IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magam részérõl azért nem gondolom, hogy ennyi idõ után egy kalap szart dobnának ki. Inkább az a kérdés, mennyire sok lesz benne a hiba.
Attól nem félek , hogy mondjuk az alap fizika el van ba*va. Ha meg az jó, nincsen gond.
Mondjuk az il2 egy mostani kozepes - gyenge gepen is megbotlik
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Aztán fél év múlva valamelyik patch helyretette, azóta napi szinten repkedek vele (offline)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Configure computer:
System: Win7 32bit
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz
Card name: NVIDIA GeForce GTS 250 (driver 266.58)
Memory: 3072MB RAM
Setting video all very low!!! 1280x800 2-30fps!!!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Most már megnyugodtam,ki is aludtam magam, és konkrétan tojok rá de jó magasról. Majd ha kijavítanak benne mindent és élvezhetõ valóban szimulátor lesz és ezt a lelkes kollegák majd megerõsítik ,na akkor majd invesztálok a dologba. Addig egy petákot sem. Majd kiadok 200 ezret ,hogy még idegeljem is magam😊? Inkább eliszom.
Még hogy szárny nélkül repkedünk😊 Sérülésmodell😊 Ami fejlett is. Hát hogyne😊
Uff.
A múltkor már volt errõl szó és akkor valaki belinkelt egy videót egy félszárnnyal landoló F-15-rõl,mondjuk az meg lökös...
a 8400-ast nyugodtan felhúzhatod 3.6-3.8 körülre
meg ugye a 4giga ram-hoz 64 bites oprendszer kellene igazából
GOOBY, pls
С2D E8400, 2Gb RAM, HD4850, W7 x86 SP1, settings - low
video
(Sanyó oldalán is szerepel, a konfig miatt emelem ki)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Wehhehe <#mf1>#mf1> Mintha csak magamat hallanám vissza <#nevetes1>#nevetes1>
Mi van Laca, eloszlott a rózsaszín köd? <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps><#taps>#taps><#wave>#wave>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Micsoda egység😊
A Hurri Oleg féle egyedülálló sérülésállóságán javítgattak? Mondjuk abban biztos vagyok ,hogy egy Emil egy apró liktól is a szárnyán repképtelen lesz😊
Még hogy mindenre kiterjedõ sérülésmodell😊 Ugyan. Jó ,hogy nem már egy szárnnyal is repked. Na de majd megnyugszom ,oszt meglátjuk😊
alapból azért tetszik, és a grafika nagyon oda****
remélem a patchekkel egyre jobb lesz
GOOBY, pls
az utsó dogfight videó kifejezetten élvezetes:
-Q9450@2,67 4GB RAM GTX280-on elfogadhatóan megy, ez egy jó közepes konfig
-elég nehéz eltalálni a másikat, végre nem quake3 <#taps>#taps>
-és nagyon tetszik hogy manõverek közben ide-oda csapódik a fejed, muszály mindig korrigálni a célzást
nekem azért tetszik 😊
GOOBY, pls
remélem csak vmi nehézségi beállítás
GOOBY, pls
Inkább eladom a pc met nem hogy még fejlesszek erre. Akad. Még ilyet.És megdumálja.Na most mérges lettem.
1: Ezt mondani kell? 😄 Totál alap, hogy ha valami ennyire eszi a gépet, az kapcsolható!
2: Kizártnak tartom, hogy az ubi ezt csak úgy kitalálta az utolsó napokban! Egy kiadói keretszerzõdésnek ilyen alapvetõ dolgot tartalmazni kell! Minden játék kézikönyve az epilepszia veszéllyel nyit...
No, de nem játszom Moriatti szerepét... 😊
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
Csak ehhez kellett legalább egy év...
De legalább a RoF fejlesztõi megnyugodhatnak egy kicsit... 😊
Mellesleg sok mindent elviselek, de, ha hülyének néznek azt nehezen... ez az epilepszia védelem miatt akad duma nagyon gyenge... <#schmoll2>#schmoll2>
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
szóval intelek és radeonok tertalmaznak grafikus magot
GOOBY, pls
deonok már tartalmaznak grafikus magot, és nem is rosszak)
GOOBY, pls
na ezt majd szépen átrakják az egészet GPU-ra pár éven belül, arra lehet számítani 😊
Ti nem olvastatok errõl az epilepszia szûrõrõl amit az uborkasoft belerakatott?