IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom ám,hogy kell kinyitni.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Összefoglalom amit PP állítás ról kiderítettem.
Alant leírtak ,helytállóak,abszolút kezelhetõ így,egy apró szépség hibája van,hogy eddig a 100 pp hez mérten odafigyelés nélkül kicsit állítottam a tekerõn akkor kb tudta az egyszeri szobahuszár,hogy hová is állítja.
Ha kellett lekaptuk ,stb. Most már figyelni kell a mûszert,és úgy állítani.
Mondjuk reálisabb szerintem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Revidiálom az álláspontom. Elég jól kezelhetõ ez így ,ha jobban belegondolok a valóságban is kb íggy lehetett. Szokni kell😊
De bármit találnak is ki akkor is lelõjük a spiteket na.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
No ! Repülés közben gyorsan beáll. Tehát lent van 100% on ,fenti állásban az ellenkezõje.
Középsõ állásban fixálja azt ahol éppen van ,repülés közben mondhatni azonnal meg is áll,,tehát ha PP -t állítunk akkor elkezdjük a kívánt irányba állítani és a megfelelõ értéknél középállásba a kart.
Kb ezt szûrtem le. Spitinél semmi ilyesmit nem véltem felfedezni😊)))

Her Laca
Most nézem éppen.
Van egyszer 12 óra állásban,és van egy 2H 40 állásban. Bármerre állítod ha közben középre teszed a kart akkor egy fél óra fordulat után megáll az állítás,tehát elméletileg így kéne gépészkedni vele. Ha ez így volt valóban akkor sorry,ennek utána kéne nézni.

LeonSilver
Ezt a gémet lassan-lassan át kellene nevezni. Il-2 Szarma(honapis)vik -ra.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Spitet kipróbáltam.Semmi baja😊

PhantomAss
hurrá hurrá
már vagy egy hónapja nem játszottam, de akkor még várok tovább...

GOOBY, pls

Her Laca
Semmi olajfolyás ,semmi túlmelegedés egyszer csak szépen leesik a fordulat ,én meg pislogtam mint ponty a tesco akváriumban.

Her Laca
A futót kétszer kell megnyomni ,mármint a gombot egymás után. Csak akkor jön ki. Nekem kijött.

Her Laca
Na VO101_HWick: mondja ,hogy már téma az 1C fórumon Luther valami villám javítást igér hozzá.
Így repülhetetlen a vas,egyszer csak minden jel nélkül elgyengül a motor és sanyi.

Na ez egy rakás xar. Mármint a patch. Prop el lett baszva. Nem jön ki a futó, stb.stb. Ha nem tudnak javítani, akkor mi a fasznak rontanak. Hagyták volna úgy, ahiogy van. Még az is jobb volt.
Vesz a tököm mégegyszer szimulátort, de az összas UBI-s játékot teszem be a mikro-ba.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Ahogy nézem a PP nek már csak 3 állása van. Kivették ezek szerint,hogy lehessen játszani vele😞 Megint sikerült a vereseknek kisírni?
Akárhogy bûvészkedek ,semmivel sem lehet finoman állítani. Egyelõre még nem kezdek el anyázni várom ,hátha másnak más a tapasztalata és én vagyok az idióta.

Her Laca
A prop vezérlõjének a mozgása fordított lett!!
Most akkor mi a helyes?😊 Alul vagy felül kell állnia 100 on?

Zpogi
Na letöltötte a patch-et,nem túl nagy méretû,kb 1,5 perc alatt lejött(500kb/s). Este majd teszteljük.

Én sem, megsértõdtem... kakáljanak sünmalacot... <#schmoll2> 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Én már nem várok. Majd 2 hét múlva😊)
Holnap is lesz nap ,hogy szüljenek sünt😊

Most akkor ez a tapasz káming szúúún vagy mi a kék eres méteres lókuki van?

www.smart-bus.hu

Ott a pont :} Moby van Kenoby mestert szeressük 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

He he...csak a félelem beszél belõletek!<#eplus2>

Jótól kérdezed! 😄 Én csak egy célpontot látok... 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ja. Az. Olyan kis fosbojler feje van, nem?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Bakker megnéztem még egyszer és Leon linkelte ,össze is állt a kép😊) Ez SP!!!!!!!!!!
Ugye?

Én sem tudom, de elég pofonláda feszegetõ pofázmánya van... fõleg a jelenlegi steamen tapaszt váróóóóóóóóóó hangulatomban. Harci kutya a tököm...

www.smart-bus.hu

repvez
hol van a letöltö link hozzá azt elfelejtették odatenni a lista végére ?
Her Laca
A patch re gondoltam😊 Ez ki?

LeonSilver

Her Laca
Hooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllvan?

LeonSilver
Az a buzeráns? Rohaggggyyyon le a lábfeje.
Hallgasd ezt 😉

A steam még nem akarj aaz igazságot... :S

www.smart-bus.hu

VO101Tom
😊)

www.pumaszallas.hu

Ez így nem ér... fordítsd le a javítások listáját is! <#hamm>

www.smart-bus.hu

Nohab
SP fog fellépni a falunapon.
Sanyo
Kösz 😊 hír.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
miva'? 😊

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Mögjelent!!! A pöccs... 8)

LINK!!!!

Nohab
Tom, a Grippenes ismerõsöd meg tudnád kérni egy kis pusztításra? Egy sörsátort kéne szétszedni Bajon, szombaton 1845 felé.
Az agostyáni lõtér úgyis a közelben van, ki tudná magyarázni.
Írtak mára javítást esetleg? Azért ez is gáz, hogy hallgatnak mint szar a fûben.

Jaj... azért a stuki elhagyása túl megy egy határon! 😄

www.smart-bus.hu

VO101Tom
De ebben az a poén, hogy elsõre nem is jó kocsit szedtek ki a sorból, csak hasonló volt a rendszám. A kerület nem stimmelt 😊

www.pumaszallas.hu

Amúgy pedig a Románok(swat) jók Európában.
Bár lehet ezek megyeiek, azért az a pisztoly elhagyás is nagyon gáz.<#alien>

LeonSilver
Ez akkora HOAX mint ide Jeruzsálem. Akkor keletkezhetne így forgalmad ha visszahívnád a számot. De mivel ez egy mezei szám (+36 1 ***) még ez is kizárt.

Her Laca

Ez nagyon gáz.<#alien>

Her Laca

Her Laca

TG Gida
Gondolom,ha egy ember ül éppen azon az ülésen ahol bement a robbanóanyag,akkor az is így esik darabokra.

Isten áldja a pogányokat!

Arra azért vigyázz, hogy a múltkor volt már olyan csalás, hogy felhív egy szám, semmi nem történik, de kiszámláznak neked 1000ft-ot hívásonként. Már nem tudom,hol olvastam, de tudom, hogy telefonos csalás volt, és helyi híváskánt jött. Majd megkeresem a linket neked.
Sanyo
Egy fizetõs és egy ingyenes, és ez is. Egyiket sem használom, de a legtöbb értékelõ jókat ír róluk.

De ezek nélkül is lehet: SGS-en: settings / call settings / all calls / auto reject / enable auto reject és add hozzá a számot.

www.pcpilot.hu

PhantomAss
na úgy néz ki megoldódott, egy router firmware frissítés+egyéb hókuszpókusz kellett hozzá, de most mûxik 😄

GOOBY, pls