91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    és amiket te soroltál fel azok mik? Mert eddig csak a sublert ismertem fel.
  • zmok
    Imádják a kollégáim, ha bejön hozzám egy bringás haverom, és a tíz perces beszélgetésünkből max a kötőszavakat ismerik fel.
  • zmok
    A kormányfej , amibe a kormány van rögzítve.
  • LeonSilver
    Váááááááááááá!

Vazze! Annyira imádom az ilyen szavakat!!!! Például a düzni egy igazi gyöngyszem. De említhetném a sperhaknit vagy a sublert például. Komolyan mondom, nem viccelődök!

Stucni!! Az miaz??
  • zmok
    Azért ajánlottam a teleszkópot, mert ahogy elnézem ennek a bicajnak elég lapos szögben áll a stucnija, így jelentős súly nehezedik a karjaidra.
    Ez hosszútávon elég kényelmetlen, ezen a rugós nyereg nem segít!
  • Her Laca
    Ez azért van,mert felaggattak rá mindent ,hogy látványos legyen:)
    Törd le ha nem oda való és kész:) Vagy az antennát.
  • Her Laca
    Túra ,bicikliút,néha föld út. Telót azt nem preferálom,mert ami jó az a bicaj ára,ami meg 20-30 ezres az lószart sem csillapít.Max veszek rá egy jó kis rugós ülést.
  • zmok
    A kiváló minőségű magyar utakon nem árt, ha van rajta teleszkóp, vagy legalább rugós villa, merev tud lenni az alumínium váz.
  • zmok
    Túrázgatnál, vagy csak városban használnád?
  • Zpogi
    I-16 Usb Flash Drive

Itthon nem lehet hasonlót beszerezni?
  • VO101Tom
    Ezt néztem én is. Én nem láttam még éjszakai vadász 110-esen ilyet.
  • messerharcos
    Na ezt tuti megveszem:)
  • Johann Wind
    Az éjszakai vadászokon mennyire volt elterjedt a 210milis rakétavető? Ezért kérdezem mert én még nem láttam éjszakai 110-esen rakétavetőt.
  • RatBaG #51704
    mostani szám:

• bralph
    Már vártam ezt a videót! Ez is mutatja mekkora arc a figura, hogy szépen kikockázva benne van minden anyag. Szerencsére már járóképes, igaz, még csak mankóval.
  • Lebowski
    Idő kérdése volt mikor sikerül koccolnia.. Sajnos.
  • messerharcos
    Valaki tud az oroszok által zsákmányolt és használt dórákról mesélni?
  • Zpogi
    Basszus!!

• Glo
    Operation flashpoint jut eszembe róla, csak a 2. vh-s verzióban. Lelőnek a csatornában, aztán 2 napig úszhatsz online :)))
  • artivizsla #51698
    Igazából, nem is könyv, inkább egy füzetecske csak és a kevés leírt esemény során, szinte nincs is megemlítve a saját gép típusa. Inkább, egy politikai marketing szórólapra emlékeztet a mű, amivel persze nincs baj, ha a maga korába helyezzük ( 1950 ) a megírását. Még azt is el tudom képzelni, hogy nem is ő írta, annyira felületes az egész, viszont ez is hozzátartozik a magyar nyelven elérhető irodalomhoz.
  • Nohab
    A világ legérdekesebb hídjai
  • Szepy2884
    aha.
  • Willenbrock
    Mig-3 asokról sok történet van benne? Pokriskin a többséggel ellentétben szerette és győzelmei nagyobb felét állítólag azzal szerezte.
  • Her Laca
    Lévén Elemér 1:)
  • Szepy2884
    Jól látom, hogy nagy kaliber nincs?
  • wednes
    Nekem a kedvenc részem 11:05-nél van.
    Cartman: "Na mi legyen pöcsök? Itt rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok? Vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset!" :D
  • Her Laca
    Skacok. Erről mi a szakértők véleménye.

• majonur
    "Huha, oha, na jo, felrakom" :).

Nagyon fasza resz volt ez a South Park-ban, pont akkoriban, mikor ez az evad ment (kb.2008-2009), kicsit ra voltam allva a WOW-ra, nagyon rohogtem rajta(m).
  • Her Laca
    Annak a 6.27 nél levő részt ajánlom:)
  • majonur
    egyebkent Eric Cartman helyett elsore Erich Hartmann-t olvastam, mint kedvenc hosod.
  • majonur
    Oke,Laca en belepek pontban 7.30 kor, talakozunk Calais felett 4000 en, de aki a Hello Kitty kalndjaival jatszik?
  • Her Laca
    És! Gondoljunk bele. Lelövik az embert angelusok felett,kiugrik,kommanózik,majd szerez járművet ,elsunnyog egy angol reptérre és elköt egy gépet. Ha vízbe pottyan akkor pedig ringatózik a gumicsónakján amíg egy tengeralattjáró,vagy egy hadihajó fel nem veszi.
    Mekkora lenne már.
  • VO101Tom
    Azért annyira ne éljétek bele magatokat, pénteket csak a fórumozók vizionálták, BlackSix annyit mondott, hogy rövidesen. Péntekre a dev update-et ígérte - ettől persze lehet patch, mert a legutóbbi dev update is már csak a BoM-ról szólt...

A használható földi cuccok nekem tetszenek. Ezek az összfegyvernemi járművek sokkal hangulatosabbá, életszerűbbé teszik a játékot. Aki armázott, vagy Battleground Europe-al játszott már, az tudja miről beszélek. A battlefield sorozat viszont más téma, ott csak lebutított statiszták az FPS mellé (armában is rezeg a léc, de ott legalább a térkép hatalmas). Egyszóval nem kell fosni, jó lesz ez :)

Leon. Nem borultam ki, de olyan dolgon ment a qrvaanyázás, amire clodban szükség sincs. Megkérdeztem ez miért gond, erre mondtad, hogy hagy háborogj már azon, amin akarsz. És ennyiben maradtunk :)
  • Her Laca
    Testvéreim!

Ha valóban közel az óra ,akkor csak annyit tudok mondani,mint kedvenc hősöm Eric Cartman 6.14 nél.
  • LeonSilver
    Pedig ha belegondolsz hatalmas lehetőségek lesznek a játékban.
    Én már olyasmit vizionálok, hogy sok-sok ember egy adott szerveren. Van aki gyalogosan, van aki tankban és van aki röpcsiben.
    Persze ez még kissé elvetemült ötlet, de néhány év múlva simán megvalósítható lenne.

És azért (bár én szeretek háborogni és Tom bajtársat ezzel kiborítani) közel sem játszhatatlan már a játék. Sőt!
  • majonur
    Ha penteken beta, kb. ra egy hetre eles. Majdhogynem 2 het :) (matol szamitva) Ertelmet nyert a two weeks.
  • Her Laca
    Szöges ágyon bakker ,szöges ágyon.
    Kíváncsi vagyok.
    És akkor jöhet mindenki.
  • Zpogi
    Most akartam írni,csak elveszett,lehet egyszerre írtunk :)

Megint elveszett...

Na,de most: lehet,hogy pénteken lesz béta patch.
  • VO101Tom
    Gondolom volt valami szerver crash, és a backupból ennyire tellett nekik... pancserek... :/
  • VO101Tom
    Pogi. Megtaláltam amiről beszéltél, az orosz fórumra írta BlackSix 17-én, hogy gyakorlatilag kész a patch, a nagy feladatokkal végeztek (video, FM), egy-két kisebb bugot javítanak, de rövidesen lesz beta... nos, akkor tűkön ülünk :)