91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A ROF-os fejlesztők dolgoznak ma már a CloD-on, ők kalapáljék a játék alapjait. Hogy a régi csapatból ki maradt, azt nem tudom, de a Clod-os csapathoz nagyon sok embert vettek fel pár hónapja. -
istikovacs76 #51916 Szerintem itt valhol nagyon az alapknál lehet gond. (patch ügyileg). Nem nagyon láttam még olyan játékot, ahová ennyi kellett, hogy normálisabban fusson. A programozók sem lehetnek azért kisiskolások, de szerintem valaki nagyot akart domborítani, és marhára elcseszte. Azt a srácot már lehet ki is rúgták, a többiek akik maradtak meg próbáják összehozni, hogy menjen valahogy, kicsit jobban optimalizált legyen.
Én szeretem a star trek játékokat, ott volt hasonló, a star trek legacyval. azt a bethesda adta ki. Na, az a mai napig akad, pedig már "öreg" játék, Kifagy, kidob, szaggat. Pedig még enm is olyan sok ürhajót kell irányítani. Jó, ha 10-15 szerepel, manőverezik egyszerre, lő phaserrel, foton torpedóval. De az még most is akad. Multija holt szar, játszhatatlan. (a star trek legacynak)
Kicsi off.
Láttátok már a prometheus előzetesét? Ridley Scott filmje, állítólag a nyolcadik utas a halál előzménye.
-
THX -
Hmm, érdekes kép a Pz VI B-ről 
-
Pzgr39:páncéltörő gránát
Pzgr39HL:páncéltörő,űrméret alatti
Spgr L-4,5:kartácsot tartalmazó (repesz)gránát
Orosz verzióban is ugyanez a felállás. -
Ahha, köszönöm! -
Sok inf még nincs, hivatalos bejelentés sem volt még, de a tankos rész abban debütál majd. A múltkori I-16 meg Ju 88 A-4 screenshotok vannak belőle (ez lesz az a sokat emlegetett sequel, vagyis folytatás):
-
uff
Drága véreim! Valaki tudna nyilatkozni arról, hogy melyik tőttény micsoda?
dankesün, vödörszén
méguffabb -
Erről a "moszkvai hadszintér"-ről tudnál valamit linkelni? Cliffs of dover-hez csinálnak valami kiegészítőt vagy mi lesz ez? -
Oleget már biztos nem érdekli, nem dolgozik az 1C-nél kb másfél-két éve. A piac tényleg kicsi az FPS-ekhez viszonyítva, de a 777 Studio a ROF-al, meg a DSC sorozat is sikeres, keveset adnak el, de a költségvetés is kisebb.
Értelemszerűen eladásokról sehol nem beszélnek, de még il-2 kapcsán mondta Oleg, hogy kb 20-80% (vagy 10-90?) volt az olnine - offline játékosok aránya. Biztos vagyok benne, hogy most ez az arány most sokkal rosszabb, lévén akik online játszanák, a fagyások miatt most azok sem próbálkoznak. Annyit viszont lehet tudni, hogy az ATAG szerveren már több mint 3000 egyéni regisztráció van, amiből persze túl sokat nem lehet számolni, de biztos, hogy nem olyan siralmas a helyzet, hogy csak 1-2000 db-ot adtak volna el (steamen a csoportokat ha megnézed, közel 100 különböző clod group van, van amiben 800-an, van amiben 15-en vannak, de a vége ott is több ezerre jön ki).
Ha meg tényleg rendbe teszi a játékot ez a patch, és kijön a moszkvai hadszintér, biztos vagyok benne, hogy sokkal többen lesznek online. Én ettől a részétől nem félek. HA rendbeteszi a patch... -
Bocsánat,hogy beleszólok,de azért vannak kivételek!Én 20 éves vagyok,és amióta az eszemet tudom,mindig is érdekelt a történelem,kiemelt helyen a második világégés,és ez vastagon befolyásolja azt is,hogy miként választok magamnak játékot.Az IL-2-vel nagyon szívesen játszanék,ha lenne megfelelő joystickom hozzá,egyébként Red Orchestra 2-özni szoktam rendszeresen,meg Silent Hunterezni.Az a véleményem,hogy ezek a játékok az igazi játékok (IL-2,Silent Hunter,RO stb.),mert ezekben van kihívás,az ember nem egyhamar un bele,mindig fenntartja az érdeklődést. -
istikovacs76 #51906 után pótlás=utánpótlás -
istikovacs76 #51905 Hát srácok, nem szeretném lehúzni ezt a játékot, de nem tudom mi van vele. (illetve sejtem)
Az nagyon "szép", hogy online kb 100-200-an játszanak vele. Mennyit adtak el belőle vajon? 2000 darabot? És az a baj, hogy a saját sírjukat ássák meg a fejlesztők, illetve a játék sírját. ( a 2. világháborús repülő szimulátorokét)
A mi korosztályunk, akik akkor nőttünk fel mikor "marhára el voltunk nyomva" még ismerik a történelmet, és szeretjük a 2. világháborút. (ezért is játszunk 2.vh-s játékokkal)
De a fiatalabb korosztály, aki már az öböl háború idejében született:) (90 után), már csak a call of duty, vagy battlefieldezik. Nagyon kevés aki a 2.vh-s játékokkal játszik. Vagy fiatal, és nincs konfigurációja egy 2-300 ezres gépbe invesztálni, vagy simán nem érdekli. Már a sima IL-2 szerverek is halnak ki. Ott sincs már csak napi 2-300 ember. Azok is jóformán "névről ismerősök".
Jó, és szép ez a játék, de nekem is kifagy "launcer exevel" néha. Egy fiatalnak (aki bf vagy cod-ozik ) egyszerűen nem fogja megtanulni az energiaharcot, vagy a sok állítgatást menet közben. Csak menjen és lőjjön. És a játékipar is ezt muatatja, hogy minnél egyszerűbben oldjanak meg dolgokat. Az ilyen "bonyolult" játékoknak, -hát nem is tudom- mennyi jövője lesz.
Félre ne értsetek, aki szán rá időt, és megtanulja a beindítást, repülést/harcot az marha jól szórakozik ezzel (cloD). De az "után pótlást" szerintem nem érdekli a történelem (főleg a 2.világháború), és ez elég réteg játék. Aki már régóta repked az il2-vel tegye a szívére a kezét és mondja meg mikor volt ilyen kevés online játékos egy játékban. (pl anno az il2-ben)
Remélem a Moszkvás jobban sikerül, hiányzik a sok repülhető típus. (nekem). Meg gyúrhatnának egy kicsit ezen a fagyásokon, akadásokon. Azért komolyabb játékok is simábban futnak mint ez. Bár tudom, vagyis elvileg azt írtás sok változót számol ebben a játékban a gép, ezért lehet. De gy F1-ben is sok változó van. (a játékban)
Bocsánat akit szívén érint a játék sorsa, ez személyes véleményem.(Oleget biztosan:) ) -
Ezek leszúrnak egy botot ,harckocsi,vagy repülő bukkan elő.
Ez nagyon tetszik. Mint egy birodalmi lépegető.
-
Nekik könnyű :) Gondolom Kubinkán vagy hol van egy raklappal nekik.
-
Sidewinder #51902 Karen Sahnazarov,a Moszfilm igazgatója új filmet készít,Fehér Tigris címmel,a film központjában egy legendás német tank áll. A film ígéretesnek tűnik,bár nagyon fel kell kötnie a gatyát,ha hozni akarja a Breszti Erőd szintjét,bár ahhoz a világ bármely rendezőjének ezt kell tenni. Itt az előzetes:
-
Hogy baxná teherbe a jó édes Moszkvai nagynénikéjét aki ezt a fost összerakta. Vuduzni fogok komolyan elátkozom az összeset . A tököm tele a launcher exe szarjukkal,meg a harckocsijaikkal mindenestül. -
:D :D
-
No, aszondja, az MMP7 elméletileg még nincs kiadva, a legfrissebb MMP6 itt érhető el. -
Nekem is jól jönne. :) -
Megnézem , várj :-) -
Valami MMP 6 beta 1-et találtam csak, amit le is tudtam tölteni. Valahol beszéltek 7-es MMP-ről, de nem lelem.. -
MMP módra keress Googleben :-) -
Ja, az persze, az szar már a kezdetek óta. Az animáció mindenképp. Hogy az FM mennyire van összekapcsolva ezzel (ergo tényleg szarabbul repül, vagy csak az animáció hiányos) azt nem tudni. Én le szoktam emelkedni a vereseket, gond akkor van, ha utánam tud lőni, de emelkedésben nem jobbak semmiképp. 1v1-ben tesztelhetjük egyébként melyik milyen sebességgel emelkedik a legjobban... de lehet ezen már fölösleges sokat rugózni, érdemesebb megvárni már a peccset.
17-i dev updape-ben beszélt arról kicsit bővebben BlackSix, sokkal pontosabb lesz az új FM, az áramló légtömeg hatása, a légcsavarszél hatása, kormányfelületek és azok viselkedése, szárny körüli áramlási sebességek - amiket akár több ponton is külön-külön számol. Az orsózási sebességek számolására is teljesen új kódot írtak, átdolgozták az ütközési modellt (leszakadó darabok is sérthetik a gépet), a földön gurulást, plusz egy csomó változó, amiket majd a folytatásban dolgoznak ki (meteorológia, jegesedés, turbulenciák), gyakorlatilag az egész FM részt újra kellett ezekhez írni. Majd a readme-ben benne lesznek a részletek. -
Fürtös #51893 Enigma-ért +5 pont:D
-
Köszi. -
Itt a topikja. Ha jól emlékszem a 120. hozzászólásban van a megfelelő link. -
Persze, az megvan. Csak szerettem volna 2-3e Forintért egy eredeti példányt. -
virágbótba:) -
Hol a rákba lehetne ezt megvenni? Ahol néztem vagy nincs, vagy £30-35 -
Hát most komolyan beszabehu.
Ez a cég ment tönkre?????
Ez a T34 vs Tiger valami kiba jó gém... -
A főproblémám az az volt,hogy nem jött ki az orrsegédszárny,azért húztam neki,mert kiváncsi voltam,hogy mennyinél jön ki,de nem jött... -
Hol található ez a mod? -
Nem tudom, lehet, teszek egy próbát. A modokkal az a bajom, hogy adott hk tulajdonságaival kapcsolatban nagyobb a rizikó, hogy valamit szépítenek rajta, vagy máshogy eltérnek a valós adatoktól.
A Grey Wolf mondjuk a Silent Hunterhez szenzációs lett, szóval lehet, hogy itt is pozitívan csalódnék. -
Ezt nem is tudtam. Mi ennek a modnak a neve? -
jobb klikk. ott van minden. -
Trekk nélkül erre mit mondhatnánk? A 100 az qrva kevés, tök mindegy, hogy ívelővel vagy anélkül repülsz. Hiába áll égnek az orrod, ott már nem emelkedik egy centit sem, az biztos.
A többit látni kellene. -
Persze hogy rossz, főleg ha az alappal játszol.. viszont mod jelent meg, egész pofás is a cucc ..
Új hangok, fizika is más, lövések is.. rólam pl pattogtak a T-34 lövései .. egy próbát megér! -
Ma fent voltunk a Repka Dogfight-on Safival,azt vettük észre,hogy spirálban emelkedek olyan 140-160 körül ívelővel,volt hogy 100-ra is leesett a sebesség egyenesben,de az orrsegédszárny meg sem mozdult talán egy pillanatra kijött,de semmi több. A spit meg vígan jött velem!?
Akkor ez most,hogy van? -
Egy kis moddal elérhetővé tették majdnem az összes járművet (nem csak a tankokat).
Nem elég nagy vas a Királytigris? :)