IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem most jött le. Megnézem, hogy érdemes-e megvenni hardver fejlesztés nélkül

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Megmondom õszintén😊 feltettem egy torrent klienst😄 de le is állítottam a letöltést.Vagy kivárom,vagy megveszem a steamen.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én ideiglenesen a virágbótba'

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

"a kiadó kényszerítette õket"

Barna, ha jól emlékszem, az elsõként felröppent kiadási dátum 2006 volt...

PhantomAss
a festést, lepattogzást a menüben be lehet állítani
ez lenne a legnagyobb probléma..sajna szinte semmi sem mûködik

GOOBY, pls

Her Laca
Apropó. Hol vetted meg?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
dx9 alatt futtatod? azt nem nagyon szereti..
próbáld meg újrarakni a net.frameworkot, dx-et a játék könyvtárából

jocking:
azért ne szóld már így le...õk sem jókedvükben adták így ki, a kiadó kényszerítette õket
majd ha kijön a peccs meglátjuk milyen lesz

GOOBY, pls

Her Laca
Ezt mi tudjuk. Már egy-két hete tudjuk. Ha visszaolvasol ,magad is rájöhetsz,hogy semmi újdonság nem hangzott el tõled.

Her Laca
Bocsáss meg ,de ez nem igazán fedi a valóságot.
A többi észrevételeddel nem vitatkoznék,lehet igazad is van,de a látvány ,fõleg maximális grafikai beállítással az gyönyörû.
Ha kopást hiányolsz,akkor csinálj skint,vagy használd ugyanazt a gépet sokáig,elméletileg használódik.

Egyébként meg ne csak ezt az egy mondatrészt emeld ki, nézd meg a többi pontot is, és akkor mondd, hogy nincs igazam. Ez a játék egyszerûen még nincs kész.

Semmi nem koszos, a játék néz ki okádékul. A gép belseje még elmegy, de a külseje olyan, mintha egy makett lenne. Semmi lepattogzás, semmi kipufogófüst és nyoma, de még árnyékok se. Mûvi az egész.

Her Laca
Hijnye azt a velõs véleményt😊

"a látvány színvonala még a régebbi IL2-k szintjét sem éri el, "
Oszt letörölted a monitorod? Meglehet koszos nem?
Vagy nem látsz. Csak ez lehet az oka .

LeonSilver
Kell ám, nagyon!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Át😊 Elragadott a hév. Különben tényleg bitang ez a 6950@6970 es kártya.
De baxhatom ha nincs AA,meg mikro lagg.

Hello nekem az a problémám, hogy betöltés után mikor elindulna a repülés fehér képernyõ jön be vagy ledob tálcára. Ennek mi lehet az oka?

Megosztanám a tapasztalataimat a Cliffs of Dover-rõl.
- felháborítóan és érthetetlenül magas gépigény
- egy olyan gépen, amin a Crysis2 full grafikán gond nélkül fut, még low beállítások mellett is akad, ergo szarul van optimalizálva (de nagyon)
- billentyûparancsok egyáltalán nincsenek beállítva
- a gép össze-visza bólogat,
- emiatt lehetetlen bármit is eltalálni
- elsõ alkalommal high grafikai beállításokkal indítottam, és bár játszhatatlanul akadt, a látvány színvonala még a régebbi IL2-k szintjét sem éri el, vagyis annak ellenére, hogy nagy a gépigénye, még ronda is
- a töltõcsíkból nem derül ki, hogy hol jár a töltés
- gyors csata indításánál áttekinthetetlen a menü
- nincs a lezuhanás lemodellezve, a gép ahogy hozzáér a földhöz, rögtön fel is robban

Összegzés: Nem lenne ez rossz, ha kijavítanák a fenti hibákat és nem egy BÉTA játékot adtak volna ki. De így ebben a formában ez az "IL-2 Sturmovik" név megcsúfolása. Ez nem egy IL-2. Ez egy F-O-S.

Willenbrock
Azért lehet kipróbálom,hátha minimális beállításokkal megyeget majd.

PhantomAss
<#violent><#integet2>

GOOBY, pls

Her Laca
Tom ilyen videó kártyával próbálta. Neki mûködöt.

PhantomAss
átálltál a veresekhez

GOOBY, pls

PhantomAss
háááát
jelenleg a nasa gépein is akad a játék, bármit csinálsz vele

GOOBY, pls

Her Laca
:XD.
A hardverrel nincs gondom,tényleg jó ,egy szavam sem lehet.
Még a driverrel sem volt problémám.
Bár azóta van ,hogy a róka nem akar indulni,2x volt ilyen.
Betudom annak,hogy nem volt Win újrahúzva,csak betettem a kártyát .
DE!Ha baszakodás lesz a Cod alatt az AMD kártyával én úgy baszom ki,hogy még a végén én is megbánom.
Na.

Willenbrock
Intel 5200-as 2,5 ghz-es procim van és geeforce 9800GT kártyám.A ram jelenleg csak 2 gb.Érdemes így kipróbálni gémet vagy low beállítással sem?

PhantomAss
hát akkor kell a peccs neki
egyébként Luthier azt írta h a játék használ több magot, de az elsõvel kezdi, és ha kell beállítja a többi magot is a munkába
õk is tudják hogy gond van vele, és dolgoznak a javításon ezerrel

GOOBY, pls

Mégsem csalódtam benned...

LeonSilver
Nálam ez abszolút nem mûködik, nagyon-nagyon szarul használja a procit (AMD 1055T).

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
És ugye én most vettem AMD kártyát!
Mostani szériámat nézve ez asszem nem is meglepõ😞

Dummy írta"Nálam ami dühítõ, hogy AA nem mûködik .."

Õ is most vett ugyanolyat.

Tehát <#falbav>
Lesz egy eladó vadiúj AMD kártya ,ha ez így marad.
Hogy a fene essen az életbe.

PhantomAss
plusz még valami:
ha steames a game, akkor nem lehet megváltoztatni a conf.ini fájlt alapból, mert azt a szeam felhõ tárolja
a magoldás-megoldás:
* Right-click the game in the game list in your steam Library.
* Go to the Updates tab of the Properties window.
* Uncheck "Enable steam cloud..."
* Press Close
* You can now manually edit your config file!
csak saját felelõsségre!!!

GOOBY, pls

PhantomAss
process affinity mask-ra írták, este majd tesztelem:

Remove the sign ; in front of him.

And exposes its value in accordance with the number of cores a processor, namely:
2 cores - 3
3 core - 7
4 cores - 15
6 cores - 63
8 cores - 255

In my case (Core i5-750) 4 core - put 15. Conclusion: The uniform loading of all cores. In a game where everything is - friezes are but minor

Affinity mask settings

=1 - core 0
=2 - core 1
=3 - core 0+1
=4 - core 2
=5 - core 0+2
=6 - core 1+2
=7 - core 0+1+2
=8 - core 3
=9 - core 0 + 3
=10 - core 1 + 3
=11 - core 0 + 2 + 3
=12 - core 2 + 3
=13 - core 0 + 2 + 3
=14 - core 1 + 2 + 3
=15 - core 0 + 1 + 2 + 3

GOOBY, pls

LeonSilver
4870 1GB kártyán nagyon ratyi, szinte mindent le kell venni 😞
Pedig egyébként még kurva jó kis kártya.

PhantomAss
jaja, nagyon kaotikus az egész 😊
de ne törõdj vele, tíz perc játék után úgyis újra be kell állítani 😄

GOOBY, pls

Természetesen szigorúan csak a dobozosig... ez így arra jó volt, hogy alább hagyott a fékezhetetlen vágy, hogy kipróbáljam... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Egyébként már az irányítás beállításától is agyfaszt kaptam. nem gondoltam volna, hogy valami ennyire szarul is meg lehet csinálni.

LeonSilver
Ja. Nekem is meglett reggel gyorsan de szigorúan csak addig amíg a dobozos itt nem fog figyelni az asztalomon. Mint annak idején a BS.

Egyébként teljes mértékben egyetértek, ez így nagyon alfa, de nagyon fasza lehet a játék.

PhantomAss
télleg kint van 😊
besza behu
verziót sajna most nem tudok

GOOBY, pls

Azért a kollektív "bûnösségüket" biztos sikeresen beléjük veretik...

www.smart-bus.hu

TG Gida
Úgy látszik a történelemoktatás ott se túl erõs.

Isten áldja a pogányokat!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Urak! Aki nem akar várni a dobozos verzióig, és elég leleményes, az a zinterneten megtalálja a warez verziót. Én tegnap éjszaka leszedtem, mûködik faszán. Van benne egy patch könyvtár is, felraktam azt is, de sok változást nem érzékeltem, igaz nem is sokat babráltam vele. Akinek megvan az eredeti, legyen kedves írja már meg mi a verziószáma a játéknak... Nem áprilisi tréfa, tényleg van már mûködõ törés! 😊

Kb fél óra tesztelés után azt tudom mondani, hogy ez nem béta, hanem pre alfa verzió... rettenetesen bugos. Ami nagyon zavaró, hogy magas ( 30-40 ) fps érték mellett is akadozik... olyan mikro akadás szerû a dolog. Mondjuk ezt egy kicsit a RoF alatt is tapasztalom, lehet nálam van a gond. Ami érdekes, hogy a mikro akadást az AMD kártyáknak tudják be... nekem meg NV van... :S

Ettõl függetlenül én is nagy lehetõségeket látok benne...

www.smart-bus.hu

Vogel
Nekem il-2ben affinity 14 van. 3 mag a gamenak, 1 az oprendszernek. És müxik. Meglepõdtem. Rendesen felmegy a grafikon 70%-ra három magnál, egyen üres. Mintha gyorsabban is töltõdne a játék (de lehet, hogy csak ezt akarom). Eddig pontosvesszõs =1 volt, és ez egy magot használt. Érdekes. Mondjuk egy maggal is max fps-em volt (60fps) szóval nem tudom igazán mérni.

Papa01
<#kacsint>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
<#mf1>

www.pumaszallas.hu

Garou
Off:
Igen, meg a Merci. Kb ugy megy a dolog, hogy valamelyik kiberel minket adott projekthez (van par szatellit design ceg autokra specializalva amelyik igy mukodik itt, en is egy ilyennel vagyok), es akkor oda kell bejarni egy darabig. Nekunk ez a ket ugyfelunk van.

Amugy akiket csak megkerdeztem kollegakat fogalmuk se volt rola, mi volt a vilaghaboruban, se tankot se repulo tipust plane nem ismernek (a Messert ismerik, de csak mert gyartott autot meg az elejen), ami durvabb, hogy a fobb esemenyekkel se vannak tisztaban. Annyit tudnak kb, hogy a Porsche csinalt tankot, de elveszitettek a haborut, mert nem volt eleg uzemanyag... aztan csodalkoznak, mikor meselem nekik Gallandot vagy Hartmannt, esetleg Rudelt.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

PhantomAss
kijött egy 500mb-os peccs!!!
itt lehet tölteni:
peccs

GOOBY, pls

TG Gida
PORSCHE?

Isten áldja a pogányokat!

PhantomAss
Luthier írta a fórumban a szövegdoboz eltüntetésére:
So, simply alt-click the grey rectangle to select it, and then either move it and resize it, right-click to customize it, or right-click to close it.

apropó, clickable cockpit:
miért nem mûködnek a dolgok a fülkében? van ami mûködik (pl adjust light, célzókészülék állítás, gombok a mûszerfalon), de pl trimmek, gékszárny, ami oldalt van elhelyezve stb az nem mûködik

GOOBY, pls

PhantomAss
amúgy tegnap én is ledogoltam egy stukát egy félszárnyas hutrrival 😊
simán emelkedett meg minden...egy picit azért ellen kellett tartani 😊

GOOBY, pls

LeonSilver
100%, hogy az uborka szoftver keze van a dologban.

LeonSilver
Bántani tök fölösleges õket. Az A10C is alfa volt amikor kijött mint végleges. 2 peccs kellett neki és most már egészen fasza.

Játék közben a szövegek kiírását nem lehet eltüntetni? Meg azt a szövegdobozt vagy mi a rák, bal oldalon.

f24sg
Fasza. Ezek közül a viccesebb bugokat(oldalra lõ a gép) nem is láttam, én még ott tartok, hogy QMB-ben laggolatm különbözõ beállításokkal.
Amúgy ez szép meg jó, de ki/mi a felelõs azért, hogy ez így jött ki? Nyomták õket az angol verzió kiadásával? UBI?
Az elmúlt 3 hónapban 3 eredeti játékot vettem, és eddig mindegyik használhatatlan.
Kissé besokalltam.
DummyBoy
Két hét 😊 Sima ügy 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"