IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Ha ez egy FPS lenne, vagy RTS, vagy bármi, ami kevésbé rétegcucc, már rég lángolna internet a vérpistikék forradalma miatt ...
De ha kijavítják a többmahos kezelést és tényleg dupla FPS-t ad majd + a fák és épületek is jók lesznek majd, akkor hasítani fog mint forró kés a vajban a híg fos tengerén!
És akkor örõ - bódottá 😊
De legalább nem Duke Nukem Forever ...
(BTW - Ha nem javítják ki a G940-es dolgokat, akkor viszont szüjjenek sünt!)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Roadmap
Nagyon sajnálja a játék jelenlegi állapotát, sokat dolgoztak rajta, de ugyanúgy folytatják is mint a megjelenés elõtti hónapokban. Több témát is megjelölt, kb ez a prioritási sorrend is:
1. teljesítmény növelés. Az épületeket és a fákat, amik a lassulást okozzák, átdolgozzák. Épületekkel nagyjából készen vannak, a fákkal nincsenek, jövõ hétre ígért patch-et, amiben javítják ezeket.
2. fejlettebb többmagos kezelés. Már mûködik, csak ezzel dupla fps érhetõ el, viszont még bugos. Erre legalább két-három hetet ír, de terveznek közben beta javításokat is kiadni, nem csak hetek múlva a véglegest.
3. Multiban a steam letiltja a szerver keresést, ez nem az õ saruk, reméli hamar kijavítják (tegnap IP-hez csatlakozva tökéletesen ment a multi rész Sanyoval, szerver keresés viszont tényleg nulla találatot adott).
4. Flight modell, ballisztika. Egyik legnagyobb gondjuk, hogy a gépet nem ott érzékeli a progi, ahol a fizikai modell számolja. "Ellaggol" a két modell egymástól. Ezen is dolgoznak, plusz a programozóiknak "hatalmas bug-listájuk van", igyekeznek gyorsan javítani õket.
5. SLI támogatás lesz a következõ nagy projekt, ha az épület optimalizálással végeznek, ezt veszik elõ (ugyanaz a programozó fogja csinálni).
6. Bug fixes, and support. Rendszeresen olvassák ezt az 1C fórumot, és néhány orosz nyelvût is (gondolom a sukhoi.ru-t, de az UBI-n, SimHQ-n fölösleges írni), és igyekeznek minden beírt hibát kijavítani.
7. Új cuccok: Nagyobb online mapok, új típusok (109 E-1, E-4) - ez is rajta van a listán, de most a nagyobb dolgokkal foglalkoznak, ha ezekkel a fentiekkel megvannak, akkor jöhetnek más projektek.
Végül annyit írt, hogy 20 dolgot csinál õs is egyszerre, nem tud mindig mindenkinek válaszolni, de ez nem azt jelenti, hogy nem olvassa. Sok melójuk van, amit itt felsorolt gyorsan meg akarják csinálni.
www.pumaszallas.hu
Tenger felett minden szuper, de a föld felett a növényvilág megesz mindent ...
Szóval:
Shadows Off
Trees Low
Grass Off
Building details Low
Building Amount Low
Ez kell 😞
Ez nagyon ciki ...
G940 konstans centering force + No FFB - megincsak ciki 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Az affinitás beállítást beszéltük pár napja, nekem így van, és tényleg több mag dolgozik, de nekem ugyanúgy low-on is szaggat (videokártyám kevés hozzá). Ugyanez mûködik il2-vel is, csak ott 3-as a max, amit beírhatsz.
Epilepszia szûrõ kikapcsolható már menübõl is.
www.pumaszallas.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
pozitívum:
-hangok, grafika, "atmoszféra"
ami nagyon bejön, hogy most már nics az a "betonstabil" fix nézet mint il2-ben, belenézek a revibe és bárkit lekapok..itt mindig mozog a fejed, változik a nézet (tr nélkül is), szóval inkább kapáslövések vannak mint rendes célzás)
negatívum:
-nekem kicsit kaotikus a controls menü
(pl. a flapsra van vagy 6 féle beállítás-fel, le , toggle, landing flaps, meg nemtudom, de a messzeren még nem tudtam soha leengedni leszállóhelyzetbe, mert fogalmam sincs melyik gombra kéne konfigurálni, és ugye a beállításokat kb 10perc után elfelejti, és ki kell lépni+vissza, szóval macerás)
-kicsit kaotikus a trackir is, de már megoldottam (amíg nincs harc 6doffal repülök, egy gombot pedig beállítottam a gunsight view-re és így már türhetõ)
-célzás és lõszer:
messzer kiskalával simán lelõttem a spiteket, tehát nincs veszve semmi ha elfogy a huszas 😊
a hurrival viszont még unlimited ammo-val sem tudtam leszedni egy stukát sem, csak úgy hogy beültem mögé és vagy fél percig soroztam
-fligh modell:
cem-el simán lehet repülni bármivel 8azért kicsit kell figyelni de nem vészes) a lényeg a másik opció, a realisztikos túlhevülés, ha az be van kapcsolva akkor 3mp és vége akármelyik gépnek
ennek utána kell még járni mit kéne csinálni, hiába nyitsz hûtõt, stb, semmi sem történik (és ugye a motorhoz van kb 50féle állítási lehetõség-10féle olajhûtõ, +mixture+radiátor, stb, szóval kell vennem egy polipot)
a lényeg, gogy sajnos amíg nem jegyzi meg a beállításokat és felülírja az alappal, addig sajnos nem is nagyon lehet tesztelni...
de mindent összevetve jó lesz ez, úgy hallottam hogy már csak két hetet kell aludnunk és jön a peccs ami mindent javít <#pias>#pias>
GOOBY, pls
Jelentem itt Nemetorszagban ma reggel kezhez kaptam a Collectors Editiont! A melohelyen sajnos nem tudom kiprobalni a nyolcmagos gepemen (az otthoni eleg gyenge), egyelore marad a kezikonyv nezegetese meg felpercenkent az orara nezes. Szep lett nagyon, a doboz kicsit furcsa (papirlap zarja le a tok nyilasat), a terkep jol nez ki nagyon, a konyveket csak atlapoztam, de szerintem megerte!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
www.pcpilot.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
- Miért mozog a nézet, miért nem jó már megint a trackir???
Aztán kiderül, hogy elfelejtem felvenni a sapkát.. <#vigyor>#vigyor>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
bár egy optimalizálás erõsen ráfér, azért még messze van a tökéletestõl
ez egy nem béta, hanem alfa állapotú játék ebben a formában
de van benne potencia az tuti..
Sanyó és Dummy, nem tudjátok a trackirt hogy lehetne belõni hogí ne 6dof legyen hanem csak kettõ?
hiába lövöm be a tr-ben, a játék felülírja
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
@Sanyo: Köszi az infókat... várjuk még az észrevételeket! 😊
www.smart-bus.hu
- a hangulata nagyon jó, a modellek nagyon részletesek és szépek
- a CEM valami eszméletlenül nagy lépés az elõzõekhez képest, lesz még anyázás bõven 😊 A Spit motorja kb. 10 másodperc alatt lerohad, beégnek hengerek, ereszteni kezd az olajrendszer és kilyukad a hûtõ. Ehhez nem kell mást csinálni, mint elõrelökni a gázkart és várni. A kipufogókon megjelenik a láng, fekete füst, a motor elkezd rázni, a mutatók összevissza táncolnak, majd szépen leáll és úgy is marad.
- a híres "átveszem az AI-tól az irányítást" még bõven bugos, ha felszállás elõtt veszed át akkor úgy nagyjából ok, de utána csak a gázkart, a botot és a gépágyúkat engedi használni, a többi esélytelen. Nincs futó és ívelõ nyitás, semmi.
- olyan apró dolgok is mûködnek, mint a kabintetõ vészledobó, a stopperóra indítása, magneto
- az akadás egészen biztosan bug, mert nálam akkor sem esik le 20FPS alá
- Tom videokártyáján csak 512 mega ram van, nálam egy giga. Nála sokkal több volt az akadás, ugyanakkor nálam semmi komoly.
Nagyon sok van ebben a szimulátorban, de még kell pár patch, míg simán fog menni. Már alig várom az elsõ full real online wart. 😄
www.pcpilot.hu
Nézem a videókat, füles rajtam azon meg ugye a Track Clip pro. Nézek oldalra, mondom mi a faszé nem fordul már a nézet 😄 Nem indítottam el a trekkir szoftverét vagy mi? Aztán 1/2 perc után rájövök, hogy hát ez videó 😄
Ti nem szoktatok így járni?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
hiába tekerem a prop pitchet, mixturet, stb, nem csinál semmit
pedig az optionsban mûködik
a realistic engine be van kapcsolva
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Hát normálisab gép nem volt??? <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Ennél komolyabbra én nem számítok.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu