IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekelyland
ma este ha emberi idõbe érek haza, feltelepítem, lássuk hogy megy

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Sziasztok!

Korábban próbálkoztam ezzel a FaceTrackNoIR programmal (a gépem miatt eredménytelenül), és az installhoz engedjetek meg néhány jótanácsot.
Elõször töltsd le a faceAPI programot és telepítsed fel a gépedre. Ez a megfelelõ IPP segédprogramot teszi fel (a FaceTrackNoIR sajnos valamiért olyan verziót telepít amivel nem hajlandó futni). Ezután telepítheted a FaceTrackNoIR.
Ha mégis fent lenne valahogy a gépeden a rossz verzió a ebbõl az IPP programból, akkor a FaceTrackNoIR install könyvtárában van egy IPP534 könyvtár. Ebben az MSI file-on jobb gombbal kattintva vissza tudod installálni a rossz verziót, és utána mehet fel a faceAPI által telepíthetõ.
Sok sikert!
VO101Tom
És ez mûködik sötétben, vagy monitorfénynél is? 😊

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Ez ingyen kapható......

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
Hát igen,de azt pénzért adják.

szekelyland
Egy dolog a bloom, de a FaceAPI, az nem semmi!

Ha minden igaz, akkor vége a fejen csüngõ led füzéreknek és kábeleknek, ma este ki is próbálom!

Zpogi
Mûködik 😊

Ilyen a menü:

Viszont a játékon belül ilyet produkál 😞

Valakinek valami ötlet?
Itt a conf.ini-m:

width=1440
height=900
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0

Zpogi
Bloom effekt IL2 alá.

Bloombox mod

acidrain

<#kacsint>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain

Hogy aza............................................
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Kifagyás elõtt NEM mentette el az aktuális állást. Most qúva ideges vagyok.....

Si vis pacem, para bellum.

Ezt én is nagyon utálom. Most dobott ki a savetrackbõl, pedig 4 SBD és egy Corsair lehullását szerettem volna megnézni...
Ja, az mennyire normális, hogy kb 20-30 perc repülés után a nafta még mindig ugyanannyi? Vagy csak az utolsó 250 litert mutatná? A6M2-N

Zpogi
jaj,de kár. <#rinya>

acidrain
Csináltam, de sajnos megsérült a track, valszeg az IL2 kifagyása miatt.
El sem tudtam indítani, hogy visszanézzem. 😞

Zpogi
Savas, te csináltál track-et az utolsó map-on, amikor 4-es kötelékben repültünk és megtámadtuk az IL 2-eseket?
Ha igen akkor légyszíves küld már át mail-en.
Köszi

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Mit találtam😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

fecska
Po, Drebil!
Nehogy csinaljatok valamit a TS szerverrel, meert sikerult belepnem esmost jo!
De azert koszonom a segitseget!!!

A Héjának a valóságban is rossz volt a kis sebességen nyújtott teljesítménye. Horthy István halálát is ehhez kötik. (a szokásos merénylet, és részegen szállt fel elméleteken túl)

gyakorolgattam most de 5-bõl ha háromszor sikerült... nagyon gonosz

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

VO101Tom
Re 2000-el nem szabad alapgázon leszállni, olyan 30%-al húzasd kilebegtetéskor, megtartod kevéssel horizont fölött az orrát, és várod, hogy leszálljon. Így is pattogós lehet, de sokkal kezesebb, mint amikor alapgázon, nagy állásszöggel laffog.

www.pumaszallas.hu

Bocs, mellé nyomtam. Mester üzenetére ment a válasz természetesen.
Én is így vagyok vele. A korabeli gépekkel felveszi a versenyt, fordulékonyságban nagyon jó, a fegyverzete nem a legjobb, de 1-2 gépet le lehet vele szedni mielõtt elfogyna a lõszer. Leszállásnál nem érzem annyira az átesés határát mint pl. a 109-esnél. Lassulok, és egyszer csak vagy lebillen a gép orra, vagy elkezd meredeken süllyedni. De ezt betudhatjuk az orrsegédszárny hiányának. A sebessége viszont elég szar, én 400-420-nál többet nem tudok belõle kihozni vízszintes repülésnél.
acidrain
Igen.

Baromi szép állapotban van. Sok élményt Vele.

Kellemesen csalódtam ismét az re-2000-ben. Spit vs 109-en afrika, elindulok egy messával, emelkedek 5k-ig, erre megcsap egy spit 7k-ról, és lekap. Azt mondom, fracnak repülök enyit, megyek a közeli, levegõbõl indulós pontról vmi olasz szutyokkal. Ugy is lett, re-2000-rel indulok nem sok bizalommal. lelõttem 6 gépet, és egyszer sem lõttek le vele. Csak 2-szer összetörtem magam leszállásnál, szégyen, de nem érzem valahogy a leszállást ezzel a géppel. 2 spitet, 3 wildcatet lekaptam, és egy p-40-et állómotorúra lõttem, de azt lenyulták. A két kiskalával amire lövök az füstöl, ki is gyulad, ki is lyukad, el is törik, hatékony😄
Lefordulja a spitit és még sztem a wildcatet is megszorongattja, nekem legalábbis megszoritotta. Nagyon jó kis gép ez😊
Megkell vele tanulnom jól leszálni meg nem ártana tudni melyik mûszer mire való, és használható madár lesz😄
És nem utolsósorban formás, szép magyar vonatkozású gép😊 Aztán csak lehet áldott nagy szerencsém volt
<#vigyor>

Willenbrock
Szép motor,nekem a ez a Trophy jobban tetszik a késõbbi MZ-nél.Szépen van restaurálva,semmi felesleges tuning-olyan mint eredeti állapotában lehetett.Te újítottad fel?

acidrain
Köszi srácok! <#kacsint>

Ez igen! Ez még mindig motor <#eljen>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

OFF

Nagyon szépen kösz <#integet2>

Én kerestem a marketen, de azok mind gagyik voltak és már kezdtem feladni. De ezek <#wow1>

Azt hiszem így könnyebben kibítom majd a cod-ig 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Nagyapám nyomta ilyennel, egy kis ideig én is. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
<#taps><#worship>
Ez a hang😊 Ifjúkorom idézi😊

mz per x jelentkezz😊
nagyon csinos 😊
acidrain
Off:

Ma délután elindítottam a fegyvert.
Ezzel is lehet "repülni" 😊

On:

skies of glory, winds of steel

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
Jó sokan voltunk TS-en tegnap este.
<#eljen>
-----> Kép

Sírva röhögök ezt akartad elhallgatni elõlünk?
Jó kis történet<#taps>

A Béna.

szekelyland
Lehet hangulat kérdése volt nálam....
Én elõre célzóvíz nélkül próbáltam, mind mellément, utána kis gyógyszerek kezelés után jobban ment majd fokozva a mennyiséget a végén egész jól ment csak a végén már nagyon erõs kezdett lenni az élsimítás....

'Tom

Én tom véleményét osztm ebben, tegnapelõtt az új pecsben mindent ugyanugy csináltam, ugyanannyira tartottam elõre, és ugyanugy szedegettem le gépeket. Nem érzek különbséget. A fókát se érzem lomhábbnak, bár igaz azzal csak 3 kört mentem. Viszont az ace ai szerintem is keményebb mint 4.09-ben. Tegnap meg olyan szarul ment, inkább abbahagytam.

VO101Tom
Nemtom ti ezt hol látjátok, este elég sokat repkedtünk, dogoltam szövi és német gépekkel is, de ugyanúgy kell célozni mint eddig...

www.pumaszallas.hu

szekelyland
na jo ma pont nem tudtam repulni....
viszont en is figeltem h total mas lett az elotartas, de nekem ugy tnt hogy jobban elore kell tartani, de lehet hogy kevesse 😊 mindegy nemigen talaltam el semmit.....

Ja, viszont az ace Ai határozottan csíterebb lett...

köszi Sanyó az infót, de lehet ezt én majd kihagyom. Nekem action kell! <#violent>

On

Na, ma este nagy nehezen rávettem magam a repülésre (újabban valahogy semmi ingerem nincs) és kipróbáltam az új peccset offline. Nekem az a tapasztalatom, hogy az elétartás tényleg megváltozott, de nem számottevõen. Mintha kevesebbet kéne rátartani és ez nekem határozottan szimpatikusabb! Így sokkal jobban lehet lõni és a találatokat is könnyebb figyelemmel kísérni.

fecska
megvettem az összeset iphone ra
az xplane carrier a legjobb mert abban lehet dogolni
van sima
vitorlázós
airraces
extreme
seaplane
van HD(nagyon szép
és airliners (ifr-t lehet repülni)

Sanyo
Van X-Plane, jövõ hónapban fogom megvenni.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Jut eszembe.😊 Volt egy srác aki az Osztrák kocsmárosnak eladta a magyar fát😊 Az atyafi hozott motoros fûrészt mi egyebet,ezek meg szolgálat alatt irtották az erdõt😊 Úgy buktak le,hogy néha átruccantak hétvégén a sógorokhoz dizsibe,és ott egy fotós lefényképezte õket amint mulatnak,majd a másnapi helyi újságban megjelent egy cikk a fényképekkel,hogy lám a magyar katonák milyen jól érzik magukat osztrákiában. Ez valahogy feltûnt valakinek a megfelelõ helyen😊
Nem verték nagy dobra de asszem utána lehet nézni😊

Her Laca
Azt tudni kell,hogy abban az idõben aki a határon volt az elég ritkán ment haza. Nos én a kiképzés után hazamentem egyszer és a maradék 15 hónapban még egyszer sikerült egy 3 napos eltávra hazajutnom.Akkor is a civil ruciért. Mondhatnánk próbáltak rendszabályozni😊 Kevés sikerrel.
De nem voltam egyedül azt hozzá kell tennem. Fúró alhatárõr aki ha tehette 1,-1,5 óra alatt megivott két rekesz sert,Kakas fõszakács aki megrontotta a környék összes csúnya (valóban csúnya ) lányát,Gereben mégaljabb határõr aki fényes nappal a falura eresztett három teli tárat közben teli torokból üvöltötte,hogy megdegletek mocskos parasztok. Még sorolhatnám a renitens egyéneket.Vagy Géza aki soha nem volt otthon a másfél év alatt ,de mindig részeg volt és senki sem tudta hogy csinálja.Körbe körbe karikázott biciklin az örs udvarán ráérõ idejében órák hosszat. Egyszer megpróbálták megvesztegetni,hogy árulja el ,hol van a sanzelizé(rejtekút amit csak mi ismertünk a szolgálat lerövidítése miatt ,ez a titok öröklõdött ) de csepeli legény lévén ezt nem árulta el és továbbra sem ment haza.
Szóval feltettek minket a terep ifára és bevittek Körmendre,búcsúzásképp e szavakat intézve hozzánk derék fõhadnagyunk. Köszönöm a szolgálatukat,de remélem soha a büdös életben nem látom magukat viszont. Szerénytelenség nélkül állíthatom ,hogy engem külön kiemelt név szerint.
Na szóval vidáman ( az éjszaka alatt elfogyasztott a HP hatása alatt )
felültünk az Ifára és irány a leszerelés.De mivel elõrelátó egyének voltunk így a helyi földmûvelõkkel elõzõleg gyakorlókra surranókra elcserélt HP-k literjeivel fel voltunk fegyverkezve ,mert biztos ami biztos ,egy éjszakát még túl kellett élnünk. Körmenden leestünk az Ifáról,a tiszti kar kicsit ideges lett ,kilátásba helyeztek fogdát ,majd hadbíróságot,Fúró alhatárõr erre ingnyakon hányta az egyik felettest. Körmend kiképzõ bázis volt tele kopaszokkal,akik nem hittek a szemüknek😊
Mondhatom nem lett népszerû e tettével ,de volt emberség a tisztekben és elkülönítettek bennünket.Hosszú lenne elsorolni ama este eseményeit ,de volt benne tisztes fenyítés(nem akart hozni sört,majd mégis hozott)meg ki akarta kapcsoltatni a TV-t erre Kukori alias Kakas hozzá vágta a TV-t.Másnap a búcsúztatón amikor befejezõdött a beszéd a tányérsapkákat térdig húztuk, ennek sem örültek,majd leadtuk a gúnyákat ,már amit megtaláltunk,utána vonatra szálltunk az indul a 424 es kezdetû nótát üvöltve. A vonaton osztották ki a személyiket ,név szerint szólongatva az embereket,hogy menjenek a tököm se tudja milyen tiszthez. Üzentük neki ,hogy hozza õ hozzánk mi egészen jól elvagyunk mindenféle okmány nélkül. Ez is ideges lett.
A lényeg. A katonát a hazamenetellel lehet motiválni. De amikor elér egy küszöböt a dolog, onnan az ember bele sz.rik ,hogy mi történik vele és pont az ellenkezõ hatást érik el. Ami az én esetemben ez volt.
Folyamatosan kaptam a három hónapos fenyítéseket,egyszer majdnem hadbíróságra kerültem.
De azt el kell mondjam,hogy amikor baj volt (és volt nem egy éles lövöldözõs eset) akkor ezek a srácok a maximumot adták mindig.
Pl Fúró aki mínusz húsz fokban odaadta a kesztyûjét mert én nem vittem ki és õ nem egy fázós alkat😊 Jelzem eleinte nem értettük mit beszél ,mert olyan tájszólása volt. Fáreónak hittük hetekig.
Szóval jól eltelt az a másfél év😊 Volt kaland bõven ,csak szegény nejem akkor még barátnõm lett ideges amikor felhívtam. Csak annyit kérdezett a vége felé,hogy most mennyit kaptál😊

OFF

Lacusch, Sheep,

Múltkor ajánlgattatok repülõs játékokat Androidos mobilra. Sajnos az sg fórum keresõje nem olyan mint a PH ezért nem találtam meg a hozzászólásaitokat, vissza olvasgatni meg kicsit túl sok idõ lenne. Mik is voltak azok? Pls help, mert feltolnék még pár game-et a Defy-mre <#crazya>

V Domino
Kösz cimbi.<#eljen>

R.I.P. White Europe