IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos kell a peccs ... enélkül csak freeflightra lehet használni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ki nyomja azon?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Utána itt lehet berhelni õket:
c:\Users\júzerneved\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\
Az EpilepsyFilter az az Ubi csodálatos epilepsziaszûrõje :)
A ProcessAffinityMask elõl vedd ki a pontosvesszõt és állítsd 15-re (Semmit nem fogsz észrevenni...)
Ha valakinek DX9 alatt egy kör után szar a grafika, az ne lepõdjön meg :) Az a látóhatár :)
És egyre inkább úgy tûni, felesleges a Tweakelgetés, csapatni kell a kutyaharcot mge a freeflightot a tenger felett, megismerni a repülõket és a kezelésüket, Low és High beállítások között alig van különbség Londom felett, oda kell a peccs ...
picit csalódás azért nekem.. azthittem ebben a hónapban lesz egy jó repülõs játékom..
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
azon kivül, hogy szakadozott 1680*1050 mediumon a grafika sehol sem volt a széphez
... ez a játék még közel sincs kész... azon csodálkozom UBI ilyet hogy adhatott ki
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Vistán jó a kép, XP-n nem.
Valami megoldást tud valaki?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nem hiszem, hogy 10k-ért dupla thermal lencsés maszkot kapnál.
A mezei lencsék meg úgy párásodnak, hogy öröm nézni.
Mivel AS-rõl van szó, én mindenképpen dróthálósat vennék.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
(Pl: nézz után a maszknak, mert a PB maszk nem a legjobb pl :)
Meg a Socom sem épp kicsi fegyver :) (Bár nekem tetszik ...)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szülõi engedéllyel szerintem nem lenne gond, mivel ezt biztos megengednék. :D
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A max : nálam fullon van minden, kivétel a fák, mert azt olvastam számít, de nem igazán érzem a hatását, úgyhogy fullon minden 1920*1080
sajna a pontos beállításokat nem tudom megnézni mert nem leszek a gépnél most hétvégén
GOOBY, pls
XP alatt DX9 a game, egy pár dolog nincs benne ... de conf.ini-ben is be lehet lõni DX9-re, akkor pl: nincs AA.
A processzorigénye érdekes a gamenak, jelenleg - ugyanígy szvsz egy 2500-as Bartonon is elmenne, szóval procit majd akkor kell upgradelni, ha a játék tényleg használja is :( Értem én hogy lehet feladatokat átadni a GPU-nak, de azért hagyhattak volna ...
JA igen .. vajon miért nem maradt idõ az FFB-re:
@Mijki: Gyûjtsél inkább gépre. AS 18 év alatt csak szülõi felügyelettel vagy engedéllyel lehetséges, és ezt minden komoly csapat keményen be is tartja! (És ebbõl az engedélyes rész az "választható" kategória - Apuka kicsi fiát képenlövik légfegyverrel balhét senki sem akar magának ...)
Ráadásul az gépet építeni olcsóbb is jóval ... 18 éves korodig ráérsz még az AS-en agyalni ...
Nem eltántorítani akarlak, az AS az egy nagyon hó kis sport, mert a becsületre épül ... és függetlenül attól, hogy láttam pár jó 18 év alatti játékost, még mindíg azt vallom, hogy az AS a felnõttek játéka ...
Arról nem is beszélve, hogy az AS nagyon addiktív, és emiatt qrva sokba kerül :(
Nagyon szépen meg van csinálva.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nekem a high után még van egy veri high is.
Gida azt mondta neki csak 3 féle opció van ,nekem meg vagy 5-6.
Phantomas.
A proci affinitihez te a 15 öt írtad. Pontosvesszót ki kell venni ,mint az Il nél?
Ja élsimit ki mennyire teszi?
Anizotrop szûrés az nincs a játékban ?
Na így reggel hirtelen ennyi.
GOOBY, pls
FF=1
Ezek után nekem mûködik a trimm a levegõben is. Ez olyan tipikusan orosz történet... Lock-On alatt ugyanez van! :D
www.smart-bus.hu
- gpu kihasználtság végig 100%!
- cpu kihasználtság magonként 25-30% körül
- vram 1000mb felett! ( ez
Hibák:
- az élsimítások közt alig van különbség
- a távoli élsimítás szinte zéró
- hajaz a rof-ra... shimmering gyanúm van! :D
Az akadás fõ oka szerintem is a cpu kihasználtság környékén van, bár érdekes, hogy közepes beállítások mellett 1000mb felett zabál az 1GB vramból...
Ami a lényeg, a magas fps ellenére a játszhatatlanságig beszaggat.
www.smart-bus.hu
A tenger felett azonban akár 20 géppel harcolva is ok
Grafikai bugot amit mondasz én nem láttam, bár lehet hogy csak nem feltünõ
Na megyek énis, majd hétfõn folytatom a tesztelést
jó hétvégét mindenkinek :-)
GOOBY, pls
Úgy látom kell ide az I5. Ez egyértelmûen proci ,legalábbis nálam.
De már fáradt vagyok megyek aludni.
Sanyó.
Végig a látóhatár szélén fut ,mintha grafikai probléma lenne. Biztos az ATI kártya az oka:)) Na majd holnap rátekintek.
Szepy, sajna a kokárdát nem lehet átállítani
Bug...:-)
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Egész jól fut a játék...
GOOBY, pls
jópár torrent oldalon tag vagyok...
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Nekem van valahol egy Kertészeti darabom ,majd megkeresem és elküldöm neked. Az full.
amúgy tudja vki, fraps-al csak 30mp-es videót lehet csinálni?
nálam csak annyit enged
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
A Béna.