi van megadva a mission-ben, waypointokkal, parancsokkal ...
Ha nincs 120 player, akkor bukó - oda jó az AI ... ha az AI helyére be lehet csatlakozni, vagy be lehet ülni (Ha már kilõttek, vagy meghaltál!!!) az oké lenne, akkor 10-20 emberrel is lehetne szép nagy légicsatákat szimulálni ...
Ennyi ... Ha elfogynak a gépek akkor vége a mókának.
Ilyen szituációkba tudnám elképzelni az "átülést" ...
Igazad van, még semmit sem tudni róla, ezért sem temetném el a dolgot ... Várjuk ki a végét 😊
Amikor megcsináltuk a RoF-hoz a dogfight küldit, ahol minden gép választható volt minden oldalon, és nem kellett sokat repülni, mindenkinek az volt a gondja a hivatalos fórumon, hogy történelmileg nem hiteles, stb ...
Aztán a pcpilot.hu-s szerver volt a legforgalmasabb RoF szerver ...
Nem volt teljesen hiteles, viszont kikapcsoódásra tökéletes volt ...
Természetesen van rengeteg nyitott kérdés, de remélem legkésõbb 26-án kiderül majd 😊
www.pumaszallas.hu
Átülõs dolog. Ha tudsz magad mellé "venni" AI-kat, akkor oké, de ROF-ban sem ért volna ez semmit, amikor egyedül bombázgatsz és lelõnek, ha nincs másik gép amibe beülj, csak ami a reptéren vár ugyanúgy... Dogszerveren is rossz, szarban vagy, ellépsz. Coop-ban sem tudom elképzelni. Ha annak semmi következménye, hogy öngyilkos akciókba megy bele, MÉG ANNYI SEM, hogy újra fel kelljen szállnia, ez szerinted melyik játékos típusnak fog tetszeni? 😊
Nagyon keveset tudni még errõl, lesz-e távolsági limit, pontosan hogyan mûködik a váltás menete, milyen infókat kapsz a géprõl ahova mész, egyáltalán mit tudsz, milyen infókat kapsz meg?
De annyira mondjuk nem izgat, full real szerveren kizárt, hogy engedve lenne ez.
www.pumaszallas.hu
Ezt az ide-oda ugrál dolgot amikor még él, max úgy tudnám elképzelni, hogy ha az egyik oldal csak AI gépekbõl áll ...
Ennek is csak Coop küldetés közben látom értelmét, (Vadászként megvldeni a bombázókat, majd átülni a bombázóba és bombázni ...) viszont igazad van a videóban ép gépbõl épbe ült át ...
Ez necces ... megvárom a végleges verziót, én látok benne logikát, de csak bizonyos feltételek esetén.
Az hogy bármikor - bárhova lehessen ugrálni ... annak én sem örülnék.
De ez a team nem kezdõ ... ha van is ilyen lehetõség, az a minimum, hogy kikapcsolható, de még azt meg merném kockáztatni, hogy konfigurálható ...
Sanyo: a Kobra legalább hálás gép, azt csak kiskalával is ki lehet gyújtani 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..