IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azé ez mán valami😄
Látod Dummy ezért nincs FFB😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
A gépek lomhábbak, mint il-2-ben, de határozottabb kormánymozdulatokkal egész jól vezethetõk. Az a nehéz benne, hogy a lomhaság miatt már elõre tudnod kell, hogy mennyit mozdítasz a boton, rácsapásnál pl. korrigálni nagyon nehéz, csak rángatás lesz belõle, ha a lenti figyel, nagyon könnyû kitérni a csapkodó gépek elõl.
www.pumaszallas.hu
CEM mellé bekapcsoltam a Temperature control-t is 😊 Na kezd izgalmassá válni a dolog 😊 De nem égettem meg egyszer sem 😊
Viszont neki kell állnom felprogramozni a Profilert, mert sajna tényleg sok dolog csak billentyûzetrõl megy, és a játék pl: nem kezeli le az hogy együtt nyomok egy gombot és egy POV hatot!!!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A legmagasabb beállításon, víz felett nincs semmi gond, a "mikrolagokat" kivéve. Szárazföld felett, földközelben, néha-néha beszaggat. Harc közben víznél semmi gond, de szárazföldnél gyötrelem. Szinte tényleg kéoregény. (igaz 6 spit 10 bombázó ellen)
A 4 magból (i5-760), a harmadikat használja csak, de azt is cak kb 85%-ig. Az elõt szinte csak a quick mission elindításkor kb 10%-ra majd visszamegy, a másodikat is kb. A harmadik szépen felmegy 80-85%-ra, a negyedik meg 0-10%-os.
A memóriából 2,62-2,92GB-ot használ.
A látvány tényleg jó, a hangok, fõleg a fegyvereké egy kicsit gáz. A felhõben párásodás faja nagyon. Itt tényleg más repülni mint az õsnél. Nincs belerántos, és egy hosszúsorozatal lelövöm.
Kicsi, vagy inkább még sokat dolgozniuk kell rajta a fiúknak, hogy optimálisan használja ki a pc gépeket.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
ennyi találattól WOPban 5 gépet is leszedtem volna, de még talán ROFban is
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Viszont röppentem egy szép kört, és le is száltam, bár a Flaps-al megküzdöttem (Ugye csak bizonyos sebesség alatt mûködik ...)
Ennyi 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hogyan tudok váltani a személyzet tagjai között??? Megvan a bill. kombináció de nem csinál semmit. Valami korcs egy verziót tölthettem le vagy nem tudom de ennyi bug nincs a világon.
Ezen a konfigon nálam ez a játék vállalhatatlanul szarul néz ki 'low' beállítások mellet és alig fps-el.
A fenti vga tökéletesen felejtõs ide.
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy letöltöttem a játékot, hogy megnézzem érdemes-e megvenni. Feltelepítettem, de amikor rákattintok a Launcher.exe-re akkor kiírja, hogy a NET. Framework 4-es kell az indításához. De nekem az fel van telepítve. Már kipróbáltam sok mindent de sehogyse mûködik😞
Még mindig itt ülök a kifutó melletti kis kantinban és még mindig nem kaptam meg a repülési engedélyt .<#falbav>#falbav>
Április 15-16 . -án próbarepülés van .Remélhetõleg ,már beírtam a naptárba . <#nevetes1>#nevetes1>
Valószínûleg elõször májusban kapom meg az engedélyeket és már csak a gépem kell átvenni hivatalosan .<#eplus2>#eplus2>
És akkor aztán lesz nemulass a csatorna felett .<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Joó szelet és pattogjon a seggetek alatt a repülõ !!!
<#integet2>#integet2>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A másik megörökölt szarkupac pedig a küldetés-szerkesztõ. Hát mit ne mondjak, ritka szar.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Néha haverokkal kimegyünk bandázni 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
És most az összes játék az USA-ból "jönne"? 😊
Ez biztos, hogy így van. Ki is írja a Steam, hogy az ár tartalmazza az Áfát is ott, ahol érvényben van. A Team fortress 2-t még dollárért vettem, mikor még nem eurós volt a steam. Hozzácsapta aztán +25%-ot, ki is írta fizetés elõtt az egyenleget.
USA-ban minden államnak eltérõ lehet a forgalmi adója. Nem tudnak egységes árat kiírni rá. Ha USA-ba veszed, akkor az ottani áfát fizeted meg (ami biztos nem 25% 😊 )
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nem is hasonlítható a kettõ egymáshoz, a CloD javára.
Forestet Low-ra, és menni fog.<#kacsint>#kacsint>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
AMD 7750 Black Edition@3,2,Sapphire 4830 szintén húzva,2gb Ram,XP.
Tippek?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Bár gyanítom itt is az lesz, hogy elõször megy a ronyózás, meg minden, aztán a végén kutyaharc elõtt fejbõl állítja mindenki a motor cuccait 😊
Ablakot nem csak eltünetni, csinálni is lehet, ha valaki nagyon akar, elég fullosan testreszabható 😊
De sajna gyorsan át kell térni a CEM-re, ugyanis a messzer bugos, pár dolog (Asszem trim és flaps) nem mûködik csak ha a CEM be van kapcsolva ...
Különben beindítottam a szekeret de mint mondottam ez közel sincs kész ,mármint a kabin klikkelhetõsége. Le van egyszerûsítve.
www.pumaszallas.hu
<#taps>#taps>