IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Herr Laca: Erõsen kétlem, hogy a hyperlobby mûködni fog vele. Sokat köszönhetünk neki, de már eljárt felette az idõ. Számomra vannak olyan hiányosságai, amik miatt inkább a beépített keresõt preferálom.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Szepykém, tedd fel az anysoft keyboardot a magyar kieggel 😊
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én azt javasolnám Uram, hogy várd meg amíg megjelenik, és a gyakorlati használat után jobban fogjuk látni, hogy mit és mennyire érdemes fejleszteni...
Vedd meg a pedált, mert az tuti jól fog jönni... a vga-t meg majd meglátjuk. A BoB megjelenéséig én sem válok meg a 460-tól. 😊
Elég jó áron van most...
Tesztek... nagyobb felbontásban jobban kijön az erõkülönbség.
www.smart-bus.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Bocs az ekezetert, telefonrol irok.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szerinted 1680x1050 hez kell e a gtx580? Mivel monitort nem akarok cserélni erõsen gondolkozom a gtx560 on. Azért csak olcsóbb ,a maradékon veszek pedált. Sok jót olvastam az 560 ról ezért töprengek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Egyébként akárhány külön könyvtárad lehet, mindegyik külön verzióval.
Egyszerûen csinálsz egy másolatot az egész IL-2 könyvtárról, majd mindegyiket külön felpatcheled amilyenre szeretnéd (a patchek mindig kérik, hogy melyik könyvtárba menjenek).
A HyperLobby-val trükközni kell kicsit ha több verzióval is nyomulsz online.
Mint írtam én csak a hosszú és nagy létszámú, küldetésalapú bevetések alkalmával tudnám elképzelni a dolgot.
Nem kis missionokon és dogszervereken. Ha félúton lelõnek, akkor felesleges a kiindulópontról elindulni ...
Csak és kizárólag történelmi küldetésekben ... amikor pl: NINCS respawn.
Kicsit vicces, mert én ezt a fajta küldetéstípust pont csak komoly playerekkel tudom elképzelni, pistikéékkel nem.
Publikon az általatok leírtak miatt nem lenne jó.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Jó egészséget kívánok a picinek, és persze nektek is. <#wave>#wave>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Sok boldogságot, és egészséget! 😊)
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
<#puszi>#puszi><#pias>#pias><#taps>#taps>
On: az átülés dogszervereken nem lesz gyakori, ritka ott az AI.
Humán meg nyilván nem engedi, hogy kirugdossuk a gépbõl.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Részemrõl ez az átülõs dolog nem igazán jön be.
Remélem csak a vérpistikéknek találták ki., könnyített körülmények között.
Én úgy vagyok vele, hogy ha lelõnek, akkor valamit rosszul csináltam, pl nem figyeltem a légteret kellõképpen, nem jól választottam meg a manõvert, rosszul mértem fel az esélyeket.
Ilyenkor igenis jöjjön az ember az elejérõl, mert annak nem látom sok értelmét, hogy vérpisti beül full real szerveren, rárepül valakire, megcsapja, vagy nekimegy,és lesz@rja az egészet, hiszen van még gép amibe átülhet.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Az egy térkép ugye adott,aztán biztos lesznek akik megcsinálják kb úgy mint a bob szerveren. Az jó lenne.
Mindenesetre én megszállom a csatorna feletti légteret egy emillel biztos ami biztos.
Pörgésre meg zúzásra ott az eddig is bevált szokás, dogszerver, közeli repterek, airstart. <#violent>#violent><#zavart1>#zavart1>
www.pumaszallas.hu
Most nem fullreal szerverbeállításokra gondolok, hanem pl:
Adott egy küldetés ahol egy 10-20 bombázóból álló bombázókötelék repül mondjuk 40-50 vadász kiséretével. Ellenfélnél meg ott van mondjuk 60 vadász védekezni ...
Ennyi van megadva a mission-ben, waypointokkal, parancsokkal ...
Ha nincs 120 player, akkor bukó - oda jó az AI ... ha az AI helyére be lehet csatlakozni, vagy be lehet ülni (Ha már kilõttek, vagy meghaltál!!!) az oké lenne, akkor 10-20 emberrel is lehetne szép nagy légicsatákat szimulálni ...
Ennyi ... Ha elfogynak a gépek akkor vége a mókának.
Ilyen szituációkba tudnám elképzelni az "átülést" ...
Igazad van, még semmit sem tudni róla, ezért sem temetném el a dolgot ... Várjuk ki a végét 😊
Amikor megcsináltuk a RoF-hoz a dogfight küldit, ahol minden gép választható volt minden oldalon, és nem kellett sokat repülni, mindenkinek az volt a gondja a hivatalos fórumon, hogy történelmileg nem hiteles, stb ...
Aztán a pcpilot.hu-s szerver volt a legforgalmasabb RoF szerver ...
Nem volt teljesen hiteles, viszont kikapcsoódásra tökéletes volt ...
Természetesen van rengeteg nyitott kérdés, de remélem legkésõbb 26-án kiderül majd 😊
www.pumaszallas.hu
Átülõs dolog. Ha tudsz magad mellé "venni" AI-kat, akkor oké, de ROF-ban sem ért volna ez semmit, amikor egyedül bombázgatsz és lelõnek, ha nincs másik gép amibe beülj, csak ami a reptéren vár ugyanúgy... Dogszerveren is rossz, szarban vagy, ellépsz. Coop-ban sem tudom elképzelni. Ha annak semmi következménye, hogy öngyilkos akciókba megy bele, MÉG ANNYI SEM, hogy újra fel kelljen szállnia, ez szerinted melyik játékos típusnak fog tetszeni? 😊
Nagyon keveset tudni még errõl, lesz-e távolsági limit, pontosan hogyan mûködik a váltás menete, milyen infókat kapsz a géprõl ahova mész, egyáltalán mit tudsz, milyen infókat kapsz meg?
De annyira mondjuk nem izgat, full real szerveren kizárt, hogy engedve lenne ez.
www.pumaszallas.hu
Ezt az ide-oda ugrál dolgot amikor még él, max úgy tudnám elképzelni, hogy ha az egyik oldal csak AI gépekbõl áll ...
Ennek is csak Coop küldetés közben látom értelmét, (Vadászként megvldeni a bombázókat, majd átülni a bombázóba és bombázni ...) viszont igazad van a videóban ép gépbõl épbe ült át ...
Ez necces ... megvárom a végleges verziót, én látok benne logikát, de csak bizonyos feltételek esetén.
Az hogy bármikor - bárhova lehessen ugrálni ... annak én sem örülnék.
De ez a team nem kezdõ ... ha van is ilyen lehetõség, az a minimum, hogy kikapcsolható, de még azt meg merném kockáztatni, hogy konfigurálható ...
Sanyo: a Kobra legalább hálás gép, azt csak kiskalával is ki lehet gyújtani 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"De eltalálhatja a szárnyfõtartót, ezért leszakad a szárny vagy akár a lõszertartó rakaszba csapódva a teljes gépet is felrobbanthatja."
Ennek egy "dogfight" szerveren nem sok értelme lenne ... De mondjuk pl. egy coop missizónál, mikor az elsõ 1 óra eltelik azzal hogy az ember elrepül a célig (bombázóval mondjuk), aztán fél perc alatt leszedik a vadászok, ott bizony van létjogosultsága, ugyanis csak "átül" egy másik bombázóba, és folytatja ...
Vagy egy másik vadászba.
"Ha lelõttek, akkor átveszem a saját kísérõm gépének irányítását ..."
Ez a lehetõség nagyon megdobná a coop szervereket 😊.
Il-2-vel nem multizam, de ROF-ban az eleinte pont ez volt a fõ gond. csak Coop lehetett repülni, nincs respawn, nincs átszállás. Ha lelõttek, akkor meg kellett várni a küldetés végét. Nem gyõztük mókolni a küldiket.
Most már van fasza Respawn rendszer, de bombázni mág mindig nem az igazi ... elindulsz a pálya egyik végébõl, EGYEDÜLI bombázóként, vadászfedezet nélkül ... talán eljutsz a feléig ... 3 kóbor vadász szétszed ... indulhatsz megint az elejétõl ... megint fél óra tökölés ... nem véletlen hogy alig van coop szerver, vagy küldetésalapú szerver.
Képzeld el ezt ezzel az átülõs - beleülõs dologgal megfûszerezve: Meg lehetne oldani komoly légicsatákat pár emberrel is, ha az AI jó lesz, akkor fõleg. Talán nem lesz szükség 30-50 emberre egy jó coop küldetéshez.
Nem csak dogfight lesz, nem kell összevárni a cimborákat a küldetés alapú szervereken, stb ...
Az más kérdés, hogy egy dogfight szerveren nem sok létjogosultsága lenne a dolognak, de én irgalmatlan lehetõséget látok benne!
Pl: Adott egy küldetés, x oldalról elindul pár bombázó + a vadászfedezet. Y oldalon meg ott vannak a védõk. egy ilyen küldetést ezzel a módszerrel nagyon egyszerûen meg lehet oldani public szerveren is, nem csak szervezett repülés keretein belül, stb ...
Online tuti ki lesz kapcsolva, különben mi értelme lenne? Akire rálõnek az egybõl átmenne egy biztonságosabb gépbe..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.pumaszallas.hu
Ellenben ez a hiányzó diamikus kampány ez sajnálatos nagyon 😞
www.pumaszallas.hu
Reno Air Race 2007
Reno Air Race 2008
Reno Air Race 2009
www.pcpilot.hu
Ha úgy lenne megoldva, hogy akit lelõnek és meghal, az leghamarabb másnap repülhetne csak, nem rögtön visszaülve a gépbe, már akkor is másfajta stílussal talákozhatnánk a szervereken.
A német pilótáknak a nyugati fronton ki volt adva - és a magyarok is így repültek itthon - hogy elsõdleges célpont a bombázó, ha bombázót nem tudnak támadni, akkor lépjenek le amilyen gyorsan csak tudnak. Valóságban sosem tudod mennyi és milyen gép repül ellened (na ja, az "azonos évjárat" csak a játékban biztos), azokat észreveszed-e, és ha jobban belegondolsz, guncamot csak azoktól kérhették el, akik hazajutottak...
www.pumaszallas.hu