IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De majd meglássuk . Lehet tévedek,bár nem hinném.
Feltörni? Ezt ? Minek?
Biztosra veszem, hogy a mag a régibõl van kiemelve. Ez nem is zavarna senkit szerintem (a hangokat kivéve), ha a beigért ûberrealizmus meglenne. De út közben elveszett a részletes idõjárás, a repmodell ki tudja hogy mûködik, a damage modell beteg, a grafika optimizálatlan. Várjuk meg a kompetensebb teszteket.
A programozást nem látni, majd ha feltörik az COD-ot, akkor kiderül, hogy igazat mondtak-e Ilja, amikor arról beszélt, hogy 10x 20x több sorból állnak a különbözõ programrészek il2-höz viszonyítva. Hogy arra építheztek-e? Biztos, hiszen az már mûködik. Hogy átdolgozták-e? Biztos, a He111 fél szárnnyal nem repül il2-ben <#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
UI: nem tudok hosszú i-t irni.
Oleg pofátlanul szemünkbe hazudik továbbra is és ahelyett hogy megmondta volna már az elején, hogy "sajnáljuk gyerekek, de egy szimulátort fejleszteni nem nagy üzlet és elfogyott a pénzünk" mindenki elfogadta volna és segítette volna õket minden eszközzel.
Ehelyett kibasznak valamit és nem arról van szó, hogy az esetleges bug-okat, hiányosságokat hogyan orvosolják, hanem arcátlanul vetitenek holmi epilepszia szûrõkrõl és hogy Oleg most örihari a kiadókra. Hát komolyan mondom nem jutok szóhoz! <#duma>#duma><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ez úgy IL2 õ ahogy az látszik,egy az egyben. A hang az meg úgy szar ahogy van.
Én nem temetem,ez így egyszerûen bõven az elvárásaim alatt teljesít. Ennyi.
Lehet igazad lesz ,kb egy ,másfél év múlva sikerül megcsinálniuk jóra.
Nosza akkor rajta aszondom.
Pogi😊 Ezen már meg sem lepõdöm.
www.pcpilot.hu
Biztosra veszem, hogy nincs túl sok pénz mögötte (más genre-khez képest). Jött a kiadó, hogy mostmá illene viritani valamit. Kitolják a félkész terméket 10k JMForintért. Majd "2 hét" múlva a fontosabb hibákra kiadnak javtást, a csigazabálók meg szólnak, hogy mostmá ki kéne adni egy addon-t, mer' abból van profit...
Már most sokan biztosra veszik, hogy a régi játék új köntösben.
De mivan ha mégsem...persze nem akarok/tudnék errõl meggyõzni senkit.
Ez olyan ,hogy egy Daevo -tól nem várod el azt a minõséget ,mint a Mercitõl.
Olegnek neve van! A ROF os srácoknak meg lett!(meg is érdemlik)
Remélhetõleg pár patch majd szintre hozza. Csak attól tartok inkább fog elmenni a lehúzós, "fizess minden gépért", "bugfix csak a fizetõs addon-ban" trend irányába.
Jupi mondta meg a tutit.
"Vették volna át a ROF motorját csináltak volna abból egy jó II. vh -s szimet. "
Összecsapott ,szerintem ebben nincs összesen 1 év munka.
VIDEÓ
Úgy látszik én tudok.
www.pcpilot.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
il-2 Sturmovik egy fejlesztes tortenete
www.pumaszallas.hu
Késõbb az FB miatt már kellett egy Ti4200-as kártya, mert a régin képregény volt.
Aztán Barton 2500+, több RAM, aztán 9800Pro ... szóval innentõl már mindenkinek ismerõs lehet...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
Nekem nem a gépigénnyel van a bajom,az olyan amilyen .De 6 év fejlesztés után nekem ne repkedjen vígan egy repülõ aminek az egyik szárny 2/3 a hiányzik.
Eddig is sejthetõ volt,hogy ez nem lesz más mint az Il2 felturbózott változata,most már egyértelmû. Az egyik videón ahol a stukák mennek Dover felett a felhõket ,az eget nézve semmi különbséget nem tudok felfedezni a mostani moddolt IL2 és e között. A gépek szebben csillognak . Az igazi nagy fejlõdést a sérülések,az idõjárás ,a repülés menedzselése hozná,persze ezekrõl még semmi konkrét infót nem találtunk,de nekem ez a szárny nélküli repülés azért elég sokat mond.No meg a múltkori dog videó is,ahol pattogtak a lövedékek a messzán de látható nyom nem volt egy jó darabig. Na min1 ez van,megveszem ,kipróbálom,de mint mondottam én addig egy petákot nem költök gépre amíg nem lesz közel tökéletes.
A ROF -hoz havonta adnak ki javítást. Oleget ismerjük.Erre komoly összegben fogadok bárkivel,hogy õk nem fognak havonta javítgatni.