IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.smart-bus.hu

Pont ez volt eszemben 😄. Remélem csak azt jelenti, hogy nem lesz nehéz ráérezni az új modellezésre ha az Il-2-t már ismeri az emberfia. 😊

mijki
Hááát...ez a CoD...a bugok tanyája. Több benne a bug mint a normális játék, legalábbis a videók alapján.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Ja a repmodell. Azt mondták nem lesz különbség az Il2 höz képest,mert az igazán tökéletes. Ebbõl induljunk ki😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Furcsállom,hogy alig van fent a youtube-on videóróla,holott Orosz honban is van egy két fanatikus.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

zsz

Jupee, legalább a viszintes fák meggyógyultak 😊

Her Laca
Minden😊
De majd meglássuk . Lehet tévedek,bár nem hinném.
Feltörni? Ezt ? Minek?

Az ikonok, a külsõ hangok, a "HUD", a táj textúrák, szinek.
Biztosra veszem, hogy a mag a régibõl van kiemelve. Ez nem is zavarna senkit szerintem (a hangokat kivéve), ha a beigért ûberrealizmus meglenne. De út közben elveszett a részletes idõjárás, a repmodell ki tudja hogy mûködik, a damage modell beteg, a grafika optimizálatlan. Várjuk meg a kompetensebb teszteket.

VO101Tom
Mi az il-2 ebben? A táj? A Növényzet? A gépek? Az objectek? Az avionika? A grafikai rész? Tényleg, most melyik...?
A programozást nem látni, majd ha feltörik az COD-ot, akkor kiderül, hogy igazat mondtak-e Ilja, amikor arról beszélt, hogy 10x 20x több sorból állnak a különbözõ programrészek il2-höz viszonyítva. Hogy arra építheztek-e? Biztos, hiszen az már mûködik. Hogy átdolgozták-e? Biztos, a He111 fél szárnnyal nem repül il2-ben <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Papa01
A ROF fejlesztése is 2006-ig nyúlik vissza(sõt elõrébb), és igazán tavalyra érett be...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

mijki
De nem csak emiatt vehetsz új gépet. Más játékoknál is szükség lehet rá...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

6 év után 1-2 év az már mindenek a teteje! Elfogadhatatlan!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Na jó gyerekek. Egyetértettem Nohabal hogy nem kell elõre sirni. De ez minden határon túl kezd menni, hogy ezért kiadjak 10 ezer Forintot és új gépet vegyek..... na jó. Ezt most komolyan gondolják? Lehet hogy kijavitják 1-2 év múlva, de ez túlzás.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Papa01
Szerintem is lehet a kiadó parancsolt rájuk, hogy nincs tovább ennyi volt...ki kell adni.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Nem vitatom el azt amit írsz, de azt hiszem az sokkal rosszabb lenne ha hagyták volna az egészet a fenébe... így -reméljük- 1,2 év múlva valóban egy használható szimulátor lesz a CoD-ból..

Jaja, volt egyáltalán komolyabb bétateszt?

Én arra is mérget vennék, hogy a kiadóknak tejelnek a hardvergyártók az ilyen epilepsy-filter megoldásokért...

Nem tudom a német 20-asok pontosan milyen lõszert használtak, lehet, hogy volt bennük idõzitett gyújtó is, hogy ne hulljanak le a földre?

UI: nem tudok hosszú i-t irni.

Tudod nekem az fáj - és úgy látom itt egyre többeknek -, hogy keményen hülyének vagyunk nézve. 6 évig etettek minket, hogy 2 héten múlva megjön és akkor majd itt lesz a kánaán, mert hogy ilyen fejlett sérülés modell meg olyan csilli-villi ez+az és erre tessék mit kapsz?

Oleg pofátlanul szemünkbe hazudik továbbra is és ahelyett hogy megmondta volna már az elején, hogy "sajnáljuk gyerekek, de egy szimulátort fejleszteni nem nagy üzlet és elfogyott a pénzünk" mindenki elfogadta volna és segítette volna õket minden eszközzel.

Ehelyett kibasznak valamit és nem arról van szó, hogy az esetleges bug-okat, hiányosságokat hogyan orvosolják, hanem arcátlanul vetitenek holmi epilepszia szûrõkrõl és hogy Oleg most örihari a kiadókra. Hát komolyan mondom nem jutok szóhoz! <#duma><#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#violent>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Rádobták DX10 re. Megemelték a poligon számot, dinamikus árnyék, víz oszt sanyi.
Ez úgy IL2 õ ahogy az látszik,egy az egyben. A hang az meg úgy szar ahogy van.
Én nem temetem,ez így egyszerûen bõven az elvárásaim alatt teljesít. Ennyi.
Lehet igazad lesz ,kb egy ,másfél év múlva sikerül megcsinálniuk jóra.
Nosza akkor rajta aszondom.

Pogi😊 Ezen már meg sem lepõdöm.

Sanyo
Nekem csak annyi nem megy a fejembe, hogy nem tesztelték, nem vették észre? A szárny nagy része nélkül repülõ gép azért elég komoly.

www.pcpilot.hu

Az Il-2-t eredetileg nem is kiadásra/eladásra szánták. Jól sikerült. Kiadták. Ezt már vagy 6-7 éve kezdték fejleszteni amannak az alapján.

Biztosra veszem, hogy nincs túl sok pénz mögötte (más genre-khez képest). Jött a kiadó, hogy mostmá illene viritani valamit. Kitolják a félkész terméket 10k JMForintért. Majd "2 hét" múlva a fontosabb hibákra kiadnak javtást, a csigazabálók meg szólnak, hogy mostmá ki kéne adni egy addon-t, mer' abból van profit...

Zpogi
És mit szóltok a levegõben robbanó 20 mm-esekhez?? A 25. másodperctõl.

Papának ment az eleje😊
Nem lett😊 és ez nem hiba, mai napig ezt vallom😊 max abba lehet tutira belekötni, hogy egy oldalon levõ szárnyakkal repül el... Persze ilnél egyértelmûbb a gond. Csak az tuti, hogy ez hosszú távra készült játék...most vannak vele bajok, de ha valamennyit foglalkoznak vele komolyabb hibák orvosolva lesznek, és fejlõdnek a pc-k mindenki beadja a derekát...
Már most sokan biztosra veszik, hogy a régi játék új köntösben.
De mivan ha mégsem...persze nem akarok/tudnék errõl meggyõzni senkit.
Igazad van és igazad van. De ettõl még mélyen az elvárások alatt van a kvalitása a videók alapján. Ez csak egy bug; plusz a gagyi 10 éves hangok; plusz az erõforrásigény. Ez egy hard-core szimnek indult (igértetett). Ha a szimulációban ilyen bugok vannak akkor a kevésbé fontos területek hogy lehetnek megoldva?

Her Laca
De ezt Olegék csinálták. A ROF -ot ismeretlenek.
Ez olyan ,hogy egy Daevo -tól nem várod el azt a minõséget ,mint a Mercitõl.
Olegnek neve van! A ROF os srácoknak meg lett!(meg is érdemlik)

Papa01
Urak, szerintem ne ítéljünk néhány YT vidi láttán. Persze vannak hibák, de javítva lesznek, ebben biztos vagyok. A ROF-ban is voltak szárny nélkül repülõ gépek.. de ki lett javítva... 😊

Szomorú. <#szomoru2> Sajnos a Maddox sem egyéb már mint egy a sok kiadóknak behódolt csicska fejlesztõcég közül. A RoF-ban is voltak ilyen hibák, de könyörgöm, egy tapasztalt csapattól ez szánalmas.

Remélhetõleg pár patch majd szintre hozza. Csak attól tartok inkább fog elmenni a lehúzós, "fizess minden gépért", "bugfix csak a fizetõs addon-ban" trend irányába.

Her Laca
Már ott tartok ,hogy meg se veszem.
Jupi mondta meg a tutit.
"Vették volna át a ROF motorját csináltak volna abból egy jó II. vh -s szimet. "
Összecsapott ,szerintem ebben nincs összesen 1 év munka.

Zpogi
A félszárnyú hurrit még lehet ûberelni 😊(valamiért nem tudom belinkelni ezt a videót direktbe)

VIDEÓ

Zpogi
Bocs a videó csak próba, mert Pogi mester nem tud valamiért videót linkelni.

Úgy látszik én tudok.

Zpogi
Ah,már értem 😊

Sanyo
Csak a kiadókra van kibukva, de nem hagyja el a fejlesztést, fõleg nem PC-re.

www.pcpilot.hu

Zpogi
Errõl mit tudtok? Oleg abbahagyja a játékfejlesztést...

mijki

és akkor tényleg azon remegtek a népek hogy olyan fejlesztõi képes szinten elviszi-e a gépük a játékot?<#nevetes1>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

VO101Tom
Ráadásul az õs sturmovik így nézett ki 😊
il-2 Sturmovik egy fejlesztes tortenete

www.pumaszallas.hu

Nekem az õs-Sturmovik elõször az 1gigás cerka + 256mb RAM + MX400-on ment, nem túl fényesen.
Késõbb az FB miatt már kellett egy Ti4200-as kártya, mert a régin képregény volt.
Aztán Barton 2500+, több RAM, aztán 9800Pro ... szóval innentõl már mindenkinek ismerõs lehet...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nohab
Fejrázkódás nem volt, illetve a gépeket jelölõ nyilak is jelen voltak. Szerintem a legkönnyebb beállítással játszott.
VO101Tom
Ezeken a 110-es videókon nincs bekapcsolva valami célzás rásegítés? A Revihez képest ide-oda mászkálnak a nyomjelzõk...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Az Il-2 sem futott maxban az akkori átlag gépeken, igencsak erõs vas kellett alá. Nekem egy 700 Mhz-es AMD Athlonom volt, a vidkártyára már nem emlékszem 😊 Azt tudom, hogy a legidegesítõbb bug az volt, hogy amikor megcsaptál egy gépet, és vagy a LOD utolsó fázisa, vagy a másik gép hangjainak betöltése miatt, de 2-3 másodpercre megállt a játék. Sokszor volt, hogy elsõ rácsapásra nem is lõttünk, mert felesleges. 2-3 évnek el kellett telnie, hogy megvásárolható árú gépeken ne produkálja ezt.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
azok az utsó me110-es videók egész jók
jó lesz ez....egy két peccs és hali

GOOBY, pls

Sanyo
Her Laca
Félre értés ne essék már.
Nekem nem a gépigénnyel van a bajom,az olyan amilyen .De 6 év fejlesztés után nekem ne repkedjen vígan egy repülõ aminek az egyik szárny 2/3 a hiányzik.
Eddig is sejthetõ volt,hogy ez nem lesz más mint az Il2 felturbózott változata,most már egyértelmû. Az egyik videón ahol a stukák mennek Dover felett a felhõket ,az eget nézve semmi különbséget nem tudok felfedezni a mostani moddolt IL2 és e között. A gépek szebben csillognak . Az igazi nagy fejlõdést a sérülések,az idõjárás ,a repülés menedzselése hozná,persze ezekrõl még semmi konkrét infót nem találtunk,de nekem ez a szárny nélküli repülés azért elég sokat mond.No meg a múltkori dog videó is,ahol pattogtak a lövedékek a messzán de látható nyom nem volt egy jó darabig. Na min1 ez van,megveszem ,kipróbálom,de mint mondottam én addig egy petákot nem költök gépre amíg nem lesz közel tökéletes.
A ROF -hoz havonta adnak ki javítást. Oleget ismerjük.Erre komoly összegben fogadok bárkivel,hogy õk nem fognak havonta javítgatni.

Nohab
Itt mondjuk jobban megy neki.

Az AI szövegelésére külön figyeljetek.
Azt tudtam, hogy messze meghaladta az akkori configokat, de a kezdeti bugokbol en mar kimaradtam. Talan ha 2004-tol ha repulok. Amugy meg 1992 ota 😊)))