IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • istikovacs76
    Én csak egyszer találkoztam iránival, de az normális volt. Igaz az még 2005-ben volt:) Viszont arabbal (szír pénzváltóval) rengeteggel. Azokkal sem volt semmi gond, míg egyszer a keletinél mentem/beszélgettem velük, és a Rákóczi út túloldalán kaftános zsidók vonultak. Azt az ordibálást amit ezek levágtak. Tudtam, hogy nem csípik egymást, de azt nem gondolta, hogy egy harmadik országban így nekiállnak száz méterről anyázni egymást. Főnökömmel gyorsan arrébb is húztuk a belünket gyorsan. De attól függetlenül tényleg rendesek voltak (legalábbis a férfiakkal). Többször voltunk náluk vendégségben a lakásukon. Ha kolléganő is jött, azzal próbáltak normálisan beszélni, de látszott rajtuk, hogy nagyon erőlködnek. A sajátjukkal viszont mint a kutyával. Azok igaz főként román/cigány csajok voltak.
    Egyébként nem is tudtam, hogy az Irán szó jelentése: „Az árják földje.”