IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csalódni már biztosan nem fogtok...<#nevetes1>olyan nagyon elkeseredett mindenki,(innen már csak feljönni lehet) hogy ha csak nem egy bug halmazt dob ki Oleg, egy õröm és bodogság' lesz!
Magam részérõl azért nem gondolom, hogy ennyi idõ után egy kalap szart dobnának ki. Inkább az a kérdés, mennyire sok lesz benne a hiba.
Attól nem félek , hogy mondjuk az alap fizika el van ba*va. Ha meg az jó, nincsen gond.

szekelyland
Ha beleolvasol az index forum il2-es topicjaba, akkor meglathatod hogy a nep zomenek P2-ese es max voodo kartyaja volt, az is a minim konfigigenyt csak alulrol surolta.
Mondjuk az il2 egy mostani kozepes - gyenge gepen is megbotlik

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

PhantomAss
én úgy emléxem, hogy az il2 nagyot tarolt amikor megjelent, szinte hibátlan volt

GOOBY, pls

Willenbrock
Évekig türelmetlenül vártam ezt a szimet,de most hogy küszöbön áll a megjelenés furcs módon valahogy nem nagyon mozgat már.Meg fogom venni persze de nem hiszem hogy nagy + élményt adna az IL-2 höz képest,aztán majd meglátjuk.A falklandi háborús repszimet majdhogynem jobban várom már egyébként.

nem titok, hogy már régóta új. configot szándékozok venni a codra optimalizálva. Erõs a gyanum, hogy ezt a gépet jóideig más játékokra fogom használni, csak pont nem arra amiért vettem. De bizakodó vagyok, és nagyon drukkolok h a codban is less 10 év potenciál. Apropó az il2 is ennyire gyengén kezdett annó? Vagy az megjelent és egybõl tarolt?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Papa01
Jaja, és folyamatosan fejlesztik, csinosítják.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

A RoF-ot megvettem, picit játszottam vele, nem tetszett--> uninstall.
Aztán fél év múlva valamelyik patch helyretette, azóta napi szinten repkedek vele (offline)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Papa01
Laca gondolj bele, a ROF-nál is voltak érdekességek... jó lesz ez is csak idõ kell neki. Bár tudom, ez sokakat nem vigasztal. 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Találtam újabbat.

Configure computer:

System: Win7 32bit
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz
Card name: NVIDIA GeForce GTS 250 (driver 266.58)
Memory: 3072MB RAM

Setting video all very low!!! 1280x800 2-30fps!!!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ennek az egy harmada hiányzik ,olegéknél a két harmada. Azért ez különbség😊 Ezt a régi Il2 es hurri is tudja amúgy ,csak az még harcol is közben.

Her Laca
Az a köd már régen eloszlott. Nem akarom ismételni magam,de már írtam,hogy nem csodát várok.No,de azért van egy határ. Ha ez ilyen mint a Hurrival akkor kár is szaporítani a szót szerintem. Ha csak valami bug akkor is.
Most már megnyugodtam,ki is aludtam magam, és konkrétan tojok rá de jó magasról. Majd ha kijavítanak benne mindent és élvezhetõ valóban szimulátor lesz és ezt a lelkes kollegák majd megerõsítik ,na akkor majd invesztálok a dologba. Addig egy petákot sem. Majd kiadok 200 ezret ,hogy még idegeljem is magam😊? Inkább eliszom.
Még hogy szárny nélkül repkedünk😊 Sérülésmodell😊 Ami fejlett is. Hát hogyne😊
Uff.

Zpogi
Bár nem lehet egy lapon említeni a két gépet,de azért ez se gyenge.
A múltkor már volt errõl szó és akkor valaki belinkelt egy videót egy félszárnnyal landoló F-15-rõl,mondjuk az meg lökös...

Volt olyan repülõ a világon ami ezt az egy szárnyal repülést megcsinálta,igaz nem légcsavaros típus.

Il-2 ArmAvik.....

PhantomAss
simán, de a felbontástól függ
a 8400-ast nyugodtan felhúzhatod 3.6-3.8 körülre
meg ugye a 4giga ram-hoz 64 bites oprendszer kellene igazából

GOOBY, pls

fecska
Akkor ugyan olyan 8400-assal 3.4-re húzva 4 giga rammal és 4870-el el kell indulnia nem?

Todenis gépe / beállítása:

С2D E8400, 2Gb RAM, HD4850, W7 x86 SP1, settings - low

video

(Sanyó oldalán is szerepel, a konfig miatt emelem ki)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

"de felmerül a kérdés ,hogy mi a retken dolgoztak ennyi ideig"

Wehhehe <#mf1> Mintha csak magamat hallanám vissza <#nevetes1>

Mi van Laca, eloszlott a rózsaszín köd? <#eplus2><#eplus2><#taps><#taps><#wave>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca

Micsoda egység😊

Her Laca

Her Laca
Persze hogy tetszik,de felmerül a kérdés ,hogy mi a retken dolgoztak ennyi ideig.
A Hurri Oleg féle egyedülálló sérülésállóságán javítgattak? Mondjuk abban biztos vagyok ,hogy egy Emil egy apró liktól is a szárnyán repképtelen lesz😊
Még hogy mindenre kiterjedõ sérülésmodell😊 Ugyan. Jó ,hogy nem már egy szárnnyal is repked. Na de majd megnyugszom ,oszt meglátjuk😊

PhantomAss
hát ja, majd meglátjuk
alapból azért tetszik, és a grafika nagyon oda****
remélem a patchekkel egyre jobb lesz

GOOBY, pls

Her Laca
6 dof móddal ugyan ez TR el. Vagy nagyon hasonló. Már csak így repkedek ,hogy szokjam,de minek😞

Her Laca
Ennyit a fejlett sérülés modellrõl . Ezt nem hiszem el komolyan mondom😊

PhantomAss
...bár nem olyan rossz ez amúgy
az utsó dogfight videó kifejezetten élvezetes:
-Q9450@2,67 4GB RAM GTX280-on elfogadhatóan megy, ez egy jó közepes konfig
-elég nehéz eltalálni a másikat, végre nem quake3 <#taps>
-és nagyon tetszik hogy manõverek közben ide-oda csapódik a fejed, muszály mindig korrigálni a célzást
nekem azért tetszik 😊

GOOBY, pls

Her Laca
Most néztem meg😊 Mondjuk a hurri mindig is tudott harcolni,repülni,dogolni, ha hiányzott a szárnyából kb egy harmad .Oleg csodálatos világában.

PhantomAss
mi ez? ilyen jól repül a hurri fél szárnnyal???
remélem csak vmi nehézségi beállítás

GOOBY, pls

Her Laca
De de! Játsszad csak,hogy a nyû enné meg azt az orosz bagázst. Isten látja lelkemet nálam lelkesebben senki (na jó biztos vannak sokan) sem várta ezt a játékot , de ez felháborító. Mi több!! Én igenis fel vagyok háborodva.
Inkább eladom a pc met nem hogy még fejlesszek erre. Akad. Még ilyet.És megdumálja.Na most mérges lettem.

Oké, de!

1: Ezt mondani kell? 😄 Totál alap, hogy ha valami ennyire eszi a gépet, az kapcsolható!

2: Kizártnak tartom, hogy az ubi ezt csak úgy kitalálta az utolsó napokban! Egy kiadói keretszerzõdésnek ilyen alapvetõ dolgot tartalmazni kell! Minden játék kézikönyve az epilepszia veszéllyel nyit...

No, de nem játszom Moriatti szerepét... 😊

www.smart-bus.hu

Sanyo
Elolvastam amit Ilja írt. A lényeg, hogy a grafikai megjelenítés tetejére rádobtak egy wrappert ami az aktuális és a következõ pixel közötti különbséget nézi. Ez kiszûri a villogásokat és ilyesmiket, de sajnos elég erõforrásigényes. A nép most azt akarja, hogy ez a kapcsoló legyen opcionális. Vagyis aki tudja, hogy beteg, az bekapcsolja, az összes többinek pedig kikapcs.

www.pcpilot.hu

Nem értem mi akar ez lenni a részükrõl... :S

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Ezt olvastam én is, de az epilepsziásoknál pont hogy a szaggató, villódzó fények válthatnak ki rohamot... <#conf>

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Frissítettem a hírt 3 új videóval, az egyik kifejezetten jó és egyátalán nem akad.

www.pcpilot.hu

Kezdetben a RoF sem volt nagy durranás, most meg kifejezetten jó.
Csak ehhez kellett legalább egy év...

Sanyo
Számítottam némi fennakadásra, de nem ilyen sokra.

www.pcpilot.hu

Minden tiszteletem az övék, de egyre pesszimistább vagyok... megveszem természetesen egybõl, de azt hiszem a következõ fél évben ez több õszhajszálat fog eredményezni, mint amennyi örömöt...

De legalább a RoF fejlesztõi megnyugodhatnak egy kicsit... 😊

Mellesleg sok mindent elviselek, de, ha hülyének néznek azt nehezen... ez az epilepszia védelem miatt akad duma nagyon gyenge... <#schmoll2>

www.smart-bus.hu

Sanyo
Hát ahogy olvasom több helyen, elég bugos az egész. Mondjuk nem vártam mást, mert az orosz fejlesztõktõl régóta az a trend, hogy elõbb helyi szinten adják ki (pl. Stalker, Metro 2033 ha jól emlékszem), majd amikor a sok "bétateszter" segített megtalálni a hibákat, mehet Európa és az Államok. Remélem, hogy nem fogok anyázni jövõ hét csütörtökön...

www.pcpilot.hu

Ezt a hülye dumát! 😄 Még hogy az epilepszia védelem miatt lassú... 😄

www.smart-bus.hu

Sanyo
A fejlesztés háttere, és egy kis infó egy játékostól. Remélem, hogy ez elsõ patch gyorsan elkészül. 😊

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Konkrét kérdés is volt ez, hogy PhisX-et, OpenGL-t pl használja-e, azt mondta Oleg: nem.

www.pumaszallas.hu

mijki
Szerintem ez a legjobb videó, ez olyan gyönyörû:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

PhantomAss
most még igen
de várjunk csak egy-két évet...

GOOBY, pls

Azok ott sosem fognak futtatni egy szimet ,de még csak felmelegedni sem, és memóriaelérés is kaki.

PhantomAss
na ez jó..fagy minden itt a munkahelyen 😊
szóval intelek és radeonok tertalmaznak grafikus magot

GOOBY, pls

PhantomAss
ma már a grafikát is kezdik a cpu-ra rakni inkább sztem
deonok már tartalmaznak grafikus magot, és nem is rosszak)

GOOBY, pls

"Annyit mondott, hogy a fizika és az AI leterheli a CPU-t,"

na ezt majd szépen átrakják az egészet GPU-ra pár éven belül, arra lehet számítani 😊

Ti nem olvastatok errõl az epilepszia szûrõrõl amit az uborkasoft belerakatott?