IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Vistánál is ott van, de mi a qvrva annyáér szedi mindig elõ a default beállításokat???<#boxer><#violent>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
win 7 nél c:/users/felhasználónév/documents/1Csoftclub/játék könytárának a neve/

XP-nél a dokuments and settings-ben kb ugyanott

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Very help!

Aki a virágbótiról frissített dobozos verzióra, az hol a faxban találja a konfigurációs beállításokat???

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
Teljes mértékben igazad van. Sajnos.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Valamelyik szerveren egy szuszra három humánt lõttem. Egy hurri ,kétspit. Mondjuk nem volt full reál,de a spitik nem tudtak lefordulni ,farokra trimmeltem,gyakorlatilag majdnem hogy csak a trimmet használtam fordulásnál a bottal csak rásegítettem. Amit még észrevettem az az,hogy mivel nem volt komplex menedzsment ,a fordulatszámot mindig olyan 2 -2,2 õn tartotta az autómatika ,jószerivel csak a proppal szabályozta.
A gázt csutkára toltam majdnem mindig. Utána ofline is próbálgattam ,lehet ez a titka a messernek,mert mintha dinamikusabb lenne.
Nézzétek meg ti is. Aztán lehet ,hogy én nézek be valamit😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nesu
Le kell szállni ahhoz ,hogy pontot kapj ,ha jól tudom .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Willenbrock
Spit vs 109 szerveren lelõttem 2 spitet aztán kiléptem,mikor késõbb visszaléptem nem láttam a statban a 200 pontot,jegyzi valahol a hónapban elért összes pontot?

kb azt hogy recésebb de gyorsabb lesz.

Vagy?

Bocsi. Nálamnál jobb angolos nem tudná megmondani mit ír az árnyék módról? Ugyanis hihetetlenül tetszik az árnyékolás, csak megeszi a gépem. Ez valami olyan , hogy van árnyék, de nem annyira gépigényes?!<#alien> Álmodik a nyomor..

A kis emberkét ( ami téged jelképezz ) tedd át blue-ba, és akkor nem lesz ilyen gondod! 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Lol ... Kegety megint ügyködik 😊

Cloud - grass - shadow mods

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Háhh!!! Meg is nézem meg fel is veszem 😊 PVR Set-top box rulez.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Papa01
Aki lenézi, szerintem komolyan még soha nem dolgozott... Olyan terhelést kapnak amibe én simán belehalnék.

Múltkor újították fel a 33-ast, nyáron nagy kánikulában csinálták z utat, úgy hogy hogy közben nyelték a benzingõzt napi 8-10 órában.. le a kalappal elõttük!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Nem ,nem szégyen,csak elveszik az ember kedvét tõle.
Úgy érzem magam mostanában mint egy gátfutó,akadály akadály hátán.
Ezért is gondolok arra,hogy leköltözöm egy csendes kis vidéki helyre és tojok a nagyvilágra.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Szerintem se. De ismerek jó néhány embert aki lenézi a melóst. Egyébként ilyeneket nem is olyan nehéz találni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Szerintem a munka soha nem szégyen.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Van egy barátom. Szakmunkás. Burkoló a srác, ilyen hideg, meleg langyos, mittudom én 😊 Még 30 éves sincs, érti a szakmáját, szereti és kurva szépen dolgozik. Hülyére keresi magát mert mindenki vele akar dolgoztatni. El kellene jutni oda, hogy a kétkezi munka vagy a "diplomanélküliség" nem szégyen. Sõt, még az sem ha valakinek nincs érecccssségije. Hol van már az az idõ amikor túljelentkezés volt autószerelõbõl, esztergályosból, stb.. De bölcsész az kell. Évente több száz 😄 Majd használjuk õket gát gyanánt. Vagy leverjük õket cölöp helyett, legalább lesz valami hasznuk 😄

LeonSilver
😄

Nem arról van szó, hogy nem kellenek a diplomások. Kellenek mert nélkülük sem menne az élet. De kurvaországban(sic!) sajnos átestünk a ló másik oldalára mégpedig azért mert a kétkezi munkát szarnak megfizetni. Ma ha megkérdezel 10 fiatalt abból legalább 8 irodában akarja színes üvegcseréppel véresre vakarni a seggét.

Her Laca
HD6950@70 re. 63 ért vettem .

Egyszer egy építész mérnöknek odaadtam a szerszámokat,mert mindig belepofázott a melóba,hogy akkor tessék csinálni. Nem értem minek hívott minket ha ennyire érti a szakmát? Mondtam,hogy hozzon egy láda sört ,mi leülünk aztán csinálja ahogy neki jó.
A végén elnézést kért.
Megállapította,hogy papíron azért más a burkolat kiosztás tervezés.

LeonSilver
De most õszintén. Mégis mi a faszt gondolt négy évvel korábban? Meg lesz a bõcsész diploma és dõlni fog a lé?

Azt egyébként én sem szeretem ha lesnek a népek. Attól meg egyenesen agyfaszt szoktam kapni amikor behozza a szar, széjjelbarmolt gépét és megmondja, hogy szerinte mit kell csinálni vele. Mondjuk nem is nagyon tartózkodtam az "eladótérben", habár néhányszor így is kirohantam mint a Zrinyi. 😄

Kicsit off:

Nemrégiben Dacia Logan tévedt be hozánk egy bölcsész srác hozta,a szüleié a gép.
Vizpumpa+vezérlés,nekiálltam a srác végig nagyon érdeklõdött kérdezgetett.
Nem szeretem ha ott állnak mellettem mikor dolgozom de hát az ügyfél az elsõ,magyarázgattam neki közben mit miért-hogyan...
A végén kinyögte ,hogy inkább õ is tanult volna szerelõnek,mert bölcsész diploma és 4 éve munkanélküli.
Mondjuk a stilusa kicsit ilyen lenézõ volt ezért helyre tettem a fejét és csak annyit mondtam:
Bizony ebbõl meg lehet élni de sajnos egy kicsit többet kell tanulni hozzá mint egy bölcsész diplomához😄

A Béna.

Istenem hát hogyhogy olyan embert rakott oda állambácsi aki ért egy kicsit hozzá és tudja hogy ezt a madarat márpedig életben kell tartani???
Ilyen is ritkán van😄
Éljen a HA-UTI!

A Béna.

Sanyo
Ez nagyon jó hír! 😊

www.pcpilot.hu

Hurrá 😊!!!!!!!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

LeonSilver

Az biztos, hogy a legtöbb hülyeség a katonaságban történt.
Volt, aki õrségben szitává lõtt egy tehenet (egy évvel elõttünk).
Olyan is volt, aki egy BAT-tal kikapta haverja alól az õrtornyot.
Elõfordult, hogy a tü.rajt majdnem szitává lõtték, mert kimentek a lõtér oltására, de nem látták õket...

Papa01
Laca, Te milyen VGA-ra váltottál? És ha nem titok, mennyiért vetted? 😊

Sanyo
Nálunk egy DAK-ból a kormányszervó ment el, elõtte rohant egy UAZ és az hajtotta szét a népeket. Elõre kinyitották a fõkaput, ami után egybõl fordulnia kellett volna. Azzal pont szemben volt a két telefonfülke egyike, ahol éppen a családdal beszéltem. Megjön a parancsnoki UAZ, nagy lótás-futás, nyílik a kapu majd hallom a bömbölve érkezõ román csodát. A katona próbálta tekerni a kormányt, de nem volt elég gyors. Én egyik kezemmel már nyomtam kifele a telefonfülke ajtaját és már éppen dobtam volna el a kagylót, amikor az ember padlófékezett és lefullasztotta a gépet, egyébként pont elvitte volna a telefonfülkét velem együtt. 8)

Az ilyen és ehhez hasonló élmények miatt soha nem bántam, hogy katonának kellett mennem, bár akkor szívás volt elejétõl a végéig.

www.pcpilot.hu

Én elégedett lennék a semleges Svájciakkal is.

Nem lehetne olyan, hogy senki sem legyen elfogult?!<#nevetes1>

i robot
A német oldalon esélye sincs az embernek. A Spit valahogy minden sebességtartományban körülrepül mindent. Ez a "sim" akkor lesz jó ha nem elfogult oroszok fejlesztik hanem elfogult németek. <#vigyor>

Lehet, a "K"-tól volt kölcsönbe, szintén kopasz.
Igaz, esett az esõ, és csúszott, mint a kenõszappan. De két raj fel tudta tolni.
Ellenben Szegeden a román DAC be tudott menni a csukott laktanya kapun is (láttam a körletablakból). Kasza õrvezérnek nem kellett vagy 2 hónapig hazamennie. (Elment a kocsiról a légfék, a szabadkai úton 110-zel elõzte a a rendõrautót...)

Her Laca
A sofõr amatõr volt😊 Csak ez lehetett az oka:XD

Röhögtetsz? Nézd meg a szakmáimat a nevemre kattintva, és találd ki, hogy melyikbõl élek 20 éve...

'90-ben Vácon (pontosabban Csikóspusztán a kúszi-mászi-árokásós területen) a Csepel D344 tip. tgk-t egy, az alföldön is szerénynek számító emelkedõre a platóról leszállt katonáknak kellett feltolniuk (én voltam az egyik)

LeonSilver
Nekünk elég sok Csepzonunk volt. Azért volt jó a haccsseregbe mert egyszerû volt mint a faék, ha volt benne gázolaj meg víz akkor a világ végéig is elment. Én szerettem.

Her Laca

De ez a legjobb😊 Még húzza az Uazt is.

Her Laca

Her Laca

Zalaegerszegen volt egy ilyen mûhely kocsi.
Azzal jöttek mindig ha ki kellett rángatni a terep ifákat,vagy bármi mást.
Nem emlékszem olyanra,hogy a csepel elakadt volna.

whiteskull
Biztos forogtak. 😊))

Gondolom a kamera mintavételezése pont megegyezett a rotor forgásával. 😊)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Her Laca
Nem tom. Lehet csak a rottorok nem forognak de a hajtómû üzemel.
Ehhez nem értek,de jól néz ki. Lehet antigravitációs kütyü van benne😊))

LeonSilver
Ez csak optikai bizbasz 😄

LeonSilver
Nagyon szerettem vezetni. Azt azért el kell mondanom, hogy a jó öreg Csepel 344 is elment oylan helyeken amirõl az ember nem is gondolta volna. Rázott, zörgött, nyáron meleg télen hideg volt, kenyérszervóval üzemelt de ment mint az atomcsapás.

Nagyon szívesen Laca. Az öreg szerintem példa lehet minden magyar ember elõtt.

Her Laca

Her Laca

és még a fa sem ázott el 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Her Laca
Kösz. De komolyan.

Papa01
Jézusom, de kemény...