91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Az ,hogy "audio eszközökhöz van csak" az nekem nem jó? Már csak azért mert telefonon kérdeztem egy saturnos csákót, mondta "van de audio eszközökhöz van csak" de nagyon nem értette mit akarok. Ha jó pc-hez usb -s(és ok a driver) akkor elméletileg nekem jó lehet?
  • Her Laca
    Nem tudom ,hogy az e ami neked van ez két darab ingyenes vendég belépő.
    Az egyiket neked adom ha kell,nézz utána mit is takar.
    Ezt írja.
    Keresd fel a www.DIABLO3com/guest Webhelyet
    Hozz létre egy battle.net fiókot,vagy jelentkezz be ha van már
    A megadott mezőbe írd be a vendégbelépőd számát
    Töltsd le az ingyenes ügyfélprogramot,vagy kérd kölcsön a barátod DVD jét a játék telepítéséhez
    A vendégbelépővel ingyenesen játszhatsz a játékkal az I. fejezetben megjelenő csontvázkirályig.
  • VO101Tom
    A beta-hoz volt hivatalos kulcsom, ha ez ugyanaz, akkor köszi, nem kell. Ha más, akkor jöhet :)

clod betapeccs: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=31759
    clod peccsápgréd: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=32035
  • majonur
    szerintem a launcher letolti, ha van javitas automatikusan, a betanal is, hacsak nincs leallitva ideiglenesen most a beta szerver.
  • Her Laca
    Ja kérnék egy linket ,honnan lehet a béta javítását letölteni:) Lusta vagyok keresgélni ez az igazság:))
  • Her Laca
    Nekem van ilyen kulcsom,ha kell szívesen megadom:)
  • LeonSilver
    Mivel nincs offline gém (mint ahogyan volt a d2-ben) így nincs virágbóti. Gondolom lesz majd talán privát szerver, de az nem most.
    Annyit lehet(ne) tenni, hogy akinek van dobozos, azok kaptak 2 db ilyen "ismerkedő" kulcsot.
    Ezzel lv13-ig vagy a szkeleton manyus leveréséig lehet játszani. Anyi, hogy nem tudsz továbbmenni és nem fejlődsz. De tudtommal a karakterek, pénz, kutyafasza megmaradnak.
  • VO101Tom
    Ebből virágbolti nincs, amíg megjönne a dobozos? 576 vagy cd galaxisban azt írták, hogy júniusban várható. Nincs paypalom, a letöltős nekem így nem játszik...
  • LeonSilver
    Csak a blizárdnál, és drágább mint a dobozos, sajna. De nem érdekel :)

http://us.battle.net/d3/en/purchase
  • VO101Tom
    Hol lehet a letöltőset venni?
  • sakkay
    Köszönöm. Na megyek,veszek valamit.
  • Leon77
    Igen, valami ilyesmi. Ingyenesen nem nagyon van Bluetooth szoftver, legalábbis amikor kerestem win 7 x64 alá, nem igazán jártam eredménnyel. A Bluesoleil-t emlékeim szerint dícsérik, de az is fizetős. Edigital honlapján a Hama típusú kütyüt nem dícsérik, úgyhogy itt is él, hogy olcsó húsnak híg a leve. :( Keress rá a bluetooth adapter kifejezésre, én a hosszabb, nagyobb (pendrive méretű) kütyüt javaslom, de ez az én véleményem. Ha vannak a termékleírásnál vélemények, mindenképp olvasd el őket. Belkin is volt, de egyrészt nem volt szimpatikus, másrészt nem volt kihasználva, úgyhogy attól megváltam. Írtam lejjebb, hogy Toshiba van most, de összekevertem, bocsánat. A kütyü Sepia típusú és a mellékelt szoftvere Toshiba, ami xp alatt tökéletesen ment, win 7 x64 alatt már hisztizik, nehezen tehető fel (elvileg van már ehhez kompatibilis szoftverváltozat is, nem cseréltem), de működik.
  • sakkay

• sakkay
    Ahogy nézem ezek pár ezer forintos cuccok..adnának hozzá cd?
    Vagy úgy érted nézzem meg a neten van e támogatottsága?
    Nagy műszaki ember vagyok mint láthatod.
  • PhantomAss
    ezt Lacának, remélem érted a lényeget :D

• Glo
    Ez állati :)

Mindig is akartam siklóernyőzni, de sose jött eddig össze, csak a lelkesedésem nő :)
  • Leon77
    Szerintem igen. Nálam pl Toshiba az eszköz. Lényege a bluetooth kapcsolat (szoftver), tehát olyan kütyüt szerezz be, amihez szoftvert is adnak az op.rendszerednek megfelelően.
  • sakkay
    Srácok átalakítom a fre trackemet wii mote verzióra. Na most ahogy nézem, ahhoz kell valami bluetooth eszköz amit a gépbe dugok. Bármilyen Trust bluetooth jó ehhez?? Halkan jegyzem meg eddig mindkettőt csak képen láttam.
  • LeonSilver
    :D Ne bántsd! Ha valaki megérdemli, hogy ne legyenek vele udvariasak, az meg is érdemli. Ne a koromat "tisztelje"!
    Amúgy én még csak a próba vagy mi a szar verzióval játszom, majd hétfőn tudom megvenni de "csak" a letöltőset, hála kedvenc bankomnak.
    Új kártyát kaptam vagy 2-3 hete, aktiváltam de valami szar miatt nem tudtam használni. Tegnap már fenemód ordítottam a telefonba, hétfőn lesz jó.. nc
    Nem hiába nincs is saját számlám. Utálom a bankokat.
  • Her Laca
    Mellesleg tegnap csak belenéztem,fáradt voltam kipróbálni,no meg a fiam rácsaott mint gyöngytyúk a takonyra,de komolyan mondom már az intrókért érdemes volt megvenni.Lenyűgöző.
    Ja leon. Láttam,hogy felvettél barátnal vagy minek,ha nem vagyok otthon a fiam játszik vele,mondtam neki legyen udvarias ha megszólítják,mert ha nem, megnyúzom,hiába egy ork.
  • Her Laca
    5 évente egy ezressel.
    A bliz nem híres az ócsósításról,jelzem minek is tenné.
  • LeonSilver
    :gonoszkodás on:

Kíváncsi leszek a dio-t mikor fogják és mennyivel leárazni !

:gonoszkodás off:
  • VO101Tom
    576kb-ban 3000 Ft hónapok óta...
  • PhantomAss
    cod leárazás van a steamen
    20€
  • bralph
    A vérrel telefröcskölt hadszintér helyett egy kis "égi játszótér", a legszebbik fajtából. "Álom elé", ahogy a Ghymes mondá...
  • Her Laca
    Már 64:) Megfontolt.
  • Her Laca
    Herr#2560
  • Her Laca
    Neked is lassan települt. Már vagy 20 perce 59 % on van.
  • LeonSilver
    Kell a battletag vagy mi a rák. Baszkupapa#2941
  • LeonSilver
    Erről van szó. Pedig igazán nem tartozik az olcsó játék kategóriába. Kiadták, és készen adták ki. Persze lesznek peccsek, ez nem vitás. De már MOST játszható.
  • artivizsla #54137
    Érdekességek.
  • Her Laca
    Jelzem így kell játékot készíteni. Nem egy évet várni a javítás ,javítására meg mitököm. Persze ,hogy kiadja érte az ember a lét ,ha tudja ,hogy jót kap.
  • Her Laca
    Ja nekem is magyarázkodni kellett ,hogy csak ma tudtam átvenni,de korrektek voltak és félre tették.
    Herr néven volnék , mi máson:))
  • LeonSilver
    Aki játszik az mondjuk ide nyomhatná a nevét vagy valami, esetleg pm-ben, hogy metaláljuk egymást. Hm?

Én Baszkupapa valék.
  • LeonSilver
    A mi szűk családunkban 5 példány fogyott.
    Néztem a cdgalakksszzisban megint csak előrendelni lehet, egy másik boltban meg egyenesen várólista van.
    Blizárdék annyit keresnek, hogy nem győzik favillával forgatni a zsetont, nehogy megpenészedjen.. Mondjuk TŐLÜK nem is sajnálom.
  • LeonSilver
    nm
  • bralph
    No mentem egy kört ATAG-on. E1, féltank, kern hart, napfelkelte. Elvileg 27 játékos volt online, de a stat oldalt még nem konfigoltam gombra és a defaultot meg valószínű elkonfigoltam mert sehogy nem jött elő. Negyed óra után már kezdtem azt hinni hogy valami nem kerek, csak fantomcéllal találkoztam.
    Aztán jött az első spit, szintben. Helyére kerültek az erőviszonyok, mármint a gépeké, tankönyvi módon működött minden. Hogy a grafikai javulásnak köszönhető-e, hogy lőni is könnyebb, azt nem tudom, de három nagyon rövid sorozatból mindhárom ült, aztán bedugózott a veres. Aztán találtam még egyet, vagy ugyan azt, kergetőztünk még egy kicsit, épp emelkedtem a napban amikor leállt a launcher exe...
    Javult a játék, az irányítás és a repmodell is (bár itt vannak új furcsa dolgok) és már csak annyira akad amikor akad, hogy már játszható.
    Azért a nappali szerverek sok felhővel még hátravannak és persze a végleges peccs is ki tudja milyen lesz, de lassan már nagyon öreg, alapvason is lehet kergetőzni online. :-)
  • sublancher
    Köszi Leon!
  • sublancher
    teszt

• Her Laca
    Kezemben a DIABLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ:)
    Telepítek!:)