IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
nvidián sincs aa...legalábbis én nem látom a hatását, hiába rakom akár 8x re

GOOBY, pls

VO101Tom
Ezért felesleges leszedni, ha már a kérdés felmerült, akkor akadni fog. Nagyon. Persze én is leszedném, hoyg saját szemmel lássam, de ne várj sokat. 37514-ben írtam, mik azok amiket most ezerrel javítanak, ha azokkal megvannak, és szerintük ez már jó, akkor lehet sysreq-et upgradelni.

www.pumaszallas.hu

Scottt
Gyakorlatilag használható verzió így is ott körülre lesz belõle..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LeonSilver
Mindjárt megnézem, bár az enyém ATI 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Gépeken tudsz koszolást berakni, ahol a festést állítod be, ott egy csúszka, optikai elhasználódás, és mûszaki elhasználódás...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ki használ AMD kártyát? Dummy írta,hogy neki nincs AA. Másnál se?
Most leginkább ez foglalkoztat.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Noha virágbolti,akkor nem értem a hõbörgés tárgyát.
Ingyen volt,mit panaszkodsz.
Mi megvesszük,akik most letöltötték az itt lévõk közül,azok is csak azért mert kíváncsiak,de nagyon. Ha lehetne kapni már a boltban állna mindenki.
Tudjuk a hibáit,de ki fogják javítani. De had ne ragozzam,na.
Ne vedd meg.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Egy biztos. Ha nem lépnek Oleg farkincájára,ez a játék talán karácsonyra lenne meg. De lehet inkább jövõre.

Virágboltban.😄 Van egy olyan elvem, hogy ismeretlen cuccra nem adok ki pénzt. Inkább elõbb megnézem, és ha jó a cucc, akkor már csak a warez csökkentett lehetõségei (pl. internetes játék) miatt is érdemes megvenni. Így lett többek között eredeti TDU1-2-m, Codename Panzersem, Company of Heroes-om és még sorolhatnám.

De ez? Én ezért 2 fillért nem adok.

PhantomAss
ebben teljesen igazad van, én is így gondolom hogy már régóta szüttyögnek, csak azért írtam, mert most megy a háború hogy milyen sz@rt adtak ki
ha rajtuk múlik tuti nem adják ki
azon persze lehet vitatkozni, hogy melyik a jobb: várni két hetet mire kiadják a végleges verziót, vagy várni két hetet mire kiadják a sz@r verzióhoz a peccset? melyik két hét lenne rövidebb? <#confused>

GOOBY, pls

Sanyo
Végeztem pár rövid tesztet, a ProcessAffinityMask állítgatása elsõ látásra nincs hatással a futásra és a videokártyám órajelei is maximálon mennek. Az 1024MB videoramból 1011-et el is használ, egyetlen érdekességet vettem észre, hogy a GPU leterheltsége (függetlenül az órajelektõl) 37-97% között ugrál. Ez persze lehet a nézõpontok váltogatása miatt is, de mindenesetre fura.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Hááát, nagyon kell neki a VGA és a processzor. Én most lekapcsoltam a felhõket és lejjebb vettem a "marhasok törmeléket" és így fasza.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
TESZT

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nekem most jött le. Megnézem, hogy érdemes-e megvenni hardver fejlesztés nélkül

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Megmondom õszintén😊 feltettem egy torrent klienst😄 de le is állítottam a letöltést.Vagy kivárom,vagy megveszem a steamen.

Én ideiglenesen a virágbótba'

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

"a kiadó kényszerítette õket"

Barna, ha jól emlékszem, az elsõként felröppent kiadási dátum 2006 volt...

PhantomAss
a festést, lepattogzást a menüben be lehet állítani
ez lenne a legnagyobb probléma..sajna szinte semmi sem mûködik

GOOBY, pls

Her Laca
Apropó. Hol vetted meg?

PhantomAss
dx9 alatt futtatod? azt nem nagyon szereti..
próbáld meg újrarakni a net.frameworkot, dx-et a játék könyvtárából

jocking:
azért ne szóld már így le...õk sem jókedvükben adták így ki, a kiadó kényszerítette õket
majd ha kijön a peccs meglátjuk milyen lesz

GOOBY, pls

Her Laca
Ezt mi tudjuk. Már egy-két hete tudjuk. Ha visszaolvasol ,magad is rájöhetsz,hogy semmi újdonság nem hangzott el tõled.

Her Laca
Bocsáss meg ,de ez nem igazán fedi a valóságot.
A többi észrevételeddel nem vitatkoznék,lehet igazad is van,de a látvány ,fõleg maximális grafikai beállítással az gyönyörû.
Ha kopást hiányolsz,akkor csinálj skint,vagy használd ugyanazt a gépet sokáig,elméletileg használódik.

Egyébként meg ne csak ezt az egy mondatrészt emeld ki, nézd meg a többi pontot is, és akkor mondd, hogy nincs igazam. Ez a játék egyszerûen még nincs kész.

Semmi nem koszos, a játék néz ki okádékul. A gép belseje még elmegy, de a külseje olyan, mintha egy makett lenne. Semmi lepattogzás, semmi kipufogófüst és nyoma, de még árnyékok se. Mûvi az egész.

Her Laca
Hijnye azt a velõs véleményt😊

"a látvány színvonala még a régebbi IL2-k szintjét sem éri el, "
Oszt letörölted a monitorod? Meglehet koszos nem?
Vagy nem látsz. Csak ez lehet az oka .

LeonSilver
Kell ám, nagyon!

Her Laca
Át😊 Elragadott a hév. Különben tényleg bitang ez a 6950@6970 es kártya.
De baxhatom ha nincs AA,meg mikro lagg.

Hello nekem az a problémám, hogy betöltés után mikor elindulna a repülés fehér képernyõ jön be vagy ledob tálcára. Ennek mi lehet az oka?

Megosztanám a tapasztalataimat a Cliffs of Dover-rõl.
- felháborítóan és érthetetlenül magas gépigény
- egy olyan gépen, amin a Crysis2 full grafikán gond nélkül fut, még low beállítások mellett is akad, ergo szarul van optimalizálva (de nagyon)
- billentyûparancsok egyáltalán nincsenek beállítva
- a gép össze-visza bólogat,
- emiatt lehetetlen bármit is eltalálni
- elsõ alkalommal high grafikai beállításokkal indítottam, és bár játszhatatlanul akadt, a látvány színvonala még a régebbi IL2-k szintjét sem éri el, vagyis annak ellenére, hogy nagy a gépigénye, még ronda is
- a töltõcsíkból nem derül ki, hogy hol jár a töltés
- gyors csata indításánál áttekinthetetlen a menü
- nincs a lezuhanás lemodellezve, a gép ahogy hozzáér a földhöz, rögtön fel is robban

Összegzés: Nem lenne ez rossz, ha kijavítanák a fenti hibákat és nem egy BÉTA játékot adtak volna ki. De így ebben a formában ez az "IL-2 Sturmovik" név megcsúfolása. Ez nem egy IL-2. Ez egy F-O-S.

Willenbrock
Azért lehet kipróbálom,hátha minimális beállításokkal megyeget majd.

PhantomAss
<#violent><#integet2>

GOOBY, pls

Her Laca
Tom ilyen videó kártyával próbálta. Neki mûködöt.

PhantomAss
átálltál a veresekhez

GOOBY, pls

PhantomAss
háááát
jelenleg a nasa gépein is akad a játék, bármit csinálsz vele

GOOBY, pls

Her Laca
:XD.
A hardverrel nincs gondom,tényleg jó ,egy szavam sem lehet.
Még a driverrel sem volt problémám.
Bár azóta van ,hogy a róka nem akar indulni,2x volt ilyen.
Betudom annak,hogy nem volt Win újrahúzva,csak betettem a kártyát .
DE!Ha baszakodás lesz a Cod alatt az AMD kártyával én úgy baszom ki,hogy még a végén én is megbánom.
Na.

Willenbrock
Intel 5200-as 2,5 ghz-es procim van és geeforce 9800GT kártyám.A ram jelenleg csak 2 gb.Érdemes így kipróbálni gémet vagy low beállítással sem?

PhantomAss
hát akkor kell a peccs neki
egyébként Luthier azt írta h a játék használ több magot, de az elsõvel kezdi, és ha kell beállítja a többi magot is a munkába
õk is tudják hogy gond van vele, és dolgoznak a javításon ezerrel

GOOBY, pls

Mégsem csalódtam benned...

LeonSilver
Nálam ez abszolút nem mûködik, nagyon-nagyon szarul használja a procit (AMD 1055T).

Her Laca
És ugye én most vettem AMD kártyát!
Mostani szériámat nézve ez asszem nem is meglepõ😞

Dummy írta"Nálam ami dühítõ, hogy AA nem mûködik .."

Õ is most vett ugyanolyat.

Tehát <#falbav>
Lesz egy eladó vadiúj AMD kártya ,ha ez így marad.
Hogy a fene essen az életbe.

PhantomAss
plusz még valami:
ha steames a game, akkor nem lehet megváltoztatni a conf.ini fájlt alapból, mert azt a szeam felhõ tárolja
a magoldás-megoldás:
* Right-click the game in the game list in your steam Library.
* Go to the Updates tab of the Properties window.
* Uncheck "Enable steam cloud..."
* Press Close
* You can now manually edit your config file!
csak saját felelõsségre!!!

GOOBY, pls

PhantomAss
process affinity mask-ra írták, este majd tesztelem:

Remove the sign ; in front of him.

And exposes its value in accordance with the number of cores a processor, namely:
2 cores - 3
3 core - 7
4 cores - 15
6 cores - 63
8 cores - 255

In my case (Core i5-750) 4 core - put 15. Conclusion: The uniform loading of all cores. In a game where everything is - friezes are but minor

Affinity mask settings

=1 - core 0
=2 - core 1
=3 - core 0+1
=4 - core 2
=5 - core 0+2
=6 - core 1+2
=7 - core 0+1+2
=8 - core 3
=9 - core 0 + 3
=10 - core 1 + 3
=11 - core 0 + 2 + 3
=12 - core 2 + 3
=13 - core 0 + 2 + 3
=14 - core 1 + 2 + 3
=15 - core 0 + 1 + 2 + 3

GOOBY, pls

LeonSilver
4870 1GB kártyán nagyon ratyi, szinte mindent le kell venni 😞
Pedig egyébként még kurva jó kis kártya.

PhantomAss
jaja, nagyon kaotikus az egész 😊
de ne törõdj vele, tíz perc játék után úgyis újra be kell állítani 😄

GOOBY, pls

Természetesen szigorúan csak a dobozosig... ez így arra jó volt, hogy alább hagyott a fékezhetetlen vágy, hogy kipróbáljam... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Egyébként már az irányítás beállításától is agyfaszt kaptam. nem gondoltam volna, hogy valami ennyire szarul is meg lehet csinálni.

LeonSilver
Ja. Nekem is meglett reggel gyorsan de szigorúan csak addig amíg a dobozos itt nem fog figyelni az asztalomon. Mint annak idején a BS.

Egyébként teljes mértékben egyetértek, ez így nagyon alfa, de nagyon fasza lehet a játék.

PhantomAss
télleg kint van 😊
besza behu
verziót sajna most nem tudok

GOOBY, pls

Azért a kollektív "bûnösségüket" biztos sikeresen beléjük veretik...

www.smart-bus.hu

TG Gida
Úgy látszik a történelemoktatás ott se túl erõs.

Isten áldja a pogányokat!