IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottan van ni a "Head Shake". Hallottam, hogy azal max kapás lövések van mint célzások. Ha kiveszed ezt a poziciót akkor olyan mint az il2?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Mix et is lehet .de csak dús vagy szegény keveréket.Autómatikus amúgy. Hurrinál lehet köztes is.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Na, elsõ CEM-es röppenés ... Nem értem BF109-nél minek van ott a Mixture karocska, ha csak a Prop Pitch-et lehet változtatni ...

Viszont röppentem egy szép kört, és le is száltam, bár a Flaps-al megküzdöttem (Ugye csak bizonyos sebesség alatt mûködik ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Elég erõsen kétlem, hogy annak a hibája volna. Egyszerûen a képen látható helyrõl ki kell venni a jelölést és máris lehet váltani a népek között.
Ennyi 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Kinek?😊)) Virágbóti😄 Szigorúan a boltba érkezésig ,azt szeretném leszögezni😊 Én tudom nyitni az üzit,Az a nagy sárga kar baloldalt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nohab
Ja, és Lacáék ezt nem róttak fel hibának. Nekik legális verziójuk van.
Nohab
Szerintem ez a feltört verzió hibája. Speciel nálam az üzemanyag vezetéket nem tudom kinyitni, se billel, se egérrel.
i robot
Iszonyat amatõr vagyok eme friss csoda tesztelésében.
Hogyan tudok váltani a személyzet tagjai között??? Megvan a bill. kombináció de nem csinál semmit. Valami korcs egy verziót tölthettem le vagy nem tudom de ennyi bug nincs a világon.

Azis megtörtént.
Nohab
Újraindítás is volt? Sokszor van, hogy elfelejtem.
Már megtettem, de továbbra is azt írja ki. Mind a játékot, mint a redist mappában lévõ dolgokat többször is újratelepítettem már.
Vogel
A játék redist mappájából tegyél fel mindent.

Nálam is 4850 512 mb-os vga üzemel. IntelQ9550@3,4 proci és 8gb DDR2 mellet.
Ezen a konfigon nálam ez a játék vállalhatatlanul szarul néz ki 'low' beállítások mellet és alig fps-el.
A fenti vga tökéletesen felejtõs ide.

Pedig elég jó hely 😄

Sziasztok!

Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy letöltöttem a játékot, hogy megnézzem érdemes-e megvenni. Feltelepítettem, de amikor rákattintok a Launcher.exe-re akkor kiírja, hogy a NET. Framework 4-es kell az indításához. De nekem az fel van telepítve. Már kipróbáltam sok mindent de sehogyse mûködik😞
Nesu
Szevasztok ismét Berlinbõl !!!<#wave>
Még mindig itt ülök a kifutó melletti kis kantinban és még mindig nem kaptam meg a repülési engedélyt .<#falbav>
Április 15-16 . -án próbarepülés van .Remélhetõleg ,már beírtam a naptárba . <#nevetes1>
Valószínûleg elõször májusban kapom meg az engedélyeket és már csak a gépem kell átvenni hivatalosan .<#eplus2>
És akkor aztán lesz nemulass a csatorna felett .<#violent><#boxer>
Joó szelet és pattogjon a seggetek alatt a repülõ !!!
<#integet2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

De szégyen itt lakóm Veszprémben és még nem is hallottam róla !😞

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

xD beszarás ezt a videót a Medgyások csinálták !😛

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

LeonSilver
Most az egy dolog, hogy vannak grafikai és egyéb bugok szerintem abban egyetérthetünk, hogy a játék configjának már-már tökéletesnek kellene lennie. Ehhez képest én ilyen szarul megcsinált, a játék irányításáért felelõs konfigot egy játékban láttam csak. Az IL-2-ben. 2011-ben nem hiszem el, hogy akkora nagy kihívást jelentene a jobb illetve a bal oldali ctrl, alt, shift billentyûket megkülönbözethetõvé tenni, különösen annak a fényében, hogy ezt a legtöbb szoftver alapból tudja. Itt is igen nagy szükség lenne rá lévén volna kismillió billentyû kombináció.

A másik megörökölt szarkupac pedig a küldetés-szerkesztõ. Hát mit ne mondjak, ritka szar.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köszi!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Erre még csak most jöttetek rá?😄
Néha haverokkal kimegyünk bandázni 😄

mijki
Nem tudom, hogy tudtátok-e, de van egy szellemváros Mo.-n is.
LINK

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Zpogi
Alt+L

OFF:
És most az összes játék az USA-ból "jönne"? 😊
Ez biztos, hogy így van. Ki is írja a Steam, hogy az ár tartalmazza az Áfát is ott, ahol érvényben van. A Team fortress 2-t még dollárért vettem, mikor még nem eurós volt a steam. Hozzácsapta aztán +25%-ot, ki is írta fizetés elõtt az egyenleget.
USA-ban minden államnak eltérõ lehet a forgalmi adója. Nem tudnak egységes árat kiírni rá. Ha USA-ba veszed, akkor az ottani áfát fizeted meg (ami biztos nem 25% 😊 )

Nem tudjátok, hogy a t.kömbe lehet a revit világosítani (klikkelésen kívül)?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Akkor csak olyan ez mint az LCD vs CRT ! <#buck>

i robot
Valaki hostol egy angliai csatát??

A poén kedvéért mentem egy 1 vs 1-et egy Hurri ellen, aztán mentem egy ugyanilyet a 4.10.1-es Il-2-ben.
Nem is hasonlítható a kettõ egymáshoz, a CloD javára.

acidrain
Video beállításoknál vedd ki a pipát (négyzetet) a Grass mellõl.
Forestet Low-ra, és menni fog.<#kacsint>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Scottt
Na mostmár betudok lépni a menübe dx.9 alatt is.Viszont repülni még csak 1x tudtam,mert a töltés 95%nál megáll és nem történik semmi,Cpu kihasználtság is teljesen alapjáraton van közben,nem reagál semmire,csak ctrl+alt+del kombó marad utána.Ötletek?

AMD 7750 Black Edition@3,2,Sapphire 4830 szintén húzva,2gb Ram,XP.
Tippek?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DummyBoy
Én már várom a RoF szintû leírásokat 😊

Bár gyanítom itt is az lesz, hogy elõször megy a ronyózás, meg minden, aztán a végén kutyaharc elõtt fejbõl állítja mindenki a motor cuccait 😊

Ablakot nem csak eltünetni, csinálni is lehet, ha valaki nagyon akar, elég fullosan testreszabható 😊

De sajna gyorsan át kell térni a CEM-re, ugyanis a messzer bugos, pár dolog (Asszem trim és flaps) nem mûködik csak ha a CEM be van kapcsolva ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Vogel
Ez a rádiózása az AI-nek borzasztó. Már az il-2ben is hiányoltam a radio off lehetõséget.

i robot
Leon te Profi! Köszi szépen! Már nem is akarom felgyújtani a joyom.

Her Laca
És a folyamat vége még mindig az I betû😊)

Her Laca
Azé nagyjából tisztában vagyok mi hol van😊
Különben beindítottam a szekeret de mint mondottam ez közel sincs kész ,mármint a kabin klikkelhetõsége. Le van egyszerûsítve.

VO101Tom
Hát most kell az ilyeneket keresni? Hát mit csináltál az elmúlt hat évben? 😄

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ja ja😊 De az se jó ha túl hûl. Veszít a teljesítményébõl ahogy észre vettem.

LeonSilver
Váááááááááááááááááááááá. És tényleg! Végre 😄

Én azonnal kinyitok rajta minden hûtõt.

LeonSilver
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=37592

Her Laca
Reménykedni lehet😊 De biztos jó lesz az,hiszen 9800 asokon is eldöcög.

Her Laca
Az a jó ,hogy vigyázni kell a mocira,mondjuk sok dolgot harc közben nem kell vele csinálni ,de meg lehet ölni ha akarja az ember.
Ja a revi világítását lehet erõsíteni,ha valaki nem tudná.

SgtChris
No srácok szóval azt mondjátok, hogy a lenti konfiggal azért reménykedhetek benne, hogy élvezhetõ lesz pár peccs után??? Mert ahogy lentebb olvastam, a VGA-m a gyengus... Mondjuk a többi cuccom alig egy hetes, így a VGA nem mostanában lesz beújítva...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

*...(igaz, az antropomorf ki volt kapcsolva, egyébként full real)...

Nagy nehezen lelõttem az elõbb egy Hurrit (igaz, csak az antropomorf volt kikapcsolva), hát nem egyszerû.

Ne a deadzone-t állítgasd, hanem felette levõ csúszkát.

i robot
A következõ gondom a gázkar beállítása lenne mert csak félig tolom a kart és már maxon pörög a moci. Próbálgattam átállítani a deadzone-okat de csak rosszabb lett.

i robot
Kööööösziiiiii! Nekem is eltûnt véééééégre. <#pias>

Nohab
Kattogj rajta bal, majd jobbal. Kell lennie ott egy olyannak is, hogy close windows. Elõbb sikerült nekem.

Kellemesen csalódtam a játékkal kapcsolatban. "Csak" a növényzetet és a föld részletességét kellett lejjebb venni, s egész szépen futna, ha nem szaggatna be némelyik közeli sorozatnál. "Sajnos" közel kell menni a másik géphez, hogy tényleg legyen értelme belelõni.
(CPU: e4500 (2,2 Ghz), 4x1 gb DDR 2, Ati 5750)

Tipp: ha a középsõ és a jobb gombot nyomod, akkor tudsz helyezkedni az ülésben, mintha csak Track Ir-ed lenne.
KÖSZI!!!!!