91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #53486 Egy:ha nálam valaki többet olvas, az már beteges vagy az a munkája..
2. éppen emiatt tudom megszűrni (nagy százalékkal) mit érdemes, és mit nem.
3.alapvetően nem illik kritizálni olvasás nélkül, de itt lép életbe a 2. pont.
4. vannak ötleteim Pali bácsi' ügyében, de mint mondtam, nem itt kéne kifejteni.
5.üdvözöllek a politika világában, nincs itt semmi varázslat....
-
Fürtös #53485 Sakkay:
Elítélni egy könyvet olvasás nélkül...nos ez számomra elég lehangoló...
Nem minősítelek,a saját életed,de minél többet olvasol annál több szemszögből fogod látni a dolgokat.
S.Palika esete: Valakinek a diplomáját visszavonni olyan mintha valakinek az általános iskolai bizonyítványát vonnák vissza mert puskázott töriórán... Gondolod úgy lesz valakiből köztársasági elnök ,hogy előtte nem néznek utánna a dolgainak?2 évig senkit nem zavart,majd hirtelen óriási médiahadjárat kezdődött ellene.
Miért lett hirtelen sürgős eltávolítani?
A köztársasági elnöknek jogában áll megvétózni a beterjesztett törvényeket.(2\3 esetén is).
Ennyi és nem több,nincsenek összeesküvés elméletek... -
sakkay #53484 Igaz.De..
Volt amikor megdugtak a tatárok, törökök, osztrákok, oroszok, most csak szopatják az embert. -
Ilyenek baszki, hogy sms adó, meg telefon adó??? Meg a betegeken akarnak spórolni? Merthogy aki izé, annak majd nem támogatják az inzulinját? Hanem? Akkor hagyják megdögleni ha nincs zseton a támogatás nélkülit kiváltani??
Ezek a piszkos köcsögök arra nem is gondolnak, hogy esetleg a cukros nem azért nem eszik olyan kaját amit ellene neki mert trehány hanem azért, mert nem tudja megfizetni baszki. Mert nem elég, hogy ezek az emberek betegek és egy kisebb vagyon költenek gyógyszerre havonta, még a kajájuk is sokkal drágább. Gondoljunk a cukrosokra, a liszt vagy a tej érzékenyekre. El lehet ballagni egy ilyen üzletbe, és lehet csodálkozni...
Lófasz és esti fény ez a kormány is meg az összes többi is. A kurva életbe... :D -
sakkay #53482 Maradok. 
Engem meg az őseimet is sikerrel beetették ezzel:
"És mit kap ezekért cserébe?
Szavakat. Méghozzá üres szavakat.
Hazafi...
Hős...
Férfi...
Igaz ember..."
És ehhez tartom magam.
-
No Leon ennek utána nézek:) Úgyis érik már bennem ez a dolog,csak én is amolyan hülye Magyar vagyok aki ragaszkodik a hazájához. De azért mindennek van határa :) és az speciel nálam mostanában eljött. -
Komolyan. A Niki lányom férje már qrva régóta (5-6 éve) kint dolgozik.
A Bori lányomé múlt héten kezdett dolgozni. Villanyszerelő technikus, egy elektronikai cégnél dolgozik (30Km-re van a lakásuktól).
A betanulási idő alatt 1800€-t kap, utána pedig a kint szakmunkás bért.
Mind a két család gondolkodik a kiköltözésen. Akkor mi minek maradjunk?? Szeretem ezt az országot (igen) és qrvára szeretem a várost, ahol élek. De a szeretetért nem adnak semmit a boltban baszki. (az öcsém fia már ott jár általánosba, még itthon laknak de már ők sem sokáig)
Laca. 100%, hogy Téged is tárt karokkal várnának. Itt a határ mentén kezdenek az osztrák települések kicsit "elöregedni" és szívese nveszik a betelepülőket. Mi több, támogatják őket telekkel meg ilyenekkel. Ha például valakinek nincs megfelelő szakmája, akkor beiskolázzák és amikor végez, akkor MÁR VÁRJÁK a MUNKAHELYEN! Szóval nem az van, mint it, hogy elvégzel valami tanfolyamot a munkaügyi központ támogatásával, oszt keress magadnak paraszt... Nem!!! Ott már amikor elkezded az adott tanfolyást tudod, hogy hol fogsz dolgozni!
-
sakkay #53479 Nincsen új a nap alatt. Mindig is így működött a világ. Persze ez a szar-fos hasonlat egy csöppet le egyszerűsíti a dolgokat.
-
Valaki itt a fórumon egyszer jól megfogalmazta " a szar és a fos közt lehet választani,úgy hogy nagyot tévedni nem lehet"
Amíg van nyáj ,márpedig akad birka bőven addig az ígérgető ,manipulátorok sínen vannak.Tökmindegy a színük ,jelvényük.
Leon:)
Ha van valami jó vétel szólj már:))
-
sakkay #53477
például.
-
Az emberek zöme szerint maradhatott volna skiccpali a főnök, ha lett volna annyi vér a pucájában, hogy kiálljon és azt mondja: "Sportoló voltam, készültem, hogy az országnak hírnevet szerezzek és nem volt időm saját szart írni, bocsánat". Ha ezt megteszi szerintem semmi gáz nem lett volna. AMúgy én elégedett nem vagyok azért, mert kirúgták. Viszont elkezdtünk a határhoz közel, csak a másik oldalon eladó ingatlanokat keresni... -
sakkay #53475 Egyrészt nagyon nem mindegy kitől, és mit olvasol.
Másrészt,igaz nem olvastam a könyvet,csak meg lett említve Duncan Shelly neve a témában,innentől nem tudom komolyan venni. Max. mint regény.
(ha nincsen kapcsolat bocsi) De ,hogy a kérdésedre is válaszoljak.
Nem tartom magam semmilyen páthoz tartozónak, de ha már kell-akkor jobb oldal. A bal lib. médiáról is megvan a véleményem,
viszont a szélsőjobb sem a kedvencem, pont azért a sok szarért ami folyamatosan burjánzik belőle. A zsidó befolyás nemcsak nálunk erős, hanem az egész világon,de azért nem is a sátán népe mint pár hisztérika írja. Igaz a gondok nem kicsi, és szerintem is nagy változások jönnek a közeljövőben, ilyen akkut helyzet nem marad sokáig. Ja és Pali.-
Szemétláda dolognak tartottam,(lásd. ballib. média mennyivel máshogy áll Ferkóhoz) de tagadhatatlan milyen szerepet osztottak rá, és nem volt való k. elnöknek. És azért egy-két csúsztatás khm.. elhagyta a száját,azt sem kellett volna. Lemondott, politikai szeppuku,kész. -
Fürtös #53474 Mondjuk azért tőled valami ilyesmit vártam:D
A meglátásod helyes,bár hosszú távon nem jó.
De általában az ilyen emberek azok akik a kellő időben azt mondják majd,hogy no akkor álljunk fel és tegyünk rendet.
Itt nem tüntetésre,meg vergődésre gondolok,hanem arra,hogy ti azért már bármilyen hülyeséget nem fogtok megszavazni:D -
Ha megfelel az én véleményem is akkor annyit tudok mondani,hogy pont leszartam Palit. És az utódját is. Meg minden politikust.
Az én érdekeimet csak egy ember képviseli,mégpedig jómagam.
Ezt megtanultam ha mást nem is:) -
Fürtös #53472 Összeesküvés elméletekkel nem foglalkozom,tényekkel igen.
Magyarországra levetítve,ugye van az "összeesküvéselmélet" ,hogy Izrael fel akarja vásárolni az országot.Meg vannak a tények,hogy óriási gondok vannak otthon.
Van aki elhiszi,hogy egyszer majd azt mondják,hogy most már eleget adóztál és holnaptól csökkentjük az adókat?
Olvasd el a könyvet és utána mondj véleményt,ha érdekel átküldöm.
Esetleg egy kérdésemre válaszolhatnál,csak érdekesség képen:
Elégedettség töltött el mikor Smidt Pált kigolyózták? (Pogi te mint jobbikos ,a te válaszod is érdekel.) Nem offolni akarok de a válaszok után majd adok egy kis információt.
Ha esetleg off akkor privátban jöhet. -
artivizsla #53471 Nekem is egy Asus-om van, szintén az ATI HD5470 kártyával. Pár nézetben -pl. Storch lővész - csak fehér képernyő látszik. -
A DCS: A-10C totyik átalakult.
Egyébként pedig: "A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)" -
Ez a DCS sorozat mi is egyáltalán,egy kiegészítő ami az A-10 és a Kamov Ka-50 szimulátorokhoz való?Hallottam már a nevet de nem ismerem a sorozatot A-10 meg Ka-50 nem annyira érdekelnek.De ha ezekhez van akkor azok ellen lehet majd mustanggal repülni vagy hogy?Esetleg más világháborús gépet is ki fognak adni?Mert az jó lenne,egy új WW2 szimulátor lehetne végül gyakorlatilag.(nem ismerem még sem az A-10 sem a Ka-50 szimulátort csak most a Mustang kiegészítő felajzott egy kicsit:)) -
Na most megy akkor storno:) -
Frenky #53467 Thx.. IL-ezni akarok, max nem lesz élsimítás.... Azért ha valaki tud jó 5letet írja meg PLEASE! :-) -
AMBAREK!!!
Nézzen már rá valaki ,hogy neki megy e a steam pls:) -
Két lehetőséged van. Keresel egy olyan régebbi vagy újabb drivert amivel ez nem fordul elő,vagy nem Il2 zöl. Emmá csak ilyen sajnos. Savas kollega ,vagy Pogi biztos meg tudja mondani melyik az a verzió amelyik jó vele. -
Frenky #53464 Sziasztok! Jelenleg egy ASUS notival gammázok és ATI HD5470 VGA van benne. Az élsimítást nem tudom normálisan beállítani, mert amikor átállítom akkor az IL-2 Sturmovik 1946-ban a terep és a tengerpart kockás és fehéres lesz. Anno az Nvidia VGA-nál külön tudtam állítani az élsimítást az adott játékhoz állítva. Valaki HELP, mit kell pontosan beállítani az AMD VISION controll centerben!? üdv... -
sakkay #53463 Minden tisztelettel..(és tényleg)csak az a bajom ezzel,(mint a lopott történelem sorozattal, vagy a "nem is voltunk a holdon" témával') , hogy ha megkérdezel mondjuk egy egyetemen egy szakértőt, csípőből darálja le a fent említett témák érveit. Amit írtál az annyiból jobb, hogy nem hülyeség, csak nincsen benne semmi! különös azoknak, akik egy kicsit is komolyabban foglalkoznak politikával, törivel. Viszont ami (szerintem) nem frankó, az a hangsúlyok eltolása,és az itt kialakult peremekre aztán olyan összeesküvés elméletet lehet ültetni amihez éppen az embernek kedve van. Amint kinőtt az emberiség,a pár 100 fős közösség színjéről(ahol olyan szintű kapcsolat van , hogy majd' mindenki rokon mindenkinek),már elindul az a folyamat amit te itt leírtál.
Tegnap is akartam írni, csak azért nem tettem, amiért most abbahagyom. Ugyanis oldalakat lehetne pögyögni ide, de egyrészt nem ez az a fórum, másrészt nem akarlak meggyőzni semmiről. Csak talán annyi...nem még ennyi sem.
-
zmok #53462 Az elme gyilkosaival kezdődött, azóta nincs megállás.
-
Aha, köszi, utánakeresek majd ennek is. -
WW2 Aircraft Wrecks -
Fürtös #53459 Megvolt? Tetszett? -
Valahol olvastam,hogy a versenygumik szerkezete a hagymáéra hasonlít, és ahogy kopnak le a rétegek,úgy változnak a tulajdonságai. -
zmok #53457 Duncan Shelly?
-
Fürtös #53456 A linkelt kis irományról,annyit ha valakit érdekel a teljes anyag akkor Át tudom küldeni e-mailen,igen csak meghökkentő.
Ezen kívűl van 3 olyan könyvem még ettől az írótól,hogy egyhuzamba olvastam el őket 1nap-1éjjel ,utánna meg napokig kóvályogtam,hogy akkor most mijafranc van???
Pedig csak egy kurva jó sci-fi\politikai thriller,aki esetleg könyvmoly és érdekli akkor dobjon egy pm et e-mail címmel átküldöm pdf-ben.
Az azért durva ,hogy be volt tiltva egy időben:D -
Hátha valakit érdekel.
-
Fürtös #53454 Benne van az is:
"Minél nagyobb a lemorzsolódás annál jobban gyorsul ez a folyamat és ugye veszít a keresztmetszetből is,ezáltal ugyanannyi hőterhelés kevesebb anyagra hat és a kopásból adódó kisebb átmérő nagyobb fordulatszámot okoz ami megintcsak gyorsítja a folyamatot.Ezért van az hogy a gumik hirtelen,ugrás szerűen rongyolódnak le"
Elismerem kicsit kusza, dehát sosem voltam egy fogalmazó művész.
Úgy van belőve a keverék ,hogy a lehető legtöbb ideig ideális értékeket hozzon és a lehető legtovább maradjon az ideális hőmérsékleten,de persze előbb utóbb eléri a határt és onnantól a folyamat exponenciálisan növekszik,ezért dobja le magát 2 kör alatt.
De mint mondtam ez nem az én szakterületem:D -
teljesen egyetértek veled Fürtös kolléga!
minden szóval....
-
Jó ötlet :) -
Köszi. Alapvetően a gumi viselkedéssel nem volt gond, többen autóiparban dolgoznak (nem gumival, de hobbi szinten képben vannak), iRacingben is versenyeznek, csak azt nem tudtuk, hogy miért ilyen az F1 gumi, hogy felteszik, bemelegítik, szemcsésedik kicsit, az lekopik, majd utána tud versenytempót jó 10-20 körig még. Majd egy-két kör alatt úgy elfogy, hogy úton alig lehet tartani. Nem az volt a kérdés, hogy ez megtörténik, hanem hogy miért ilyen hirtelen :) -

-
Van is, olyan gumidarabokon mennek, figyeld csak meg. Levezető körön mit szednek össze az aszfalton :)
-
Fürtös #53448 De ha igazából érdekel írj valamelyik angol csapatnak,megfigyeltem,hogy itt nagyon komolyan veszik a rajongókat\érdeklődöket.
Több csapat is szervez nyílt napokat, simán megkérdezheted,hogy ha kiugrasz ide pár érdeklődővel akkor körbe lehet-e nézni.
Ezek itt jó fejek az angol motorsportban,nem az megy mint otthon:D -
Fürtös #53447 Nagyjából igen,autópályán azért nem keletkezik gumipor mert nem igazán van lemorzsolódás,ez az effektus csak meleg guminál és oldalgyorsulásnál jelentkezik.
Azért ha egyszer kisétálsz egy pálya mellé ott azért lehet bőven találni,egy része felkenődik az aszfaltra,ezért látszanak az ideális ívek,más része meg megy a pálya mellé.
Ami a pálya mellé megy az néha 1-2 cm es darabka is lehet de általában ilyen 1-2 miliméteres darabok.