91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Magyar Me210-es roncsokat találtak. -
Szepy2884 #53036 Szedjed csak előfele nyugodtan, hogy a hétvégére már formában legyél. -
Ha esetleg még nem olvastad volna. :) -
sakkay #53034 Semmi hír a hivatalos fórumon??
Há' legalább valami tesztinfót könyörgöm!!!
Gondolom fizikailag fáj nekik írni,vagy ilyesmi.
-
Lacusch69 #53033 Me-210-es roncsdarabot találtak
Kuruc -
nekem is a kedvencem :D
ha kész lesz a honlap feltétlenül szólj.. -
Sokak szerint jobb gép mint a mesza, szerintem mondjuk nem, de ez is szubjektív :) -
artivizsla #53030 Köszi ! Már jön az anyag.
Elkezdtem egy típus összefoglaló könyvet szerkeszteni a Fókáról, de már most több száz oldalnál járok és még csak épp, hogy elkezdtem, úgyhogy már biztos nem lesz könyv belőle a terjedelme miatt, inkább már egy honlapban gondolkodom, ehhez szedek össze mindent, ami elérhető számomra a típusról.
Valamiért nekem a Fóka a kedvencem és ahogy egyre több anyagot szedek össze róla, csak erősödik azon véleményem, hogy egy nagyon jó kis kompakt gép, valszeg esélyes is a "leg" jelzőre, ha mindent egybe veszünk, legalábbis nálam, bár azt elismerem, hogy egy jó adag emóció is van benne, de azért volt ott tartalom is bőven. -
Kollega, az éjen fókával álmodtam!!!
Szted ez mit jelent????
Lehet előszedem a dzsojt...... -
Persze, küldök linket a torrent file-hoz, és letöltés előtt csak az Fw anyagot jelöld ki, akkor mást nem is szed le. -
artivizsla #53027 Szia Tom ! Még télen szó volt róla, hogy több GB mennyiségű repülős anyag van elérhető formában a birtokodba, ami hozzáférhető lehet más számára is. Engem csak a FW-190 ( 153,153 ) gépek érdekelnének. Lenne rá mód torrent formában megosztani az anyagot ? Köszi. -
Ez több dologból tevődik össze. Optimalizálták a kódot, és más engine-t kapott, ezt a javulást mindenki érezni fogja. Géptől függetlenül. De van olyan javítás is, ami a több szálon futást osztja szét jobban, ez értelemszerűen akkor okoz jelentős növekedést, ha sok mag van a gépedben. Hogy ezek után kinek mennyivel lesz jobb, azt megtippelni sem tudom... -
A patch-el javítanak azon is hogy jobban fusson a viszonylag gyengébb gépeken is a progi,vagy ez nincs tervbe véve? -
A mai nap margójára :)
-
Azt mondják a héten jön :) -
Azonnal jövök, amint a béta megjelenik. Addig passzolom a dolgot. -
Szepy2884 #53021 V-2
-
otiq #53020 Jesszus mi az a SpitIIA(Spec) , űrrakéta? -
Feró Flex #53019 Még két hét...:O)
Várom már Én is rendesen. -
sakkay #53018 No, valami hír a patchről???
Most már tényleg várom.
-
Rosszabb. Angol. -
Osprey? Az egy pöcs. Úgy várom már mikor futok össze vele a csatorna fölött 
Amikor játék megjelenésekor kértem, hogy ne csak E-3 legyen spanyol polgárháborús konfiggal (manual PP, MG-FF, DB601-Aa hmü.) amikor az angoloknak a BOB legmodernebb tipusa is van (Spit IIa, vele egy hónapban jött ki a németeknek az E-7), akkor ez a kretén azért kezdett lobbizni, hogy igaz igaz, történelemhűség miatt kapjunk E-1 -et, mondván a BOB két legnagyobb darabszámban repült típusa az E-1 és az E-4 volt. Ez papíron igaz is, de sok E-1, E-3 a reptéren kapta meg azokat fejlesztéseket, ami után kvázi E-4-esek lettek, szóval nem lehet pontosan megmondani, miből mennyi repült. Azért meg külön leoltották, hogy ezek a kiskaliberek mellett inkább ne akarjon E-1 elé kerülni :)
Én is gondolkoztam azon, hogy kicsit lehetne szívózni vele, mert a Spit fékszárny pl. az ugye a műszerfal tetején egész fent van. Nagy G terhelésnél megnézném melyik pilóta nyúlkálna oda ki-be kapcsolgatni. A német trimm pedig lent az ülés mellett, nagy túlterhelésnél is könnyen elérhetik, előre hátra tekerni nem kellene, hogy gondot okozzon (a trimm sebességével semmi baj nincs, lassan tekeri a végállások között, egyáltalán nem olyan, mint il-2-ben - ott lehetett szinkronban mozgatni a bottal, neki szerintem az a baja, hogy egyáltalán lehet túlterhelésnél állitani). De annyit nem ér meg, hogy ezért topikot nyissak :)
A pilóa beszámolókon nem kell kiakadni, többször volt már téma (volt olyan veres, aki Galland Göringnek mondott, híressé vált beszólását írta "bizonyítéknak", lám lám ő is Spitfire-t akart
). A clodban NEM a pilóták beszámolói alapján írják az FM-et. Van az az Ausztrál srác, az IvanK (ő az a "Sean" akinek a readme-ben köszönik az adatokat), írta, hogy rengeteg órát töltött a levéltárakban, és bújta a tesztjelentéseket, próbálták annyira pontosra csinálni az FM-eket, amennyire tudták (ezért tették fel pl. a G.50 grafikont is, ami eddig elég botrányos volt). A fórumon mindig tárgyilagos szokott lenni, és egyik legképzettebb is (valami civil kereskedelmi pilóta a faszi ha jól emlékszem), szerintem az jó dolog, ha Luthierék az ő adatai alapján dolgoznak.
Ha megnézed pl ezt a lapot (pár napja tette fel), ezen az emelkedőképességek vannak rajta. Pontos adatokat erről leolvasni nem tudok, de az arányok azért látszódnak. Ha tényleg ilyen pontos lesz a játékban is, akkor ezzel könnyen meg fogunk barátkozni :)
Egyébként meg eddig is a légi harcok 90%-át az döntötte el, ki ment be magasabban...
-
Lysandus #53015
-
mondd meg neki hogy "shut up any die like a man"
amúgy meg:
crimson skies 2
-
Én nem értem ezt a sok barmot,belép a szerverre oszt nonstop kék oldalra áll.
Szinte egész este túlerőben voltak,eszükbe sem jutott balanszot tartani
.
Na,de azért így is hullottak
,mint a legyek...meg én is eleget lógtam ernyőn,a sok ketseg.
Jó lenne már valami össznépi hentelés valamikor,hogy helyre rakjuk az orcájukat.
-
bettly #53012 szia , v.mikor genius metal strike pro-val kezdtem en is, de egyaltalan nem valt be, most saitek avator-om van ,nem mereg draga es kettojuk kozt nagy a kulombseg,mondhatom hatalmas, volt logi-m is az olcsobhik,v.mi attack force, nagyon jol lehetett a gepet erezni vele,de 6 honap utan szarra ment,en a saitek barmelyik tipusara tippelnek, ha mondjuk nem is a dragabbikra,lehet v.melyik kozep kategoriasra,de az biztos a saitek az csak saitek marad -
Szepy2884 #53011 ki ez az opsrey gyerek? Valami orosz? Ha igen, írd meg neki, hogy orosz ászokkal példálózzon és ne angolokkal
-
Szepy2884 #53010 Előtte vagy utána van valami Keith Berry vagy ki trükkjei. Az a csávó elmondja, hogy mik trükkjei olyan 80%-ban de a maradék 20-at ő sem. Viszont amit elmond azt sem egyszerű eset utána csinálni. -
istikovacs76 #53009 Sziasztok !
Van valami hír, az il-2-vel kapcsolatban, hogy mikor lesz 4.11 kompatibilis hsfx vagy ultrapack? Sikerült valakinek összefésülni, hogy 4.11 alatt menjen valamelyik? -
otiq #53008 Lehet a háború végén , amikor már németek tapasztaltabb pilótái elhullottak és csak néhány ász maradt meg, valamint sokszoros túlerőben voltak az égen akkor már tényleg könnyű volt egy újoncot leszedni. -
Ja meg amin még kiakadok,hogy példáloznak mindenféle angol ászpilóták beszámolóival,hogy milyen könnyen legyőzték a messzert,ezen az alapon,ha példának vennénk Galland-ot,Hartmann-t vagy Marseille-t akkor elmehetnének az anyjukba. -
Olvasgatom az 1C fórumot,és megy ott a vita,hogy a messzernek nincs jól lemodellezve a trimm-je,mert hogy túl gyors és ezt kihasználják a kék pilcsik.
Köztünk is vannak biztos ilyenek,de én konkrétan nem használom,csak kiegyensúlyozásra,és ahogy Tom is írta nekik "csak arra jó hogy egyszer rá tudd húzni az ellenre,oszt el is kopott az energiád".
Ennyi erővel beszélhetnénk nekik(nekem sokáig tartana megfogalmazni a gyenge angoltudásom miatt
) arról is,hogy egy szempillantás alatt lenyitja a fékszárnyát.Ami még talán lehetséges is mert,hogy ugye levegővel működik(ha nem tévedek),de az sem tart örökké és mégsem fogy ki nekik soha.
Ezt az Osprey gyereket meg jól tökön kellene rúgni,mert mióta kiderült,hogy változik a flightmodell azóta szítja ott a feszültséget,mert bezzeg a messzer...
Szerintem a régi Il2-ben rendesen szívatták a kék oldalt,most lenne esélyünk,erre egyfolytában megy a sírás veres részről. @&¢+!%+§ és még finom voltam és nőies!
-
Na igen,amin még ledöbbenek az az,ahogy belerakja a sörösüvegbe a mobiltelefont :) -
A pillangós, és a súlyemelés besz@rás.
Ez a műsor tényleg jó. -
OFF
Srácok szoktátok nézni a Discovery-n ezt a Dynamo gyereket? Mi a véleményetek?
Most nézem a legutóbbi részét(4) az eddigiek is jók voltak,de ez ez valami brutál.
-
otiq #53002 Kösz. -
Hmm, itt egy másik link:
Ősök Tere - Magyar vadászrepülők -
otiq #53000 Az oldalon belül hol? -
B. Stenge Csaba és Punka György beszélget a 2. világháborús magyar légierőről:
-
Szepy2884 #52998 Na, ma már jobban ment. Ismét Saviékkal repültünk egy AW-t. Lőttem két humán vadászt.