91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    Leon átírta, én pedig feltöltöttem a scriptet. Kész. :)
  • Solt
    Pont azt mondom, hogy a katolicizmusnak semmi köze a kereszténységhez, újszövetséghez! :)
  • Solt
    Az egyház nem szereti a logikus kérdéseket... de mondhatnám úgy is, hogy aki hazudik, az nem szereti a logikus kérdéseket. ( nem a szűz fogantatásra gondolok, a hitnek lehet része "csoda", nem ezzel van a gond )
  • PhantomAss
    akkor te is úgy jártál mint én anno :(
    az eu-ból kell rendelni vhonnan
  • PhantomAss
    egyetértünk, mivel te is mint mindenki úgy gondolja hoyg kereszténység= katolicizmus
    pedig ez abszolút nem így van, a katolicizmusnak kb. semmi köze az Újszövetséghez
  • LeonSilver
    Tom. A zmok-nak készült kép is fent van a Pumán mint a többi?? Ha nem, akkor oda kellene feltölteni. THX!
  • Bucser
    Én 13-tól 19 éves koromig egyházi iskolába jártam. amikor egy 14 éves gyerek legegyszerűbb kérdéseire a "csak mert a Biblia azt mondja" az univerzális válasz akkor köszönöm én nem kérek többet az agymosásból.

Közben meg ment a sírás rívás hogy a hívőket kitaszítják. Senki nem taszítja ki őket csak utálom ha én "nem hívőként" és "nem templombajáróként" ki vagyok taszítva. Az ismerőseimnek meg a drága plébános, azt mondja, hogy ne barátkozzanak velem mikor 15 évesen hittan órán fel mertem tenni néhány igen logikus kérdést, a teremtéssel és szűz máriával kapcsolatban (ugye eddigra már tanultuk bioszból a reprodukciót:).

Talán egy újabb "Jézus Haver" kampány kéne

• Bucser
    Tényleg kérdés: A TrackIR 5 ugyanolyan fenemód melegszik mint a trackir 4 esetén?
  • Bucser
    USA-ból rendelted direktben?
  • Her Laca
    Tehát közel 50% a vám:) Komolyan beszarok,ez az ország semmi mást nem tud ,csak a saját polgárait szopatni,lett légyen bárki is a kormányrúdnál.
  • LeonSilver
    Kiss Ervin zászlós tehet róla a legkevésbé ;)
  • otiq
    Na ma megjött a track ir, hazaviszem és kipróbálom.
    A 37 ezer forintos árura Kiss Ervin zászlós vámos (ez volt a határozaton) kiszámolt 17 ezer forintos import vámot közreműködési díjjal együtt.
    Kifizettem. Legyenek boldogak vele.
  • Glo
    Hja, kis hazánkban ha kihal az a korosztály akik ma aktívan templomba járnak (60+), akkor már csak azok fognak templomba járni akik házasodni akarnak ott (biztos ami biztos), vagy osztálykirándulásra mennek..

Engem nem kereszteltek meg, de nem is bánom.
  • Solt
    És akkor csodálkoznak, hogy az emberek elfordulnak az egyháztól... bár mondjuk lehet, hogy ez a cél! :)
  • Her Laca
    Haggyad már:) Dolgoztunk Dr. Erdő Péter bíboros-nál ő az Esztergomi érsek vagy mi.Bakker ezek az egyházfik akkora maffiózók,hogy az olaszok max inasnak mehetnének melléjük. Ezt halál komolyan mondom.
    Gránitból csináltuk az oltárt ,megjött oszt üvöltve közölte,hogy ez szar,ő nem ilyen színűt kért ,káromkodott köpködött.
    Néztem akkorát:) Jelzem ingyen kapta ,a cég nem kért semmit érte,már mint pénzt. Kapcsolat építés volt ,bár minket kifizettek.
    A másik egy kissebb méltóság volt ,ott meg kész vagyunk a melóval ,oszt mondom neki ,hogy kéne elszámolni. Mondja nekem,hogy hát isten fizesse meg:XD Vatikáni valuta:) Mondom ,ok atyám ,ezt rendezze le vele maga,de nekem izibe adják ide az összeget mert durcás leszek.
    Még meg volt sértődve:) Merga meg kint állt a kapu előtt.
    Huncutok ezek én mondom:)
  • Solt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem nagyon kell kiragadni... testvérgyilkossággal "indul", majd akad bőven az idézetnek megfelelő mentalitásból... Én úgy gondolom, hogy ez nem csak látszólag! A fő hangsúly azon van, hogy milyen Isten képet fest le az ószövetség, és milyet az újszövetség.

A probléma pedig ott kezdődik, hogy ma, ugyanezen mentalitás mentén gyilkol az ortodox zsidó, az iszlám fanatikus, és ugyanezen mentalitás mentén születik ilyen levél egy katolikus püspöki konferencián,

"Krisztusban Kedves Testvérek!

Szent István király intelmei ma is időszerűek. Közülük az első a katolikus hit megőrzésére vonatkozik. Mi, akik mint püspökök a tiszta katolikus hit őrei vagyunk, nem hagyhatunk figyelmen kívül néhány olyan jelenséget, amely napjainkban híveink körében is terjed.

Azt tapasztaljuk, hogy ismét erőre kapott egyfajta pogányság. Ahogyan Szent István halála után, úgy most is támadja a kereszténységet. Néhány évvel ezelőtt még az elvilágiasodást tartottuk szinte az egyetlen veszélynek. Bár továbbra is jelen van népünk körében ez a fogyasztói szemlélet, az élvhajhászás és a hedonizmus bálványa, ma az újpogányság szelleme is erősödik."

Egyfajta pogányság alatt a püspök urak azt a magyar ősvallást értik, amik egy cseppet régebbiek az ő egyházuknál, valamint tele van olyan manicheista jelképekkel, amit a püspök urak elődei oly ügyesen irtottak, és manapság elég kellemetlen, ha valahol felüti a fejét, mert már nem lehet úgy eljárni ellene mint egykor...

Valódi Krisztusi Kereszténység számottevően jelenleg nem létezik! A katolikus egyháznak köze nincs ehhez... ha valaki, hát ők támadnak a Kereszténység maradványaira... félnek, hogy újra kibontakozik...

Véleményem szerint a fő problémája a világnak az, hogy a történéseket döntően befolyásolni képes országok vezetői még mindig ószövetségi alapon működnek... ezért időszerű még ma is... sajnos.

• VO101Tom
    Köszi, Sanyo majd hozzáadja a nevedhez.
  • VO101Tom
    Nincs, de nem tart semeddig ráfesteni a meglévő sablonokra.
  • PhantomAss
    de tényleg ne bonyolódjunk bele, ott kezdődik hogy a tíz parancsolat nem is parancsolat, nincs ilyen hogy Ne Ölj!
    az eredeti héber ószövben a "10 ige" van, pl: ha én leszek az Istened akkor
    "Nem fogsz ölni!
    helyesen így hangzik
    ebből is látható hogy mennyire könnyű félremagyarázni
  • PhantomAss
    ne offoljuk szét a totyikot :D
    nagyon röviden:
    -sem a Koránban sem a Bibliában nincs benne a gyilkolás (az iszám Sariá-ban (vallási törvény) a dzsihádnak van védekező és támadó formája, Oszama a támadó formát folytatta, vallási alapon, ez az ami a keresztény világban nincs
    a keresztény vallás nem épült bele a politikai/társadalmi rendben és nincs is benne szent háborúra való buzdítás
    az iszlámban van, de ez többfokozatú, kezdve a hitetlenek megtűrésétől egészen a fegyveres harcig

Solt, ne ragadj ki mondatokat az Ószövetségből mert ennek semmi értelme. Igen, így látszólag gyilkolásra buzdít a szöveg és mai fejjel tényleg azt mondja mindenki hogy húúú vazze Isten több ezer embert legyilkoltatott
    az akkori társadalomban mindennapos volt a gyilkolás, kb 3000éve, semmiféle maihoz hasonló etikai törvény nem volt, gyakorlatilag az emberélet semmit sem ért
    erre jött JHVH aki kb. 600 törvényt adott nekik kezdésnek hogy mit szabad és mit nem
    aztán a többit...
  • zmok
    Mestermű!Tök jól néz ki az a légcsavarkúp!
  • L Viper #51616
    Az Ószövetség Istene, teljesen más, mint a Jézusi Istenkép.
    Az Ószövetség istene bosszúálló, nem megbocsájtó és kirekesztő.

Azért ez gondolatokat ébreszt...

"Ne ölj!" - ez nem kíván különösebb magyarázatot.

"Isten utasítást adott arra, hogy minden népet irtsanak ki az Ígéret Földjén."

A gibeoniták "megúszták" örök rabszolgasággal, stb...
  • Solt
    Ezt ők állítják magukról... hogy ez ószövetség néven, hogy és mikor került a Bibliába... egy biztos, aki egyszer is elolvasta az újszövetséggel együtt, annak felmerül a kérdés, hogy Jézus atyja, és ez az atya biztos egy és ugyanaz? Szerintem nem...

Ha belegondolok, hogy a ma forgalomban lévő Biblia változatok mennyire eltérőek, akkor abba bele sem merek gondolni, hogy a zsinatokon mik kerültek ki belőle, és mik kerültek bele... Már a II. században elkezdődött a vita Jézus szavainak értelmezésén... a jó Isten sem tudja már az igazat szerintem! :)

Ha engem kérdezel, én biztos nem fogadnék el egy olyan atyát istenképnek, aki ilyenekre uszít... akkor sem, ha a római pápa mondja. Pont ezek miatt nem járok én sem már templomba... az a vallás, ami ilyen alapokra épül, jóra nem vezet... elég csak megnézni az elmúlt századokat, és a mai jelenségeket.

A katolikus vallást pedig nem véletlenül nevezik judeo-krisztián vallásnak... utóbbihoz, legalábbis annak a Jézusi vonalához vajmi kevés köze van...

• Romeo One
    Ejha, mégis van felsőbbrendű nép? Pedig mintha ezt a gondolatmenetet Nürnbergben problémaként hozták volna fel, vagy rosszul emlékszem...?
  • Willenbrock
    Igaz az Ószövetségben vannak ilyen ígértek és bíztatások a zsidók felé.Ezek mind arra épülnek hogy ők Isten választott népe.Nálunk a református templomban a tiszteletes szájából is halottam ezt-márminthogy ők a kiválasztott nép.Ezek szerint ha valaki keresztény akkor egyben el is kell ismernie ezt?Megkeverik az embert rendesen-mert ilyen alapon el kéne fogadnunk azt is hogy nekik lehet azt is csinálni amit másoknak nem.Mondjuk én már jó ideje nem is járok templomba-a magam módján vagyok vallásos.
  • V Domino #51612
    Ez nagyon szép.Meszához nincs véletlenül ugyanezekkel a szinekkel?
  • Solt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    5 Móz. 6,10
    És mikor bevisz téged az Úr, a te Istened a földre, a mely felől megesküdt a te atyáidnak, Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak, hogy ad néked nagy és szép városokat, a melyeket nem építettél;
    5 Móz. 6,11
    És minden jóval telt házakat, a melyeket nem [Józs. 24,13.] te töltöttél meg, és ásott kutakat, a melyeket nem te ástál, szőlő- és olajfakerteket, a melyeket nem te plántáltál; és eszel és megelégszel:
    5 Móz. 7,1
    Mikor bevisz téged az Úr, a te Istened a földre, a melyre te bemenendő vagy, hogy bírjad azt; és sok népet [rész 31,3.] kiűz te előled a Khitteust, a Girgazeust, az Emoreust, a Kananeust, a Perizeust, a Khivveust, és a Jebuzeust: hétféle népet, náladnál nagyobbakat és erősebbeket;
    5 Móz. 7,2
    És adja őket az Úr, a te Istened a te hatalmadba, és [4 Móz. 33,52. Józs. 6,21. 11,11.] megvered őket: mindenestől veszítsd ki őket; ne köss velök szövetséget, és ne könyörülj rajtok.
    5 Móz. 7,5
    Hanem így cselekedjetek [2 Móz. 23,24. 34,13. Bir. 6,25-32.] velök: Oltáraikat rontsátok le, oszlopaikat törjétek össze, berkeiket vágjátok ki, faragott képeiket pedig tűzzel égessétek meg.
    5 Móz. 7,6
    Mert az Úrnak, [2 Móz. 19,5. 1 Pét. 2,9.] a te Istenednek szent népe vagy te; téged választott az Úr, a te Istened, hogy saját népe légy néki, minden nép közül e föld színén.
    2 Móz. 34,13
    Hanem oltáraikat rontsátok el, törjétek össze bálványaikat, és vágjátok ki berkeiket.
    4 Móz. 33,52
    Űzzétek ki akkor [5 Móz. 20,16-18.] a földnek minden lakosát a ti színetek elől, és veszessétek el minden írott képeiket, és minden ő [5 Móz. 7,2. 3. 5.] öntött bálványképeiket is elveszessétek, és minden magaslataikat rontsátok el!
    Józs. 6,21
    És teljesen kipusztítának [5 Móz. 7,1. 2. 1 Sám. 15,3.] mindent, a mi csak vala a városban, a férfitól az asszonyig, a gyermektől az öregig, sőt az ökörig, juhig és a szamárig, fegyver élivel.
    5 Móz. 7,16
    És megemészted mind a népeket, a melyeket néked ád az Úr, a te Istened; ne kedvezzen a te szemed nékik, és ne tiszteld az ő isteneit; mert tőr gyanánt volna az néked.
    5 Móz. 7,22
    És lassan-lassan kiűzi az Úr, a te Istened e népeket te előled. Nem lehet őket hirtelen kipusztítanod, hogy a mezei vadak meg ne sokasodjanak ellened!
    5 Móz. 7,23
    De az Úr, a te Istened elődbe veti őket, és nagy romlással rontja meg őket, míglen elvesznek.
    5 Móz. 7,24
    Az ő királyaikat is kezedbe adja, hogy eltöröljed az ő nevöket az ég alól; senki ellened nem állhat, míglen elveszted őket.
  • LeonSilver
    Okéj. Sanyoval megbeszélem, mert az Ő szerverén van a cucc és meg nem férek hozzá.
  • Willenbrock
    A Biblia sem bíztat sehol ártatlanok meggyilkolására és mégis hányszor megtették keresztény országok is.Ahogy a Bibliát is úgy a Koránt is lehet nyilván többféleképpen is értelmezni vagy bele lehet ezt-azt magyarázni.Az állam irányítóinak ez sosem probléma.
  • Johann Wind
    Benne van a Koránban a terrorizmus és az ártatlanok meggyilkolása is? Én ugyan nem olvastam, de sztem nincs. A terroristák mégis a Koránra hivatkoznak. Bin Laden-t ugyan ki támadta volna meg? Ha vki úgy érzi hogy elnyomás van, akkor az elnyomás ellen nem mindig fegyverrel kell harcolni. Ha jól tudom ő Afganisztánban harcolt az oroszok ellen amcsi fegyverekkel és amcsi segítséggel, azután nem tetszett neki a nyugat, ezért a terrorizmus eszközéhez nyúlt, neki nem volt joga dzsihádot hirdetnie. Sztem.
    Sztem dzsihádot hirdetni max. a táliboknak van joga, mert a NATO "megtámadta" Afganisztánt.
  • Sanyo
    Bizonyára meg lehet oldani, ahogy megtették pl. Irak esetében is.
  • Willenbrock
    Hát erre gondoltam de úgy tudtam hogy az első csapást a légvédelemre épp emiatt a tengeralatjárók szokták mérni amennyiben lehetséges.Aztán lehet hogy csak regényekben van így.
  • majonur
    OFF: :) Aha, en is mintha egy interjuban olvastam (talan pont nalad) volna lesz elobb, utobb.
  • VO101Tom
    Megcsináltam zmok bannerét, Leon, ezt add majd hozzá plíz:

Ja, csináltam Skint stukához, innen leszedhető akinek kell:
    lajstromjeles
    lajstrom és felségjel nélkül

• Sanyo
    Az irániaknak is vannak radarjaik, készültségi vadászaik. Nyilván időben leesne nekik a tantusz, ha egy Arleigh-Burke osztályú hadihajó Tomahawk rakétákat kezdene lődözni az iráni partok előtt. Egy B-2 lopakodót is lehet észlelni, csak nagyon nehéz. Egy ilyen gép a perzsa légtérben pedig már nyílt háború. Már elég nagy égés volt az RQ-170 Sentinel elvesztése, pedig abban még ember sem volt.
  • Fürtös
    Pogi az alábbi könyv neked kötelező!
  • Fürtös
    Duncan Shelley-Az elme gyilkosai.

Egy politikai\thriller\sci-fi\kalandregény.
    Igen összeesküvéselméletes de piszkosul meg van írva és rohadt izgalmas.
  • Sanyo
    OFF: :) A bétában benne volt, de a véglegesből kikerült. Ha jól rémlik, ígérték hogy vissza fog kerülni, de hogy mikor arról fogalmam sincs.
  • Willenbrock
    Dehát a légvédelmüket nem tudnák kikapcsolni a mai távirányítású fegyverekkel?Cirkálórakétákkal vagy kis robot repülőkkel?A műholdak pedig szinte mindent látnak ma már,még hőképet is alkotnak stb.
  • majonur
    Ha jol emlekszem, annak idejen volt arrol szo, hogy lesz repulheto Szu-26. Errol nem tud valaki infot?