91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #52997 Köszi, nekem is ezt írja ki.
Nohab: nem most, már kb 3 hónapja fent van, annyira repülök vele, hogy már van 17 repült órám. Nem semmi. Ellenben, az il-vel még csak 1500 órám. A clod offlineja nekem, szar. Mármint nem úgy szar, hogy nem megy, csak rohadt unalmas. Online gyakorlatilag senki nincs fent, azon a 30 mberen kívül akik forognak. A régi il-2, lehet, hogy gagyi meg egyszerű, de még mindíg többen játszák, és nagyobb számomra az élmény. (nem azért nagyobb, mert lelövök valakit,hanem mert sok arc van, újabb emberek, és persze régiek akikkel jó együtt repülni) -
artivizsla #52996 Jó a felhozatal a repülő napon.
Meg itt is. -
artivizsla #52995 Cocpit-ok.
Sérült B-17-esek. -
"...hét elején is kidobhatják..."
Abban az esetben, ha minden jól megy a "zárt" tesztnél (ami most hétvégén is zajlik állításuk szerint). Amúgy jól írtad le a forgatókönyvet. -
sakkay #52993 Most akkor jól értelmezem(tudom két hét de most komolyan),hogy akár a hét elején is kidobhatják a nyílt béta tesztes patchet???
Aztán ha az jó, jön a steamos verzió? -
A patch után érdemes visszatérni erre a kérdésre.
Vaterát (illetve hasonló oldalakat) én is ajánlom ffb nélküli Saitek x52-őt szereztem ~7000Ft-ért, enyhén használt állapotban. -
sakkay #52991 Vaterán időről időre felbukkan egy-egy darab, ott érdemes nézni..én is ott vettem. Két éve mondjuk. -
Szepy2884 #52990 Pakson sem fut rendesen nem hogy laptopon... -
fischi #52989 A másik kérdés- még mindig lenyűgöz a Cod játék grafikailag. Sajna ahogy nemrég olvastam, ez egy Laptopra- hiába gamer- nem menne fel?? :((
Vagy gondolom, akkor már nem lenne ilyen szép?? Van valaki, akinek fut laptopon egész élvezhetően? -
fischi #52988 Sajna ahogy látom már tényleg nem kapható- fenébe- esetleg hasonló újabb változata??
Geniust nem akarok már- ez a második de mindkettőnél ahogy látom baj van a tengelyek elállítódásával- hiába kalibrálom újra mindig ugyanúgy visszaugrik balra -
Szepy2884 #52987 Saitek evo force...
Nekem nagyon jó. A baj az, hogy nem nagyon lehet már venni, ffb-st se. -
sakkay #52986 Egy elcseszett gyakorlat.
-
sakkay #52985 Saitek evo force..+saitek pedál.
Nekem nagyon jó. A baj az, hogy nem nagyon lehet már venni, ffb nélkülit. -
fischi #52984 Üdv újra Uraim!
Meg szeretném interjuvolni a tisztelt társaságot, hogy ki milyen joystickot használ- amivel meg van elégedve??
Létezik valami jó minőségű igazi force feedbackes ajánlatotok??
Eddig egy Genius metal strike proval nyomtam, nyomom,. de az x tengelye vagy kezd beszarni, vagy nem tudom egy folytában átugrik a bal oldalra a kormány és folyton trimmelni kell, kezdem megunni.
Logitech cuccokról nagyon jók a tapasztalataim, de az olcsóbb 20 ezer alatti kategóriában úgy látom nincs force feedbackes modelljük.
Ötleteket- ajánlatokat várok, ha megkérhetlek Titeket!
Nagyon köszönöm!
fisi -
artivizsla #52983 Egy kis olvasni való ebben a rossz időben.
-
Feltételezem most raktad fel. Ilyenkor már a patchel együtt tölti le és rakja fel teljesen automatikusan. -
lala42 #52981 A Steam mabbában, ott van az Il-2 CoD. Itt. D:\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover ( nálam D meghajtón van.)
Ott van 1 txt. fájl. readme.txt Ez. Ezt megnyítod, és ott írja a verziószámot.
Nálam ez jelenleg.
IL-2 STURMOVIK: CLIFFS OF DOVER
****************************************************************************************
README V1.5.0
GAME VERSION 1.05.15950
(October 17, 2011) -
Solt #52980 :DDD -
istikovacs76 #52979 Üdv kollégák !
A Clod-nál, honnan tudom, hogy melyik verzió van fent a gépemen? (eredeti amúgy) Hol írja a verziószámot? A steam úgy tudom autómatikusan leszedi hozzá a patchet ugye?
Csak mert nekem "simán" elindul a clod-ha rákattintok, nem írja sehol, hogy várjak, mert frissít vagy ilyesmi. -
Szepy2884 #52978 Tegnap felmentem Savasékkal a spit vs 109 mod-ra. F-4-es Messer volt 1943-as 9-es spitek ellen. De nem emiatt aggódtam, hanem azért, mert idejét sem tudtam mikor ragadtam joyt legutoljára, de rá kellett jönnöm, a repülés olyan mint a biciglizés. Nem lehet elfelejteni. 
Minden úgy ment, mint a régi szép időkben. 2x törtem ki a futót felszálláskor mire a 3-dik végre sikerült. Megláttam egy spitet és megcsaptam. Kicsit csodálkoztam, hogy pillanatok alatt már a spit kergetett engem. De segítségemre sietett egy macchi. Most már végre a spitre sikerült koncentrálnom. Jól megkergettem én is, majd kínkeservesen de sikerült lelőnöm. Akkor döbbentem rá, hogy én a szerencsétlen macchit lőttem le, aki a segítségemre jött.
A következő pillanatban már kidobott a server frendly kill miatt.
Nem tudom, hogy a spit mindez idő alatt mit csinált, de biztos hogy harcképtelenné vált a röhögéstől
-
artivizsla #52977 Repülőgép roncsok Oroszországban.
-
Ma MMaisterral mi is bementünk, elkezdtünk géppárban lőni a vereseket, meg is kaptuk az egyik rommá lőtt retektől, hogy "you are a bunch of cunts"...
Ilyenkor tudod, hogy nyertél :) -
Na,méltó módon megünnepeltem ezt a sok jó hírt,rengeteg ropogósra sült veressel... 
-
Fürtös #52974 No úgy látom lassan tényleg el kell gondolkodnom a gépvásárláson:D -
Patch hírek. -
lala42 #52972 Meg van. :-) De mostmár remélem sikerül? !!! -
What a hell, elkezdtem írni a bevezetőt, de akkor már meg is csinálom. Kérek 1-2 órát. :) -
THX 
-
Holnapra megpróbálom az egészet lefordítani, de most értem haza melóból és már nincs erőm hozzá. -
Feró Flex #52968 Jujj de jó! -
Eddig nem azt mondták, hogy az első beta csak FPS javítást fog végrehajtani, nem lesz benne más javítás?
Persze örülök hogy így lett, ráadásul mostmár tényleg csak pár nap a kiadásig
(bár ahogy látom, a kis kétmagos E8500-ammal lehet nem fog semmilyen teljesitménybeli növekedés történni) -
nah asszem akkor ideje visszaraknom a gépre :D -
Egy igazán tartalmas pénteki frissítés!
Ha mindig így csinálták volna,senki nem szólt volna egy árva kukkot sem.
Javítják a flight modellt is,és már kezdenek rinyálni a veresek,de Ilja megnyugtatta őket,hogy "sajnálja,de történelmileg így hiteles"(legalább lesz alkalmuk más taktikai elemek gyakorlására is,nem csak a szintben tépés
).
Viszont a meszához nem nagyon nyúlnak,pedig a végsebessége nem hiteles.
Na mindegy,jóóó lesz ez... -
artivizsla #52964 Ügyes.
-
Szepy2884 #52963 Bocs az offért már megint de hála az mr2-nek kezdem szeretni a magyar zenéket 
Erről megmondanátok hogy magyar, ha nincs oda írva:
-
Nekem jó lesz egy hónap múlva is, addigra letudom én is az aktuális félévem. :-D -
Lebowski #52961 Nagyon köszönöm :)
Chris. Kérek egy hetet, utána leírom hogy kell! Oké? :) -
Kitöltve. -
Kitöltve!!! Sok sikert!
Ps.: ezt a netes felületen létrehozott kérdőívet, egy picit elmagyarázhatnád nekem, hogy csináltad? Én még csak 1. éves vagyok, de gyanítom majd nekem is kell ilyen-olyan felmérést készítenem a későbbiekben, ez nagyon szipmatikus megoldás!!! -
Solt #52958 Letudva! :)
Sok sikert! ;)