91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
zmok #53765 
Jó ötlet, de én megvárom a végleges patch-et, utána benne vagyok!
Felaggatom a malackákat, a stukára, aztán mehetünk.
-
artivizsla #53764 A fórumozók egy jelentős része katonaviselt, sokat látott ember, ráadásul, nős is, ezért elég magasan van az ingerküszöb, tehát : No para !
-
hassan3 #53763 Üdv mindenkinek! Először: Köszönet azoknak akik segítő jelleggel válaszoltak a problémámra. Vannak olyan javaslatok amiket még nem próbáltam. Másodszor: Elnézést kérek azoktól akiket sértett a legutóbbi hozzászólásom. Ha végre menne a játékom lehet én is szívesen olvasgatom majd az általam felsorolt, mások által kiegészített témakörökről szóló hozzászólásokat, de idegesítő módon pilóta helyett egyelőre bokorugró vagyok. -
Lysandus #53762 Igen. Közben én is megtaláltam a wiki oldalukat. Ott pontosabban le van írva a sztori, én emlékezetből idéztem.
Most erre mit mondjon az ember? Bár a Medal of Honor (és a Viktória kereszt) odaítélésének szabályai alapvetően mások voltak, mint a Lovagkereszté, vagy a Szovjetunió hőse kitüntetésé. Mondjuk mind a Medal of Honorból, mind a Viktória keresztből lényegesen kevesebbet osztottak ki, mint Lovagkeresztből (a Szovjetunió hőséről ne is beszéljünk).
Láttam egyszer egy interjút egy volt B-17-es pilótával (vagy bombázótiszt volt?). Ő egy zsidó fickó volt, aki a kötelező 25 harci bevetés teljesítése után még kétszer jelentkezett önként hosszabbításra (meggyőződésből harcolt). A hetvenvalahanyadik küldetésén alaposan kilyuggatták a gépüket, alig bírtak Berlintől hazaevickélni. Ő se kapott Medal of Honort, "csak" Distinguished Service Crosst. Ahhoz, hogy megkapja a MoH-ot, nem szabadott volna hazajönnie. :-))) -
lala42 #53761 Csak egy tipp. Hétvégén nem kellene összeállni, so-sok bombernek, vadásznak és megtámadni a vörösöket a CoD-ben: :-) Egy ts-en kommunikálni, megtervezni egy utvonalat, és odacsapni. Nem ilyen össze-vissza repkedésre gondoltam, hanem céltudatosan leamortizálni a Dél-Anglia partvidéki reptereket és radar állomásokat. ???? Nos megcsináljuk? -
lala42 #53760 Ment privi -
Hali!
Én úgy szoktam csinálni,hogy egy szövegdobozba teszem a képet,amit így sokkal könnyebb buherálni,mint ha csak simán álldogálna a lapon. -
artivizsla #53758 Akkor még egy uccsó kört a témában.
Ha feltennéd a 4.11.1-et, lehet, hogy segítene, mivel abban a 4.11-es hibáit is javították elvileg. Az alap 4.xx.x verziójú játékkal az a gond, hogy jóval vérszegényebb, mint a két mod közül bármelyik is, mind géplistát tekintve, mind a hatásokat nézve. -
artivizsla #53757 Do 335 Pfeil -
Csütörtöki frissítlés -
Igen,sajnos...pedig már kezdtem neki örülni. -
Ez nem patch frissítés lesz, csak dev. update -
Blacksix:We made mini-update about patch, it will be ready in 1-2 hours.
LINK -
hehe ugyanezen átmentem én is :D
ááá a régi szép idők...kedvem lenne ilezni egyet...
csak a régi ismerősök közül már senki sincs fent -
Leon77 #53751 Az a valaki én voltam. :) Csak az eredeti játék van fent, semmilyen mod nincs és nem is volt telepítve. -
artivizsla #53750 Ha valaki a Word 2007-esben járatos, tudna segíteni ?
Egy képet illesztettem be a doc-ba, de megjelent a "horgony" jel is, ami ha jól tudom, valamilyen rögzítését jelenti az objektumnak. A gond az, hogy ez így akadályozza a formázást, mert beillesztéskor "rácsúszik" a normál formázott anyag, mivel ez áll a rögzített helyen. Egyenlőre nem találom a rögzítés feloldását, esetleg, ha valaki pöpecebb lenne ebben a dologban.
-
artivizsla #53749 FW-190 Variante I. letöltése innen.
FW-190 Variante II. letöltése innen.
Bf-109 E Variante letöltése innen.
Bf-109 F Variante letöltése innen.
Bf-109 G-K Variante letöltése innen.
Bf-109 G/K Variante letöltése innen.
Bf-109 G/K Ruestsaetze Variante letöltése innen.
Ju-87A Variante letöltése innen.
Heinkel He-219 Uhu Variante letöltése innen.
Heinkel He-111H Variante letöltése innen.
Me-262 Variante letöltése innen.
Lockheed P-38 Lightning Variante letöltése innen.
P-51 Mustang Variante letöltése innen.
Fokker V5. DrI. Variante letöltése innen.
Albatros DII. Variante letöltése innen.
A megadott URL-t egy üres lapon megnyitni és a "Download"-al lehet is letölteni a fájlokat. -
artivizsla #53748 Csak azért kérdeztem, mert amikor valaki anno mutatta ezt a Hotfix-es fájlt és akkor konkrétan megjegyezte, hogy a Win7 alatti telepítési gondokra gyógyír ez a dll fájl.
"...Sziasztok! Il2 1946 (4.11 patch) játéknál hosszabb ideig, vagy egymás után többször repült pályán kifagyott a játék a következő hibaüzenettel:
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.
Találtam egy fórumot, ahol linketlek egy hotfixet, ami úgy néz ki, megoldotta a jelzett hibát. Legalábbis azóta (és eddig) nem fagyott le a játék hasonló körülmények között.
Op.rendszer: win 7 x64..."
UP3 vagy HSFX közül fent van valamelyik a 4.11 mellett ? -
artivizsla #53747 Huha, akkor hogy is van ?
Alapból, ha a "Conf.ini"-t ben átírod az alábbi részben a "Locale=" részt, "Locale=HU"-ra, akkor a játék menüje, a rádióforgalom, meg a TAB billentyűvel használható chat magyar nyelvű lesz.
[rts]
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=HU
JoyProfile=0
A küldetések leírása ettől függetlenül angol fog maradni. Ez a maximum, amire tuningolható a játék. Ha ez bezavar a későbbi játékba, akkor ott megint valami egyedi probléma lehet. Próbáld meg feltenni az alap játékot, írd át egyből a conf.ini-t és nézd meg, hogy melyik patch felrakásakor keletkezik az anomália és akkor csak azt a patch-et kellene kicserélni egy másik verzióra. ( Sima angol legyen és ne a dedikált server-es. )
-
artivizsla #53746 RoF-os kollégáknak is !!
Innen lehet letölteni típuskönyveket. Nem próbáltam mindet, de a 45-ös és a 9-es gond nélkül lejött. Megpróbálom a Messzeres könyveket és a Mustángosat is leszedni. -
totya4 #53745 Kösz, de még ultrapack nélkül sem magyar ini átírással, 4.10.1 patch-el (ami az aktuális ultrapackhoz kell). Csak a menük ilyesmi magyar, küldetésleírások stb. mind angol. Sőt magyarra állítva a karrier módot el sem tudja indítani, csak sípol, visszaállítva angolra érdekesmód elindul. Tehát ezek az "int" patchek csak a nevükben azok szerintem... vagy a gog verzió lenne herélt... -
feca1229 #53744 Megtudja nekem valaki mondani, hogy a CLOD billenytyű beállitásokhoz van-e magyar nyelvű útmutató vagy valamilyen forditás? Nem igazán vagyok penge Angolból és kicsit elveszek a sok beállitás között, az IL-2 höz volt egy magyarnyelvű füzetem abból betudtam állitani melyik gomb mit csináljon, vagy mit kapcsoljon. A RISE OF FLIGHT-on is egyértelmű a dolog, meg persze nem is kell ott olyan nagyon gépészkedni a repcsiken. -
Leon77 #53743 Jó kérdés, nem tudom. Nálam Win7 x64 fut. Szerintem egy próbát megér a hotfix, mert egy fájl csere az egész, ha pedig nem jó, vissza is cserélheted. Mint jeleztem, nekem jó lett azóta. Ha van is új patch, nem tettem fel a 4.11 óta semmit. -
Solt #53742 Aztakurva... kell... :D -
artivizsla #53741 Ez a javítás, csak a Win 7-re alkalmazható ? -
Szepy2884 #53740 szökő évente szoktam repülni a zilkettővel. Sajnos már sem időm sem kedvem sincs annyira ráhangolódni mint annó. Pedig annó ezzel feküdtem ezzel keltem.
Lelki szemeimel elalvás előtt elemezgettem a repüléseimet és az elétartás helyességein meditáltam. Aztán eljutottam egy olyan szintre ami a kvázi megvilágosodás.
Tisztán láttam a korlátaimat, az erősségeimet és a gyengéimet, és eldöntöttem, hogy nem akarok magasabb szintre kerülni, mert már így is elértem azt amit akartam a többi már csak erőlködés lenne ami a feeling kárára menne. Sok emberrel találkoztam barátkoztam össze világszerte akiket még sosem láttam élőben de még FB-n se, de előre köszöntek ha megláttak az adott szerveren vagy lobbyn.
A cloddal úgy vagyok, hogy ha majd azt olvasom, hogy "na végre most már minden fasza" akkor majd ráérek elmenni a legközelebbi vaskereskedésbe eldönteni, hogy mit akarok az ügy érdekében. Addig is jól elvagyok mással pláne ha az idő is jó:)) -
Leon77 #53739 Opsz, a név kimaradt: Il2_411Hotfix.rar (lap alja) -
Johann Wind #53738 Én valahol azt olvastam, hogy azért nem kapták meg a Medal of Honort, mert engedély nélkül szálltak fel. -
Leon77 #53737 Sziasztok! Anno a 4.11-es patch telepítése után nálam kifagyott a játék (Il2 1946), véletlenszerűen. Ez oldotta meg. Egy DT.dll fájlt cserél le. Nem tudom, hogy ez segítség, vagy már túl is vagy ezen, de inkább beírom feleslegesen, semmint ne legyen meg, ha kellene.
Más. A CloD nekem sincs meg, a '46-os fut, ha már abba a környezetbe vágyom. Kezdő lévén csak single, multiban sosem repültem vele, így a nickem sem lehet ismerős az online közösségben. ;) Nem olyan elfeledett játék ez. :) -
Apropó. Tesztelgettétek már a bétát,már többen is.Tapasztalatok?
Érdekes nekem egyszer sem fagyott,launcher exe sem volt,igazából semmi baj nem volt vele.
-
Persze ,hogy több szó esik erről a retekről.
Hiszen ,szebb,jobb,nagyobb élmény.Csak szar:) De majd 2 hét múlva.
Il2 ről már amúgy sincs mit mondani . :))10 éves pályafutása alatt asszem minden ki lett tárgyalva:)) -
"az il2 régi játék, szinte senki sem játszik vele"
El vagy tájolva.
Kukkants fel Lobby-ra valamelyik este. Igazából nem is muszáj majd rakok fel egy Print screent. :)
Csökkent a játékosok száma, de azt azért nem mondanám, hogy elfelejtett szimulátor.
Igaz ami igaz, itt a fórumon több szó esik a CloD-ról, mint az 1946-ról.
-
hoppácska -
zmok #53732 Rudel bácsiról nem gyenge kalandfilmet lehetne forgatni. -
Ez mind japcsi gép,égnek mint a fáklya,most látom van 1-2 kamikáze akció is,kemények voltak ezek a japók. -
A pacifikoson mennyi csúnya halál látható,nem szívesen lettem volna pilóta hordozón. -
artivizsla #53729 "...én is azok közé tartozom, akik már nagyon várják az Erich Hartmannról és Hans-Ulrich Rudel-ről készült filmeket. "
Mivel a politikai helyzet nem errefelé halad, itt Európában sem, az örök élet elixír leírását kezd el keresni a neten, hogy ha tényleg meg akarod várni a szóbanforgó filmeket.
Egyébként, szívesen megnézném én is.
-
Engem jelenleg még a CFS2 is jobban leköt felmodolva mint bármi más.Jó kis offline kampányokat csináltak hozzá meg sok grafikai modot is. -
Lysandus #53727 Az első kettő nem rossz, de az utolsó az mindenféle filmekből összevágott vmi. A Red Tails-ről már volt szó, és én is azok közé tartozom, akik már nagyon várják az Erich Hartmannról és Hans-Ulrich Rudel-ről készült filmeket.
A Pearl Harbor filmről. Il-2-vel hitelesebbet lehetett volna csinálni. Erős Star Wars-os hasonlóság (a csatahajók között, vagy az utcaszinten, a falak között kergetőző vadászok). (Másrészt a SW meg a Csendes óceáni hadszíntérre hajaz, a könnyű, mozgékony de semmi védelemmel nem rendelkező TIE fighter vs robusztus, jól védett de rosszabbul manőverező X-wing).
Rafe McCawley és Danny Walker nevű pilóták nem léteztek. A poén az, hogy valóban volt két amerikai pilóta, akik felszálltak a P-40-eseikkel, és a támadásban elveszett 29 japán gépből ők lőttek le legalább hatot. Csakhogy őket nem így hívták. Ők voltak George Welch és Kenneth Taylor hadnagyok. A szerelmi szál hülyeség (biztos csajoztak, de nem egymás nőjét nyúlták le), mint ahogy az is, hogy bármelyikük részt vett volna az angliai csatában, vagy a Doolitle-féle támadásban.
Ettől függetlenül Welch és Taylor igazi jó fickók voltak. 1941 december 7-én egy húzós, átmulatott éjszaka után azon tanakodtak, hogy mit csináljanak: menjenek haza vagy ugorjanak le úszni egyet a tengerpartra (ne feledjük el: Pearl Habor tiszta Hawaii :-)))). Szerencséjükre az utóbbit választották, így legalább kijózanodtak. Itt érte őket a támadás, és innen mentek ki aztán a reptérre. Felszálltak és elkaptak legalább 6 japán gépet.
A filmről maga Taylor egyébként azt nyilatkozta, hogy az a valóság teljes elferdítése, egy nyálas hulladék. (Taylor was quoted saying that the film was "a piece of trash; over-sensationalized and completely distorted".)
forrás -
na jó, hát az én gépemen is fent van, csak mivel se joyom de trackirem nem játszom vele :D
tudom persze hogy még sokan nyomják, engem a mai napig jobban leköt mint a cod