IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az, hogy most korlátlanul a rendelkezésedre áll az internet ne tévesszen meg. Igen könnyen elõfordulhat, hogy nem lesz net (órákra de akár napokra vagy hosszabb idõre. gondolj csak a víz alatti kábelekre) és akkor az ember fel is dughatja magának az ilyen jellegû szoftvereket. Persze elfogadod, hogy net kell hozzá de azért a mutatvány nem ennyire egyszerû. Én azt mondom, hogy legyen megfelelõ védelem a szoftveren de ne vagy ne kizárólag ilyen netes szarság.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Én is így tudom. Ha pedig egy kiadó azt mondaná, hogy: Uraim, a szimulátor fejlesztés nagyon drága, nem engedhetjük meg magunknak a warez miatti kiesést, így kompromisszumként csak úgy tudunk fejleszteni, hogy a program állandó internet kapcsolatot igényel a központi szerverrel.

Ki mondana erre nemet közülünk? Meg különben is, egy évben hányszor van olyan, hogy elmegy a net? Egyszerûen nem értem miért nem gyúrnak erre...

www.smart-bus.hu

Csak annyit érdekességképp, azt olvastam nem lehetett elinte feltörni a RoF - ot mivel kapcsolatot igényelt a master serverrel a még a single rész is, azóta mióta ezt megváltoztatták, már el is felejtették...tudtommal ez tényleg megkerülhetetlen...

www.smart-bus.hu

Hogy ez így kiadásra került, az szerintem is az ubi lelkén szárad. Olegék meg páran elprogramozgattak még volna pár évet... szépen, nyugiban. Szerintem kevesen vannak, és így egy ilyen program irdatlan idõigényes.

A Pannónia ralit két srác csinálta, fél év alatt lett egy gyakorló pálya, meg egy 3 perces szakasz egy autóval. Pedig lelkesek voltak és ügyesek... és akkor ehhez hol van egy repszim...

www.smart-bus.hu

mi az az SB?

Her Laca
Bizony ,gondolj bele,még orosz honban is mennyibe kerül egy játék fejlesztése.
Havi szinten is sok,hát még évesben.Röpködnek ott a nullák.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Igen, csak azt azért nem mondtam, mert nagyon réteg játék... lehet azért nem törték még fel. De tény, hogy hardverkulcsos... nem véletlenül! 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
igen, ez szerintem is így van
én úgy látom hogy csakis a kiadó nyomására adták ki most a játékot
(és nem akarom magamat ismételni, de valahol megértem: mi a fenét csináltak évekig ha ez lett az eredmény?)

GOOBY, pls

Her Laca
Tudod Oleg szerintem nem ért az üzleti részhez.
Szeretne tökéleteset alkotni,és valóban ha megnézed full beállításokkal (vagy mittudom én milyenekkel vannak a videók) abból látszik ,hogy nagyon ütõs dolgot csináltak,de még nincs kész. És ha Olegen múlna az még minimum 1 de inkább 2 év lenne. Ha kapnák a pénzt ,szerintem elmolyolnának vele még egy darabig.
Mûvész lélek😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vagy ott az SB, az is hw kulcsos és tudtommal nincs hozzás törés.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Csúnya dolog IL-2 oldalon ROF-ot dicsérni, de ez van.
Változnak a dolgok, a mindig csak lehúzomanépetsemmitnemadokcserében már nem olyan menõ. Kicsit csodálkozom Olegék részérõl a magas lovon, fõleg abból amit eddig láttam. Nem magára a COD-ra gondolok, hanem az abszolút koncepció nélküli üzleti arculatra...egyszerûen katasztrófa. Mondjuk a hatalmas sváb bogarakat nézve a programban....

1000%, hogy feltörik... csak idõ kérdése sajnos... :S

Van egy játék ( Football Manager 2011 ), ott már nem is foglalkoznak a védelemmel. Simán daemon alá berakod, és megy...

www.smart-bus.hu

Fõleg, hogy évente van 3-4 akció, amikor 2-3 dollár egy gép! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mondjuk ezt csak videókon mutogatják,lehet csak átverés az egész.
Ki tudja. Beütöttem a google ba il2 clifs stb és a videóknál az elmúlt huszonnégy órára egy csomó ilyet dobott.

PhantomAss
igen, és szerintem ez jó üzlet
én 2 napja vettem meg a rof-ot a neten, és szívesen adok ki 7-8 dolcsit egy -egy gépért, mert látom hogy mit kapok a pénzemért
ha olegék is ezt csinálnák, lehet sokkal jobb lenne
bár ugye a rof-fal is voltak gondok az eljén, de mostanra már egy teljesen korrekt játék lett
le a kalappal a srácok elõtt, hogy nem hódoltak be vmi nagy kiadónak...

GOOBY, pls

Én úgy gondolom lehetne. Elõször is úgy, hogy minõségi szoftvert csinálnak ahogy beszéltük, másrészt egy szigorú hardverkulcsos megoldás akár úgy, hogy folyamatos netkapcsolat kell.

Ott az iRacing... az aktuális verzióhoz nincs törés, és online nem lehet játszani semmilyen módon tört verzióval.

www.smart-bus.hu

Ez igaz, habár a lényegen nem változtat. Hülyére nem keresik magukat, de biztos, és ráadásul egyre gyarapodó közösségük van, aki egytõl-egyig fizetõ vendég. És akkor még nem mondtam a vásárolható gépeket. Ami azért nem olyan király dolog, de ha ez kell ahhoz , hogy folyamatosan javítsák a gamét'(nincs is nagyon módozás pont ezért) akkor elfogadom. A világ nem tökéletes.

Így van, de, ha az folyamatosan változtatva lenne, akkor nem tudnának vele mit kezdeni! 😊

www.smart-bus.hu

Szerintem megoldható lenne... hardverkulcs, napi, vagy heti "ugrókód", és hetente egy pár megás frissítés, ami a hardverkulcson lévõ szoftvert frissíti...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
még azt elfelejtettem, hogy fel lehetne törni a rof-ot is, kb ahogy a mw2 steam-es rendszerét feltörték, és létrehozták az "alterIW net"-et
csak éppen a kutya nem figyel arra a játékra, amikor a crysis meg mittudomén milyen sz@rok az elsõ nap többmilliós bevételt produkálnak
egyszerûen a hackerek sem foglakoznak vele..

GOOBY, pls

Hát igen..én is beteg lennék a helyében...az is lehet , hogy illegalitásba vonulnék. Vagy csak hatalmas verést kapott!<#nevetes1><#nevetes1>

PhantomAss
igen de az elég rétegjáték, és saját szerverük van amit fenntartanak
ezzel meg is húzták a határvonalat a a biztos bevétel+minõség/nagyszámú eladás között
(nyilván egy idõ után itt is el lehet érni nagyobb bevételt, de ehhez idõ kell, az ubi-nak pedig MOST kell a pénz)

GOOBY, pls

Sanyo
Az eagle.ru-n írt Ilja, hogy tudják hol az akadás oka, csak a programozójuk 3 napja beteg. Keményen dolgoznak rajta.

www.pcpilot.hu

Her Laca
A feltörés ellen nem tudsz harcolni,vagyis nem tudnak. A Rof-ot mért nem törték fel különben?
Na mind1 is,ez ellen egyféle képen lehet küzdeni. Minõségi játékot gyártani,mint ahogy te is mondtad ,és kérje meg az árát. Persze sokan letöltik,de akiknek jelent valamit megveszik.De úgy ,hogy mint hallja az ember,hogy a selejtebbnél selejtesebb játékok készülnek ,ne is csodálkozzanak.

Amúgy a hivatalos fórumon mit szólnak a készítõk a lincshangulathoz?! Lapulnak mint szar a fûben, vagy van valami halk nyöszörgés?

A ROF-nál pedig nagyon bejött a védelem. Tudomásom szerint nem törték fel..ok nem is próbálkoztak tömegek, de akkor is.

Javíts ki, ha tévedek, de a hardverkulcsot is szoftver ellenõrzi. 😊

PhantomAss
ááá, kidobott pénz mindenféle warez védelem..lassan kezdik belátni
és valljuk be õszintén, tényleg szélmalomharc..

GOOBY, pls

Sokáig tartott! 😄

Ha a kiadók igazán tenni akarnak a warez ellen, akkor miért nem hardverkulcsot alkalmaznak? Komolyan nem értem...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na mán feltörték. Egy raklap videó van fent

Nem hiszem, hogy megbánnád! 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Nemnem ... mindkét esetben a 2GB-osban gondolkodtam 😊

Estig gondolkodom, aztán megrendelem az Asus AMD-t és majd megbánom ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PhantomAss
no ezért szertném én kipróbálni, hogy tényleg kell-e neki az 570-es kártya
sztem amúgy nem , elég lesz az 560-as is, hd-ben
(amúgy ugyanaz a rendszere van mint nekem)

GOOBY, pls

Ha találsz még olyat újonnan, ami 6970-é moddolható, akkor egyértelmûen 6950... az a plusz 20-25% teljesítmény ingyen, meg a plusz 1GB vram azért jól jöhet. Ez kárpótol, ha esetleg nincs SSAA RoF alatt... bár szerintem lennie kell.

Ha az 1GB-s 6950-ben gondolkozol, akkor inkább az 560-t vedd a RoF miatt...

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Ja, ez a legnagyobb bajom vele (offojjuk szét az IL2 topikot ...)

Árban egy kategória a két kártya ...

Elõnyök:
560 Ti: több driveres lehetõség - cuda - physx (Háccsó kettõt sosem használtam ...)
6950: 6970-é moddolható, kevesebbet eszik, esetleg késõbb ájfiniti, de akár CF-et is tudnék, AMD rendszerem van, FUSION utility megy szépen ...

Hátrányok:
560 Ti: Nemigazán van -esetleg meg tudom sütni ha nagyon akarom
6950: enneksem - egyedül talán a ROF alatti Shimmering ...

Nem egyszerû ...

Mert azt hiszed azzal sem lesz SSAA rof alatt! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Vajon?

DummyBoy
Vajon miért gondolkodom a 6950-ben? 😊

Dehogy kell... 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Itt nézzél csak.

Fel kel készülni ilyenekre

Az egyik 19, a másik egy híján 20... tök mindegy az ember melyiket veszi... ár/érték mutatót kell nézni, no meg a beidegzõdéseket! 😊)

Majd én megveszem azt a 6970-t... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Akkor is NV😊 Kacérkodtam ezzel a 6970 el,de nem bízom én ezekben.
Meg most mondják ,hogy újra írják a catalistot vagy mit.<#csodalk>
Lesz ott minden 😊 Na a lényeg félek tõlük.

😄

Vigyázz, már vannak nem moddolható 6950-nek!

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Én meg veszek egy 6950-est, moddolom, és ha nem teccik akkor eladom Soltnak xD

A driver (267.52-s) volt a ludas, nem aktiválta a túl áram védelmet. A vga bios-ban szereplõ tól-ig határon belüli fesz emelés nem okoz ilyen hirtelen halált! 😊

És ez már nem az elsõ vga sütögetõs nv driver. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Haha😊

Nem baj mert szeressük a meleget,meg így univerzális is.
De olvastad,hogy adtak neki feszt rendesen😊 Mind1 ez a veszély nem fenyeget minket aszt hiszem.

Her Laca
Én 580 at akartam. Akarok pontosabban. De utána néztem és 1680 ban nem igazán jön ki a különbség. Az 570 az azért olcsóbb ,bár én ragaszkodom az ASUS hoz,és sajna annak meg is kérik az árát. Aszondják ez a hûtés kiváló.
Mindegy ezt megveszem,aztán majd meglátjuk,hogy a jelenlegi proci 3,5 ghz en elég e hozzá. Ha nem jön az I5.

ebben végre messzer hangja van az emilnek külsõ nézetben.