IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamár filmek: 2-3 évvel ezelõtt volt a Spektrumon (NG, D?) egy olyan ál-doku. Egy elképzelt 3. VH-t játszottak le, rengeteg valóságos, máshonnan bevágott filmarchivval. Európát hogy támadja le a VSZ páncéloshadserege, hogy védekezik az NSZK, stb. Sajna csak egy-egy részletet láttam belõle, aztán mire észbe kaptam, nem ismételték többet. Nem tudja vki, mi volt a címe, esetleg melyik virágboltban árulják?

Si vis pacem, para bellum.

Az a baj amiben a titkos szó benne van, attól kicsit félek..kivéve a Mongolok titkos története.<#nevetes1>

Háhá-Tadeusz Rolszki :Fehér sas kék mezõben... beugrott..

PhantomAss
ami nekem nagyon tetszett könyvben az a "KG200-Hitler titkos légiereje"
vagy 10x kiolvastam 😄

GOOBY, pls

Nem nem..nem jut eszembe megnézem hátha itt van valahol. Olvastam egy cseh pilótától is, de az nem kicsit volt kommunista.

PhantomAss
Filip Jansky:égi lovasok?
ja nem, az bombázós könyv 😊

GOOBY, pls

Régebben olvastam egy jó könyvet (többet is) a témában , egy Lengyel v.pilóta írta. Jó könyv volt. Elképesztõen rohadtul utálta a németeket,(persze egyértelmû miért) de amúgy nagyon korrekt volt.

PhantomAss
akkor hanyagolom
köszi

GOOBY, pls

Her Laca
Ezt szokták ismételni valamelyik adón History vagy ilyesmin.
Dokumentum film,de majdnem az összes jelenet ,már mint repülõs a mozifilmbõl van.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
errõl a filmrõl hallott már valaki?
link
ez ugyanaz lehet mint az "Angliai csata" c. film?
mert látom torrenten de ha uaz akkor nem töltöm le

GOOBY, pls

LeonSilver
Nem írtam melléjük, elnézést. Ezek "csak" sima képed, de szerintem szépek. Ezért raktam be õket.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Értem oké 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

PhantomAss
tuti sima képek, pl a másodikon egy sivatagi f4-es van (HJ Marseille gépe ha jól nézem), ez a típus nincs is a játékban

GOOBY, pls

Ez játékból vagy !?😮 vagy csak sima képek ?😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
De legalább nem téveszted szem elõl az enemit😊 Van idõd megfigyelni:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Itt azért még nem tartok, nálam marad az Il-2. Játszom is vele, ha olcsó sikerre vágyom...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

f24sg
Már akartam írni, hogy nagyon várom ezt az "fps duplázást", LoL.

Mert pl. nálam Lándön felett 1-2 fps (!) van...
Szóval a duplázott érték duplájával is sokra megyek majd<#idiota>

VO101Tom
Aha. Én úgy állítottam be, hogy elkezdtem olvasni a manualban a bill kiosztás magyarázatokat, néztem mi mit csinál, és azt a meszán használom-e. Kitaszkolva futott a quick mission, egybõl beléptem, meg is néztem kell-e az nekem, majd mentés után olvastam tovább. Így ki sem marad semmi, és a hasonló funkciókat nagyjából egy helyre is tudod tenni. Az oylan dolgok, hogy a trimm fontosabb, vagy az ívelõ meg majd eldönti a gyakorlás, azt elõre úgysem tudod.

www.pumaszallas.hu

Ez mi ez ez???

Ezek gyönyörûek... de, hogy, mivel? Nasa? 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Meghalt a Király, éljen a Király!!!
Bár az új király még kicsit koraszülött gyanús.<#alien>

VO101Tom
Én nem szedem le. Azt a pár GB-ot megérdemli, hagy maradjon 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Mély megrendüléssel tudatom,hogy az Il cvo,érdemei elismerése mellett uninstal áldozata lett a gépemen. Nyugodjon békében.<#rinya>

PhantomAss
ami még idegesít acontrolsban, hogy ha van vmi ütközés a gombok között akkor szól ugyan, de megtartja a régi funkciót is és felül is írja<#duhos2>
így pl f8-ra elindítja nálam a frapset és külsõ nézetre is vált...
és még sorolhatnám
a jó ég tudja miért hagyja meg a régi beállítást is

GOOBY, pls

LeonSilver
Ilyenre gondolok, csak nem kellene hozzá semmi billkombináció.

LeonSilver
Nekem leginkább egy olyan lista kellene (doc, txt, pdf vagy mittudomén) amiben az össze lehetõsg fel van sorolva. Mint mondjuk az A-10C billkiosztása csak nem kellene, hogy legyen hozzá rendelve cucc. Így nagyon könnyen meg tudnám csinálni magamnak az x52 profilt, de így még kedvem sincs nekiállni.

VO101Tom
trackIR-t használok, nemtom fejbõl mivel lehet, de 6DOF mozgást egérrel is szimulál, valamelyik gombot nyomni kell hozzá, és akkor elmozgatja a fejet, nem forgatja. Az il2-es gunsight view-hez hasonló a "Loosen Shoulder Straps" gomb.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Controls map nem véletlen nincs, annyi mindent állíthatsz, annyi helyen, HOTAS-on, klaviatúrán, minden szaron, hogy felesleges. A bill kiosztást egyébként is elmentheted, bombázóhoz mást tölthetsz be, mást vadászhoz, bombázó cuccokat, több hajtómûves cuccokat be sem állítottam...

www.pumaszallas.hu

Köszönöm a válaszod, igazad lehet, mert én eddig az olajat 60 fok körül tartottam és úgy néha rángat, megpróbálom a 80 fokot.

még egy ilyen kérdés, hogy messeren hogy lehet belenézni a célkeresztbe track ir nélkül? mert csak bizonyos szögû fordulóknál látok át rajta rendesen..

tehát lehet valamivel mozgatni a fejem ahogy ROFban?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Her Laca
Olajnál olyan 80 fok ,víznél 80-100 között. legalábbis akkor simán ment a motor.De nézd meg ,hogy ha kikapcsolod a motor managmentet akkor mik az értékek amit a program csinál. na azokat jó tartani manuálisan is.

És a megfigyelésed alapján mi az a hõfok olaj, víz ami optimális?

DummyBoy
Az addig oké, hogy túlhûl ... De a quick mission már így indul! (De néztem a hõfokokat elvileg, nem kevesek voltak, hanem inkább sok ... próbáltam állítani a hûtõkön, de ami az Emilnek elég volt az itt nem úgy nézett ki ...)

Mondjuk a quick mission-ök alapra állított vezérlése miatt is tolhatnak még egy sünt nyugodtan ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Túl van hûtve ,vagy az olaj,vagy a víz.
Nagyon kell rá figyelni ,hogy az optimális hõfokot tartsuk.
Legalábbis ezt figyeltem meg.

DummyBoy
Nekem a Stuka volt ilyen ... nemtom mitõl ... lehet kilövöm a CEM-et és leellenõrzöm majd ... valami tuti nem tetszik neki 😊

Her Laca
Este eltöprengtem a COD on.
Kissé elfogult vagyok talán,de azt kell mondanom,hogy minden hibálya ellenére(amit biztosan javítani fognak) ez lesz a következõ évtized rep szimuja. Két napig repkedtem vele ugye a hétvégén,és egyet kell értenem Tommal,hogy ezután az Il2 játéknak tûnik. Pedig mennyire büszkék voltunk rá ,hogy azt hellyel ,közzel magas szinten mûveljük😊
Ahogy ott harcoltam az ellenféllel aki AI volt olyan érzés kerített hatalmába amint elsuhantam mellette ,mintha nem is gépi ellenfél lenne.
Egy szónak is száz a vége szegény Il2 õm isten tudja hány év folyamatos vonyón eltöltött év után UNINSTAL😊

Na igen... plusz alapból bejön valami zúgás már a menünél... pre alfa verzió... ennyi! 😊 Kell még fél éve... remélem télire rendbe rakják! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Mindezektõl függetlenül nekem tetszik ez a kis szutyok 😊

LeonSilver
Ja. Én is agyfaszta kapok tõle. Tisztára mint egy szekér. Meg a szar hangoktól.. Állsz a földön, semmi sem megy (se motor se semmi) és mégis ilyen idióta hangokat hallani ... ami leginkább semmire sem hasonlít, de arra nagyon.

Ez engem is érdekelne... szerintem tuti, hogy a motorvezérléssel nem stimmel valami...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Sokkal egyszerûbb lenne az életünk ha eleve minden lehetõséghez rendeltek volna bill. kombinációt. Vagy ha legalább lenne valahol egy teljes lista (nyomtatható vagy valami) a funkciókról.

De most komolyan ez, hogy 2011-ben nem tud a szoftver különbséget tenni a jobb meg a bal ctrl, shift, alt billentyûk között... Az agyam megáll.

PhantomAss
egyébként az miért van, hogy egy bombázóban(pl me110) remeg az egész fülke? má agybajt kapok tõle...

GOOBY, pls

Én egyelõre ilyenekkel nem foglalkozom, mert csak felhúzom magam... van elég nyûgöm amivel szaporíthatom az õszhajszálaim számát... 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Tök vicces ez a háj-veriháj dolog, mert 6v6-ban oké tud lenni, aztán ugyanott 6v6 bomber-el lowon is szaggat 😞

Olyan apróságokról nem is szólva, hogy próbáltam kicsit idõsebbé tenni a gépemet, weathering maxra, majd következõ kattintás után megint minden vadiúj volt 😞

@Solt: Kénytelen leszek nekiállni a bill kiosztásnak, ugyanis Olegék ezt elfelejtették megcsinálni ...

Vicces hogy tök extrém dolgokra gondoltak, de tök triviális és alap dolgokra meg nem!

PhantomAss
értem mire gondolsz
talán szerencsésebb lett volna kihangsúlyozni a bátorságát és a "tudását", tehát hogy gyõzni tudott minden helyzetben, és nem az volt a célja hogy öljön, mert ugye ha nem õ lövi le akkor õt lövik le..
esetleg a német pilóták bevetési redszerét is meg lehetne említeni: õk a háború elejétõl a végéig (vagy a halálukig) szolgáltak, nem úgy mint pl az amcsik, angolok, stb, akiket meghatározott számú bevetés után hazaküldtek a frontról
de amúgy biztos jó beszámoló volt...

GOOBY, pls

Her Laca
Ne fogadj. A tanárok nagy többsége ilyesmikkel nincs tisztában.
És ne feledd a veres csillag mára éppolyan rossz mint a Hkereszt.
Egyébként Miki ,az emberek nagyon nagy részét hidegen hagyják ezek a történetek.

Fogadjunk, ha Kozsedubról, vagy Malinovszkijról beszélsz, nem lett volna probléma a "más embereket ölt meg"...

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca
Na kipróbáltam wery high on. Víz felett hibátlan,de a szárazföld felett már nem olyan rózsás a helyzet.
De csak pár dologban van wery high ,mint az erdõ ,házak ilyesmik.
Kijön a patch talán helyreáll a rend. valóban a proci használat megoldása a legfontosabb. Ha már kétszeres teljesítmény növekedést elérnek akkor jó lesz ez.
jelen pillanatban a minimum konfig megadása az becsapása az embereknek.
De az ajánlott is.

mijki
Off:

Nálunk magyar órán van ilyen "3 perces", ami azt jelenti hogy 3 percig kell valamirõl beszélni. Én ma Hans Joachim Marseille választottam. Elmondtam a regémet, meg minden, majd az osztály és a tanár kielemezte, irodalmi szempontból és persze tartalmilag is. Azt mondta a tanár, hogy népmese szerûen mondtam, amit én nem éreztem, és nem is nagyon figyeltem. Meg azt mondta, végig HÕSKÉNT beszéltem, róla, azért, mert annak is tartom. De hogy a Tanár azt mondja, egy ilyen embert, aki azért lett híres, mert megölt más embereket, nem kéne így beszélni róla. Hát ezen kiakadtam. Mért szól õ bele, hogy nem tekinthetem hõsnek vagy nem beszélhetek a repülés történelem egyik legjobb pilótájáról hõsként?? Semmi köze hozzá. Amúgy 4-es lett.

On:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro