IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

90%-ban igazad van (én pl. egyszer próbáltam a CoD óta a 4.10.1-et, és nem is akarom többet), de engem pont az érint, ami el van kúrva a Messzer 5k feletti repmodelljében.
A Il-2-ben, ha komolyabb szerveren mentem, 6k alatt csak fel- és leszálláskor voltam, illetve rácsapáskor. Ha e magasság felett összefutottam egy szövivel, akkor nagyon nagy eséllyel köze sem volt ahhoz, hogy lelõjön.
Hát itt nem ez a helyzet, a Hurri is és a Shit is 9k-n 200-zal gyorsabb az Emilnél... (grafikon szerint)
Hab a torán, hogy a Hurri és a Shit gyakorlatilag azonos teljesítménykarakterisztikával rendelkezik.

Érdekes még a Beaufighter (AI) repmodellje, úgy fordul, mint egy egymotoros vadász... (A Bf110-re is vannak kritikák)

Szárnyatlan gépeket én láttam már párat, linkeltem is egy Br-20 szárny nélküli köteléket.

Ismét olvasgatom az angliai csatáról szóló könyveket, szöges ellentéte a játéknak...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Miért? Mert a mesza magasan lassabb, mint kellene? Igaz. De én - ez már szubjektív dolg - sokat repkedek benne (61 órám van codon 😊, és az egészet nézve nekem jobban tetszik, a flight modell sokkal jobbnak tûnik, mint az il2.
Elõtte 1000%-ra nem ezt mondtam volna, de az az igazság az il2-t el sem indítottam, mióta fent van a cod. Ezek a farok meg szárny nélkül repülõ gépek biztos igazak, de én eggyel sem találkoztam még sem offline, sem online. Ha meglövök egy Spitet az általában leesik, és ha nem engedem magam fölé, akkor az energiaharccal sincs gond (Hurri és Spit I ellen). A progi multi részének vannak hiányosságai, ez igaz, néha nem egyértelmû kezelés (a multi oldalválasztás, vagy ez a kétüléses repkedés pl. sehol nem volt leírva, addig bugosnak hittük, DE mégis mûködik, és nagyon fasza 😊. Ez a három és fél patch szépen rendbe tette a dolgokat, nem olyan bugfest mint egy hónappal ezelõtt.

www.pumaszallas.hu

😄😄😄

www.smart-bus.hu

szekelyland
Aprilis elsejei trefa volt: tapegyseget ki, kis darab nikkelindrot az 5Vos sin ket polusara, a drotot egy petarda vegenek ragasztottuk, tapot vissza, gepet ossze, sarokba felrehuz, kuncogni kollegan, aki bekapcs, halk sisterges, feher fust a gep hatuljan es bummmm!!!!!! kollega falfeher, kiveve a fehernemut, mi meg vekonyfososra rohotuk magunkat.....

bocs nincs ekezet, melos laptop debiannal, lusta vagyok magyart ratenni... de megertitek....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Remélem nem játszott kamikazét, és egyedül ment az örök ampermezõkre! 😊) Ha nem felejted el, majd nézd már meg légy szíves, hogy ki fia borja volt. 😊

www.smart-bus.hu

Zpogi
Valami olcsóbb fajta volt,de átvittem a sógoromhoz úgyhogy meg sem tudom nézni.

Her Laca
Biztos nem Vargáné & TSA

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Ajajaj. Ez nagyon nem jó hír. Akkor ezért tûntél el.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Miféle volt? 😊

www.smart-bus.hu

Zpogi
Na urak! A tápom fogta magát pukkant egy nagyot és távozott az élõk sorából. 😞 Remélem holnapra megoldódik a gondom,meg hogy mást nem vitt magával. Holnap majd kiderül,addig is jó szelet 😊

acidrain
1.:igen
2.:nem kompatibilis, egy másik szimulátor
3.:április elején, jött ki hozzá javítás (jelen pillanatban is toldozzák foltozzák) bughalmaz az egész
4.:szárny nélkül is repülnek a gépek, úgyhogy elég érdekes
5.:megéri a 8k HuF-ot, de per pillanat kihullik tõle a hajad, miután kijavították a sok bugot, odabasz szimulátor lesz belõle.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

szerintem megvárom az elsõ hivatalos kiegészítõt, abban biztos benne lesz az összes fontos javítás.
ez még tiszta új 😊
Sanyo
Csak a legutolsót, de a béták kivételével a steam megoldja. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca

És nem akart az istennek sem leesni

überspit dömping?
köszi, hasznos volt. elég a legújabb patchet felrakni, vagy mind kell?
A negyedik ponttal vitatkoznék...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyo
5. Itt van pár írásom, ha esetleg nem ismernéd. 😉

www.pcpilot.hu

V Domino
Ezen most felröhögtem.😊)<#taps>

R.I.P. White Europe

Willenbrock
<#miaz>

VO101Tom
igen
nem. teljesen új game.
nemrég, patch hetente.
nagyon.
google...
bugos, de jó.

www.pumaszallas.hu

hello mindenki!

régen jártam már errefelé és volna néhány kérdésem:

1. a cliffs of dover az tulképp. a bob: storm of war?
2. kompatibilis a régebbi szériával, vagy külön kell telepíteni?
3. mikor jelent meg és jöttek-e ki hozzá javító patchek?
4. mennyire realisztikus a gépek fm-je?
5. ezeken kívül még mit érdemes tudni róla?
5. megéri a pénzét, vagy kihullik a maradék hajam is?

a válaszokat elõre is köszönöm, nincs idõm átolvasni több száz hozzászólást.
Légyszíves ne offold már szét a topicot! jóóóóóó??? <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Normandia map most kezdõdött a spit vs 109-en ha érdekel valakit

V Domino
Akkor a készlet kemény 1 db volt,utána automatikusan az emelt ár lépett érvénybe.Korrekt üzletpolitika...Azért kérdezz majd rá,nehogy cummantás legyen a vége,bár nem kötelezõ átvenni,indoklás nélkül visszaküldhetõ.

R.I.P. White Europe

Ne rakd fel, szerintem az utolsó hivatalos (101 a vége) jobb.

amúgy nem tudom miért ezt rakta be nem is néztem ilyen videót a felette lévõ linket akartam betenni
acidrain
Ezazzz!

Szkúúteeer! 😊))

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Én még annyiért tudtam megrendelni,bár az is oda volt írva,hogy az akció a készlet erejéig tart.

Ennyi a bolti ár

Ennyi az árgép.

Ennyit az árakról. Az árgép elsõ sora. :-(((

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Azt tudom, hogy automatikos, csak hátha van valakinek béta tapasztalata. Akkor már várok vele, nem rakom fel a bétát.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Sanyo
Elvileg még ma kijön, automatikusan le fogja tölteni.

www.pcpilot.hu

Köszi. Akkor jót buzeráltam. Nem talált semmit. A patchról?

Zpogi
Na,én be is rendeltem egyet 😊
Köszi a tippet.

Sanyo
Jobb klikk, tulajdonságok, helyi fájlok, cache fájlok épségének ellenõrzése.

www.pcpilot.hu

Hali!
Valaki próbálta már az új bétát?
Javított valamit?

Más!
A STEAM-on mit kell ellenõrízni, ami javítja a fájlokat? ( Magyar nyelvü ) Valami cash fájlokat kell buzerálni?

Koszi Pogi...........😊
Zpogi
Hali
Uj vagyok itt.........melyik eredeti lemezzel lehet jatszani itt online, IL2 1946 (angol) vagy IL2 Forgotten Battles (magyar) és miként lehet felmenni a Netre? Ha itt a forumon van ra valasz megkeresem szivesen csak nem tudom milyen szot irjak a keresobe.......... (a jatekban nem tudok felmenni sehogy )..........bocs ha ezer eves kerdest tettem fel......😊 Béke
V Domino
Még nehogy kettõt vegyek,aztán átképzem magam bombázópilótává.<#heureka><#idiota>

R.I.P. White Europe

DummyBoy
De ... aszerint igen 😊

http://www.argep.hu/main.asp?suche=Saitek+Pro+Flight+Throttle+Quadrant+&x=42&y=5

Én is gondolkodom rajta, mert ennyiért tényleg nem sok ... És ami nem fér el a G940 gázkarján az mehetne ide ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Willenbrock
Nekem van egy ilyenem csak zavart hogy a bottal nincs egy alapon a gázkar és ezért nem volt kényelmes az irányítás.többmotoros gépekhez szoktam használni fsx-hez.

Zpogi
És most nem is drága.
LINK

V Domino
Gondolkozok egy ilyen beszerzésén:
A tengelyekre mehetne a flaps-trimm-prop pitch kombó,a 6 gombra meg a radiátorok.

R.I.P. White Europe

V Domino
Közben megtaláltam:Controlls/Aircraft szekció legalján a Mouse Controll.Bármilyen gombot be lehet állítani,nem csak a bal klikket az egeren.

R.I.P. White Europe

VO101Tom
bazz, mekkra héz kell ennek?? 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
steamen fent vagyok, írj ha leszel.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja ja. Gépeknél lehet választani pilóta, másodpilóta, bombázótiszt, lövész (gondolom ez ugrálhat köztük ha több van) pozíciók között. Realizmus beállításoknál a gépbe ugráláson kívül engedni kell a map ikonokat is, akkor induláskor a térképen nemcsak a reptereket látod, hanem a gépeket is. Ott ráklikkelve kiírja ha esetleg valaki már benne ül, és ott tudsz te is helyet választani.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Egy két alkalommal nálam is volt ilyen, bementem a controlsba, nem állítottam semmit, csak leokéztam és után jó lett.

www.pumaszallas.hu