IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem kell azt piszkálni, amelyik mûködik, az pont jó.
Egyébként adok 15eFt-ot a kártyádért.<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum.
Az üza fogyasztás viszont modellezve van - hozzáteszem az eredeti hatótávolságokat, repülési idõket nem hozza pontosan a program - de ha leveszed a fordulatszámot, akkor kevesebbet fogyaszt. Ezért kell magasra menni, mert ott az alacsony sûrûségû levegõben még kis fordulatszámmal is viszonylag gyorsan tudsz - a földhöz képest - haladni.
Az is le van modellezve, hogy kevés üzemanyaggal könnyebb a gép, dogfight 1v1-ben nem mindegy, hogy 25 vagy 100% üza-val repülsz. természetesen a potüza tartály is rendesen modellezve van, elõször abból fogyaszt, kiürülés vagy ledobás után szívja csak a fõ tartályból. Csináltuk egyébként azt is, hogy 25 vagy 50% üza + pótüza tartállyal mentünk bevetésre, amikor megláttuk az ellent, dobtuk a tököt, és könnyû géppel lehetett dogolni. A Pót üza. tartály gépen maradt tartója viszont levesz a végsebességbõl kb 20-at, ezt jó észben tartani. Jakok ellen nem ajánlott ez a módszer 😊
www.pumaszallas.hu
- Fogyasztást hogy számol a gép? Egyszerû átlag szorozva idõvel, vagy van bonyolultabb képlete rá, fordulat, állásszög, keverék szintjén?
Ha sikerül a hardverproblémán úrrá lenni, akkor sacc alapján max 30-50 liter naftával érek haza, és jó lenne tudni, hogy erre van ráhatásom, vagy ahogy sikerül...
Ha a vram túlcsordul, akkor az "idõigényes", tehát érthetõ, ha hosszabb idõ után jelentkezik...
www.smart-bus.hu
Én arra tippelek per pillanat, hogy a tracket nem tudja már eltárolni, és ebbe fagy bele. Bár külön nem nyomtam neki SAVE-et, de mivel ezt a bevetés végén is meg lehet tenni, nyilván addig valahol tárolja (ezt nem lehet kikapcsolni?). A hiba nem jelentkezett rövidebb bevetéseknél még akkor sem, ha nagyon sok gép volt a levegõben.
Úgy veszem észre a CoD nagyon érzékeny a memória dolgokra... nálam egy program sem nyivákol, hogy kivan kapcsolva a lapozófájl, a CoD azonnal lefagyott tõle, pedig 4GB rendszer memóriám van.
www.smart-bus.hu
- passz, csak este tudom megnézni.
- 8400.....
- be
Feltûnõ, hogy csak hosszú bevetéseknél jelentkezett. A tracket hol tárolja, míg a bevetés végén lemented, vagy sem? Még ez jutott eszembe, mint lehetséges hibaforrás...
www.smart-bus.hu
Van valamelyikõtöknek ötlete, vagy csak a reinstall gyógyítja meg?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Jönnek a Spit V-ök 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pcpilot.hu
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=22815
www.pumaszallas.hu
Próbáld ki, hogy joy axis beállításnál a sensitivity 0.3 legyen.
0 nagyon "ideges", 1.0 meg nagyon lomha. Állítsd be ahol a legjobb neked.
www.pumaszallas.hu
Nagyon érzékeny célzásnál.
Mi a baj(od) vele?
www.smart-bus.hu
Nem rég vettem de eddig rossz viszonyban vagyunk/voltunk😄
Centering spring 0%, minden más 50%.
www.smart-bus.hu
Tudna segíteni valaki aki g940-t használ hogy milyen beállításokat alkalmaz codnál?
www.smart-bus.hu
ebay_apple_ipad_auction.jpg
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
😄 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezt láttátok már? 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.smart-bus.hu
Looks ugly. The price, too.
Snitt. <#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
www.pumaszallas.hu