91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Futottam már maratont,csináltam 2 napos és egy éjjeles "versenyt" alvás nélkül nagyon extrém időben,meg egy két mást is-tudom mi az igazi szopás ahogy a kurva mondja a viccben(a bányában ötven év, na az szopás). De minden tiszteletem annak aki fizikai melót csinál. Csak ne keverjük a pörkölt, meló, erő dolgokat. És persze a genetika. Én gyakorlatilag semmilyen sportban nem vagyok tehetséges, csak meg tudok halni ha kell,de nagyon.
  • sakkay
    Ha valaki csak' futógép, nagyon másban(mint állóképesség)nem lesz jó.
    Viszont Laca amit te írsz(tudom ez lehet a melód), az nem egészséges, viszont gondolom bele edződik az ember.
    Viszont az igazi erő, állóképesség az más.
  • Her Laca
    Ismertem egy ficakot volt olyan 50 körüli 160 magas max 60 kilós. A nagy teli gázpalackot úgy kapta fel és hurcibálta mint egy szatyrot. Nekem rátették a vállamra oszt le is térdeltem izibe,pedig 20 éves 70 kilós sportos alkat voltam:)

Már mint a hegesztő palackot,azt a nagy barárt.
  • Willenbrock
    Érdekes módon igaz hogy nem mindíg bírják az izmos emberek a fizikai munkát ugyanúgy mint a ránézésre gyengébb alkatú melósok.Egy ismerősömnek akkora bicepsze van mint a feje de fél óra kerti munkától kivan mint a liba.
  • Her Laca
    Próbáltál már napi minimum 4 órát gugolni kezedben egy jó 10 kilós kővel amit még előre hajolva a helyére is kell tenni kinyújtott karral?
    Szomszédom is olyan futóbolond,oszt mindig hívott,na mondtam neki egyszer hogy jó pénzt fizetek csak jöjjön el egy napra. Becsülettel melózott de már délben meg akart halni,hazaértünk és kérdeztem akar e futni :) Két napig mozogni nem birt:)
  • Willenbrock
    Mármint 1 sorozatban nyomtam ennyit,voltak napok mikor ezt 2X megismételtem.Valamennyi eredménye volt de nem vastagodott sokat a karom sajnos,inkább csak szálkásodott egy kicsit.
  • Willenbrock
    Nekem még most is izomlázam van a tegnapi fekvőtámaszozástól mert 3 hónap kihagyás után kezdtem újra.4X vagy 5X 65-t nyomtam általában naponta és 87 kg vagyok,mivel viszont hasra még lusta voltam edzeni ott bizony van némi felesleg:( Először azt akarom hogy mellkasban,vállban és karban erősödjek,a hasat majd utána edzem.Lábra eddig csak annyit edzettem hogy a 6-7 km-re lévő munkahelyre bringával jártam.
  • sakkay
    Pl. próbáltatok már egy lábon gugolásba lemenni és felállni?
    És ugyanezt pár kilóval a kézben?
  • sakkay
    Na igen. Az sem rossz. Azért a crossfit edzések nagyon durvák tudnak lenni. Habár az én két kedvencem a futás, és a kettlebell.
    Az mindenkinek ki kellene próbálni, amennyiben tud még valamit is csinálni a melójától.
    A hegymászós témában amúgy a serpás sztori visz. ismert tény.
    Pl közöttük van a legtöbb csúcshódító.
  • Her Laca
    Mit sportól? Jöjön el hozzám két három kaloda 40*40 es követ felhordani a harmadik emeletre,oszt megtudja mi az a nehéz:)
    Mindamellett elismelésre méltó.
    Belegondolt már valaki,hogy pl a hegymászókat istenítik ha meghódítanak egy magas csúcsot,de a csóri serpáról nem sok szó esik, pedig ő is felnegy csak pár kilóval többet cipel közben:)
  • sakkay
    Mint mondottam a csaj sportoló. Mármint nem civil fogalmak szerint.
    Tehát nem (csak)azért csinálja mert jól akar kinézni.
    Nézzétek meg magát az edéseket is, aztán ha úgy tűnik nem nehéz, próbáljátok ki.

Beszartok...
    hacsak nincsen meg 10 edzés a héten.
    De ha majd egy kicsit lazít,1000% nő lesz.
  • Willenbrock
    Nem rossz de egy csajnak túlzás ennyi szálkás izom,veszít a nőies formájából egy kicsit.Persze még mindíg jobb mintha hájas lenne,de biztos szed valamilyen fehérjét is :)
  • Her Laca
    Bakker ez bökne akárhol fognám meg:)
    Azért egy nő ne legyen már olyan mint egy keszeg. Legyen feszes de gömbölyű:) És az se baj ha annyit nyom mint két cementes zsák,már a régebbi fajtábol. Szerintem:)
  • Fürtös
    Én ugyan nem szontyolodtam el,de én mielőtt kioktatok valakit elgondolkodok,rajta mit akart az illető,képzett e abban a témakörben amiben linkel stb.
    Én találtam valamit amiről úgy gondolom,szép és érdekes.
    1:Ha neked nem tetszik vagy szerinted hamisitvány nem feltétlenül kell ezt tudatni,elég csak elmenni mellette szó nélkül.
    2:Kurvára nem értek az űrrepüléshez,máshoz értek,És nem elszontyolodtam,hanem ironizáltam,ahhoz nagyon sok kell ,hogy én elszontyolodjak,láttam már pár dolgot életemben:D

És tényleg fejezzük be itt,Béke!
  • Her Laca
    Ejnye skacok. Nehogy már vita alakuljon ki köztetek. Szerinte,szerinted,szerimtem:)
    Magán vélemény minden és pont.
    Ennek is a retkes 1C az oka. Il2 ről nem lehet beszélni:)Vagyis nem érdemes.
  • majonur
    oke, koszi!
  • majonur
    eljon meg az az ido mikor rajossz hogy nem muszaj minden kiigazitas miatt kell igy elszonytyolodni, remelem lezartuk itt a temat.
  • sakkay
    Na mi van rá találtál a kis kedvencemre??
    Amúgy mint nő, nekem már túl kemény, de le a kalappal ki*aszott kemény sportoló leányzó. és hát gyönyörű..de a kockás has nagyon perverz dolog nőnél.
  • LeonSilver
    Két dologban is tévedsz.

Először is a vastag betűs ÉN éppen azt jeleni, hogy én így gondolom de más ettől még gondolhatja máshogy.

Másodszor pedig már mondtam, hogy nem vagyok moderátor. Érted? HG vagyok és a kettő nem ugyan az.

A témával kapcsolatos további nyűgjeidet PM-ben intézd.
  • Willenbrock
    Ez off,de nem bírtam ki mert a Papírkutyák mellett találtam.Mekkora szálkás karja van azért a csajnak,nekem sincs nagyobb :/

• VO101Tom
    A Shaw letölthető pumaszállásról is.
  • bralph
    A tiédet meg az, hogy nem vagyunk barátok. Másrészt kérdezted, hogy csak szerinted szarrágás-e és ezért ennél objektívebb mögöttes véleményt feltételezvén -bocs- bátorkodtam érdeklődni.
    Hogy mi Még a tévedés nem értem -nyilván a vizsgálat, amelynek tucatnyi hozzáértő szemtanú véleménye is része, az jutott hibás eredményre-, a vastagbetűs tévedhetetlen én fölényességét pedig a moderátori büszke tudat hozományaként tekintettem, tévesen, akkor ez önmagában is megáll.

A pilóta a megfelelő kiképzés után vizsgát tesz, kap egy papírt és a felelősséget hozzá. Meg kell tudni ítélni mit, mikor lehet, szabad, különben nem lesz pilóta. Többszörösen is rendelkezésre álltak a meteorológiai információk -ha a helyzetet önmagában még sem tudta volna valamiért megítélni- amikkel, de amik nélkül sem lehet másra kenni a bajt. Olyan döntéseket hozott, amik az időjárással karöltve e szomorú eseményt okozták, a rossz döntések nélkül a dolog nem következik be.
    Ezek a tények, ezért ha az évszázad meteorológiai csodája is járt volna a helyszínen, bizony ő viszi el a balhét.
    A pilótatársai, szakemberek véleményének emlékeimben leledző homályos lenyomatait véletlenül sem keverném ide, mert homályosak és azoknak a felmerült kérdéshez semmi közük. -de azt még bátorkodom leírni, hogy mindkét felet rendkívül sajnálom, és bizony a repülésben a szerencsétlenséghez mindig több tényezőnek kell együtt állni, ezekből pedig a legritkább esetben marad ki az emberi.
  • Sidewinder
    Dunakeszi. Van elég gond ott most. A repteret tavaly az új önkormányzat ideiglenesen bezáratta.Minden elődjét felülmúlóan,teljesíthetetlen milliós követelésekkel állt elő a repülőklubokkal szemben. Majd újra kinyitották. Március végéig repülhetnek jelen állás szerint.Utána ki tudja mi lesz... Ott lebeg a kard a fejük felett. Egy vitorlázórepülő világbajnok is repül ott,Gulyás György személyében.
    De ez sokakat nem érdekel.Úgy tudom,hogy gyűjtést kellett rendezni annak érdekében,hogy a következő világversenyre kijuthasson.Sajnos Malév nincs már,ami megvédhetné a két repülőklubot. Van viszont egy sokak számára nagyon értékes telek.

Országos szinten is megy a kavarás. A hatóság 21 év után rászállt az MRSZ-re,ami a legtöbb klubtulajdonú gép üzembentartója. Az üzembentartási engedályét visszavonták,és így nagyon sok gép nem repülhet. Télen ez ugye főleg a motorosokat érintette. De lassan kezdődnék a vitorlázórepülő szezon.Viszont amíg nincs engedélye az MRSZ-nek,azok is állhatnak a földön.Ennek fényében pedig izgalmas szezon elé nézünk...

Ezzel egyébként az IHO egyik cikke is foglalkozik
  • Fürtös
    Köszönöm,hogy kijavítottál,eljön majd az idő mikor megérted,hogy nem muszáj mindent kiigazítani.
    Vgy ha mégis akkor kulturáltabban:D
  • sakkay
    Nem kicsit provokátor. Annyi sértettség, és gyűlölet van benne , hogy csak na. főleg a "színészek" mimikáját érdemes nézni.
  • majonur
    Nagyon szepen latszik, mikor 1.13 nal atlepi a hangsebesseget.
  • majonur
    Jol kikevertek a hangokat, de a Saturn V hoz nem sok koze van, ez egy ursiklo.
  • Fürtös
    No de inkább itt van egy újabb gyöngyszem a gyűjteményemből:
    Hangerő fel,csapunk egy kört a saturnV-tel.
  • Fürtös
    Konkrétan én azon lepődtem meg ami a végén van...
    A sas a zászlóval...na az szégyen.
    Magyarországon nem a klasszikus rasszizmus dívik,Magyarországon gazdasági rasszizmus van és a kettő nem ugyanaz.
  • sakkay
    Alapvetően én sem.
    Csak ha kell.
    Látta valaki a "rasszizmus szívás" című you tube videókat?!
    katasztrófa. Erős öngól,amennyiben a gyűlölet csökkentése volt a cél.
  • LeonSilver
    Ja. Ez eléggé jellemző rám ;)
    Amúgy nem vagyok híve a nézeteltérések erőszakos rendezésének. ;)
  • LeonSilver
    Ez is tévedés barátom. Nem vagyok moderátor, és azt sem értem, hogy kerül most ez ide.
    Én úgy gondolom, hogy eddig sem éltem vissza azzal, hogy HG vagyok és ezután sem szándékozom. Azt gondolom, inkább ez kerülte el a figyelmedet.
  • sakkay
    Akkor többet kellett volna!
    Nehogy meg haragudj ,de mindig felvidít ahogy átmenet nélkül leszel jég..habár akivel szemben, annak biztos nem olyan vidító.
  • bralph
    Jaa jó, Herr Moderátor! Sajnos ez az tény elkerülte a figyelmemet...
  • LeonSilver
    Tévedés.
    Egyszer verekedtem igazából, akkor is egy barátomat (együtt zenéltünk) védtem meg. :p
  • sakkay

Leon,te nagyon verekedős lehettél gyerek korodban.
  • LeonSilver
    Többek között azért, mert egy barátom aki történetesen kint volt egészen másként adta elő.
    Valamint azért, mert én annak tartom.
  • sakkay
    Nagyon állat. Együtt röhögtünk(ő nevetett) a párommal.
    Nem is értem miért nem néztem meg eddig,valahogy kimaradt.
  • Fürtös
    A szotokán kérem,na az kemény dolog
    Amúgy meg szívesen.
  • Her Laca
    Én nem láttam még ,de most potyogtak a könnyeim. Asszony bejött,hogy miért nyerítek.
    Azonnal meg kell néznem.:)