91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vogel
    Természetesen volt ilyen verzió, de elenyésző számban az alapszériához képest. 75mm-es HS129Wa is volt, de nem evolúciós lépcső, csak olyan mutáció :)
  • VO101Tom
    Nekem ilyen van, nincs bajom vele. Lacának elege lett belőle, Pogit meg nem tudom most hányadán áll.

Volt fórumokon téma, hogy a gázkarban lévő egyik vezeték túl feszes, ezért ugrált a gázkar mozgatáskor a trimm, de én ilyet nem tapasztaltam. Egyébként az FFB jó, windowsban is jól skálázható (clodhoz kell is), a joy HALL szenzora pontos, ilyesmi gond nincs vele. A kettős gázkar nagy jóság, a joyon lévő felső "hat switch" viszont csak korlátozottan használható clodban, mert az nem kapcsoló, hanem egy analóg kis joy. A pedál viszont nekem kényelmetlen volt a CH Pro után, annál keskenyebb és érzékenyebb, meg kellett szokni.

Ha ezek után viszont megnézed az árát, legutóbb 90-100e volt az Aqua-ban, hogy annyit megér-e... hát nemtom. Az A-10 warthogot nézted? Az nemtom mennyivel drágább, de ha már ilyen árkategóriában nézelődsz, lehet azt is érdemes lenne megnézni.
  • VO101Tom
    Ok.
  • PhantomAss
    logi g940-re érdemes beruházni?
    mondjatok vmit...
    driver jó? pontos?
  • Frenky
    VO101Tom Küldtem mailt, Thx.
  • artivizsla #53232
    Spitfire guncam.
  • artivizsla #53231
    Találtam egy másik képet a dupla gunpod-os A5-ről. Itt is bombázó-megsemmisítőnek jelölik, nem vadásznak.
  • bettly
    Kosz a valaszt,35-40 amikor nettezek,jatekoknal felmegy 55-ig,lehetseges a hutes .mert mar nem is olyan zajos a gep
  • Frenky
    Hi holnap megírok mindent, most meló és csak teló elore is thx
  • VO101Tom
    Hello. Egy logo meg felirat nem nagy cucc, megcsinálom, ha kéred. Milyen gépre, milyen logo, miylen felirat? És azt is ki kellene választanod, hogy milyen alapra, mert nulláról nem akarnám kezdeni. Itt van pl. pár korhű Magyar skin 1946-hoz: Pumaszallas/skinek
  • Frenky
    Sziasztok! Az IL-2 Sturmovik 1946 hoz valaki foglalkozik SKIN készítéssel? Sajna nekem nem megy, ezért bátorkodtam itt írni. Nem kell nagyon összetett festés, csak a CLUB logo + felirat. Várom a Helpet. Üdv, Frenky
  • V Domino #53226
    Basszus,de várom már ezt a peccset.Jobban,mint anno a megjelenést,mert qrvára repülnék már,de jelen pillanatban nincs hozzá kedvem.Aztán lehet pofára esünk megint,de addig is jó érzés bizakodni,hogy hátha most jó lesz.:))
  • sakkay
    Ez az. De néha szerintem totál kamu.
  • Nohab
    Robbanó célpontok. Gyakran használja a csávó.
  • sakkay
    Arról nem beszélve, hogy csak kis kaliberrel lőhetne,(még így is durva lenne a sorozatlövés kompenzálás) viszont a találatok szépen robbannak-de csak néha. Szóval egy része ok,de alapvetően ....
  • sakkay
    Nem. Továbbá néha igen fura a kameraállás-gép mozgás egyben.
  • RatBaG #53221
    CGI
  • Szepy2884
    túrbózott hangefektek és a végén felrobbantja magát a kocsival a PROTOTÍPUS???? Csak nekem tűnik úgy, hogy fake?
  • Zpogi
    A Pumáknál leltem.

Baszki,tisztára mint a terminátor 3-ban!

• artivizsla #53218
    Egy száz éves amerikai farmert megkérdeznek az újságírók, Obama beiktatása után, hogy örül-e neki, hogy egy fekete ember lett az új elnök ?
    - Hát, örülök neki persze, de a gazdája még jobban örül neki.
  • artivizsla #53217
    Az ábrát nemén készítettem, de mégis csak egy létező felhasználásról van szó benne. Evvel a felszereléssel már nem vadászfeladatot láttak el, így a mozgékonyságot a kísérő vadászfedezet helyettesítette, mint az A8-asok esetében.
  • artivizsla #53216
    Én voltam. Egy kis időt kérek, mert az asztali gépemen ma omlott össze a Winfos, kell egy kis idő, mire mindent helyre rakok, meg felélesztek, mert közben mást is kell csinálni.

• TG Gida
    Szevasztok!
    Régebben linkelt valaki egy oldalt,ahol pdf formában volt egy csomó Squadron Signal,meg Osprey kiadvány repülős és harckocsi témában.Nincs meg valakinek?
  • Zpogi
    Hamarosan eljön a 6000m+ról csapkodó spitek kora :)

• Zpogi
    Hallottatok már erről a filmről?

Death Race (1973)

Jó lenne,ha lenne hozzá magyar felirat.
  • Zpogi
    Részben igazat adok neked,bár én inkább ezt magyarizálásnak hívnám :),mert ez minden tisztességes magyar érzetű embert érint párt-hovatartozástól függetlenül...
  • majonur
    Oke, ez a forum tenyleg nem a kurucinfo volt eddig. En miskolci vagyok, tudom jol, hogy mi a helyzet, de legalabb az az erzes maradjon mar meg, hogy ez 1 politikamentes repszimes forum :)
  • Sidewinder
    Már a magyar mozikban,méghozzá 3D-ben! Spanyolország legismertebb rendőre újra akcióban:

• Sidewinder
    OFF

A kormány meg adja alájuk a lovat,hadd csinálják csak.Lásd gyöngyöspata-"jelentés" amiből az derül,ki,hogy mindenről a "náci" jobbik tehet. Azt már valahogy kihagyták belőle a tisztelt fideszesek,hogy 2500 gyöngyöspatai lakosból 1600 aláírta,hogy maradjon ott a sok "náci polgárőr".
    A videó meg magáért beszél,a pógi a cigók szerint rájuk akarja hívni az irakiakat,és azokkal meggyilkoltatni őket. Ezért pedig ők rettegnek munkába menni:D
    Pár,hónapja még csak a szerszámok voltak rosszak a cigók szerint,akkor azért nem akartak dolgozni menni,tisztelet a kivételnek. Most meg már iraki megszállásról,harcihelikopterekről vizionálnak.Jövő héten már azt,fogja vizsgálni Kocsis Máté,hogy mikor lesz működőképes az a Halálcsillag amit Juhász Oszkár a garázsban szerel hetek óta.Komolyan vicc ami megy az országban.
  • Vogel
    Hát ez megtévesztő ábra, mert a nagy ritkán felszerelt konfigurációt is tartalmazza. Dupla gunpodos fóka pl. Na azzal repülj pár kört :D
  • zmok
    Mielőtt bárki megvádol, nem vagyok rasszista, csak realista!
    Szeretem ezt az országot, olyan történelmünk van, amivel Európában nem sokan büszkélkedhetnek!
  • zmok
    Hallják, ahogy ketyeg az óra...
  • Zpogi
    Egy sor jegenye -egy sor fűz , egy sor cigány egy sort.z !

• acidrain
    OFF:

Azt mondja: "Elég baj, hogy ilyen országban vagyunk"
    Húzzanak a büdös p*csába.
    Hányok.

On:
  • zmok
    Köszi!
  • artivizsla #53202
    Nekem is az van, amit Tomtól kaptam anyag. Külön a Fókáról gyűjtök anyagot.
    Megy a pü.
  • Zpogi
    OFF

Hehe,érdemes megnézni ezt a vidit!

Monjon le a Juhász Oszkár...mer náááci,meg fének az ásszonyok...

Nevetséges,és az a baj,hogy a nemzetközi sajtó meg elhiszi...

Na közvetlen be sem lehet szúrni,na majd így
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wIoAK5ht-TY#!

ON
  • zmok
    http://www.flickr.com/photos/spicpix/5961303479/
    Ezzel repültek egy sebességi világrekordot, amit 30 évig nem sikerült megdönteni!!!
  • zmok
    Szia!
    Van a stukáról gépkönyved? (JU 87B)
  • artivizsla #53198
    Me-309