IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3247026/Buy_COD_Today_14.html#Post3247026
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Aztán ha megjelenik az angol, akkor meglehet próbálni lecserélni a nyelvi fileokat ... és ha mákunk van akkor kész ... 15 USD-bõl megvan a CoD ...
Annyit mindenképp megér 😊
Mellesleg ez a szárnynélküli repülés mûködött RoF-ban is ... elvileg fizikailag lehetséges ... Az más kérdés, hogy mûrepülni már necces azért 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na mind1'. Még most is úgy vagyok vele megveszem,bár nagyon várom a magyar kolléga teszt eredményeit. Bár ha ilyen arányban mondja mindenki vissza a rendelést a világban mint itt, nem jutnak el az elsõ foltig sem , mert nem lesz egy kanyi' vasuk sem.
Ez még azt sem jelenti, hogy ne szállnék be szívesen az open béta tesztelésbe már holnap, csak jelenleg nincs felesleges lóvém a konfig cserére.
Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy használható gamét csinálnak belõle elõbb utóbb. :-)
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ami a nyílt beta tesztet illeti, Oleg akarta, Ubi nem engedte, nehogy már kész törés várja megjelenéskor a COD-ot. Hát... ahogy elnézem, végül Olegnek lesz igaza, MI leszünk a báta teszterek úgy, hogy elõre kifizettük a játékot (hát ja... fél éve azt mondják nekem, kifizethetem elõre a hátékot, és akkor bétateszter lehetek, gondolkozás nélkül utalok <#idiota>#idiota>).
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Na ezt hiányoltuk😊)))))))))))))))))))
Belegondolok ,kiadtam volna egy laza 230 ezret a gépfejlesztésre ,úgy hogy egy halom cuccom megvan,aztán ilyen hibákkal találkozom,lehet a guta helybõl megütött volna. Szerintem ez kb egy fél év múlva lesz játszható,de aztán az is lehet gyorsan orvosolják a hibákat. Bár ebbe nem nagyon hiszek.
No mindegy ,meglátjuk, lesz itt bõven tesztelõ ahogy látom😊
Itt lesz majd a nyilvános bétateszt😄
Én mindenesetre megspórolom az idegeskedést ,úgy döntöttem😊
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Hogy egy gép mitõl szaggat, azt video alapján nem mondom meg, tippelhetnék, de annak nincs sok értelme.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Akkor? Mi történt ,vagy ott milyen proci volt alatta? Érthetetlen.
Az alant linkelt videókról mi a véleményed amúgy. Az nem proci,videó kártya stb probléma szerintem.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha csak az a felhasználás feltétele, hogy a modokért nem kell fizetni, akkor a kiadó igazán kiadhatna egy ingyenes bõvítést, ami már az eredeti hangokat használja. És ezzel megoldódna a probléma.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Ja ,hogy a hurri hangja mért az? Passz.
Szerintem arányaiban még mindig kicsi az ernyõ, a kupola az emberi testhez képest, és az miért van, hogy külsõ nézetben az alap Il-2 Messzer, Fóka hangján szól a Hurri???
Ez viszont szép.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mondjuk vegyük azt is számításba: lehet, hogy valami nagyon árkád beállításokkal repült, amikor a felvételt csinálta...