91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #52637 Az előbb említett könyvek a vaterán fent vannak.
Véres Vizcaya
Fegyvertársak -
artivizsla #52636 Ismét egy rossz hír. -
Ezt nézni is rossz,a sok munka egy pillanat alatt odalett: -
Ez a könyv nekem is megvan.Hans Karl Mayerről is írnak aki Gruppenkommander volt a JG53-nál azt hiszem,vagy Geschwaderkomodor.Épp megszületett a gyereke,az ezred egy faragott fabölcsőt ajándékozott neki aztán pár hét múlva leszedték.Meg Helmuth Wickről is írnak aki harcolni akart és meghalni-úgy is lett.Leírják azt is hogy bevetések előtt mindenki járkált a wc-re mert féltek de próbáltak bátornak látszani.Szerintem is nagyon jó könyv ez. -
Azaz, a Fegyvertársak. :) -
Johann Wind #52632 A Véres Vizcaya is nagyon jó könyv, ugyanaz az író is. Nekem a napokban sikerült beszereznem a 104 légigyőlmemet Gallandtól.:) -
Szepy2884 #52631 Én is arra gondoltam, de kitudja, lehet hogy egy másik. A Fegyvertársak évekig vadásztam a könyvesboltokban mire sikerült megvenni. -
Johann Wind #52630 "emberekről"
Sztem jöhetnek ilyen történetek.:) -
Johann Wind #52629 A könyv sztem a Fegyvertársak.:) Emlékszem az egyik pilóta fotójára, akit így hívnak. Nagyszerű könyv, nagyszerű fotókkal, nagyszerű emberekról.
A pilótáról:
Munchmeyer, Wolf Lt
Gép:1/ZG-2 Bf 110C-4
Kitüntetés: Destroyer Operational Clasp
Sorsa:POW 13 August, 1940 after being shot down with wounds by Hurricanes. He baled successfully in spite of his wounds. His R/O-Gunner, Uffz F. Labush was KIA. -
Szepy2884 #52628 "Vettem egy könyvet az angliai csatáról szól és van benne egy rész."
Így sosem kezdünk mondatot!
CÍMET!
-
ez szerintem attól is függ hogy az adott szituban hogyan döntött a pilóta: ha te fent vagy x1000 méteren és spit pilótaként az ellenséget kergeted, nem biztos hogy követni fogod az ellent tengerszintre
akkoriban ugye az ánglius pilóták és gépek igencsak fogyóban voltak, még az is lehet hogy az elkóválygás kifejezetten tiltva volt
a zil2 egy játék, persze nem olyan élethű mint a valóság...de attól még jó volt vele játszani :)
ezek igazából mind jól ismert tények, de ha találsz vmi nem annyira ismert tényt akkor jöhet
-
Vettem egy könyvet az angliai csatáról szól és van benne egy rész.
"Wolf Münchmeyer az 1./ZG 2 Leutnantja ez alkalommal a szerencsésebb német pilóták közé tartozott. Még 50 év elteltével is élénken emlékszik erre a napra:
Augusztus 11-én Portland és Weymouth légterébe vezényeltek minket. Junkers Ju 88-asokat kísértünk. Ekkor alakult ki komolyabb légi csata, amelyben több száz repülőgép vett részt. Két előttem repülő Messerschmittet fedeztem, amikor oldalról hirtelen egy Spitfire támadt rám, amelyet egy Messerschmitt Bf-109-es követett szorosan. El kellett kerülnöm a nyomjelző lövedékek sorozatát, d
ezért megpróbáltam jobbra dönteni a gépemet, de elkéstem. A bal motorból füst tört elő és tudtam, nem tarthatom a pozíciómat a kötelékben. Balra és jobbra mindenütt Spitfire-ök vettek körül. Leborítottam, és teljes gázzal, csaknem függőleges zuhanórepülésben próbáltam menekülni: tudtam, hogy Messerschmittem nehezebb, következésképpen zuhanásban gyorsabb, mint a Spitfire. Legalább 800km/h-t érhettem el, a sebességmérő majdnem kiakadt. A tengerszinten végül sikerült kivennem a zuhanásból, de a támadóimat már sehol se láttam. Ekkor leállítottam a bal motort, vitorlába állítottam a légcsavart, és visszafordultam a támaszpont,St. Aubin felé. Másfél óra múlva leszálltam."
1, 800km/h-nál Il2-ben a 110-es szétesik nem?
2, Ha találok még ilyen történeteket a könyvben leírjam ide nektek? -
Thx.
Ja az jó lenne már,mert tegnap előtt is szinte egyfolytában túlerővel szemben kellett harcolni(pl. 6v14). Már sík ideg voltam(szídtam is az édes anyukájukat),hogy bárki aki belépett a Repkára mind kéknek állt. Írtam a vereseknek,hogy álljunk át mi is kéknek oszt mehet a Free for All,de szartak rám - sok láma.
Mindenesetre sikerült úgy is hasonló eredményt elérnem :),bár nem keveset fürödtem. -
Kb. olyan mint az Arma, csak 2.világháborús eszközökkel. Nem éppen egy rep. szim. Engem speciel nem is győzött meg, de azért követem a fejlesztését. -
Köszi
De ez olyan gyalog békás lövöldözős játék nem?
Vagy rep szim?
-
Köszi! Engem mindenképp érdekel majd ez, az Arma is nagy kedvenc... -
Sziasztok!
Figyelmetekbe ajánlom az Iron Front fórumot:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1311272043
mlacix -tól lehet kérdezni a játékban bennfentes személy :D -
Gratula! 
Mennék már én is, de kb még egy hétig biztos nem tudok :/ -
A második elismerésem a héten 
bár az y-t elírtam...
-
Szepy2884 #52618 Te jó ég! :)) A legtöbb mozdulatot még a Tie fighterek sem tudnának lekövetni
-
Pumákhoz linkelték...jó pofa :)
-
Most raktam én is vissza.Lehet fikázni vagy nem,játékélményben még mindig fölényesen veri ezt a f@stalicska Clod-ot. -
Feró Flex #52615 Csak így hírtelen AI,víz 3D,stb..
Lista -
B@ssza meg a bughalmazát. Majd ha kijavították, akkor foglalkozok vele, addig marad az 1946. -
Srácok.
Budapesten,vagy a közelben nincs valakinek egy CO hegesztője kölcsön 1 napra?
-
Mit javítottak? Lehet előszedem megint. -
Feró Flex #52611 Valamit már látnék duma helyett...Rof-tól ma nagyon szép javítás érkezett... -
Május 15. Már nincs messze. -
Jaja:) Csak jelenjen már meg 
-
Nesze semmi fogd meg jól:)Én már nem is akarok foglalkozni ezekkel.
Mondjuk 1 év után bocsánatot kért ,de ettől még jól át lettünk baxva.
És boldogabbak sem vagyunk. Elmennek a .... -
Luthier jelentkezett! -
off
Laca. Dio3-ban kellene mejd csinálni egy guildet (mondjuk IL2- CloD névvel :D , persze ez csak viccz) és össze kellene trombitálni a szimeseket. Már aki diozik. Persze mások is jöhetnének, csak jó lenne ha mi azért egy helyen lennénk. Nem?
onny -
sakkay #52605 Ha nem dobnak ki záros időn belül valami csodát,ezek nagyon benyalják..meg mi is. Azt hiszem a legrosszabb üzlet stratégia, amivel az életem során találkoztam. Arról nem beszélve, hogy általában olyan magas lóról beszélnek,mint valami giga szuper team, millió rajongóval a hátuk mögött, (semmi családiasság mint mondjuk a ROF-ban), aztán meg úgy megsértődnek, mint valami hülye picsa a neten- akkor nem írok eztán' pénteken sem....szemétládák pfü". Bakker ezek nem normálisak
.
-
Ja ,hogy mondod akkor nekem sem,bár olyan mind1. Ez így is úgy is szar.
Tegnap este ránéztem ,hogy mennyien játszanak vele,na volt 16 ember online a servereken. -
sakkay #52603 Nem is arra gondoltam, hanem ha telibe kapja a földet,akkor a szétfröccsenő' repeszek okoznának némi gondot a környéken
. És ahogy elesik az ürge ,az sem utal direkt találatra. Habár egy szilánk is ölhet, és nem is repül el tőle az ember, de írják nem halt meg senki. Tehát örülünk.
-
Nate mondta, hogy neki egyszer sem fagyott a CloD, mióta trekket vesz minden online repülésről. Aki még CloD-ozik, azt talán érdekli ez. Amíg a videokártyám szervizben van, nem tudom kipróbálni, de ha valaki igen, írjátok már meg plíz, hogy nálatok működik-e... -
Megfigyelve az árnyékokat mögötte helyezkedik el a tag, szóval csak "élmény" maradt neki :). Egyébként nem okoz különösebb fennakadást a farokrotor lapátjain, ha belemar egy ember sűrűségű testbe. -
Glo #52600 Gondolom ilyen látvány után az est további részével se voltak gondjaid
-
Bezony.
Apropó.
Urak. Ha valaki késztetést érez VGA beszerzésre akkor egy ,két héten belül eladom az ASUS DCII es GTX 580 at több mint 2 év garanciával.
Már ha valakit érdekel.
A kártya hibátlan,sose húztam stb ,stb szokásos szöveg:) de valóban vigyázva volt rá és sose volt baj vele. Mondhatnám bejáratódott:)) -
Zoli105 #52598 Ispááán mit ácsingózunk itt ?
Ott a Lúdass ! :D xD
[flash]