IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Il-2-ben, ha komolyabb szerveren mentem, 6k alatt csak fel- és leszálláskor voltam, illetve rácsapáskor. Ha e magasság felett összefutottam egy szövivel, akkor nagyon nagy eséllyel köze sem volt ahhoz, hogy lelõjön.
Hát itt nem ez a helyzet, a Hurri is és a Shit is 9k-n 200-zal gyorsabb az Emilnél... (grafikon szerint)
Hab a torán, hogy a Hurri és a Shit gyakorlatilag azonos teljesítménykarakterisztikával rendelkezik.
Érdekes még a Beaufighter (AI) repmodellje, úgy fordul, mint egy egymotoros vadász... (A Bf110-re is vannak kritikák)
Szárnyatlan gépeket én láttam már párat, linkeltem is egy Br-20 szárny nélküli köteléket.
Ismét olvasgatom az angliai csatáról szóló könyveket, szöges ellentéte a játéknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Elõtte 1000%-ra nem ezt mondtam volna, de az az igazság az il2-t el sem indítottam, mióta fent van a cod. Ezek a farok meg szárny nélkül repülõ gépek biztos igazak, de én eggyel sem találkoztam még sem offline, sem online. Ha meglövök egy Spitet az általában leesik, és ha nem engedem magam fölé, akkor az energiaharccal sincs gond (Hurri és Spit I ellen). A progi multi részének vannak hiányosságai, ez igaz, néha nem egyértelmû kezelés (a multi oldalválasztás, vagy ez a kétüléses repkedés pl. sehol nem volt leírva, addig bugosnak hittük, DE mégis mûködik, és nagyon fasza 😊. Ez a három és fél patch szépen rendbe tette a dolgokat, nem olyan bugfest mint egy hónappal ezelõtt.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
bocs nincs ekezet, melos laptop debiannal, lusta vagyok magyart ratenni... de megertitek....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ajajaj. Ez nagyon nem jó hír. Akkor ezért tûntél el.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
2.:nem kompatibilis, egy másik szimulátor
3.:április elején, jött ki hozzá javítás (jelen pillanatban is toldozzák foltozzák) bughalmaz az egész
4.:szárny nélkül is repülnek a gépek, úgyhogy elég érdekes
5.:megéri a 8k HuF-ot, de per pillanat kihullik tõle a hajad, miután kijavították a sok bugot, odabasz szimulátor lesz belõle.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
És nem akart az istennek sem leesni
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
nem. teljesen új game.
nemrég, patch hetente.
nagyon.
google...
bugos, de jó.
www.pumaszallas.hu
régen jártam már errefelé és volna néhány kérdésem:
1. a cliffs of dover az tulképp. a bob: storm of war?
2. kompatibilis a régebbi szériával, vagy külön kell telepíteni?
3. mikor jelent meg és jöttek-e ki hozzá javító patchek?
4. mennyire realisztikus a gépek fm-je?
5. ezeken kívül még mit érdemes tudni róla?
5. megéri a pénzét, vagy kihullik a maradék hajam is?
a válaszokat elõre is köszönöm, nincs idõm átolvasni több száz hozzászólást.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
R.I.P. White Europe
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Valaki próbálta már az új bétát?
Javított valamit?
Más!
A STEAM-on mit kell ellenõrízni, ami javítja a fájlokat? ( Magyar nyelvü ) Valami cash fájlokat kell buzerálni?
Itt nézz körül.
Uj vagyok itt.........melyik eredeti lemezzel lehet jatszani itt online, IL2 1946 (angol) vagy IL2 Forgotten Battles (magyar) és miként lehet felmenni a Netre? Ha itt a forumon van ra valasz megkeresem szivesen csak nem tudom milyen szot irjak a keresobe.......... (a jatekban nem tudok felmenni sehogy )..........bocs ha ezer eves kerdest tettem fel......😊 Béke
R.I.P. White Europe
http://www.argep.hu/main.asp?suche=Saitek+Pro+Flight+Throttle+Quadrant+&x=42&y=5
Én is gondolkodom rajta, mert ennyiért tényleg nem sok ... És ami nem fér el a G940 gázkarján az mehetne ide ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
LINK
A tengelyekre mehetne a flaps-trimm-prop pitch kombó,a 6 gombra meg a radiátorok.
R.I.P. White Europe
R.I.P. White Europe
www.pumaszallas.hu