IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Lenne egy kérdésem , nekem még a TeamSpeak Rc2 van meg , és hogyan frissitsem hogy TeamSpeak 3 legyen belõle?Mert nem találok olyan leírást nála ,hogy hogyan kéne frissiteni ! 😞
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.pumaszallas.hu
http://youtu.be/8eKc18qVLno
http://www.youtube.com/watch?v=diptuSxHGE0
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A játékban azért van különbség mert a Mark I-esek 87 oktános repbenzinnel és kétállású légcsavarral vannak modellezve, a Mark II-esek pedig állandó sebességû légcsavarral és 100 oktános benzinnel.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.pumaszallas.hu
Tapasztaltuk már a múltban is, hogy az ûberLaGG egy patch után 300 kg-al lett nehezebb, utána úgy fordult mint egy fejõstehén. Akkor is háborogtál volna? 😊 Pár napig pihenj, majd gyere vissza ha még van kedved.
www.pcpilot.hu
Ha nem is napi rutin, de elég sokszor kellett csûrõ és/vagy oldalkormány, magassági nélkül letenni, csak a motorral fûrészelve és az ívelõkkel irányítani. Holnap otthon leszek, akkor megpróbálom egy kicsit nehezebbé tenni, persze csak akkor, ha az alapverzióval sikerül letennem. 8)
www.pcpilot.hu
Ezt meg õk sem szeretnék ... elég balfasz volt a kezdés, szerintem nem akarják ezt még tetézni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Rutinos dogfight harcosok ettõl sokkal nehezebb körülmények között is hazahozzák a gépüket.
Ami elromolhat: csûrõ, magassági, olajtûz, prop.tengely törés, végzetes motorhiba, hidraulika szivattyú, meg volt még egy-kettõ.
Leszállás után értékel, én megcsináltam mindet "Excellent"-re.
Persze át is lehet szerkeszteni a missiont (én a FMB-be tettem), hogy nehezebb legyen: nehézkesebb gép, nagyobb távolság, kisebb magasság stb...
Ettõl függetlenül kezdõbb pilótáknak erõsen ajánlott!
1c forum -
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Az angolok biztos morcosak lennének ha vörösöknek nevezték volna õket.
A Spit I és a Hurri nem olyan über, mint a Spit IIa, de az nem is egy "évjárat" az E-3-al. De ezt többször leírtuk már itt. Spittel tényleg könnyebb dolgod van, ha kezdõk közt kell lövöldöznöd, ha forgolódó Emilekkel harcolsz (ahogy il2-ben is). De ha olyan német ellen repülsz, aki csak magassági fölénybõl támad, megtartja az energiáját és lehetõleg el is talál ha lõ rád, akkor ugyanúgy nem lesz esélyed ellene, mint il2-ben.
A mostani FM nagy magasságú része biztos változni fog, nem csak a meszának vannak gondjai magasan, hanem minden gépnek. Stuka sem tud 6000 m fölé emelkedni, pedig még a manualban is 9200 m lenne a csúcsmagasság.
Azt, hogy kijavítják, ha valami hibás, arra egy konkét példát is tudok mondani, ott a mesza ívelõje. Manualban benne is van, konkrétan leírják, hogy "az ívelõt kézzel kezelték, egy vagy két (!) percig is eltartott míg teljesen kitérítették, ezért a landing flaps-et nagyon ritkán használták". Mikor 1C fórumon írtam, hogy ez lassú, ott is példálózott az egyik spanyol srác, hogy olyan pilótákkal beszélt sokat, akik a BOB forgatásán (1969-es film) 109-es Buchont repültek, "szerintük is beletelt egy percbe amíg kiengedték, szorult a hajtókerék, és csúszott az olajtól" (kösz b+, talán karban kéne tartani 😊 ). Volt viszont egy video (one summer two messerschmitts), amiben kabinból felvesznek több repülést, az egyiken tisztán látszik, milyen gyorsan tudja betekerni az ívelõt. Azt belinkeltem, és a következoõ patchban már ki is javították (én lepõdtem meg rajta a legjobban, mert 1C-tõl hivatalosan senki nem szólt hozzá a fórumban, gondoltam le sem sz*rják). Ami most van benne, ez már teljesen elfogadható sebesség.
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.pumaszallas.hu
Viszont ha 6-7k-n összefutunk egy angol géppel, hacsak nem nagyon kezdõ (de a kezdõk nem mennek ilyen magasra), gyakorlatilag esélytelenek vagyunk.
www.pumaszallas.hu
De tudsz rá valami értelmes magyarázatot, hogy miért kell manipulálni a repülési modellel (és többnyire a vörcsik javára)?
a mixture pl kétállású, kb fél perc és üzemmeleg a motor, stb
a spitnél kell csak figyelni hogy amikor indítasz a kázkar picit elõre legyen nyomva és nem szabad levenni alapra mert leáll, kb ennyi a különbség
tényleg jó lenne ha megcsinálnák full realisztikusra
GOOBY, pls
Hurrival mentem offline, összeütköztem egy Dornierrel. Leszakadt a bal szárnyam, talán fél méter maradt belõle. Még jó tíz percet repültem, a csûrõ nélkül is egész jól irányítható maradt a gép, végül leszállásnál, saját hibámból odavertem magam.
www.pumaszallas.hu
Nemrég Stukával szivattam a Hurrikat, egyik nap Hetti ellen pl energiaharcot is vívtam, végül forgolódás lett belõle, de leesett. Az is durva 😊
Az AI pár dolgot leegyszerûsít, volt hogy álló motorú géppel leszálltam, választottam másikat, amit otthagytam azt az AI szépen bevezette az állóhelyre. De ez is csak egyszer volt. Vagy van pl a Tiger Moth, kb 5 perc amíg felmelegedik annyira a motor, hogy fel tudjunk szállni vele, az AI rászúrja a gázt és indul is. De ezekrõl szólni kell fórumon, és kijavítják.
A motorindítás csak meszán egyszerû, karburátoros gépeknél fontos hol áll a gázkar, mennyi a mixture, be kell melegíteni, figyelni a fodulatszám ingadozásait, ha köhög állítasz a keveréken, és vársz míg a mutatók odaérnek, ahova kell. De ha megtanulod, akkor a valóságban is rutinból megy ez. Vagy gondolod RL minden egyes felszálláskor úgy szállnak be a gépbe, hogy "mit is kapcsoljak, mit is kapcsoljak... ááá.. mondjuk ezt...?" 😊 Pont a háborús visszaemlékezésekben olvasni, hogy riadóstartnál milyen gyorsan levegõben voltak, ott is rutinból ment már minden. Egyébként amin meg bonyolítani lehet még (elektromos rendszer kapcsolgatásai, indítómotor pörgetése, gyújtás ráadása, üza pumpa tényleges használata, motor melegítés, fegyverrendszer ki/bekapcsolása, oxigén rendszer használata, rádió beállítása), ezekrõl fórumokban már szó van, többen kérik már a teljesen full real kabint, hogy minden egyes kis szart kapcsolgatni lehessen. Ha az ember vérszemet kap 😊
www.pumaszallas.hu
We don't need new aircraft, we need the ones we have right now done with correct flight models, controls and graphics.
Azt hiszem, ez egyértelmû...
tegnap kb 2 órát próbálkoztam
ami tetszik:
-messzer kiskalával simán van esélyed, nem kell aggódni ha elfogy a huszas (ami igazából olyan mintha kb nem is lenne)
-jó a ff
-általában tetszik a fm, dm, nagyon élvezem hogy simán tönkre lehet tenni az ellen gépét kiskalával is úgy hogy nem is tudsz róla, jó ez a részletes sérülési modell (persze ez igaz a saját gépre is)
-tegnap sikerült néhány spitet lelõnöm, egyiknek elvitte a fél szárnyát a lövésem és szépen orsózva lezúgott
ami még nem az igazi:
-onlány furcsaságok (pl hang nélkül, álló légcsavarral repülõ gépek, furcsa fegyverhangok a semmibõl, lag)
-emil motorhang kb mintha alapjáraton menne, semmi sebességérzet
-még mindig nem találok el semmit célozva az emillel, csak kapáslövésbõl, sajna a revi semmit nem segít nekem, ez óriási hátrány, bár valószínû csak én vagyok a béna (meg amúgy is a 20-as dübörög de kárt nem csinál)
-full real-on is kezd quake-re hasonlítani a gépkezelés, kb 3 mp elindítani egy egymotorost
de amúgy tetszik, kell neki idõ mire kiforrja magát
GOOBY, pls