IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nem grafika egyelõre hanem egy bughalmaz, állítólag még csak nem is teljesképernyõs módban fut, 1 magon , hát kéremszépen legalább vmennyire egyben van! 😄

Azért az ezen a képen látható grafika nagyon nem ûbereli a régi Il2-t.

Nohab
<#taps>
Her Laca
Urak😊 Hubabácsi éppen most kapott defektet a Ju88 al a COD ban😊
Azé ez mán valami😄
Látod Dummy ezért nincs FFB😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Kíváncsi vagyok, hogy figyelembe veszi-e a mode váltót... jó lenne, mert akkor 3x2 R1 R2 tengelyünk lenne... 😊)

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Van a realizmusnál egy ilyen beállítás, hogy: Anthropomorphic Control. Azt kapcsoljátok ki. A nem mûködõ kezelõszervekért ez felel, azt szimulálja, hogy a pilóta egyszerre egy kézzel csak egy valamit tud csinálni. Pl tengelyen letekered az ívelõt, amíg a progiban "utol nem éri" azt az állapotot, addig nem is csinál mást. Én ma full real beállításokból azt az egyet kikapcsoltam, controls-al nem volt semmi gondom. Offline, quick missionokban repkedtem ma.

A gépek lomhábbak, mint il-2-ben, de határozottabb kormánymozdulatokkal egész jól vezethetõk. Az a nehéz benne, hogy a lomhaság miatt már elõre tudnod kell, hogy mennyit mozdítasz a boton, rácsapásnál pl. korrigálni nagyon nehéz, csak rángatás lesz belõle, ha a lenti figyel, nagyon könnyû kitérni a csapkodó gépek elõl.

www.pumaszallas.hu

A javítás jelen állás szerint mikor jön?

DummyBoy
Sajna van ilyen ... Másik oldalról nézve 😊 Engem soroztak meg párszor bombázóból, hogy hallottam, ahogy pattognak a lövedékek, de komolyabb kárt egy sem okozott!

CEM mellé bekapcsoltam a Temperature control-t is 😊 Na kezd izgalmassá válni a dolog 😊 De nem égettem meg egyszer sem 😊

Viszont neki kell állnom felprogramozni a Profilert, mert sajna tényleg sok dolog csak billentyûzetrõl megy, és a játék pl: nem kezeli le az hogy együtt nyomok egy gombot és egy POV hatot!!!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Szóval, megszerztem az új IL-2-t. (i5-760, gb 6850 oc, win7 64 bit, 4 gb ram 1600mhz )
A legmagasabb beállításon, víz felett nincs semmi gond, a "mikrolagokat" kivéve. Szárazföld felett, földközelben, néha-néha beszaggat. Harc közben víznél semmi gond, de szárazföldnél gyötrelem. Szinte tényleg kéoregény. (igaz 6 spit 10 bombázó ellen)
A 4 magból (i5-760), a harmadikat használja csak, de azt is cak kb 85%-ig. Az elõt szinte csak a quick mission elindításkor kb 10%-ra majd visszamegy, a másodikat is kb. A harmadik szépen felmegy 80-85%-ra, a negyedik meg 0-10%-os.
A memóriából 2,62-2,92GB-ot használ.
A látvány tényleg jó, a hangok, fõleg a fegyvereké egy kicsit gáz. A felhõben párásodás faja nagyon. Itt tényleg más repülni mint az õsnél. Nincs belerántos, és egy hosszúsorozatal lelövöm.
Kicsi, vagy inkább még sokat dolgozniuk kell rajta a fiúknak, hogy optimálisan használja ki a pc gépeket.
Áhh de szívesen tolnám már<#rinya><#fejvakaras><#falbav>

Her Laca
No meg ne feledkezz meg arról,hogy jó ha be van állítva a fegyverek összetartása.Ugye a hurriban van 6 vagy 8 köpködõ,ha nem egy helyre megy nagyjából akkor elég kicsi kárt okoz. Ha viszont egy szûkebb területet megszórsz akkor az pusztít.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A gond eleve ott kezdõdik, hogy messerre lövöldözöl! 😄 Egyébként valószínûleg nem jó helyen találod el, vagy a szemed káprázik! 😄

www.smart-bus.hu

Egyébként arról mi a véleményetek, hogy hátulról lövöm a messert, ha 20x nem találtam el egyszer sem.. láttam ahogy becsapodnak a lövedékek, csattan a lemezek.. de a gépen max annyi sérülés keletkezett, mint amikor rofban 1x vagy 2x találok el egy gépet

ennyi találattól WOPban 5 gépet is leszedtem volna, de még talán ROFban is

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ottan van ni a "Head Shake". Hallottam, hogy azal max kapás lövések van mint célzások. Ha kiveszed ezt a poziciót akkor olyan mint az il2?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Mix et is lehet .de csak dús vagy szegény keveréket.Autómatikus amúgy. Hurrinál lehet köztes is.

DummyBoy
Na, elsõ CEM-es röppenés ... Nem értem BF109-nél minek van ott a Mixture karocska, ha csak a Prop Pitch-et lehet változtatni ...

Viszont röppentem egy szép kört, és le is száltam, bár a Flaps-al megküzdöttem (Ugye csak bizonyos sebesség alatt mûködik ...)

LeonSilver
Elég erõsen kétlem, hogy annak a hibája volna. Egyszerûen a képen látható helyrõl ki kell venni a jelölést és máris lehet váltani a népek között.
Ennyi 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Kinek?😊)) Virágbóti😄 Szigorúan a boltba érkezésig ,azt szeretném leszögezni😊 Én tudom nyitni az üzit,Az a nagy sárga kar baloldalt.

Nohab
Ja, és Lacáék ezt nem róttak fel hibának. Nekik legális verziójuk van.
Nohab
Szerintem ez a feltört verzió hibája. Speciel nálam az üzemanyag vezetéket nem tudom kinyitni, se billel, se egérrel.
i robot
Iszonyat amatõr vagyok eme friss csoda tesztelésében.
Hogyan tudok váltani a személyzet tagjai között??? Megvan a bill. kombináció de nem csinál semmit. Valami korcs egy verziót tölthettem le vagy nem tudom de ennyi bug nincs a világon.

Azis megtörtént.
Nohab
Újraindítás is volt? Sokszor van, hogy elfelejtem.
Már megtettem, de továbbra is azt írja ki. Mind a játékot, mint a redist mappában lévõ dolgokat többször is újratelepítettem már.
Vogel
A játék redist mappájából tegyél fel mindent.

Nálam is 4850 512 mb-os vga üzemel. IntelQ9550@3,4 proci és 8gb DDR2 mellet.
Ezen a konfigon nálam ez a játék vállalhatatlanul szarul néz ki 'low' beállítások mellet és alig fps-el.
A fenti vga tökéletesen felejtõs ide.

Pedig elég jó hely 😄

Sziasztok!

Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy letöltöttem a játékot, hogy megnézzem érdemes-e megvenni. Feltelepítettem, de amikor rákattintok a Launcher.exe-re akkor kiírja, hogy a NET. Framework 4-es kell az indításához. De nekem az fel van telepítve. Már kipróbáltam sok mindent de sehogyse mûködik😞
Nesu
Szevasztok ismét Berlinbõl !!!<#wave>
Még mindig itt ülök a kifutó melletti kis kantinban és még mindig nem kaptam meg a repülési engedélyt .<#falbav>
Április 15-16 . -án próbarepülés van .Remélhetõleg ,már beírtam a naptárba . <#nevetes1>
Valószínûleg elõször májusban kapom meg az engedélyeket és már csak a gépem kell átvenni hivatalosan .<#eplus2>
És akkor aztán lesz nemulass a csatorna felett .<#violent><#boxer>
Joó szelet és pattogjon a seggetek alatt a repülõ !!!
<#integet2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

De szégyen itt lakóm Veszprémben és még nem is hallottam róla !😞

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

xD beszarás ezt a videót a Medgyások csinálták !😛

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

LeonSilver
Most az egy dolog, hogy vannak grafikai és egyéb bugok szerintem abban egyetérthetünk, hogy a játék configjának már-már tökéletesnek kellene lennie. Ehhez képest én ilyen szarul megcsinált, a játék irányításáért felelõs konfigot egy játékban láttam csak. Az IL-2-ben. 2011-ben nem hiszem el, hogy akkora nagy kihívást jelentene a jobb illetve a bal oldali ctrl, alt, shift billentyûket megkülönbözethetõvé tenni, különösen annak a fényében, hogy ezt a legtöbb szoftver alapból tudja. Itt is igen nagy szükség lenne rá lévén volna kismillió billentyû kombináció.

A másik megörökölt szarkupac pedig a küldetés-szerkesztõ. Hát mit ne mondjak, ritka szar.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köszi!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Erre még csak most jöttetek rá?😄
Néha haverokkal kimegyünk bandázni 😄

mijki
Nem tudom, hogy tudtátok-e, de van egy szellemváros Mo.-n is.
LINK

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Zpogi
Alt+L

OFF:
És most az összes játék az USA-ból "jönne"? 😊
Ez biztos, hogy így van. Ki is írja a Steam, hogy az ár tartalmazza az Áfát is ott, ahol érvényben van. A Team fortress 2-t még dollárért vettem, mikor még nem eurós volt a steam. Hozzácsapta aztán +25%-ot, ki is írta fizetés elõtt az egyenleget.
USA-ban minden államnak eltérõ lehet a forgalmi adója. Nem tudnak egységes árat kiírni rá. Ha USA-ba veszed, akkor az ottani áfát fizeted meg (ami biztos nem 25% 😊 )

Nem tudjátok, hogy a t.kömbe lehet a revit világosítani (klikkelésen kívül)?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Akkor csak olyan ez mint az LCD vs CRT ! <#buck>

i robot
Valaki hostol egy angliai csatát??

A poén kedvéért mentem egy 1 vs 1-et egy Hurri ellen, aztán mentem egy ugyanilyet a 4.10.1-es Il-2-ben.
Nem is hasonlítható a kettõ egymáshoz, a CloD javára.

acidrain
Video beállításoknál vedd ki a pipát (négyzetet) a Grass mellõl.
Forestet Low-ra, és menni fog.<#kacsint>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Scottt
Na mostmár betudok lépni a menübe dx.9 alatt is.Viszont repülni még csak 1x tudtam,mert a töltés 95%nál megáll és nem történik semmi,Cpu kihasználtság is teljesen alapjáraton van közben,nem reagál semmire,csak ctrl+alt+del kombó marad utána.Ötletek?

AMD 7750 Black Edition@3,2,Sapphire 4830 szintén húzva,2gb Ram,XP.
Tippek?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DummyBoy
Én már várom a RoF szintû leírásokat 😊

Bár gyanítom itt is az lesz, hogy elõször megy a ronyózás, meg minden, aztán a végén kutyaharc elõtt fejbõl állítja mindenki a motor cuccait 😊

Ablakot nem csak eltünetni, csinálni is lehet, ha valaki nagyon akar, elég fullosan testreszabható 😊

De sajna gyorsan át kell térni a CEM-re, ugyanis a messzer bugos, pár dolog (Asszem trim és flaps) nem mûködik csak ha a CEM be van kapcsolva ...

Vogel
Ez a rádiózása az AI-nek borzasztó. Már az il-2ben is hiányoltam a radio off lehetõséget.

i robot
Leon te Profi! Köszi szépen! Már nem is akarom felgyújtani a joyom.

Her Laca
És a folyamat vége még mindig az I betû😊)

Her Laca
Azé nagyjából tisztában vagyok mi hol van😊
Különben beindítottam a szekeret de mint mondottam ez közel sincs kész ,mármint a kabin klikkelhetõsége. Le van egyszerûsítve.

VO101Tom
Hát most kell az ilyeneket keresni? Hát mit csináltál az elmúlt hat évben? 😄

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ja ja😊 De az se jó ha túl hûl. Veszít a teljesítményébõl ahogy észre vettem.