91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Olvass bele, hátha . -
Romeo One #51996 xp64. Nem a C:, hanem egy másik partíció döglött meg. (G, bár ez mindegy, a játékok voltak ide telepítve). -
Win7 ?
Bootoljunk be a telepítő DVD-ről, majd menjünk a Számítógép javítására. Ott válasszuk ki az OS-t, majd a megjelenő menüben a Parancssort. Ott ezt kell bepötyögni:
bootsect /nt60 c: /mbr
Ezt próbáltad ? -
Romeo One #51994 Qva ideges vagyok. Játék (Il2 JGSME kilépés) közben lefagyott a gép. Újrainduláskor közölte, hogy az MBR sérült, és nem helyreállítható. Van valami vudu varázslat a gyógyításra, vagy keresztet vethetek a partícióra? -
Ez a modern Dongo század jelvénye, nem a háborús. A Pumásé is más, de nálunk csak a köré tett jelmondat a változás, az a háborúban nem volt köré írva, a pumafej azonos. -
Glo #51992 Az az orvosi táskával meg szablyával rohangáló pálcikaember nagyon eredet :)) -
Ezt meg Lacáék albumában: -
Még ezeket találtam:
-
Itt is ugyan azok vannak mint amit az előbb linkeltem -
itt van mégegy, bár ez se olyan mint az archív fotókon...
-
most nézem ez se az igazi :/ -
Az előbb patkány, most meg egy szúnyog. :D -
-
artivizsla #51984 Hát, amikor a kulturális határokat átlépjük, bőven érhetik meglepetések az embert. -
artivizsla #51983 Én annak idején csodálkoztam, hogy nem használt F-16-osokat vettünk a Grippenek helyett, de azért úgy látom, hogy a csehek is hasonlóban gondolkodtak és még logikus is a felvetéseik nagy része. -
Láttam egyszer egy könyvben puma jelvényt, ami inkább patkánynak sikerült, csak nem emlékszem ez volt-e :) -
Safi70 #51981 Valami kis szériás kiadás volt. Én is a kiadótól rendeltem anno. Könyvesboltban nem valószínű hogy terjesztették. A 33-45-ig használt sz.jelvények , plusz rövid leírás a századokról. Minden század benne van. :D -
istikovacs76 #51980 Én csak egyszer találkoztam iránival, de az normális volt. Igaz az még 2005-ben volt:) Viszont arabbal (szír pénzváltóval) rengeteggel. Azokkal sem volt semmi gond, míg egyszer a keletinél mentem/beszélgettem velük, és a Rákóczi út túloldalán kaftános zsidók vonultak. Azt az ordibálást amit ezek levágtak. Tudtam, hogy nem csípik egymást, de azt nem gondolta, hogy egy harmadik országban így nekiállnak száz méterről anyázni egymást. Főnökömmel gyorsan arrébb is húztuk a belünket gyorsan. De attól függetlenül tényleg rendesek voltak (legalábbis a férfiakkal). Többször voltunk náluk vendégségben a lakásukon. Ha kolléganő is jött, azzal próbáltak normálisan beszélni, de látszott rajtuk, hogy nagyon erőlködnek. A sajátjukkal viszont mint a kutyával. Azok igaz főként román/cigány csajok voltak.
Egyébként nem is tudtam, hogy az Irán szó jelentése: „Az árják földje.” -
Ezt a könyvet nem is ismertem. Ebben is benne van a patkánypuma? :D -
artivizsla #51978 A helyi Tecsóban láttam az IL2 1946-ot, 1999 ft.ért. Mintha, nem rég kereste volna valaki ?
Nem rég beszéltünk Iránról és szóba került Szíria is. Ma beszéltem egy szír dokival, aki érdekes dolgokat mesélt. A hivatalos propaganda szerint, "otthon" egészen másképp zajlanak a dolgok, mint amit a médiában sulykolnak belénk. A kulcs szó, szerinte is az OLAJ, ill. az arab közösség megosztása, hogy ne tudjon egységes tábor kialakulni. Érdekes, mikor a tv-ben szó van arról, hogy itt, meg ott lövöldözés és béketüntetés zajlik Szíriában és amikor hazatelefonál, vagy a szóban forgó térségben lakó rokonoknál érdeklődik, csak néznek a hazaiak, mint a luki nyúl, hogy MI VAN ? ITT NEM IS LŐNEK ! Ráadásul az, hogy az irániak perzsák és nem arabok, tehát "nem" szeretik egymást, túl leegyszerűsített gondolat. Érdekes, hogy mivel az irániak többsége síita és a szírek pedig szunniták, ez nem akadályozza meg őket abban, hogy szövetségesek legyenek egymással. Szerinte a válság politikai eredetű és a megoldás is politikai lesz, csak mindenki másképp gondolkodik róla, ill. az oroszok nem fognak meghátrálni, Szíria esetében. -
Safi70 #51977 Ebben a könyvben öt verziót is találtam. Az általad berakott is benne van. 2006-os a könyv.. felvetődik a tyúk & tojás esete.. Punyek biztos tudná a választ honnan szerkesztette.. Ez pedig a század iroda falán volt anno. -
Kacifántos egy rajz, az már biztos :) -
Nekem sajna csak ez van...
de ezek szerint ez sem jó. -
Szia Lefty. Nekem ez van meg nagy felbontásban, ezt még a dongós weblapról mentettem le anno, asszem Punyek munkája. Viszont van rajta pár pontatlanság, nemtom hova akarod használni, mennyire lenne szem előtt. Nem csak a szöveg - az egyértelmű, hogy törölni kell - de a fényképek alapján 4 szárny kellene rá a kettő helyett (hamár dongó) és a fej is kicsit más, de sajnos nekem ezek a legjobb felbontású fotóim:
A színek viszont valszeg stimmelnek, a világoskék kör alap jellemző volt a háború eleji századjelzéseknél (bár a fotók alapján ez lehetett akár fehér is...)
-
Itten van ami kell neked.
Olcsó is 650 es is, nem is márkás:) fingom sincs hogy milyen amúgy de a Lordban nagyon szarokat nem szoktak árulni.
De ez inkább azért. a 3 év gariért .
Meg egyebekért amiket felsorolnak. -
Solt #51972 Nekem egy 400W-s FSP vitt egy 4GHz-n ketyegő Q9550-t, 4GB ramot, egy HD6950-t, meg a sallangokat! :D Csak azért cseréltem le, hogy @6970-t tudjak "gyártani"! :))
A többiben pedig ismét egyetértünk... :) -
59th LeFty #51971 Sziasztok!
Skinelés céljából egy nagyfelbontású, vh-s dongó századjelvényt kérhetnék valakitől? -
Ja! Jó, hogy nem rögtön 1 kilos tápot vetetnek vele :D
Elmondom nekem mi van.
Egy szaros, 500W-os coolink táp. Ez viszi a következő cuccokat:
- Gigabyte Ga-MA770 UD3 lap
- 4 GB RAM
- ATi HD6970 2GB
- Asus Xonar DX (ennek is kell külön tápcsati!!)
- 5 db HDD (80GB-től 320-ig, SATA és ATA)
- 1db ATA kártya
- 1 db DVD író
- USB-s egér, bill.
- TIR5, x-52pro, Track Clip
.. és még a samut is szoktam tölteni.
Jók a drágább tápok, mert ha mennek egyedül mennek, nem viszik magukkal a kiccsssaládot.
Na meg ott az 500W az 500W és nem 328...
De nálam megfordult már nem egy drága, neves gyártő szara, ami úgy volt fos, ahogy a dobozból ki lett véve.
Még olyan is akadt,amiben egy elko fordítva volt bekötve, pedig annak ugye a teszten ki kellene buknia... -
Solt #51969 Azért mielőtt választasz leírhatnád milyen gépe van... lehet elég egy 450-s is... főleg, ha a következő 3-4 évben nem terveztek gépet cserélni. -
istikovacs76 #51968 Szia !
Nekem ez van:
Chieftech 500
Jó kis táp, valami védelem is van benne. Szerintem -én legalábbis- nem "centizném" ki a tápot nagyon. Lehet az 500 sok, de biztos nem lesz kevés:) Főleg, ha erősebb proci vagy vga kellene. -
Glo #51967 Danke sehr! -
CoolerMaster tápok is jók :) -
Az én javaslom a Corsair, FSP, Enermax, Thermaltek, vagy a Chieftec
minimum 650 watt .
-
Solt #51964 Szerencséd volt... :) Nem érdemes kísérletezni ezekkel, mert, ha behal akkor csúnya tűzijátékot tud rendezni... Azt a pár ezer forintos felárat szerintem megéri egy minőségi táp! :) -
Glo #51963 Ez se vitt magával semmit, csak az új 1Tb-s vinyó már túllépte a határt, és oprendszert csak úgy lehetett feltenni ha lehúztuk a vga-t :)
Mondjuk ilyen M-Tech vagy mi a neve, ilyenben nem gondolkodok :))) -
bucsher #51962 nekem is elhalt az fsp 400, vettem egy 500ast azt gyerünk tovább :) így nincs "viszi magával a vinyót lapot vgat" para -
Azért 10e Huf-ot szánjál rá! FSP, Gigabyte meg nevesebb gyártókat keress. Kodegány necces. Én se szívesen költök, leginkább használt cuccokat veszek, de tápból újat vettem, Enermaxot, nem kevés pénzért. -
??? -
Hát éppen ez az! 6-7 év egy tápnál már nagyon-nagyon sok idő, ideje valami normálisabbat venni. :) Egy Chieftec tápot 4-5 évig használtam, amíg végleg megboldogult. Csak ő döglött meg, semmit sem vitt magával. Egy noname/Codegen táptól olyen extrákat nem lehet elvárni. -
Glo #51958 Miért? Ez a 350-es is kb 6-7 éve bírja már..