IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Senki ... De kipróbálhatod ... Freeflight a tenger felett Verihájon tök fasza ... aztán ugyanoda bedobsz egy 6vs6-ot és 1280x800-on low-ba is ugyanott vagy :(

Sajnos kell a peccs ... enélkül csak freeflightra lehet használni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Francia köcsögök, mégis mit vársz tõlük? Nem ez az elsõ és szerintem nem is az utolsó olyan szoftver amit az õ nyomásukra, "majdnemkész" állapotban adnak ki.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
És a weri high?
Ki nyomja azon?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Szóval: A CoD beállításait úgy állítsátok, hogy elõtte ki kell kapcsolni a Steam Felhõt (Cloud vagymi ...)

Utána itt lehet berhelni õket:

c:\Users\júzerneved\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\

Az EpilepsyFilter az az Ubi csodálatos epilepsziaszûrõje :)

A ProcessAffinityMask elõl vedd ki a pontosvesszõt és állítsd 15-re (Semmit nem fogsz észrevenni...)

Ha valakinek DX9 alatt egy kör után szar a grafika, az ne lepõdjön meg :) Az a látóhatár :)

És egyre inkább úgy tûni, felesleges a Tweakelgetés, csapatni kell a kutyaharcot mge a freeflightot a tenger felett, megismerni a repülõket és a kezelésüket, Low és High beállítások között alig van különbség Londom felett, oda kell a peccs ...

tudod ezt még megértem egy kisebb kiadó, fejlesztõ esetében, mint pl. Bohemia.. de azért UBIéknál több pénz van - nem mintha ez magyarázna is bármit

picit csalódás azért nekem.. azthittem ebben a hónapban lesz egy jó repülõs játékom..

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DonZorro
És ez mi a tök: EpilepsyFilter???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
Ja. Nekem két helyen van de szerintem azt használja a gém ami a c:\Users\Baszkupapa\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\ mappában van.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
conf.ini

LeonSilver
Az UBI pénzt akart már kihúzni a projektbõl. Régóta készül és gondolom eddig sem két forint volt és úgy voltak vele, hogy kiadják, pénzt kapnak belõle végre, a peccsek meg majd jönnek. Ráadásul most már Olegék sem nyújthatják mint a rétestésztát, mert már az userek is basztatják õket a peccsért.

DonZorro
Srácok, ez a PROCESSZOR dolog melyik konfigban van pontosan??? <#confused>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

na kirpóbáltam én is a virágbolti verziót ma reggel

azon kivül, hogy szakadozott 1680*1050 mediumon a grafika sehol sem volt a széphez

... ez a játék még közel sincs kész... azon csodálkozom UBI ilyet hogy adhatott ki

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Probléma:
Vistán jó a kép, XP-n nem.
Valami megoldást tud valaki?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nekem paintballos tapasztalataim vannak, abban az az egyik elsõ, hogy a maszkon ne spórolj.
Nem hiszem, hogy 10k-ért dupla thermal lencsés maszkot kapnál.
A mezei lencsék meg úgy párásodnak, hogy öröm nézni.
Mivel AS-rõl van szó, én mindenképpen dróthálósat vennék.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

mijki
Én erre gondoltam

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

DummyBoy
Ha mindenáron AS-ezni akarsz, akkor olvasgasd el a softair.hu idevágó topikjait :)

(Pl: nézz után a maszknak, mert a PB maszk nem a legjobb pl :)

Meg a Socom sem épp kicsi fegyver :) (Bár nekem tetszik ...)

Papa01
EZ volt már?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
No. Repültem 20 percet CEM-el, nem volt semmi probléma. Leszállás után is indult a motor faszán. Viszont az istennek nem tudom úgy indítani, hogy a földrõl indulok. Nincs valahol egy startup procedúra?

mijki
Öhm...tudom, már kinéztem maszkot(10e), ami védi az arcom teljesen, fülem, torkom. Ruha Woodland(10e), fegyver M14 Socom black(45e), 0.25g 6000e BB(6e). :D

Szülõi engedéllyel szerintem nem lenne gond, mivel ezt biztos megengednék. :D

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

PhantomAss
Én a proci affinitást nem bántottam, alapon van, de azt mondják nem is sokat számít (most még)
A max : nálam fullon van minden, kivétel a fák, mert azt olvastam számít, de nem igazán érzem a hatását, úgyhogy fullon minden 1920*1080
sajna a pontos beállításokat nem tudom megnézni mert nem leszek a gépnél most hétvégén

GOOBY, pls

DummyBoy
Laca mester: Kék csíkjaim nekem is vannak :) Majd kinyomozom ...

XP alatt DX9 a game, egy pár dolog nincs benne ... de conf.ini-ben is be lehet lõni DX9-re, akkor pl: nincs AA.

A processzorigénye érdekes a gamenak, jelenleg - ugyanígy szvsz egy 2500-as Bartonon is elmenne, szóval procit majd akkor kell upgradelni, ha a játék tényleg használja is :( Értem én hogy lehet feladatokat átadni a GPU-nak, de azért hagyhattak volna ...

JA igen .. vajon miért nem maradt idõ az FFB-re:

http://www.youtube.com/v/WH9CvVbGzFY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

@Mijki: Gyûjtsél inkább gépre. AS 18 év alatt csak szülõi felügyelettel vagy engedéllyel lehetséges, és ezt minden komoly csapat keményen be is tartja! (És ebbõl az engedélyes rész az "választható" kategória - Apuka kicsi fiát képenlövik légfegyverrel balhét senki sem akar magának ...)

Ráadásul az gépet építeni olcsóbb is jóval ... 18 éves korodig ráérsz még az AS-en agyalni ...

Nem eltántorítani akarlak, az AS az egy nagyon hó kis sport, mert a becsületre épül ... és függetlenül attól, hogy láttam pár jó 18 év alatti játékost, még mindíg azt vallom, hogy az AS a felnõttek játéka ...

Arról nem is beszélve, hogy az AS nagyon addiktív, és emiatt qrva sokba kerül :(

mijki
Nekem médiumon elfut a gépemen, 30FPS-el, gép újitás csak jövõre lesz. Ha gépre gyûjtenék, decemberre király gépem lehetne. De inkább airsoft-ra gyûjtök. Mert az olyan mint egy élõszereplõs Arma 2 <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Her Laca
Ja. Spitnek benézel a fejtámla mögé és látod a gép egész szerkezetét.
Nagyon szépen meg van csinálva.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
A grafikai beállításoknál,kinek mit jelent a max?
Nekem a high után még van egy veri high is.
Gida azt mondta neki csak 3 féle opció van ,nekem meg vagy 5-6.
Phantomas.
A proci affinitihez te a 15 öt írtad. Pontosvesszót ki kell venni ,mint az Il nél?
Ja élsimit ki mennyire teszi?
Anizotrop szûrés az nincs a játékban ?
Na így reggel hirtelen ennyi.

Használ valaki XP-t a CoD-hoz?

PhantomAss
Leher hülyeséget írok, de azt hiszem xp alatt dx9, vista vin7 dx10 alapból, mivel menüben nincs kapcsoló

GOOBY, pls

Zpogi
Azt honnan lehet tudni,hogy DX10 vagy DX9 alatt megy-e?

Zpogi
OK,köszi :)

A config.ini-ben ezt írd át nullára:

FF=1

Ezek után nekem mûködik a trimm a levegõben is. Ez olyan tipikusan orosz történet... Lock-On alatt ugyanez van! :D

www.smart-bus.hu

Qrva sz@r a kép. A DX9 miatt lehet?

No egy picit tesztelgettem... [email protected] + GTX460 + 4GB ddr2 ram, 1920x1080, minden közepesen. Tenger felett 30-40 fps, szárazföld felett 30-35fps.

- gpu kihasználtság végig 100%!
- cpu kihasználtság magonként 25-30% körül
- vram 1000mb felett! ( ez lehet oka mondjuk a szaggatásnak )

Hibák:

- az élsimítások közt alig van különbség
- a távoli élsimítás szinte zéró
- hajaz a rof-ra... shimmering gyanúm van! :D

Az akadás fõ oka szerintem is a cpu kihasználtság környékén van, bár érdekes, hogy közepes beállítások mellett 1000mb felett zabál az 1GB vramból...

Ami a lényeg, a magas fps ellenére a játszhatatlanságig beszaggat.

www.smart-bus.hu

Zpogi
Nekem meg nem mûködik a flaps a levegõben se a trimm,de a földön állva meg igen...vicces.

PhantomAss
London felett azért nekem is beszaggat, szal várd ki a végét
A tenger felett azonban akár 20 géppel harcolva is ok
Grafikai bugot amit mondasz én nem láttam, bár lehet hogy csak nem feltünõ
Na megyek énis, majd hétfõn folytatom a tesztelést
jó hétvégét mindenkinek :-)

GOOBY, pls

Sanyo
Egy képet nyomhatnál. :)

www.pcpilot.hu

Her Laca
Nos High on 1680 X1050 ben tenger felett sima,London felett szar.
Úgy látom kell ide az I5. Ez egyértelmûen proci ,legalábbis nálam.
De már fáradt vagyok megyek aludni.

Sanyó.

Végig a látóhatár szélén fut ,mintha grafikai probléma lenne. Biztos az ATI kártya az oka:)) Na majd holnap rátekintek.

PhantomAss
Majdnem minden maxon van, de teljesen mindegy hol repülök, az elején szaggat kicsit amíg betölt (buildings asszem közepesen van)

Szepy, sajna a kokárdát nem lehet átállítani
Bug...:-)

GOOBY, pls

Sanyo
Ha bal oldalon van akkor az a gázkar(ok) és a keverék, a jobb oldalon pedig egy kurzor van (jobb klikk rá és becsukod).

www.pcpilot.hu

Her Laca
Milyen beállításokkal csinálod?

kokárdás Messer??? <#ejnye1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
én most próbálgatom. Van a látóhatár szélén két ,vagy három világoskék csík amit nem értek. Mi lehet az?

PhantomAss
i2500k 4ghz, gtx560ti 1gb, 4gb ram, 23" 1920*1080
Egész jól fut a játék...

GOOBY, pls

repvez
a T.A.R.G.E.T programot használtad hozzá? mert azzal lehet hogy müködik win7-el is.
Her Laca
Neked mik a géped paraméterei?

PhantomAss
köszi, de le tudom tölteni :)
jópár torrent oldalon tag vagyok...
http://www.youtube.com/v/3y9G5U5_6Mo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

GOOBY, pls

VO101Tom
MM-tõl kérdezd meg, neki is Cougar van, lehet W7-el használja. Tibinek XP van fent, azt tudom.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Igen csak annyit.
Nekem van valahol egy Kertészeti darabom ,majd megkeresem és elküldöm neked. Az full.

Azt hisze, a free-vel igen, csak 30s-t enged.

PhantomAss
azt akartam mondani :D

amúgy tudja vki, fraps-al csak 30mp-es videót lehet csinálni?
nálam csak annyit enged

GOOBY, pls

Van benne valami, de én úgy szeretem ahogy van! :) A lilák elleni rangadó még ma is az über! :))

www.smart-bus.hu

Ne a radiatort, a mixturet told fel!

A Béna.

PhantomAss
az a baj hogy hiába állítgatok radiátort, nem reagál az semmire...

GOOBY, pls