91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Vettem.
Most keményen megy a képzés és a gyakorlás nálunk, hogy még ütőképesebb legyen a század.
Persze azért belefér a házidog is szerintem, ha az 1946-al toljuk.
A CloD sajna nem fut a században mindenkinél elfogadható szinten, emiatt azt nem preferáljuk jelen pillanatban, majd csak a megfelelő patch után.
Este megkereslek TS-en. -
majonur #52244 jaja, az biztos, mindjart itt a peccs :), vegul is, mikor is volt a legutobbi, tavaly oktoberben? Mindegy elobb utobb kenytelenek valamit szurni, mielott lazadas tor ki, lassan mindenki nekifeszul a Mass effect 3 nak, meg beleloz a Diablo 3 is. :) -
bralph #52243 Itt a fórumon úgyis híre megy, ha ilyesmi készül, de szerintem a többség pihenteti a dolgot, hisz mindjárt' itt a peccs! (...)
Ha esetleg a ma esti dögölés átkonvertálódik atagolásra akkor már itt is az alkalom. :) -
majonur #52242 Szivesen csatlakoznek, ha lehetseges, akar kiseronek, de beulnek lovesznek is, ha kozbe csipogunk teamspeak en, hogy el szunyokaljak. -
bralph #52241 Egyszer szervezetten ledarálhatnánk az ATAG-ot, kíséret vagy segítség akad bőven, szinte mindenki 109-el repked. A jobb küldetés elég simán is fut, célpont is van bőven. Talán még lövész is akadna... Ááá majd a szent peccs után... -
Lebowski #52240 Igen, tudom, hogy nem éppen fasza a lövészkedés, éppen ezért nem is erőltetjük a dolgot. -
bralph #52239 Az utóbbi időben főleg azt, de már nagyon azt se. Dobálózni még lehet akadozva is. A lövész itt nem gyengén bugos. Ha egyszer átugrasz, többé nem lő magától, de ha te akarsz lőni, akkor az is megakad! Pont amikor közel ér a rohadék... -
Lebowski #52238 Nem tudom, hogy bombászkodni szoktál-e, de ott 5 halálból 3 az kb azért van, mert beléd megy az türelmetlenebbje. Ez már az elmúlt 10 évben is így volt sajnos. Aztán meg hőbörögnek, ha kapja a pk-t lövészből
-
Mondjuk az jó,hogy azért vannak nagyon normális srácok is.
Tegnap dögöltem egy sráccal ,SpitII ben volt. Megcsaptam amint támadta a bombereinket,sikerült kétszer is jól meglőnöm,de úgy látszik nem volt komoly ,na pörögtünk forogtunk aztán összeakadtunk.Nekem leugrott a szárnyam de kiugrottam ,ő le tudott szállni.
Mondta is,hogy ez nem is spit II hanem Spit IX,és vigyorgott. Tisztában volt vele,hogy irreális az emillel szemben. -
bralph #52236 Ezért nem próbálkozom már földi célok ellen sem... Amíg kihalásztam a maradék hajójukat addig négyszer(!) jöttek belém, egyszer ugrottam, egyszer leértem. Pedig legjobb esetben is 110-essel voltam, hogy már azzal se bírjanak el öt rácsapásból sem... Nem csak a játékon van mit kalapálni! -
Egyedül erre az alambash ra nem lehet hatni aszongya ő a wulcskirály.
És erre büszke,most éppen kék oldalon repked és szomorítja az ellent.
Rászól az ember de csak röhög. Na ezt kéne kibannolni az űrbe ,de valamiért nem teszik ,ez is orosz persze. -
Komolyan próbálom és néha sikerrel meghonosítani ,hogy úriemberként viselkedjenek ,a régi arcok már hellyel közzel úgy is viselkednek,de mindig jön egypár friss bajnok akinek már az is valami ,ha úgy kap pontot ha kamikázézik. Rohadjanak meg.
Ezért ma még felszállok és véres bosszút eszközlök közöttük!!! -
Összehozhatnánk este valami házi dögfájtot,jó lenne ilyen,hogy is mondjam - gyökér mentesen,önfeledten harcolni. És szeretném,ha a Békák is jönnének,úgy is már rég repkedtünk együtt. Meg jó sokan is lennénk. Vetted Savi? :)
#52230,31 :D -
Lebowski #52232 Tudom-tudom, csak nagyon tetszett :DD -
Lebowski #52231 Herr 'népnevelő' Laca :D -
Azt se tudom hogy kell írni:) Lévén sose tettem ilyet tudod te is:) -
Ja ja. Hogy rohadjanak meg,stb,stb:))) Na jól kidühöngtem magam.
Repülni nem tud,csak a le vagy felszálló gépeket lőni ,na az megy ,meg karikába húzni a spit 2 őt. Tegnap is lelövöm,mit lelövöm,ledogolom a spitii jével és értetlenkedik,hogy ezt hogy? Írtam neki ,azért mert gyökér vagy úgy:) -
Lebowski #52228 Ne haragudj, de ez a 'wulcsól' szóösszetételed kurvajó
-
Az ilyet miért nem lehet bannolni örökre,hamar leszoknának róla,hogy rohadna meg az összes ilyen gyökér... -
sakkay #52226 Baszki Laca!!Majdnem leestem a székről!
Aztán rájöttem...mellesleg kíváncsian figyelem mit jelent az oroszoknak a-"most már tényleg hamarosan". -
Kur.a anyjukat. Most történt. Felszállok,wulcsól a paraszt. Nem baj lelövöm. Idióta amatőr. Jön még kettő egy hurri meg egy spit hurkányt meglövöm,spitet is ,de én is kaptam meg már a felszállásnál is meglőttek,így ledobom gondoltam. Már gurulok,paraszt lő de nem talál erre belém száll. Hogy rohadna meg meghótam.
Pedig de igyekeztem,hogy túléljek minél többet:( -
Az szép! Még Mr.X-et is lepipáltad.
-
majonur #52223 Azert koszi. Legalabb elinditom azt is, hogy frissitsen, hetek ota nem Starcarftoztam. -
Ja a Startcraft hoz jött patch:XD Ezt elfelejtettem említeni 

-
majonur #52221 Epitettel egy idogepet, amivel barmennyit elore tudsz ugrani, akar 2 hetet is? :) -
Vessen csak ide egy pillantást a kollega:) Külön felhívnám a figyelmet az elhalálozási statisztikára!XD
Tegnap este nekiálltam vérengzeni,kemény voltam mint Csoki -
Bakker az új patch nagyon király. -
Király :)
-
Ez kérlek szépen Oleg és Ilja Wunderbar világa... 
Laca:Bizony-bizony
egész este Elemér 1-el repültem,lehet vele pk-t osztogatni. Több kill-em is kerekedett csak kétszer ütköztem,ezáltal meghótam
és úgy már nem mutatott olyan jól.
-
Látom te is preferálod az E1-et:) Jó kis fiűrész az. -
Milyen domb az már ott, közel 80 fokos meredekségű. Hol van ez helyileg? :) A Badacsony meg síkság... -
A mai eredményem Repkán
:
-
Na van még itt egy ilyen mókamester. -
istikovacs76 #52212 Ez keményebb:) Már aki még emlékszik erre a filmre.
-
Csak nehogy öntudatra ébredjen :D Tömegoszlatónak amúgy biztos jók lennének a rendőrség eszközeiként:) -
Skynet -
Pedig jó nagy pofonra lehet képes :D -
Jól néz ki,gondolom távirányítású és nem saját program vezérli.A kötekedő sráccal nem mert kiállni csak kezet emelt rá,biztonságiak nem engedték a bunyót. -
bralph #52207 Biztos nem fékeznék túl nagyot, ha kisétálna elém... -
Erről mi a véleményetek?