IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Ki mondana erre nemet közülünk? Meg különben is, egy évben hányszor van olyan, hogy elmegy a net? Egyszerûen nem értem miért nem gyúrnak erre...
www.smart-bus.hu
A Pannónia ralit két srác csinálta, fél év alatt lett egy gyakorló pálya, meg egy 3 perces szakasz egy autóval. Pedig lelkesek voltak és ügyesek... és akkor ehhez hol van egy repszim...
www.smart-bus.hu
Havi szinten is sok,hát még évesben.Röpködnek ott a nullák.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
én úgy látom hogy csakis a kiadó nyomására adták ki most a játékot
(és nem akarom magamat ismételni, de valahol megértem: mi a fenét csináltak évekig ha ez lett az eredmény?)
GOOBY, pls
Szeretne tökéleteset alkotni,és valóban ha megnézed full beállításokkal (vagy mittudom én milyenekkel vannak a videók) abból látszik ,hogy nagyon ütõs dolgot csináltak,de még nincs kész. És ha Olegen múlna az még minimum 1 de inkább 2 év lenne. Ha kapnák a pénzt ,szerintem elmolyolnának vele még egy darabig.
Mûvész lélek😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Változnak a dolgok, a mindig csak lehúzomanépetsemmitnemadokcserében már nem olyan menõ. Kicsit csodálkozom Olegék részérõl a magas lovon, fõleg abból amit eddig láttam. Nem magára a COD-ra gondolok, hanem az abszolút koncepció nélküli üzleti arculatra...egyszerûen katasztrófa. Mondjuk a hatalmas sváb bogarakat nézve a programban....
Van egy játék ( Football Manager 2011 ), ott már nem is foglalkoznak a védelemmel. Simán daemon alá berakod, és megy...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ki tudja. Beütöttem a google ba il2 clifs stb és a videóknál az elmúlt huszonnégy órára egy csomó ilyet dobott.
én 2 napja vettem meg a rof-ot a neten, és szívesen adok ki 7-8 dolcsit egy -egy gépért, mert látom hogy mit kapok a pénzemért
ha olegék is ezt csinálnák, lehet sokkal jobb lenne
bár ugye a rof-fal is voltak gondok az eljén, de mostanra már egy teljesen korrekt játék lett
le a kalappal a srácok elõtt, hogy nem hódoltak be vmi nagy kiadónak...
GOOBY, pls
Ott az iRacing... az aktuális verzióhoz nincs törés, és online nem lehet játszani semmilyen módon tört verzióval.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
csak éppen a kutya nem figyel arra a játékra, amikor a crysis meg mittudomén milyen sz@rok az elsõ nap többmilliós bevételt produkálnak
egyszerûen a hackerek sem foglakoznak vele..
GOOBY, pls
ezzel meg is húzták a határvonalat a a biztos bevétel+minõség/nagyszámú eladás között
(nyilván egy idõ után itt is el lehet érni nagyobb bevételt, de ehhez idõ kell, az ubi-nak pedig MOST kell a pénz)
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
Na mind1 is,ez ellen egyféle képen lehet küzdeni. Minõségi játékot gyártani,mint ahogy te is mondtad ,és kérje meg az árát. Persze sokan letöltik,de akiknek jelent valamit megveszik.De úgy ,hogy mint hallja az ember,hogy a selejtebbnél selejtesebb játékok készülnek ,ne is csodálkozzanak.
és valljuk be õszintén, tényleg szélmalomharc..
GOOBY, pls
Ha a kiadók igazán tenni akarnak a warez ellen, akkor miért nem hardverkulcsot alkalmaznak? Komolyan nem értem...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Estig gondolkodom, aztán megrendelem az Asus AMD-t és majd megbánom ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
sztem amúgy nem , elég lesz az 560-as is, hd-ben
(amúgy ugyanaz a rendszere van mint nekem)
GOOBY, pls
Ha az 1GB-s 6950-ben gondolkozol, akkor inkább az 560-t vedd a RoF miatt...
www.smart-bus.hu
Árban egy kategória a két kártya ...
Elõnyök:
560 Ti: több driveres lehetõség - cuda - physx (Háccsó kettõt sosem használtam ...)
6950: 6970-é moddolható, kevesebbet eszik, esetleg késõbb ájfiniti, de akár CF-et is tudnék, AMD rendszerem van, FUSION utility megy szépen ...
Hátrányok:
560 Ti: Nemigazán van -esetleg meg tudom sütni ha nagyon akarom
6950: enneksem - egyedül talán a ROF alatti Shimmering ...
Nem egyszerû ...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Majd én megveszem azt a 6970-t... 😊
www.smart-bus.hu
Meg most mondják ,hogy újra írják a catalistot vagy mit.<#csodalk>#csodalk>
Lesz ott minden 😊 Na a lényeg félek tõlük.
Vigyázz, már vannak nem moddolható 6950-nek!
www.smart-bus.hu
És ez már nem az elsõ vga sütögetõs nv driver. 😊
www.smart-bus.hu
Nem baj mert szeressük a meleget,meg így univerzális is.
De olvastad,hogy adtak neki feszt rendesen😊 Mind1 ez a veszély nem fenyeget minket aszt hiszem.
www.smart-bus.hu
Mindegy ezt megveszem,aztán majd meglátjuk,hogy a jelenlegi proci 3,5 ghz en elég e hozzá. Ha nem jön az I5.