IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rheinmetall-Borsig RZ 65 levegõ-levegõ rakétarendszer az F4-en.<#wow1>#wow1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Oszt nincs kávé, meg pisiszünet.
Si vis pacem, para bellum.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Mondjuk életszerû, az 13xx km-es hatótáv 300-as utazóval 4.5 - 5 óra repidõ, és akkor egy óra körül kell lennie negyed tankonként.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Korábban próbálkoztam ezzel a FaceTrackNoIR programmal (a gépem miatt eredménytelenül), és az installhoz engedjetek meg néhány jótanácsot.
Elõször töltsd le a faceAPI programot és telepítsed fel a gépedre. Ez a megfelelõ IPP segédprogramot teszi fel (a FaceTrackNoIR sajnos valamiért olyan verziót telepít amivel nem hajlandó futni). Ezután telepítheted a FaceTrackNoIR.
Ha mégis fent lenne valahogy a gépeden a rossz verzió a ebbõl az IPP programból, akkor a FaceTrackNoIR install könyvtárában van egy IPP534 könyvtár. Ebben az MSI file-on jobb gombbal kattintva vissza tudod installálni a rossz verziót, és utána mehet fel a faceAPI által telepíthetõ.
Sok sikert!
Ha minden igaz, akkor vége a fejen csüngõ led füzéreknek és kábeleknek, ma este ki is próbálom!
Ilyen a menü:
Viszont a játékon belül ilyet produkál 😞
Valakinek valami ötlet?
Itt a conf.ini-m:
width=1440
height=900
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Kifagyás elõtt NEM mentette el az aktuális állást. Most qúva ideges vagyok.....
Ja, az mennyire normális, hogy kb 20-30 perc repülés után a nafta még mindig ugyanannyi? Vagy csak az utolsó 250 litert mutatná? A6M2-N
El sem tudtam indítani, hogy visszanézzem. 😞
Ha igen akkor légyszíves küld már át mail-en.
Köszi
Mit találtam😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nehogy csinaljatok valamit a TS szerverrel, meert sikerult belepnem esmost jo!
De azert koszonom a segitseget!!!
www.pumaszallas.hu
Lefordulja a spitit és még sztem a wildcatet is megszorongattja, nekem legalábbis megszoritotta. Nagyon jó kis gép ez😊
Megkell vele tanulnom jól leszálni meg nem ártana tudni melyik mûszer mire való, és használható madár lesz😄
És nem utolsósorban formás, szép magyar vonatkozású gép😊 Aztán csak lehet áldott nagy szerencsém volt
<#vigyor>#vigyor>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nagyon szépen kösz <#integet2>#integet2>
Én kerestem a marketen, de azok mind gagyik voltak és már kezdtem feladni. De ezek <#wow1>#wow1>
Azt hiszem így könnyebben kibítom majd a cod-ig 😊)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ez a hang😊 Ifjúkorom idézi😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
nagyon csinos 😊
Ma délután elindítottam a fegyvert.
Ezzel is lehet "repülni" 😊
On:
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Jó kis történet<#taps>#taps>
A Béna.