IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
16k és a postát is én állom 😄
Her Laca
Ja!! Ajánlatod sértõ:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Azért mert egyik játéknál nagyon jó az ujj driver a másiknál meg kevésbé😊mi több szarabb. És próbáltam megtalálni a megfelelõt,hogy rohadna meg😊 de ígérem többet ilyen csúfság nem esik meg velem,ahelyett ,hogy repkednék,baszogatom a gépet,mert nem képesek írni egy normális meghajtó csomagot😊 Jön a gépbe a KIRÁLY és nem lesz problema vagy 3 évig😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Mert mindíg frissítgeted a driver-t.
Nem kell azt piszkálni, amelyik mûködik, az pont jó.

Egyébként adok 15eFt-ot a kártyádért.<#eplus2><#idiota>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Õszintén megmondom, ezzel nem kísérletezgettünk soha, lévén a meszában nincs mivel 😊 De a keverékkel szerintem nem érdemes játszani, mert ha nem megfelelõ az arány, akkor nem lesz tökéletes az égés, és azzal nem nyersz semmit. Ha a benya sok (magasan) akkor látványosabban füstöl, köhög, nem húz, ha a levegõ, akkor csak a fordulat esik vissza. De ha ez kell, akkor már inkább legyen okés a keverék, és szimplán visszahúzod a gázkart, azzal is kevesebb benyát juttatsz a motorba, de az legalább optimális feltételek közt válik füstté 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Én már semmit😊 Jelzem én is csak akkor szerettem volna találkozni vele.

Mir akarsz te szegény Catalisttõl? 😊 Én kb csak akkor találkozom vele amikor frissítem a drivert, azon kívül meg se nyitom soha.

ok, köszi. Akkor gondolom az is benne van, hogy pölö japán gépeken leveszed a keveréket 100%-nál kevesebbre?

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom
A laggolást még mindig passzolom.

Az üza fogyasztás viszont modellezve van - hozzáteszem az eredeti hatótávolságokat, repülési idõket nem hozza pontosan a program - de ha leveszed a fordulatszámot, akkor kevesebbet fogyaszt. Ezért kell magasra menni, mert ott az alacsony sûrûségû levegõben még kis fordulatszámmal is viszonylag gyorsan tudsz - a földhöz képest - haladni.
Az is le van modellezve, hogy kevés üzemanyaggal könnyebb a gép, dogfight 1v1-ben nem mindegy, hogy 25 vagy 100% üza-val repülsz. természetesen a potüza tartály is rendesen modellezve van, elõször abból fogyaszt, kiürülés vagy ledobás után szívja csak a fõ tartályból. Csináltuk egyébként azt is, hogy 25 vagy 50% üza + pótüza tartállyal mentünk bevetésre, amikor megláttuk az ellent, dobtuk a tököt, és könnyû géppel lehetett dogolni. A Pót üza. tartály gépen maradt tartója viszont levesz a végsebességbõl kb 20-at, ezt jó észben tartani. Jakok ellen nem ajánlott ez a módszer 😊

www.pumaszallas.hu

egyelõre találgatok. A tracket memóriában, vagy fájlban tárolja repülés közben? Vramot kellene repülés közben monitorozni, hátha mutat valamit, tudsz egy normális progit rá? Pillanatnyilag ott tartok ötletelni, hogy hazafelé, ha az elsõ lag bejön, leteszem vízre a madarat.

- Fogyasztást hogy számol a gép? Egyszerû átlag szorozva idõvel, vagy van bonyolultabb képlete rá, fordulat, állásszög, keverék szintjén?
Ha sikerül a hardverproblémán úrrá lenni, akkor sacc alapján max 30-50 liter naftával érek haza, és jó lenne tudni, hogy erre van ráhatásom, vagy ahogy sikerül...

Her Laca
Catalist nevû borzalom😊 Anyját idegelje. Veszek egy 580 ast.

VO101Tom
Miért?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na most lett tele a f.....m az ATI val😊 Repül!!!!!!!!!!!!

A tracket nem memóriába menti szerintem. Nem tudok róla, hogy kikapcsolható lenne.

Ha a vram túlcsordul, akkor az "idõigényes", tehát érthetõ, ha hosszabb idõ után jelentkezik...

www.smart-bus.hu

Bár nem írtam, ez még az 1946.
Én arra tippelek per pillanat, hogy a tracket nem tudja már eltárolni, és ebbe fagy bele. Bár külön nem nyomtam neki SAVE-et, de mivel ezt a bevetés végén is meg lehet tenni, nyilván addig valahol tárolja (ezt nem lehet kikapcsolni?). A hiba nem jelentkezett rövidebb bevetéseknél még akkor sem, ha nagyon sok gép volt a levegõben.

Az NV 8xxx szériájánál elõfordult memória túlcsordulás, lehet, hogy nálad is ez van. De a jelenség amit leírsz mindenképpen memória "problémára" utal. Probléma lehet az is, hogy nagyon kevés a memóriád, meg lehet az is, hogy a vram túlcsordul.

Úgy veszem észre a CoD nagyon érzékeny a memória dolgokra... nálam egy program sem nyivákol, hogy kivan kapcsolva a lapozófájl, a CoD azonnal lefagyott tõle, pedig 4GB rendszer memóriám van.

www.smart-bus.hu

- 2GB
- passz, csak este tudom megnézni.
- 8400.....
- be

Feltûnõ, hogy csak hosszú bevetéseknél jelentkezett. A tracket hol tárolja, míg a bevetés végén lemented, vagy sem? Még ez jutott eszembe, mint lehetséges hibaforrás...

Mennyi rendszer memóriád van? Mennyi vramod van? Milyen vga? Csak nem 8800GTS? Lapozófájl be van kapcsolva?

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Passz, nekem ilyen még nem volt.

www.pumaszallas.hu

A lehalás újabb problémákat okozott. Folyamatosan látszik a képernyõn az egérkurzor, (eddig csak ha mapra váltottam), a térkép nem a helyén, hanem a monitor közepén jelenik meg, és az ESC-re nem reagál, tehát nem tudok kilépni az elkezdett missönbõl sem, csak ALT+CTRL+DEL segítségével...
Van valamelyikõtöknek ötlete, vagy csak a reinstall gyógyítja meg?

Már másodjára szívom meg, és kezd idegesíteni. Offline kampány, egy hosszabb bevetésrõl hazafelé tartva elkezd a gép mikrolagolni. Percek alatt a fagyások egyre gyakoribbak lesznek. A végén már szinte folyamatosan fagy, egészen addig, míg valami memóriaolvasási hibaüzenettel el nem száll a progi. Találkozott már valaki ilyennel?

Érdekesnak néz ki ! 😊 Ezt majd moziban kell nézni ! <#eplus2>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca

<#eljen><#eljen><#taps><#zavart1>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Ezt ide is be kell tenni😊VO101_RatBaG tette a puma fórumra,de ez óriási😊))

mijki
"néhány már a szimulátorban helyett kapott gép újabb típusváltozata."

Jönnek a Spit V-ök 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sanyo
Kösz Pogi, hír.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Nem rosszak az eredeti textúrák sem de valahogy nagyon pasztellek a színek,világosak.Olyan a föld mint egy akvarell festmény,az új már jobban néz ki a képeken.

VO101Tom
Moddolni ugyen még nem lehet, de már készülnek az élethûbb textúrák COD-hoz.

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=22815

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Hello.
Próbáld ki, hogy joy axis beállításnál a sensitivity 0.3 legyen.
0 nagyon "ideges", 1.0 meg nagyon lomha. Állítsd be ahol a legjobb neked.

www.pumaszallas.hu

Valószínûleg az.😄

Nagyon érzékeny célzásnál.
Júzer error... 😄

Mi a baj(od) vele?

www.smart-bus.hu

Köszi

Nem rég vettem de eddig rossz viszonyban vagyunk/voltunk😄
Szia!

Centering spring 0%, minden más 50%.

www.smart-bus.hu

Sziasztok!

Tudna segíteni valaki aki g940-t használ hogy milyen beállításokat alkalmaz codnál?
Derék... 😄

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Azért ez sem gyenge...
ebay_apple_ipad_auction.jpg

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
1C-n olvastam most egy tippet a beta alatti hangproblémára. Azt írta egyik srác, hogy mikor ugyanez volt neki, akkor kilépett, windows hangerõ tulajdonságoknál a Steam hangját leszedte nullára, játékot újraindította, és azóta jó. Mivel idõszakos hiba, nem biztos, hogy ez tényleg megoldja, neki azóta nicns gondja vele, másnak is egy próbát azért megérhet.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Vettem. ..Vétel. Elvitt étel feltéttel.
😄 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ez kurvajó!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ezt láttátok már? 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nem kicsit ideges..valaki ezért nagyon nagyot fog szívni.<#nevetes1>

Her Laca

LeonSilver
Biztos fasza de nem adnám oda érte az x52-t. VAgy igen, eladnám és vennék belõle egy tucat x52-t 😄

Milyen meglepõ! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Olyanod valszeg nincs . sandy-k nél lehet.

VO101Tom
Nekem az elsõ hsz tetszett:
Looks ugly. The price, too.
Snitt. <#taps><#nevetes1>

www.pumaszallas.hu

Zpogi
The first joystick with hydraulic force feedback

Egy kicsit húzós az ára!<#wow1>