91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom

Sok az új ember náluk, hogy mi volt fél éve, egy éve a régi video driverrel, azzal szerintem nem sokan vannak ott képben.
  • bralph
    Elküldtem a reportot a nagyembernek, aztán ráakadtam az egy évnél is idősebb Technical FAQ bejegyzésre, ahol szerepel ez a megoldás a betöltés során felmerülő fekete képernyővel kapcsolatban. Luthier jegyzi a posztot, az akkori 266-os driver hibájára hivatkozik és azt állítja a frissítés vagy a visszalépés megoldja a problémát. Most 301 a béta...
    Szerintem már ők is meglepődnek ha végül működik valami. Aztán jön a reverse engineering, hogy mitől működik! Szinte hallom a felkiáltást "Engeddee, nebáncsad nenyújjhozzá, mosjóó!" (befejeztem)
  • VO101Tom

Mijki, akkor ezt neked is végig kéne kalapálni.
  • Nohab
    Habparty!

• bralph
    Köszi Tom, működik! Majd megkeresem a fórum linket aztán elküldöm a szent e-mail címre, talán ér annyit mint egy crashdump.
    Tehát ez nem is grafikai bug, csak a betöltésnél a képernyő felbontás körüli harakirije a játéknak most tovább tart, mint amíg a vindóz úgy értékeli, hogy lefagyott és lecsapja a videodriver biztosítékát. Az alap talán 2sec helyett így 18sec-ig vár mielőtt újraindítaná a drivert és ebbe már belefér a clod.
    Délután vagy estefelé majd tesztelek egyet ATAG-on, hogy mennyi a javulás.
  • Hecker007
    Köszi, akkor várok még én is, igaz én GTX670-et szeretnék venni, az a 9% plusz szerintem nem éri meg az árkülönbséget.
  • Her Laca
    Ja vav egy ref. Nem hangos,de én az Asus bálnájára esküszöm:) annak ugyanis nincs hangja. De bátran mondhatom, hogy a ref 680 nak is csak olyan 60% nál jön meg a hangja igazán. Adom is tovább, és megvárom a Dc II es kiadást. Mondjuk nem egy melegedős fajta ez a gtx.
  • VO101Tom
    Ezt ma írta egy gyerek 1C-n, neki megoldotta a fekete képernyő problémát (nekem nincs ilyen hibám, nem tudom, hogy működik-e):

Először a regeditbe kell turkálni kicsit: Start menüből elindítod a futtatás parancsot, oda beírod, hogy regedit, majd a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\GraphicsDrivers mappát kiválasztva a jobb ablakban jobb klikk, majd "Új duplaszó (32 bites) (angol win-nel DWord). Ennek a neve legyen TdrDelay az értéke pedig 12

Második lépés - ha ezt még eddig nem tetted volna meg - a SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI mappában átnevezed bármire (vagy kitörlöd) a Logo.wmv file-t.

Egy srác már írta, hogy neki is működik...
  • Nohab
    Ez kimaradt.
  • Nohab
    Rengeteg szerver üzemel már ezzel a moddal. Már a hivatalos támogatásról is lehet hallani pletykákat.

Amúgy, annyira nem parázós, de hangulata az megvan. :)

• VO101Tom
    Már szedhető az alpha (Arma 2 DayZ MOD).
    http://us.armafiles.info/
  • Hecker007
    Laca te próbáltad a GTX680-at ugye?
    Gyári vagy valami másféle hűtő volt rajta? Ha gyári mennyire volt hangos?
  • VO101Tom
    Hát, egyedül nincs is értelme. Nézd meg a játék videókat, nagyon parázós :)
  • bralph
    Teszteltem egy rövidet ma az nvidia béta driverrel, 20-40% max és átlag fps emelkedés egy adott játék korábbi értékeihez képest (nem a clod), de ahol "micro"lag van, ott jóval hangsúlyosabb.
    Már csak a peccs-javítás hiányzik.
  • Nesu
    Egy kis 28 perces játékban bemutató

• Nohab
    Lehet, akkor ezt csoportosan ki kellene próbálni.
  • sakkay
    A patch alakulásáról nem írnak valamit? Esetleg a nálamnál jobb angolosok írhatnának valamit arról, hogy a fórumon említve lett a béta javítás utáni fokozottabb micro lagg. Inkább úgy mondom megköszönném,mert megőrülök már..
  • Nesu
    Köszönöm !!!

Már most libabőrös lettem , ...
  • mijki
    Nekem is tetszik. :D
  • zmok
    Ezt majd én is kipróbálom, imádom a S.T.A.L.K.E.R.-t is.
  • VO101Tom
    Kicsit off, de Nesu, ez lehet téged érdekelni fog :)
    Arma II-höz készül egy zombis MOD http://dayzmod.com/

Egy szál pisztollyal kezdesz, és amolyan Stalker szerűen tudod felfedezni a térképet, persze mindenhol zombik. Ami igazán mókás, hogy ezt multiban lehet, nem tudni, ki fog segíteni, ki fog lelőni a kis cuccodért (folyamatosan kell kaját is szerezni). Állítólag -bár még alpha- nagyon megugrott a Steamen eladott AO-k száma, ez a mod miatt :)

Jónak tűnik :)
  • bralph
    GT 440, de mindegy is, mert offline jól, online elviselhetően de futott a játék az alfapeccsig. Nyilván nem az nvidiától vártam megoldást, de az évszázad programozási baklövésénél még talán segíthet is, ha a felhasználó a készítők előtt jár egy lépéssel.
    Komolyan ennek a játéknak csak a microsoftnál örülhetnek igazán, mert végre van valaki, aki még az övéknél is selejtebb, bétább/alfább terméket mer árulni, mint szenzációs újdonság.
  • mijki
    Az enyém benne van a listában, elméletileg támogatja.
  • VO101Tom
    neked milyen kártyád van?
  • bralph
    Felraktam, nálam maradtak a fekete kockák, a clod továbbra is halott. Mással meg nem teszteltem, egy gamma van még fent de az meg őskövület.
    Ha ezek így adják ki a végleges peccset, meggyújtom alattuk a széket az biztos. Kurvák ezek mind!
  • Lebowski
    Ittvan egy kis írás róla.
  • Vogel
    Eje-sek voltak. Az ukránoknak is ilyen csíkos, még a kadétoknak is, már amelyik túl volt az első ugrásán.
  • VO101Tom
    mijki. Most olvasom, hogy a 301.24 nvidia driverben már támogatja a régebbi kártáykat is. Nézd meg a tied benne van-e.
  • sakkay
    Mellesleg a spetnaz alakulatoknak a szó szoros értelemben nincsen egyenruhájuk, mint általában az elit alakulatoknak sehol sem. Legalábbis Delta SAS ilyesmikre gondolok.
  • Svenhassel
    Igen, közben megtaláltam telnyashka
    Elég sokan hordják :)
  • sakkay
    Nem, a Spetnaz(is) hordja. Hagyomány a történelmükből.
  • asw27
    Ha már orosz film akkor:Grozovye Vorota.
    Négy részes. Nagyon oroszos, de megéri végignézni.
  • Svenhassel
    A kék-fehér csíkos pólót nem a tengerészetnél/tengerészgyalogságnál hordják?
  • Fürtös
    Nugodtan belevau ,ha ez tesz boldoggá,nekem a kék fehér póló az specnaz,nem vagyok hadtörténész.
  • LeonSilver
    A barmok mindenhol barmok, lényegtelen, hogy ámedikaji, magyar vagy egyiptomi.
  • Willenbrock
    Végülis erről a lengyelek nem nagyon tehetnek,az arabok rongálták meg sajnos.A lengyelek esetleg abban hibáztak hogy túl korán jelentették be az esetet így odacsődítették a helyieket is,a helyszín biztosítást meg nem tudták az angolok sem megoldani úgy látszik.Csak az elszállítása után kellett volna bejelenteni.Azt nem értem miért jó az egyiptomiaknak-vagy kik ezek a barmok-ha szétvernek egy ilyen gépet.Ez valami bosszú a nyugat ellen vagy mi a fene lehet?Vagy simán ott is olyan barmok élnek mint amilyenek itthon is vannak páran?
  • LeonSilver
    "gyakrabban is benézhetnétek, még akkor is ha nem linkelgetek állandóan"

Hát igen! Eléggé lehangoló, amikor az ember csinál valamit és ......
  • Sanyo
    Vasárnap írtam róla egy hosszabb olvasmányt, gyakrabban is benézhetnétek, még akkor is ha nem linkelgetek állandóan. :)
  • VO101Tom
    Az ejtőernyőt a géptől nem messze találták meg, mintha nap elleni sátornak használták volna. A legközelebbi lakott település 200km. A pilóta nem volt a gép közelében, valszeg elindult valamerre, és a sivatagba veszett.
  • messerharcos
    A pilótával mi történhetett? van erről infó?