IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum.
vagy 10x kiolvastam 😄
GOOBY, pls
Dokumentum film,de majdnem az összes jelenet ,már mint repülõs a mozifilmbõl van.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
link
ez ugyanaz lehet mint az "Angliai csata" c. film?
mert látom torrenten de ha uaz akkor nem töltöm le
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
GOOBY, pls
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mert pl. nálam Lándön felett 1-2 fps (!) van...
Szóval a duplázott érték duplájával is sokra megyek majd<#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bár az új király még kicsit koraszülött gyanús.<#alien>#alien>
így pl f8-ra elindítja nálam a frapset és külsõ nézetre is vált...
és még sorolhatnám
a jó ég tudja miért hagyja meg a régi beállítást is
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
tehát lehet valamivel mozgatni a fejem ahogy ROFban?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Mondjuk a quick mission-ök alapra állított vezérlése miatt is tolhatnak még egy sünt nyugodtan ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nagyon kell rá figyelni ,hogy az optimális hõfokot tartsuk.
Legalábbis ezt figyeltem meg.
Kissé elfogult vagyok talán,de azt kell mondanom,hogy minden hibálya ellenére(amit biztosan javítani fognak) ez lesz a következõ évtized rep szimuja. Két napig repkedtem vele ugye a hétvégén,és egyet kell értenem Tommal,hogy ezután az Il2 játéknak tûnik. Pedig mennyire büszkék voltunk rá ,hogy azt hellyel ,közzel magas szinten mûveljük😊
Ahogy ott harcoltam az ellenféllel aki AI volt olyan érzés kerített hatalmába amint elsuhantam mellette ,mintha nem is gépi ellenfél lenne.
Egy szónak is száz a vége szegény Il2 õm isten tudja hány év folyamatos vonyón eltöltött év után UNINSTAL😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De most komolyan ez, hogy 2011-ben nem tud a szoftver különbséget tenni a jobb meg a bal ctrl, shift, alt billentyûk között... Az agyam megáll.
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Olyan apróságokról nem is szólva, hogy próbáltam kicsit idõsebbé tenni a gépemet, weathering maxra, majd következõ kattintás után megint minden vadiúj volt 😞
@Solt: Kénytelen leszek nekiállni a bill kiosztásnak, ugyanis Olegék ezt elfelejtették megcsinálni ...
Vicces hogy tök extrém dolgokra gondoltak, de tök triviális és alap dolgokra meg nem!
talán szerencsésebb lett volna kihangsúlyozni a bátorságát és a "tudását", tehát hogy gyõzni tudott minden helyzetben, és nem az volt a célja hogy öljön, mert ugye ha nem õ lövi le akkor õt lövik le..
esetleg a német pilóták bevetési redszerét is meg lehetne említeni: õk a háború elejétõl a végéig (vagy a halálukig) szolgáltak, nem úgy mint pl az amcsik, angolok, stb, akiket meghatározott számú bevetés után hazaküldtek a frontról
de amúgy biztos jó beszámoló volt...
GOOBY, pls
És ne feledd a veres csillag mára éppolyan rossz mint a Hkereszt.
Egyébként Miki ,az emberek nagyon nagy részét hidegen hagyják ezek a történetek.
Si vis pacem, para bellum.
De csak pár dologban van wery high ,mint az erdõ ,házak ilyesmik.
Kijön a patch talán helyreáll a rend. valóban a proci használat megoldása a legfontosabb. Ha már kétszeres teljesítmény növekedést elérnek akkor jó lesz ez.
jelen pillanatban a minimum konfig megadása az becsapása az embereknek.
De az ajánlott is.
Nálunk magyar órán van ilyen "3 perces", ami azt jelenti hogy 3 percig kell valamirõl beszélni. Én ma Hans Joachim Marseille választottam. Elmondtam a regémet, meg minden, majd az osztály és a tanár kielemezte, irodalmi szempontból és persze tartalmilag is. Azt mondta a tanár, hogy népmese szerûen mondtam, amit én nem éreztem, és nem is nagyon figyeltem. Meg azt mondta, végig HÕSKÉNT beszéltem, róla, azért, mert annak is tartom. De hogy a Tanár azt mondja, egy ilyen embert, aki azért lett híres, mert megölt más embereket, nem kéne így beszélni róla. Hát ezen kiakadtam. Mért szól õ bele, hogy nem tekinthetem hõsnek vagy nem beszélhetek a repülés történelem egyik legjobb pilótájáról hõsként?? Semmi köze hozzá. Amúgy 4-es lett.
On:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro