91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #51316 A Halálsoron az egyik kedvenc filmem... :) -
zmok #51315 Tiszta Stephen King: Halálsoron -
majonur #51314 Nem tudja valaki, hogy lehet beallitani a kulso nezetben ne a trackIr forgassa a kamerat? (mint pl. a Rof, DCS:A-10C). Szeretem nezegetni kivulrol a gepeket. -
Erre nemrég akadtam.
-
Négy magos a sandy asszem. Mondjuk 4.5 ön megy. -
Lebowski #51311 Jahát a 6 mag, az 6 mag :D A vinyós összefüggést meg nem is tudtam, hogy számít, de visszafele teljesen logikus :D -
6 magon nem probléma és ha a felvétel fizikailag nem ugyanarra a vinyóra megy, mint ahonnan a játék fut, még nagyon akadni sem fog. :) -
Na ilyen lett.
Sanyó igazad van ,viszont a track felvétel körülményes,max kikapcsolok minden értesítést repülés közben és akkor nincs semmi ami zavaró legyen. -
Lebowski #51308 Fraps nagyon zabálja a procit tudtommal. Viszont nincs kizárva hogy butaságot mondok :) -
Ennek csak az a hátránya, hogy amíg a track lejátszásnál ki lehet kapcsolni az üzeneteket, a direkt felvételnél minden ami a képernyőn van, a videón is rajta lesz. -
TOM! Ezt várod? -
Miért? Nem vágom az összefüggést ,azt hittem ez nem gép függő. -
Lebowski #51304 Csupán egy erőmű köll hozzá :) -
Kipróbáltam ,hogy a Fraps al veszek fel és nem track et. Hibátlan.
A joy egyik gombjára tettem a Fraps felvétel indítását,és így bármikor lehet menteni az akciót..
Jó lesz ez ,majd csinálunk csatorna filmet. -
Ja meg ad-block plusz, reklám letiltó kieg ami jó FF-hez. Nem tölti le a sok szar reklámot, így nyersz jópár megát. Gondolom opera alá is van vmi ilyesmi. -
Opera Turbo
"Az Opera Turbo mögött álló technológia egy proxy kiszolgáló a weblapok szerver-oldali tömörítésével. Akár 80%-os tömörítési rátát is el lehet így érni, részben a képek minőségének csökkentésével. Ha egy képet tömörítés nélkül szeretne megtekinteni, kattintson jobb gombbal a képre, és válassza a „Kép újratöltése a legjobb minőségben” pontot." -
Az Operában bal alul van egy Opera Turbo nevű gomb, az annyit csinál, hogy a képek felbontását rontja le (gagyi jpg minőség, de tényleg kevesebb). Az Opera Mobile-ban is van ilyen funkció, de én ezeket nem használom, mert mobillal max csak wifi-n netezek. -
nekem ebbe minden beleszámolodik,de nálam még YT sincs benne tiszta böngészés+FB,A kolégám MMO-t nyomatja mellettem már 2 hete 50 orát folyamatosan és neki van ugyan ennyi adatforgalma,Ő viszont nem böngészik tiszta játék nála.
Ezért nem értem én ezt . -
Glo #51298 Szia!
Én Firefoxot használok, szintén korlátos 2Gb-os kártyával, bár ebbe a böngészés nem tartozik bele, csak az azon kívüli adatforgalom. Nem változtak a netezési szokásaim, nézegetem a youtube-ot, meg akkoriban nyomtam ezerrel a WoT-ot (mea culpa), de a 2Gb-t egyszer se léptem túl. -
Bocs az offért,de látom szoba került az Opera.Én még soha nem használtam,de kellene valami alternativ bongésző amivel a laptopon a 2gb-os korlátos netemet nem eszi meg 2 hét alatt.
mert most IE9-et használok és 3 nap alatt 550mb-ot lerántott ugy hogy nem töltöttem vagy frissitettem semmit csak böngészés.
És az operát ajánlották(meg ha a telefonon is van ilyen funkió),hogy abban van valami turbó mod amivel lehet csökkenteni az adatforgalmat.DE a képeket nemszeretném letiltani, hogy azért lássak is valamit. -
artivizsla #51296 Nem találok a mozillán ilyet, de a visszaállítás paranccsal napi szinten vissza tudom állítani a könyvjelzőket. Most már helyre állt minden. -
Nekem Operám van, abban van külön kuka mappa a könyvjelzők kezelésénél. Bármit törölsz, az oda kerül, onnan kell véglegesen törölni. Neked nincs ilyen? -
artivizsla #51294 Az ablak bezárása előtt elmentettem a Mozilla könyvjelző tartalmát, de a visszamásolást követően nem kaptam vissza a régi mappámat, a visszaállítás viszont bejött. Mivel nincs fehér hangszóróm, küldök helyette pár linket :
Galland
Lancaster
Német repülők
G6 cockpit
Gerle 13
Még egyszer, kösz ! -
otiq #51293 Vagy egyszerűbb. Firefox-Könyvjelzők-Minden Könyvjelző megjelenítése-Importálás és mentés-Visszaállítás. -
Szép dal:
-
otiq #51291 A Firefox elmentegeti a könyvjelzőket.
c:\Users\Documents and Settings\"usernév"\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\"valami".default\bookmarkbackups -
artivizsla #51290 Egy laza mozdulattal töröltem véletlenül a könyvjelzők közül a repülős mappát, amiben az összes idevágó linket tároltam, úgy hogy mostanában nem tudok ajánlásokat feltenni ide, pedig félre volt téve kb. 10 db, ami közlésre várt.
A mappa nyitva volt és egy duplázott linket jelöltem ki törlésre, mire ugrott az egész mappa. Most sem értem, hogy hogyan történhetett. -
bralph #51289 A cím végére kettőspont és a portszám. ;) -
Nekem nem lehet portot beírni.:(
Na műkszik:) -
http://www.pcpilot.hu/weboldal/elindult-a-pcpilothu-teamspeak-3-szervere.html
;))) -
Akkor azonnal kérek egy PP os adatot mert lehet változott és nekem nem hozza be:) Lehet privátban is. -
bralph #51285 Szép új világ!
Feljelentést kell tenni, aztán a második odaérkező leveszi és elsétál, a többiek már be is mehetnek. Vagy kell nyomtatni egy hasonló papírt, azzal a felirattal, hogy a kapu elromlott, kérjük másszanak át, és betenni a másik helyére. -
bralph #51284 Ts nem, PP ok nálam is. A steam-et mint ts alternatívát próbáltátok már? Használható? -
artivizsla #51283 Ts nem, PC pilot működik nálam. -
kri1219 #51282 Olvastam valahol, már nem tudom hol egy visszaemlékezést, amiben valami vegyes századról volt szó, ami Stukákat repült. Voltak benne finnek, magyarok meg még nem tudom kik. Az egyik magyar pilóta írta, hogy parancsot kaptak (talán Lengyelországban?) a T34esek ritkítására és a finn társuk elég sokat ki is szedett közülük, innen gondolom, hogy G Stuka volt. Az egyik magyar pilóta meg rájuk zuhant, de nem tudták, hogy direkt volt e vagy találat miatt. -
Ts nektek sem műkszik?
A PC pilot sem,legalábbis nekem nem jó.

-
Johann Wind #51280 Jó kis link, ha már magyar katonák, én nem szoktam a neten politizálni, de ez ritka nagy aljasság!
A 2. oldalon a magyar képek között egy Ju-87G, volt nekünk G stukánk? Én úgy tudom hogy nem volt. -
artivizsla #51279 No para !
"...Nem a mezei letöltőkre, hanem a megajúzerekre utaznak
Ha teljes torrentoldalakat nem is egyszerű lekapcsolni, a NAV high-tech részlegének munkatársai célba vehetik azokat a felhasználókat, akik a legtöbb tartalmat osztják meg a többi felhasználóval. Az Információtechnológiai Osztály vezetője szerint azok a felhasználók, akik úgynevezett seedszervereket bérelnek - vagyis olyan tárhelyeket, amelyek a letöltött tartalmakat folyamatosan visszaosztását teszik lehetővé -, valószínűleg a célkeresztjükbe kerülnek majd. ..." -
Tesztelhetjük, de nemtom ma mikortól leszek repképes. -
bralph #51277 Kezdek paranoiás lenni, ezért megkérdem, nincs kedve valakinek tesztelni az újonnan felfedezett lövész bugomat a CoD-ban?
Jelenség a következő: lövész lő, tiszta égre, közeledő ellenségre ahogy kell. Közeli ellenségre csak két három lőszert egy sorozatként, de nem segít, ha veszett módon klikkelgetek, mert tart egy szép szünetet lövés előtt. Nagyon közeli ellenségre pedig nem lő, lehet hogy csak feladja és folyamatosan keresztet vet, a puska mozog, csak a ravasz nem.
Mindegy, melyik gép (87/110 tesztelve), mindegy hogy csak lövész vagyok vagy pilóta is. Eddig egyszer ült be mögém valaki lövésznek, neki nem volt ilyen gondja.