91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • TG Gida
    Végre egy igazi simes társaság készítette légcsavaros!Ha csak előrendelhető,akkor hogy lehet repülhető?
  • DonZorro
    És nem hogy előrendelhető, de JÁTSZHATÓ is!!!
    Én már toltam pár kört vele.
    KIRÁLY az érzés...
  • Sanyo
    Kézikönyv is van, kösz Leon. :)
  • LeonSilver
    Előrendelhető a DCS: P-51D
  • Papa01 #53314
    Az X65F-ről azt jó ha tudod, hogy a joy fix, nem mozdítható.
  • istikovacs76
  • istikovacs76
    Ezt mostanában találták:
    http://youtu.be/CFe8CsOdoG8
  • sakkay
    Saitek evo-t balosra is lehet állítani.
  • mijki
    Lehet elkezdenék gyűjteni, és hamarosan vennék egy új joyt.

Az X52-re gondoltam először, mivel ma már "olcsó"(20kFt) és úgy emlékszem azt mondtátok, hogy jó.

A másik pedig egy X65F ez 60eFt.

A kérdésem pedig az, mivel balkezes vagyok és ezek jobb kezes joystickok, esetleg hogy lehetne megoldani hogy nekem is kényelmes legyen, vagy meg kellene tanulnom jobb kézzel repülni?
  • Nohab
    Egy ritka, második világháborús német éjszakai vadászrepülőgép roncsait emelték ki a Jütland-fésziget partjainál.
  • mijki

Combat Footage
  • Szepy2884
    szép dolog a dogolás meg romantikus is meg látványos is meg izgalmas is, egy darabig. De aki ésszel repül az egyre jobban hanyagolja. Nem a Fóka vonatozik hanem a Messer mert csak lohol az ellenfél után. Aztán ha az bevágja egy konstans fordulóba, mert máshoz nem ért, akkor kapaszkodhat a Messzer hogy kihúzza magát.

A Fókában épp az a szép, hogy a hangtalan gyilkos. Semmiből jön és a semmibe távozik. Hányszor volt, hogy gyanútlanúl repült a delikvens mit sem sejtve, pedig én már percekkel korábban kiszúrtam 3 ezres szintkülömbségből és csak az alkalmat vártam, hogy lecsapjam :D És ez benne a legszebb, hogy nem kellett sokat vacakolni, az első rácsapás is elég volt. A második vagy a harmadik már csak kegyelem döfés volt :))
  • Szepy2884
    Azt hiszem rajtad kívül nem sok embert láttam aki K4-el repült :) Senkinek nem volt annyi türelme hogy felmásszon vele 5K-ig is, nem hogy 8K-ra :))
  • mijki
    Me-410 és Fw-190-esek akcióban :D

• Lacusch69
    WarCloudson a Messzer kiszolgáltatott volt???
    Amikor K4-gyel mentem, a sóhajban sem voltak a vörcsik.
    Csak abban a stílusban kellett menni, amit nem szeretsz.
    Fel 10ezerre, és onnan meglepetésszerűen támadni.
    Nem túl heroikus, de biztonságos és eredményes...
    Ja, és a Dora9 is remek gép erre a harcmodorra.
  • Her Laca
    Szepy:) Ne bomolj már. Mi az,hogy a bf inkább párban jobb. Ha csak nem istenáldotta tehetség az ember (vannak ilyenek) és úgy kezeli a fókát meg a pónit mint a zérót, akkor azért a messzer csak kompatibilisebb egy gép. Stílus függő ez a dolog, aszondom,ahogy vénülök én is jobban szeretek csapkodni,mint bobózni,de ha már oda fajul a dolog inkább a messza. Jó kis G2 az a tuti:)
  • Szepy2884
    Hát a géppár mindig jobb, de ha már egyedül, akkor inkább Fóka. A Messer inkább páros gép mint a Fóka. Viszont ha van kísérő akkor a Fókával is lehet egy kicsit dogolgatni. Gondolj csak a WarClouds szerverre. Ott a Messer eléggé kiszolgáltatott volt a Mustángoknak a Tempesteket meg nem is említem.
  • Vogel
    Messerrel lehet védekezni, Fókával nem igazán, ha beülnek a seggedbe. Véleményem szerint a fóka minimum géppárt igényel. Nem szeretek egyedül kavirnyálni vele, sose volt jó vége.
  • Johann Wind
    Nálam most ezen az oldalon a legalsó a háttérkép.

Brewster Buffalo
  • Willenbrock
    Kárpótlásként felteszek egy Zérós hátteret-ez legalább szép.

• Willenbrock
    :(
  • Johann Wind
    Úgy néz ki mint Hermann Graf, csak nő. Most miattad a Fóka fog győzni.;):)
  • Willenbrock
    Na akkor mégis csak vannak ilyen képek német gépekkel is,nem nagyon láttam eddig ilyet :)
  • Willenbrock
    Mondjuk ja.Inkább csak megmutattam hogy milyen hülyeséget találtam.Igazi csajok (pin up girls) valamiért csak szövetséges gépekkel szoktak pózolni,német géppel még nem láttam,ezért lementettem érdekességnek.
  • mijki
    Én inkább a Fókára szavazok:

• artivizsla #53293
    Azért úgy gondolom, hogy a kék oldalon nem lehet választóvíz, hogy Fóka, vagy Messzer, maximum a sorrend változhat.

Mijki Spoiler-e másnak is üres ?
  • LeonSilver
    Ez nagyon csúf basszus..
  • Willenbrock
    18+ Tessék szeretni a messzert! :D

• Her Laca
    Helyes

• mijki
    Lelőlek.
  • Her Laca
    Mit csinálsz te a messerrel?
  • mijki
    CloD fórumon találtam, otthoni pilótafülkék, szobapilótáknak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

g6 cockpit

És a személyes kedvenc :D

• Willenbrock
    Meg hát azért a Bubi gyerek is csak kihozott belőle valamit :D
  • Willenbrock
    Én is a messzert szeretem jobban,elegánsabb a formája szerintem (tudom hogy ez nem volt szempont harcban)A japán gépeknél is a Zero a kedvencem pedig volt azok közt is jobb.A háború elején azért mégis ezek voltak a legjobb típusok,akkor alapozták meg a legendás hírnevüket-háború első szakaszában.De a messzert pl magassági bevetésekre egy darabig jobban tudták használni mint a korai fókát,a B-17-esek ellen inkább azokat küldték.A Bf 109G-10 jobb volt nagy magasságban az A fókánál ahogy tudom.De ha nem akkor is jobban tetszik a messzer,meg a zero.
  • mijki
    Én is a fókát preferálom, de ha kell Messerschmittel is megállom a helyem.
  • Johann Wind
    Johannes Wiese kitüntetései között ott a Magyar érdemrend lovagkeresztje is:KÉP

Olvasnivaló, a francia idegenlégió múzeuma, egy jó kis blogról, kemény magyar vonatkozásokkal is: http://tiboru.blogrepublik.eu/2011/03/01/az-idegenlegio-muzeuma/
  • Johann Wind
    Én Jabozni imádok vele.:)
  • Johann Wind
    A fóka sérülés állóbb is volt, ezért Jabonak is sokkal jobban megfelelt.
    De ezt persze tudja mindenki, csak okoskodtam.:)

Nem tudod véletlenül hogy 1946-hoz mikor jön ki a 4.11-es patch javítása.
  • artivizsla #53280
    Szia ! Nem véletlenül tettem smile-t a végére, ugyanis írtam már, hogy nálam a Fóka "rajongás" egyrészt érzelmi kérdés, másrészt a gép műszaki megoldásai miatt is szimpatikusabb, viszont engem nem zavar a Massza-hívők tábora, mert nem a Messzával van bajom, nekem csak a Fóka család a kedvencem.
  • Her Laca
    Nem megmondtam,hogy karácsonyra lesz kész. De itt a nyár,végül is pont le..arom:) No meg mindjárt itt a Diabló ,1C meg csináljon amit akar:)
    Magyarázkodhatnak napestig ,ez olyan mint a fing. Mindenki csinálja csak senkit sem érdekel. Ennyit tudok mondani. Szégyen.