IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
nem ezt vettem, ezt küldték sajna és baxtak visszacserélni...
az auto tuningot megpróbálom, játék eredeti, driverekbõl a legfrissebb van fent mindig (nem béta), dx is teljesen felfrissítve

Off

A chicagói hóvihar után, a 25 centiméteres hóban egy férfi egy órán keresztül lapátolta a havat, hogy gépkocsija számára parkolóhelyet biztosítson. A munka elvégzése után, a beállás helyett, elõbb visszavitte a hólapátot a házba. Amikor visszatért az utcára, már egy nõ beparkolt az imént kiásott helyre. Szerintem teljesen érthetõen a férfi a beparkolt nõt a helyszínen agyonlõtte.

Egy zimbabwei maszek busz tulajdonosa, hogy szomját oltsa, útközben megállt egy italra, amikor visszaült a volán mellé azt észlelte, hogy a 20 elmebajos, akiket át kellett volna szállítani Hararebõl Bulowayoba, az utolsó szálig meglépett. Miután nem akarta feltárni balfácánságát, beállt a legközelebbi buszmegállóba és közölte a várakozókkal, hogy 20 személy el tud szállítani, a felszállt utasokat el is vitte a bulowayói elmegyógyintézetébe. Megérkezésekor közölte az ápolókkal, hogy a szállítmány nagyon izgága és fantáziadús. A valóság kiderítéséhez 5 napra volt szükség.

Egy amerikai tinédzsert a kórházban ápolták súlyos fejsérüléssel, amit az állomásra beálló vonat okozott. Kikérdezésekor, hogyan történt a baleset, derült ki, hogy a fiú csak arra volt kíváncsi milyen közel hajolhat a befutó vonathoz.

Egy férfi besétált egy 24 órás vegyesboltba, a pultra rátett egy húszdollárost és kérte, hogy váltsák fel neki. A pénztáros kinyitotta a pénztárt, de ekkor a férfi elõvett egy pisztolyt és megparancsolta a pénztár tartalmának a kiürítését egy átnyújtotta zacskóba. A zacskó megtömése után a férfi távozott, de a 20 dolláros bankjegyet a pulton hagyta. Csak az elmenekülés után derült ki, hogy a zacskóban mindössze 15 dollár volt.

Egy arkansasi férfi igen szomjas lehetett, mert az utcán kikapart egy bazaltkockát és megpróbálta betörni vele egy italbolt kirakatát, azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy kiemel néhány üveg italt. Csakhogy a kirakat plexibõl volt, amirõl a nekivágott kockakõ visszapattant és fején találta a próbálkozót, aki a helyszínen elvesztette az eszméletét. Az eseményt egy térfigyelõ kamera az elejétõl a végéig felvette.

Egy nõi vásárló éppen elhagyott egy üzletet, amikor egy férfi kikapta a kezébõl a retikült és elfutott vele. Az egész jelentet az üzletbõl végignézték és azonnal hívták a rendõrséget, akik percek alatt elfogták a bûnözõt, akit visszavittek a helyszínre azonosítás végett. Megérkezés után a rendõr fennhangon közölte, hogy felismerésre kerül sor, amire a bûnözõ készségesen közbevágott, „Igen uram, õ az, tõle loptam el a retikült.”

Egy férfi hajnal 5 órakor besétált a Burger King helyiségébe, és pisztoly pörgetés közben kérte a kassza tartalmát. Az alkalmazott közölte, hogy nem tudja kinyitni a kasszát csak akkor, ha rendelést adnak le. Erre a betörõ kért egy adag sülthagymát. Az alkalmazott közölte, hogy sült hagyma reggelire nem rendelhetõ, amire a betörõ káromkodva elment. Ez a betörõ kapta „az év leghülyébb embere” külön díjat.

Egy parkoló lakókocsiból éjjel egy férfi ki akarta szívni a benzint a magával vitt kanna és gumicsõ segítségével. A sötétben óvatosan lecsavarva a kupakot, behelyezte a magával hozott csövet a tartályba és szívott egy nagyot. Az eredmény kifejezetten meglepõ volt. A kihívott rendõr a földön egy rosszullét jeleit mutató, fetrengõ férfit talált, aki véletlenül nem a benzintankba eresztette be a gumicsövét, hanem a lakókocsi vécéjének gyûjtõtankjába. A lakókocsi tulajdonosa nem tett feljelentést. Nyilatkozata szerint ekkorát még életében nem röhögött.

A kaliforniai Long Beachen egy rabló rálõtt a leendõ áldozatára. Azonban a pisztoly csütörtököt mondott, egy visszafogott kattanás, aztán semmi. A rabló csodálkozva nézett bele a pisztoly csövébe és újra meghúzta a ravaszt. Ez alkalommal a fegyver hibátlanul mûködött.

A belgiumi Liege-hez közel, az országútról egy kétségbeesett férfi telefonált a rendõrségre, hogy megtámadták. A rendõrök tíz perccel késõbb a helyszínen voltak, de már csak egy halott férfit találtak az út mellett, a közelben egy égõ gépkocsival. A férfi nyakán egy mély vágást találtak, de - ami gyanús lett a rendõrüknek - dulakodásra utaló nyomok nem voltak. A férfi mobiljából megállapították, hogy kivel beszélt utoljára. Így derült ki a valóság. A 37 éves férfinek 2 évvel korábban volt egy kárigénye a biztosítókkal szemben, de azok megtagadták a kifizetés. Mivel mindenképpen pénzhez akart jutni, megrendezte a kirablását és megsebesítését. A vágás azonban túl jól sikerült, ezért 2 perc alatt, közvetlenül a segítségkérés után, elvérzett.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Az ssd-re meg este ránézek, mert arról megfeledkeztem...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja ! esetleg a megjelenõ földmunkagép amit az AMD mostanában fog kiadni.
De arról még semmi adat,csak találgatás.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Danke.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Egyszerû. I5 2500K ,Alaplap P-s.4 giga ram. 6950 moddolható,vagy 6970,vagy gtx570.Milliomosoknak gtx580. Asszem ezekkel nincs utána gond.És ne is mondja senki ,hogy egy négymagos AMD vel ugyan azt nyújtja mert NEM:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Srácok.
Írjátok már le légyszíves, kinek milyen konfigon fut a COD, de csak akinek teljesen fullban megy minden (Laca,...?). Páran akarnak gépet fejleszteni nálunk, és elkelne pár ötlet, hogy fölöslegesen ne vásároljanak olyat ami nem kell (SSD?), viszont mi az amire mindenképp költeni kell (kártya, proci, RAM?).
Köszönöm.

www.pumaszallas.hu

Ok... mindjárt írom a többit.

www.smart-bus.hu

Programozni kõllene megtanulni a játék készítõknek... :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Letöltõdött:) De ez meg is van nekem.

Her Laca
Majd ha megtanulnak drivert írni a veresek, elmúlik:)
Addig meg had nosztalgiázzak:)Különben is csábít az erõ:) 580 az 580:)
Jó hát kicsit drága:) No de egy ferrari is drága nem?:D

Töltse le Uram, telepítse, oszt mondom a továbbiakat.

www.smart-bus.hu

Diagnózis: Újabb mûtéti beavatkozás szükséges, mert az elõrehaladott zöld hályog a sikeres elsõ mûtét után, most ismét felütötte fejét! :D:D

www.smart-bus.hu

Her Laca
jöhet:)
Amúgy nem megy asszem 80 a vége ahogy néztem.

Her Laca
Különben 880 a Gpu ,1375 a ramok órajele.
Én nem emeltem semmit ezek után,örültem mint majom a farkincának,hogy így stabil,de sokan 900 fölött használják. Nekem nincs rá szükségem így nem is kísérletezek vele.

Ha nem megy 85 fok fölé neked játék közben, akkor felesleges... persze, ha óhajtod örömmel leírom! :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Majd az 580 asnál nem lesznek gondok<#hehe>

Mert neked jó kuckód van, és így bõven elég a gyári vezérlés. :) Nekem valami gagyi van, ami kicsi is, rosszul is szellõzik... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Írd már le azt hogy kell:) Megnézném,javít e rajta.

Her Laca
Tulajdonképpen ez már egy 6970 es kártya. Ennyi. Ugyan azt tudja ,mint egy 70 esnek kiadott.

PhantomAss
ááá, köszi
jól hangzik :)

GOOBY, pls

Her Laca
Nekem még saját venti profilom sincs:) Aszt sem tudom ,hogy kell:))
De köszöni jól van,csak ezek a fránya driverek:)<#fejvakaras>

:D

#40442: Biost kell cserélni, és ennyi. Egyszeri kb 2 perces mûvelet. A referencia 6950-re rá kell tenni a referencia 6970 biost, és kész is... Feloldja a rop egységeket, emeli az órajeleket. Ezek után msi afterburner telepít, saját ventilátor profil beállít, és le is tudtál mindent... :)

www.smart-bus.hu

PhantomAss
a kivétel erõsíti a szabálytot :D

GOOBY, pls

NV gondok? Na de Uraim, hát olyan nincsen, az csak urban legend... :D

[ flémon ]

www.smart-bus.hu

PhantomAss
amúgy egy kérdés Laca:
a moddolt 6950-en minden egyes alkalomkor be kell állítanod a magasabb órajeleket/feszt, vagy ezt egyszer megcsinálod, és megjegyzi?
mi az alap órajel és mire sikerült növelni?
köszi elõre is

GOOBY, pls

PhantomAss
ya, nekem ugyanez van, csak tuninggal
milyen driver van fent a kártyához és a win 64 bites v 32?
virágbolti v eredeti game?

GOOBY, pls

Her Laca
Minek vettél H-s lapot ha K-s procid van? Érthetetlen.
És evvel nem megy High on? Phantomasnak is kb ez van nekimegy high on.
Ott valami van,ami nem az igazi.Van valami olyan a lap biosába ,hogy autó tuning vagy mi az, ha kell felteszi 3,6-7 re ha jól rémlik. Azt állítsd be.

Hecker007
i5-2500K, GTX560, 4GB ram, proci alapfrekin megy egyenlõre majd ha jönnek a Z-s lapok akkor cserélek h67-rõl, addig sajnos nincs tuning :S

Her Laca
http://www.youtube.com/v/3gOALHz7EA4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ottan kell tesztelni:) Ha sok vityillót akar az ember

Her Laca
Milyen a konfigod?

Hecker007
próbáltam, úgy is csinálta, meg jobban akadt hogyha sok ház volt a közelben :S

PhantomAss
lehet a buildings=low a ludas? nem próbáltad magasabb grafikán?

GOOBY, pls

Hecker007
CoD, beállítások pedig: Model:High,Building: Low,Land: Medium,Forest: Low,Vis. eff.: High,Texture: Original,Dam. Decals: High,Building Amount: Medium,Land Shading Medium,Grass: Off,Shadows: On,Roads: On

PhantomAss
ja és melyik játék? il2 vagy cod? :D

GOOBY, pls

PhantomAss
nálam normális
milyen beállításokkal nyomod? esetleg a textúrák, building, stb nincs levéve alacsonyra?

GOOBY, pls

Hecker007
Üdv!
Valaki találkozott olyannal hogy kb 400m-rõl normális az összes ház, de ha lentebb megyek akkor van egy csomó ami csak szürke, mintha nem lenne rajtuk textúra :S
Van erre valami orvosság, vagy talán majd a köv. patchben?

A kártyára nem is veszélyesek ezek a hõfokok, de gondolj bele az alaplap mit kap ilyenkor plusz hõbõl... az nem erre van kitalálva! :)

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Határeset? 90°? xD

Anno onnan tudtam meg, hogy nem megy a vízhûtésem pumpája, hogy a 6800GTX-em jelezte hogy elérte a riasztásnak megjelölt 120 C°-ot, 135 felett a VGA védelme érdekében le fog kapcsolni :)

Mellesleg a 6950-esek 80C°-ig nem is nagyon emelik a venti fordulatszámot, efelett kezdenek igazán pörögni, és 90 fölé nem nagyon engedik a kártyát :)

@acidrain: rákérdezek majd :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Urak. Ujj catalisttal van tapasztalat a COD ban. 11.5.
Mintha röcögne,vagyis nem mintha ,hanem röcög.
Mondjuk visszatettem a 11.4 est azzal jó.

Na igen, a gyári pasztázás néha elég érdekes... :)

www.smart-bus.hu

repvez
ez az érték az ujrapasztázás elöt volt most már rendben van minden amugy a ház eléggé perforált és 2 plusz ventilátor is megy a ház hütésére, és nem sokára VGA hütö csere is lesz egy Arctic Cooling Accelero L2-esre.
Ott a kuckóval is gondok lehetnek... nem szellõzik rendesen...

www.smart-bus.hu

repvez
akkor nálam a 110 fokos GPU- minek neveznéd? :D ujrapasztázás és alap cataliszt ventivezérléssel .
Egyébként a cataliszt ventilátor vezérlése egy nagy kula, ha csak az van fenn akkor alapbol még mindig 80 fokos a kártyám de csak 27% on pörgeti a ventit .Az MSI afterburner progival alapjáraton 68fok, de tudnám még lejjebb vinni ha tobb venti fordulatot adok neki és igy nem megy terhelés alatt sem fel 84foknál a homérséklet.
hát ez valami zseniális :) ezek szó szerint aranyosak :)
Azért a 90 fok már eléggé határeset... nem is a vga-nak, hanem az alaplapnak... :)

www.smart-bus.hu

acidrain
Az X52 érdekelne, ha rákérdeznél, azt megköszönném. ;)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca

DummyBoy
Egy jóbarátom most gondolkodik, hogy eladja az X-52-esét, meg egy TIR3-at, Vector Expansionnal ... állnak neki a szekrényben csak ...

Rákérdezzek? :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

acidrain
Nálam van egy Evo, "alig" használt, csak 4 éves a mai napig hadrendben van, sok repült órával garancia nélkül, kifogástalan állapotban.
Jó állapotú X 52-re elcserélem:) <#idiota>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."