91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
zmok #53197 Csak nézem ezt a szánalmas vergődést, amit a CLoD-al művelnek.... 
S közben a Világ túlsó feléről egy thai srác szedi tőlem a torrenten a HSFX modot....
-
artivizsla #53196 Pár érdekességet találtam megint :
-
artivizsla #53195
-
artivizsla #53194 -
Isten bizony ez jutott eszembe nekem is. :( -
Könnyen előfordulhat. 
-
Azért bannolták, mert igazat mondott.
-
Ha "szar" a játék,akkor sajna ilyesmivel foglalják el magukat a játékosok,ahelyett,hogy repkednének.
És még a végén igaza is lesz az idiótának:) -
A marha.Pedig még képben is volt a Clod-al kapcsolatban ezek szerint,nagyon unatkozhatott. -
artivizsla #53188 Ismét két idézet, egy másik Fókás könyvből :
"...Már alig vártam, hogy megkapjuk az Fw 190D-9-est, mert tudtam, nemsokára kétfrontos háborút kell vívnunk a szovjetek és az angolszáz vadász- és bombázógépek ellen. Erre a feladatra a D-9-est tökéletesnek tartottam...Könnyebb volt vezetni, mint az FW-190A-t. Mind maximális sebessége, mind maximális emelkedési sebessége jobb a korábbi változaténál. Légi harcban, amelyet az oroszokkal általában 3000 és 7500 m közötti magasságban vívtunk, az FW 190D-essel úgy tudtam fordulni, hogy közben megőriztem a sebességi fölényemet is. Az Fw 190 A-ban, amelyet korábban repültem, szűk fordulókhoz gyakran le kellett lassítanom a minimális repülési sebességre. Zuhanórepülésben a Dora 9-es jobban gyorsul az FW 190 A-nál. Az orosz Jak 3-as és Jak-9-es vadászokat ilyenkor szó szerint állva hagyta..."
"...Mikor a Mustang hajtotta végre a manővert, akkor az FW 190-es el tudott menekülni úgy, hogy a nagyobb orsózási sebességét kihasználva leborított, majd a zuhanásból hirtelen meredek emelkedésbe ment át, és ezzel maga mögött hagyta az amerikai gépet..." -
Egy Black Six néven regisztrált vicces hangulatú emberke föltett egy nyilatkozatot, hogy az UBI és az 1C nem elégedett a patch állapotával, ezért a Maddox Games-től elveszik a CloD fejlesztését, és egy külsős cégnek adják, pár hónapig ezért semmilyen javítás nem várható, és azt sem tudni az új tulaj mit kezd az Il-2 franchise-al...
Már bannolták. -
Mi volt az az álhír? -
Mi vót? -
Ja ja. -
Mindenesetre rendesen belém baxta az ideget.
Remélem bannolják örökre ezt a taplót! -
BalckSix át is javította az első bejegyzést, hogy:
It was fake! -
Pont ezért jöttem én is ide, hogy ne kapjatok szívbajt, ez nem BlackSix :)
-
1C-nél valami kurva nagy f@kyou van!
Some unfortunate news...
Edit: Most írják,lehet hogy csak szívatás...remélem. -
Feró Flex #53179 Müxik még "hu"-vala magyarositás(4.11...)?Vagy csak nálam nem. -
Feró Flex #53178
4.11.1 Patch Fix Release!
Ez is valami:O)
-
Mennyi az a forrósodás?
Intel proci 55-60 fokig elmegy gond nélkül. Az hogy a speedfan hány foknál jelez túlmelegedést, azt te allítod be abban a progiban. Ha 60 fölé megy akkor baj van a hűtéssel, nekem az E5300 sose megy 50fokig teljes terheléssel se és alap hűtő van rajta. -
sakkay #53176 Na az biztos. De most beleéltem magam ba*ák meg. -
Mit mondhatnának?:) Hogy megint nem sikerült. Harmadik nekifutásra csak összejön nekik ne félj:)Ki nem adhatják szarul mert lenne olyan parasztlázadás ,hogy ihaj. -
Próbálgassa az aki repüli:)Én lelövöm őket ,nekem az elég.Mondjuk én inkább a hurkányra tenném a voksomat.Mellesleg vannak akik tökéletesen használják a spitet ,mi több :) -
sakkay #53173 Nem mondtak semmit a fórumon?
Ha nagy a kuss mindig megijedek , hogy nagy a baj.
Pedig ennél nagyobb bajt még nem láttam programnál.
Legalább mondanának valamit mi a megmeredt nagy büdös ló*asz a problémájuk már megint ezzel a nem kicsit szerencsétlen motorral...túl azon, hogy amúgy nagyon várom, és gyönyörű!
-
Ismertem,ezért is tettem a mondat végére szmájlit,sajnos tisztában vagyok, hogy az orosz fejlesztőknél mint jelent a két hét. -
Komolyan mondom, próbálgassátok kicsit ezt a Spit I-est, nagyon faszán látni, hogy mire képes és mire nem. Fordulni jól fordul, pontosan lő messzire is, jó a kilátás belőle hátra, de kb ennyi. Negatívba nyomva fulladozik, körülményes úgy vezetni, hogy ne nyomd előre a botot, lassú és szarul emelkedik. Ha függeszkedésnél átesel, alig vezethető (és lefullad), érezhetően szarabb vezetni ha sérülést kap (kis sérüléssel a meszát még lefordulhatja), és nagyon könnyű PK-t kapni.
De a meszának is észnél kell lenni, tegnap mielőtt feljöttek volna a többiek Szpiteztem kicsit Repkán, két meszát is magasság hátrányból lyuggattam ki, az egyik 500m, a másik 2 km magasságfölényt dobott el a bénázásával :/ -
jaja, megtanultuk az il2 évei alatt :D
egyébként volt egy film régebben, a "Pénznyelő" Tom Hanks-szel, abban is a lakás felújítók mondták ezt ha megkérdezték mikorra lesz kész a lakás :) -
Nem tudom, hogy tudod-e, de ez a "két hét" amolyan szállóige errefelé. Jelentése: majd valamikor.
Volt idő, mikor én is szó szerint vettem... Néztem is, hogy most mi a fasz van :D -
Johann Wind #53168 Itt leírtam pár dolgot a pilótáról:http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=115617498&t=9037048
+ még pár kép:http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=115617848&t=9037048
Itt is van a gépről és a pilótáról infó, amit a Suchen-nél lehet kikeresni. Direkt linket nem enged az a r*hadt oldal, csak ilyet:http://www.messerschmitt-bf109.de/
-
Na :) Ottan volt az első hurkány.
Fent volt 4K-n. Szépen utána lopakodtam ,de észrevett mielőtt lőtávolba értem.. Na mit csinált a képzett pilóta? Meglátott ,majd jobbra leborított. Én meg felhúztam ugye mint illik,ez a balfék meg megpróbál visszaemelni rám. Persze ,hogy lekonyult félúton én meg persze hogy szarrá lőttem. Szépen égett is,mint az olimpiai fáklya. Na most tehetünk mi arról,hogy nem gondolkozik ,kérdem én:) -
Én mindig mondom,hogy a harc az fejben dől el.
Pontosabban ha bízol magadban és a gépedben ,no meg figyelembe veszed a vas tulajdonságait ,és a magadéit is ,ergo ésszel harcolsz ,akkor nagy valószínűséggel nem veszíthetsz.
Ha valakinek jól megy a bobózás és ismeri a gépét akkor azt kell csinálnia,ha nem vagy csak nem szereti akkor mást ,de mindenféleképp figyelembe kell vennie a fent leírtakat. Vagy tévednék?
Ezek olyanokat irkálnak pl, ottan volt MR X ,meg még pár ismertebb név ,és jómagam:XD , hogy nem igazságos mert a kék oldalon sok az expert.
Na erre léptem ki.
-
Én nem értem ezt a sok büdös gyökeret mit rinyálnak állandóan.
Én általában a repkán repkedek,ha leállok bobózni a spitivel,könnyen meglehet,hogy ő jön ki győztesen,ha meg kihasználom a mesza pozitív tulajdonságait és b&z-zek akkor meg nagy valószínűséggel ő veszít.
Elég sokszor kell veres oldalon repülni,mert a sok tapló nem hajlandó vörösként meszával repülni és mindíg túlerőben vannak a kékek.
Ezáltal elég sokat dogolok meszák ellen és az esetek 80%-ban én jövök ki győztesen ezen az alapon megszólhatnának,hogy az én meszám jobb,vagy csíter vagyok...blabla,mégsem nyavalyog senki,hanem inkább gratulálnak ahogy én is,ha lelő egy mesza.
Én egyáltalán nem mondanám,hogy a spit hátrányban lenne,ja és annyi ólmot elbír,hogy az valami fantasztikus. Úgy hogy bekaphatják a faxom. -
A patch pedig két hét múlva érkezik,jól gondolom? :) -
"...A vadászkiképzés színvonala olyan alacsony volt akkoriban, hogy az új pilóták többségét két-három bevetés alatt lelőtték..."
Ma felmentem az atagra , már nem is tudom az idejét mikor fogtam botot a kezembe,egyszer felszálltam majdnem egy órát a levegőben tartózkodtam,két hurkányt egy spitet meg egy bálnát lelőttem, aztán a "képzett" ellenfelek elkezdtek magyarázni valamit a messer fölényéről ,úgy hogy ki is léptem. Ha az ígéretek szerint a valósághoz közelítenek majd a paraméterek ,ezek nem is tudom mit fognak csinálni. Jobb ha fel sem szállnak. Csak az idézetről jutott eszembe. -
artivizsla #53162 Két idézet, a "Luftwaffe utolsó éve" c. könyvből :
"...Egyszerűen elmentünk a közeli raktárba, ahol több száz vadonatúj 109-es sorakozott- G-10-esek, G-14-esek, sőt a legújabb K változat. Nem volt már semmi szervezettség : a raktárosok annyit mondtak, "ott vannak a gépek, válassz egyet és viheted". Viszont üzemanyagot szerezni - na az jóval nehezebb faladat volt..."
"...A vadászkiképzés színvonala olyan alacsony volt akkoriban, hogy az új pilóták többségét két-három bevetés alatt lelőtték..." -
Aztat mondják keletről, hogy az fps meg fog duplázódni. -
Fóka habparty:
Az X4, és vezérlője:
Ezt pedig csak azért, mert szép:
-
Ejj, ha itt megbillenne a gép, asszem sokuknak lenne szar napja 
-
Azt nem értem akkor már miért nem pisilték le:)) Idióták:XD