IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Egyre gondoltuk 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Az il-2 hangjai miatt a kezdetektõl fogva lobbiztak Olegnál, hogy cserélje le. Ez azért nem történt meg, mert állítólag szoftveresen rakták össze a motorhangokat, külön a hengerek, szelepek, zörejek, satöbbik, amik a motor fordulatszám függvényében változtathatók (és ez a legnagyobb érvük a felvett motorhangok ellen, hogy nem tudják tetszõleges fordulatszámhoz akadás mentesen szinkronizálni). Az UP is csak 3-4 fázisban ad motorhangot. Na, mindegy, Olegék mondták, hogy ez így fasza, nem változtatnak rajta. Az, hogy laikus számára is ég és föld a különbség, azzal nem foglalkoztak. Hogy a COD-ba is ezt tették be, azon csodálkozni igazán nem lehet, ha ennyi meló van még a progival, kizárt, hogy ezzel pöcsölnének, hogy a hangokat kicseréljék.

Ami a nyílt beta tesztet illeti, Oleg akarta, Ubi nem engedte, nehogy már kész törés várja megjelenéskor a COD-ot. Hát... ahogy elnézem, végül Olegnek lesz igaza, MI leszünk a báta teszterek úgy, hogy elõre kifizettük a játékot (hát ja... fél éve azt mondják nekem, kifizethetem elõre a hátékot, és akkor bétateszter lehetek, gondolkozás nélkül utalok <#idiota>).

www.pumaszallas.hu

Hát ez kész... asszem Lacám nem találkozunk a cd galaxis elõtt! 😄

www.smart-bus.hu

Én megmondtam! Uraim, kéretik elismerni LÁTNOK mivoltomat! <#vigyor4>
Her Laca
Bakker MÛ REPÜL!!!!!!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Na ezt hiányoltuk😊)))))))))))))))))))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Itt van szó a hangok jogi vonatkozásairól,bár a Daidalos team-et kérdezték,de az megegyezik az 1C Company-vel.

Her Laca
Én aszondom csûrhetjük ,csavarhatjuk ez nem jó.
Belegondolok ,kiadtam volna egy laza 230 ezret a gépfejlesztésre ,úgy hogy egy halom cuccom megvan,aztán ilyen hibákkal találkozom,lehet a guta helybõl megütött volna. Szerintem ez kb egy fél év múlva lesz játszható,de aztán az is lehet gyorsan orvosolják a hibákat. Bár ebbe nem nagyon hiszek.
No mindegy ,meglátjuk, lesz itt bõven tesztelõ ahogy látom😊
Itt lesz majd a nyilvános bétateszt😄
Én mindenesetre megspórolom az idegeskedést ,úgy döntöttem😊

VO101Tom
Pogi gondolom a régi sztorira utalt, amikor a grumman beperelte az Ubisoftot - mert az USA-ban a Pacific Fighters borítóján egy Avenger volt - hogy az a cégük szellemi terméke, és fizessenek érte, ha használni akarják. (Aki nem ismerné a történetet, ez úgy folytatódott, hogy az Ubisoft peren kívül megegyezett a Grummannal a kártérítésrõl (két amerikai cég lezsírozta egymás közt) majd a pénzt levonták Olegtõl, ennyivel kevesebbet kapott az eladott játékok után. Ekkor mondta azt Oleg, hogy soha többet amerikai típus nem szerepel a játékaiban. Ezek után mondjuk érdekes, hoyg a COD-ot is az Ubisoft adja ki (ezt a kérdést már feltették 1c fórumon is 😊 )

www.pumaszallas.hu

Na persze. Legálisan 15 dolcsi az orosz verzió, a miénk meg hatvan. Szerintem nem lenne lehetetlen erre a hangproblémára megoldást találni...
Papa01
Ezt sem értem én sem.. miért ennyire olcsó?? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Kérdeztem Mátétól, hogy az övé mennyin fut, remélem válaszol hamarosan.
Hogy egy gép mitõl szaggat, azt video alapján nem mondom meg, tippelhetnék, de annak nincs sok értelme.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Egy modder már törvényt sért azzal, hogy más szellemi termékét illegálisan felhasználja. Ultrapack, HSFX, mindegyik az il-2 illegális törése, amihez semmi joguk nem lenne. Hogy ingyen adja, az nem jelent semmit. Olyan szoftvert módosít, aminek a jogai nem az övé, és amire nem kapott engedélyt. Hogy ezen kívül hangot is lop, az hogy jön ide? Olegnek viszont "számlát kell adnia" mindenrõl, ami bekerül a játékaiba.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ezt én nem értem. Láttunk videókat ,a készítés fázisaiban. Ott nem voltak ilyen anomáliák. Az ajánlott rendszer követelmény is a 4 magosat mondja.
Akkor? Mi történt ,vagy ott milyen proci volt alatta? Érthetetlen.
Az alant linkelt videókról mi a véleményed amúgy. Az nem proci,videó kártya stb probléma szerintem.

DummyBoy
yuplayen 15 dodó??? Mert akkor már csak angolosítani kell és kész ... És még mindig nem 60 dolcsi ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jaja! Bár, abban a világban, ahol egy üres dvd-ért lehet jogdíjat szedni, minden elképzelhetõ! <#violent><#gun><#boxer>
Õk hogyan használhatják az eredeti hangokat?

Ha csak az a felhasználás feltétele, hogy a modokért nem kell fizetni, akkor a kiadó igazán kiadhatna egy ingyenes bõvítést, ami már az eredeti hangokat használja. És ezzel megoldódna a probléma.
Her Laca
Azt én sem vágom,milyen jogi oka lehet egy ezeréves repmotor hangjának a használatában.<#conf>

Akkor lehet, hogy megint CPU-freki háború lesz?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Hogy jönnek ide a modderek? <#shakehead>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Pont ezt hiányoltam, mennek a fika hegyek ezerrel (orosz fórumokon is, tegyük hozzá jogosan) a szaggatás miatt, de egy rohadt feladatkezelõt sem linkelnének, hogy akkor a proci kevés, a memória, vagy a videokártya? Viszont ez, hogy csak egy magot használ, ez egyértelmûen okolható minden szaggatásért. Egy magon TrackIR-el, Fraps-al még az il-2 is szaggatna <#rolleyes>

www.pumaszallas.hu

Az összes modder használja. A legális (nem csít) moddolás a soundmoddal kezdõdött.
Gondolom a Messzer hangja külsõ nézetben meg a Bleinheim belsõ nézetes hangja lesz, a Spité pedig megkapja a CR-ét, a 110-es meg a Matildáét. :-) Csak hogy valami változatosságot csempésszenek a dologba.
Zpogi
Úgy tudom jogi okai vannak,és ezért nem használhatják az eredeti hangokat.

Zpogi
Her Laca
Mit tudom én😊 Gondolom a hangok azért ezek,mert annó az Il2 höz összegyûjtöttek hangokat ,na az megvolt nekik és azokat használták fel. Spórolás gondolom.
Ja ,hogy a hurri hangja mért az? Passz.

Akkor miért akarnak velem megvetetni egy négymagos gépet a CoD-hoz????
Ernyõn lógva úgy néz ki, mint egy vasutas abban a hülye sapkában... :-)

Szerintem arányaiban még mindig kicsi az ernyõ, a kupola az emberi testhez képest, és az miért van, hogy külsõ nézetben az alap Il-2 Messzer, Fóka hangján szól a Hurri???
Zpogi
Itt úgy tûnik nem használja ki az összes magot,jobban mondva csak egyet használ...

Her Laca

Her Laca

Ez viszont szép.

Papa01
Miért csak 15$? 😊 Lényegesen olcsóbb mint a CD Galaxis-ban megadott ár..

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Elég lehangoló...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

szerintem ott még vízzel számol a program, úgy vette mintha a vízbe esett volna bele, azért süllyed el. a textúra viszont már talaj színû. ettõl ez még oltári nagy blama...

acidrain
+1 <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca

De ha egy szárnnyal repülnek a gépek, akkor lehet, hogy szárny nélkül is megtennék ugyanezt. Sõt, még jobban repülnek, hiszen ha nincs szárny, akkor nem terheli a motort a szárnyak légellenállása sem... Kár, hogy a srácnak kifogyott a lõszere a Hurriból, mert kíváncsi lettem volna, hogy a leszakadt szárnyon lévõ géppuskák, futók, csûrõk azért mûködnek-e még. Nem tartom elképzelhetetlennek! :-)

Mondjuk vegyük azt is számításba: lehet, hogy valami nagyon árkád beállításokkal repült, amikor a felvételt csinálta...
Zpogi
Én is azt vallom,hogy egy nagy bughalmaz az egész,de azért örülök,hogy végre kiadták meg,hogy egyáltalán lesz még egy 2.WH-s repszimulátor,mert valljuk be nem egy piacvezetõ tevékenység ezzel a szegmenssel foglalkozni. Tény hogy ennyi év fejlesztés után többet várna az ember,de majd pár hónap alatt kiforrja magát és az elkövetkezõ tíz évre legalább lesz mivel repkednünk,mert szerintem az "õs IL-2" elérte fejlesztési határainak a végét. Egyébként megveszem én is amint megjelenik,bár kicsit csökkent a lelkesedésem,de attól még nagyon várom.

Her Laca
4.41 nél szépen beépült a leszakadt moci a szárnyba😊
Nem gondolnám,hogy ez beállítás függvénye azért.

mijki
Uram isten, ez a második videó vége eszméletlen. Azért erre még én se voltam felkészülve.

Ui.: jövõ héten hozza a futár, így is-úgy is 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Én biztos nem. Mert hülye azért nem vagyok😊

Annak örülj,hogy csak pár videó. Minél több lesz annál reménytelenebbnek látjuk majd😞
Ala az alant linkeltek. A második vége az komoly. Beszippantotta a jó édes anyaföld😊

V Domino
De mit véleményeztek?😊Csak pár videót láttunk eddig,ez nagyon kevés.Ég és föld lehet a különbség.

Azt pedig tutira veszem,hogy itt mindenki a megjelenés napján vagy azután nemsokkal rohan megvenni,mert azért mindenki epedve várja,akárhogy kritizálja.Legalábbis magamból kiindulva.

R.I.P. White Europe

Her Laca

Her Laca

Her Laca
Tegyük tisztába akkor ezt a dolgot.
Nem osztjuk az észt,egyszerûen véleményezzük.
Speciel,én nem érzem átverve magam,mint Szepy .
Maximum csalódott vagyok,de hál istennek van választási lehetõségem.
Bár gondolom ,nem véletlen,hogy egy demót sem adtak ki.û
Itt már írta valaki,hogy még béta teszt sem volt.
Ha ez az elcsúszott megjelenés nem lett volna akkor ,hanyatt homlok rohantam volna sokad magammal megvenni a boltba,aztán a másik boltba hardverért,aztán vakartam volna a fejem. És azt az anyázást amit utána produkáltam volna😊
Szóval én megértem Oleget,a szimhez idõ kell,meg pénz kell ,meg kevesen csinálják. Ubi a pöcsükre lépett mert kell a bevétel . A piacgazdaság az mán ilyen. Nem a szép lelkek játszótere sajnos.
Sajnálom is õket.
De problémáért nem fizetek. Ezt meg majd õk sajnálják. Ennyi.

Her Laca
Ez jutott eszembe a COD ról

V Domino
Pár ember itt úgy osztja az észt a játékkal kapcsolatban,mintha már hetek óta tesztelné reggeltõl estig.Mindezt pár videó alapján.
Nem kellene kivárni azt a pár napot,míg megjelenik,aztán okoskodni?Szerintem is egy félkész bughalom lesz,de majd saját tapasztalat után ítélek,utána mehet a fikázás.Mindenesetre örülök,hogy valaki egyáltalán foglalkozik még ezzel a mûfajjal,én addig is várom a játékot.Ha meg sz@r lesz,akkor kivárom,míg kijavítják élvezhetõre,addig ott az IL2 mindenkinek.

R.I.P. White Europe

Willenbrock
Talán azért sértõdött meg annyira egy idõben Oleg az Il-2 feltörése miatt,mert látták hogy a modderek lassan olyan szintre fejlesztik az Il-2-t hogy a CoD már nem fog nagyot szólni mellette.Az Il-2 amúgy 1-2 évig csak csúcsgépeken futott maximális beállításokkal,de arra ügyeltek hogy közepes beállításokkal gond nélkül fusson viszonylag gyengébb konfigokon is.Kiváncsi vagyok ez mennyire lesz itt megoldva mert tényleg akadozónak tûnik sok felvételen.

szekelyland
Román ajkú cimbijeim már játszanak a ruszki verzióval, ha lesz tori, akkor paszolok egy linket.
Amúgy szidják mint a büdös X@rt....
10fps-el megy és olyan mint egy segg szó szerint fordítva...
link, google translate segíthet, mert oláhul ír...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Hát gyerekek én ezt egyelõre max letöltöm, de nem a Steamrõl...
Majd utána meglássuk, addig se CoD se új hardware.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...