IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami a nyílt beta tesztet illeti, Oleg akarta, Ubi nem engedte, nehogy már kész törés várja megjelenéskor a COD-ot. Hát... ahogy elnézem, végül Olegnek lesz igaza, MI leszünk a báta teszterek úgy, hogy elõre kifizettük a játékot (hát ja... fél éve azt mondják nekem, kifizethetem elõre a hátékot, és akkor bétateszter lehetek, gondolkozás nélkül utalok <#idiota>#idiota>).
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na ezt hiányoltuk😊)))))))))))))))))))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Belegondolok ,kiadtam volna egy laza 230 ezret a gépfejlesztésre ,úgy hogy egy halom cuccom megvan,aztán ilyen hibákkal találkozom,lehet a guta helybõl megütött volna. Szerintem ez kb egy fél év múlva lesz játszható,de aztán az is lehet gyorsan orvosolják a hibákat. Bár ebbe nem nagyon hiszek.
No mindegy ,meglátjuk, lesz itt bõven tesztelõ ahogy látom😊
Itt lesz majd a nyilvános bétateszt😄
Én mindenesetre megspórolom az idegeskedést ,úgy döntöttem😊
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Hogy egy gép mitõl szaggat, azt video alapján nem mondom meg, tippelhetnék, de annak nincs sok értelme.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Akkor? Mi történt ,vagy ott milyen proci volt alatta? Érthetetlen.
Az alant linkelt videókról mi a véleményed amúgy. Az nem proci,videó kártya stb probléma szerintem.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha csak az a felhasználás feltétele, hogy a modokért nem kell fizetni, akkor a kiadó igazán kiadhatna egy ingyenes bõvítést, ami már az eredeti hangokat használja. És ezzel megoldódna a probléma.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Ja ,hogy a hurri hangja mért az? Passz.
Szerintem arányaiban még mindig kicsi az ernyõ, a kupola az emberi testhez képest, és az miért van, hogy külsõ nézetben az alap Il-2 Messzer, Fóka hangján szól a Hurri???
Ez viszont szép.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mondjuk vegyük azt is számításba: lehet, hogy valami nagyon árkád beállításokkal repült, amikor a felvételt csinálta...
Nem gondolnám,hogy ez beállítás függvénye azért.
Ui.: jövõ héten hozza a futár, így is-úgy is 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Annak örülj,hogy csak pár videó. Minél több lesz annál reménytelenebbnek látjuk majd😞
Ala az alant linkeltek. A második vége az komoly. Beszippantotta a jó édes anyaföld😊
Azt pedig tutira veszem,hogy itt mindenki a megjelenés napján vagy azután nemsokkal rohan megvenni,mert azért mindenki epedve várja,akárhogy kritizálja.Legalábbis magamból kiindulva.
R.I.P. White Europe
Nem osztjuk az észt,egyszerûen véleményezzük.
Speciel,én nem érzem átverve magam,mint Szepy .
Maximum csalódott vagyok,de hál istennek van választási lehetõségem.
Bár gondolom ,nem véletlen,hogy egy demót sem adtak ki.û
Itt már írta valaki,hogy még béta teszt sem volt.
Ha ez az elcsúszott megjelenés nem lett volna akkor ,hanyatt homlok rohantam volna sokad magammal megvenni a boltba,aztán a másik boltba hardverért,aztán vakartam volna a fejem. És azt az anyázást amit utána produkáltam volna😊
Szóval én megértem Oleget,a szimhez idõ kell,meg pénz kell ,meg kevesen csinálják. Ubi a pöcsükre lépett mert kell a bevétel . A piacgazdaság az mán ilyen. Nem a szép lelkek játszótere sajnos.
Sajnálom is õket.
De problémáért nem fizetek. Ezt meg majd õk sajnálják. Ennyi.
Nem kellene kivárni azt a pár napot,míg megjelenik,aztán okoskodni?Szerintem is egy félkész bughalom lesz,de majd saját tapasztalat után ítélek,utána mehet a fikázás.Mindenesetre örülök,hogy valaki egyáltalán foglalkozik még ezzel a mûfajjal,én addig is várom a játékot.Ha meg sz@r lesz,akkor kivárom,míg kijavítják élvezhetõre,addig ott az IL2 mindenkinek.
R.I.P. White Europe
Amúgy szidják mint a büdös X@rt....
10fps-el megy és olyan mint egy segg szó szerint fordítva...
link, google translate segíthet, mert oláhul ír...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...