IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Most leginkább ez foglalkoztat.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ingyen volt,mit panaszkodsz.
Mi megvesszük,akik most letöltötték az itt lévõk közül,azok is csak azért mert kíváncsiak,de nagyon. Ha lehetne kapni már a boltban állna mindenki.
Tudjuk a hibáit,de ki fogják javítani. De had ne ragozzam,na.
Ne vedd meg.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De ez? Én ezért 2 fillért nem adok.
ha rajtuk múlik tuti nem adják ki
azon persze lehet vitatkozni, hogy melyik a jobb: várni két hetet mire kiadják a végleges verziót, vagy várni két hetet mire kiadják a sz@r verzióhoz a peccset? melyik két hét lenne rövidebb? <#confused>#confused>
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Barna, ha jól emlékszem, az elsõként felröppent kiadási dátum 2006 volt...
ez lenne a legnagyobb probléma..sajna szinte semmi sem mûködik
GOOBY, pls
próbáld meg újrarakni a net.frameworkot, dx-et a játék könyvtárából
jocking:
azért ne szóld már így le...õk sem jókedvükben adták így ki, a kiadó kényszerítette õket
majd ha kijön a peccs meglátjuk milyen lesz
GOOBY, pls
A többi észrevételeddel nem vitatkoznék,lehet igazad is van,de a látvány ,fõleg maximális grafikai beállítással az gyönyörû.
Ha kopást hiányolsz,akkor csinálj skint,vagy használd ugyanazt a gépet sokáig,elméletileg használódik.
"a látvány színvonala még a régebbi IL2-k szintjét sem éri el, "
Oszt letörölted a monitorod? Meglehet koszos nem?
Vagy nem látsz. Csak ez lehet az oka .

De baxhatom ha nincs AA,meg mikro lagg.
- felháborítóan és érthetetlenül magas gépigény
- egy olyan gépen, amin a Crysis2 full grafikán gond nélkül fut, még low beállítások mellett is akad, ergo szarul van optimalizálva (de nagyon)
- billentyûparancsok egyáltalán nincsenek beállítva
- a gép össze-visza bólogat,
- emiatt lehetetlen bármit is eltalálni
- elsõ alkalommal high grafikai beállításokkal indítottam, és bár játszhatatlanul akadt, a látvány színvonala még a régebbi IL2-k szintjét sem éri el, vagyis annak ellenére, hogy nagy a gépigénye, még ronda is
- a töltõcsíkból nem derül ki, hogy hol jár a töltés
- gyors csata indításánál áttekinthetetlen a menü
- nincs a lezuhanás lemodellezve, a gép ahogy hozzáér a földhöz, rögtön fel is robban
Összegzés: Nem lenne ez rossz, ha kijavítanák a fenti hibákat és nem egy BÉTA játékot adtak volna ki. De így ebben a formában ez az "IL-2 Sturmovik" név megcsúfolása. Ez nem egy IL-2. Ez egy F-O-S.
A hardverrel nincs gondom,tényleg jó ,egy szavam sem lehet.
Még a driverrel sem volt problémám.
Bár azóta van ,hogy a róka nem akar indulni,2x volt ilyen.
Betudom annak,hogy nem volt Win újrahúzva,csak betettem a kártyát .
DE!Ha baszakodás lesz a Cod alatt az AMD kártyával én úgy baszom ki,hogy még a végén én is megbánom.
Na.
egyébként Luthier azt írta h a játék használ több magot, de az elsõvel kezdi, és ha kell beállítja a többi magot is a munkába
õk is tudják hogy gond van vele, és dolgoznak a javításon ezerrel
GOOBY, pls
Mostani szériámat nézve ez asszem nem is meglepõ😞
Dummy írta"Nálam ami dühítõ, hogy AA nem mûködik .."
Õ is most vett ugyanolyat.
Tehát <#falbav>#falbav>
Lesz egy eladó vadiúj AMD kártya ,ha ez így marad.
Hogy a fene essen az életbe.
ha steames a game, akkor nem lehet megváltoztatni a conf.ini fájlt alapból, mert azt a szeam felhõ tárolja
a magoldás-megoldás:
* Right-click the game in the game list in your steam Library.
* Go to the Updates tab of the Properties window.
* Uncheck "Enable steam cloud..."
* Press Close
* You can now manually edit your config file!
csak saját felelõsségre!!!
GOOBY, pls
Remove the sign ; in front of him.
And exposes its value in accordance with the number of cores a processor, namely:
2 cores - 3
3 core - 7
4 cores - 15
6 cores - 63
8 cores - 255
In my case (Core i5-750) 4 core - put 15. Conclusion: The uniform loading of all cores. In a game where everything is - friezes are but minor
Affinity mask settings
=1 - core 0
=2 - core 1
=3 - core 0+1
=4 - core 2
=5 - core 0+2
=6 - core 1+2
=7 - core 0+1+2
=8 - core 3
=9 - core 0 + 3
=10 - core 1 + 3
=11 - core 0 + 2 + 3
=12 - core 2 + 3
=13 - core 0 + 2 + 3
=14 - core 1 + 2 + 3
=15 - core 0 + 1 + 2 + 3
GOOBY, pls
Pedig egyébként még kurva jó kis kártya.
de ne törõdj vele, tíz perc játék után úgyis újra be kell állítani 😄
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Egyébként teljes mértékben egyetértek, ez így nagyon alfa, de nagyon fasza lehet a játék.
www.smart-bus.hu