91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Nekem elállítja magát. Egyszer működik, egyszer nem. Megcsináltam ment minden faszán, kiléptem a játékból, elmentem, a gépet ki se kapcsoltam, és amikor haza jöttem 2 óra múlva nem működött, 2 halál. Ezt többször eljátszotta, azóta nincs kedvem próbálkozni.
  • sakkay
    Van új nv driver.
  • V Domino #54245
    Képet tudsz betenni?
  • sakkay
    Ide is berakom hátha tud valaki valami okosat.
    "kellene egy kis help freetrack+wiimote led ügyben. Összeraktam fasza, csak gyengék a ledek. Na most óriás láma vagyok az elektronikához, de az ilesek régi leírásában ajánlották , hogy a led legyen 900 nm-es. Vettem 880-ast mert csak az volt, (és sokkal kisebb mint amit a webkamerához használtam, és az sem sokkal jobb. Szóval a kérés:pontos led típus, méret hhossz, és az ellenállás adata. Ja és párhuzamosan raktam össze,az jó nem??"
    Köszi...
  • zmok
    Köszi!
    A mai napig hálás vagyok, hogy megalkottad ezt a skin-t!
    Azóta minden repülés úgy kezdődik (offline), hogy külső nézetben egy percet gyönyörködök benne felszállás előtt.
  • bralph
    Nah végigzongoráztam, minden grafikai beállítást, minden géptípust, felhő, stb körülményt, visszatettem a 296.10 drivert de nincs célkeresztem.
    A nem vadászok műszerfala sem töltődik be rendes felbontásban, de azt még kibírom. A Spitnél jó, máshol nem.
    Sötétben, vagy hajnalban, ha nem a nap irányába fordulok van célkereszt, nappal max fényerőn is néha látszik csak.
    Mijki, nálad nincs ilyesmi?
  • Nohab
    Akkor vedd semmisnek a válaszomat.
  • zmok
    Igen az SG-t!
  • Nohab
    A tisztázás végett: a fórum alatt az Sg-t érted, vagy ezt a témát?
  • Nohab
    Sajnos ezt az sg nem támogatja, nem tudod kivitelezni. Maximum a neved helyére rakhatsz be képet, korlátozott méretben.
  • VO101Tom
    A fórumtéma admina állítja be, mindenkinek név szerint. Itt ezt LeonSilver kezeli, ott meg kell kérdezni ki a házigazda...
    A képek a pumaszállás szerverén vannak fent, az elérési utat látod, ha kép tulajdonságait megnézed.
  • Zpogi
    Nem nagyon sikerül működésre bírnom...
  • Siraly72
    köszi
  • Feró Flex
    jaja
  • zmok
    Most vettem észre, ha másik fórumba írok, nem látszik a nickem mellett az én gyönyörű kis Stukám.
    Hogy tudnám ezt megoldani? Köszi előre is!
  • Her Laca
    Az csak annyi,hogy ki ajánlotta a fórumot. Ne foglalkozz vele.
  • Zpogi
    Mondjuk amit én linkeltem annak is azt írja a readme-je,hogy ne használjuk olyan szerveren ahol az anticheat aktív.
  • V43 1105
    Azt jelenti, hogyha valaki ismerős ajánlotta a fórumot, akkor oda bepötyögheted a nevét :-)
  • Siraly72
    ReferrerIf you were referred to this site by an existing member of Official 1C Company forum, enter their username here.
    ezt nem igazán értem ,hogy ide mit kellene írni
  • Her Laca
    Úgy hogy beregelsz. Ott van ,hogy register.
  • Siraly72
    Szevasztok!
    Hogyan tudok regelni az 1C forumra?
  • Feró Flex
    Hát ez van:O(
  • Zpogi
    Ez is jó,de szerintem ezt online nem lehet használni.
  • Her Laca
    Látom megkaptad:)
    Ha valakinek kell még vendégkód Diablóhoz egy még van:)
  • Feró Flex
    Dark Tree mod
  • Feró Flex
    Köszi ez szenzációs!

Ezt a beállítást használom:"Attached Files injFX_Settings Les.zip"

Ez is jó:Dark Tree mod v1 by AliFish.
    http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=24390
  • bralph
    Máskor meg ha többen vannak akkor is átb@sznak. Például a három román nyelvű papírból csak kettőt kapsz meg, a helyszíni bírságról, a pénzről az átvételit nem. Aztán fizetsz még egyszer a határon, vagy otthon.
    Persze amikor átmegy üzletemberbe, az sem jelenti azt, hogy később nem kapsz ugyanilyen módon valamit!
  • Romeo One
    Azért ha egyedül van a rendőr, egész jó alkukat lehet kötni...
    Mondjuk ha előzni kell, nem hegyekben, sima úton, egy román-bolgár-török rendszámú kamion sokkal hamarabb jelez, és jobban segít, mint egy itthoni. Még az itthoni utakon is. És ami sokkal jobban tetszett odaát, hogy a motort is emberszámba veszik.
  • Zpogi
    Egy kis színkorrekció CloD-hoz. Egész pofás és elvileg nem kavar be a steam-nek.

LINK
  • bralph
    Megnézem a Kampverband-ot, és akkor este igyekszem oda belépni.
    A bugtracker-ben nem találok ilyen célzós problémát. A gunsight illumination-on kivűl kötődik még valami a célzóhoz?
  • VO101Tom
    Angolok mostanában nagyon frusztráltak, mert nincs 100 oktános üza a Spitbe, és a 87 oktános teljesítmény sem hozza a kellő sebességeket - szerintük.

Este lehet felnézek majd én is. Múltkor a Kampverband szerverre mentünk be, ott térkép ikonok be vannak kapcsolva (valahogy olyan, hogy jelzi a saját helyzetet, a saját földi célokat, meg a felderített ellenségeseket is). Érdekesebb küldik vannak ott, mint ATAG-on, de sok az AI (mondjuk mozgalmas is).
  • bralph
    Egy kis ON:
    Eddig csak egy patch + minifix-es repülésemnél láttam a célkeresztet a 109-esben. Világítás 100%, és hajnali sötétben egy kicsit látszik, nappal nem. A manuális törpecélzóval meg nincs kedvem szenvedi.
    Van már külön kapcsoló (controlsban nem találtam), vagy ez is egy bug?

Most repültem ATAG-on, Ma mindenki veres volt (7 spitII vs 2 E4), tegnap mindenki kék, lassan értelmetlen felmenni. Felmásztam 6k-ra, magasról kísértem egy BR20 köteléket, aztán jött két spit, majd 3, 4... Meglőni nem sikerült senkit, és gyorsan kisakkoztak, mögém került az egyik, így menekülőre fogtam. Nem sikerült lerázni, nullán is lőtávolban volt - akkor fordulókkal elkoptattam a köztünk lévő távolságot, közben ráengedtem a fékszárnyat és egy jó ritmusú húzott balos fordulóval lepördítettem a majmot, az meg beleállt.
    Azt hittem lazán lelő, vagy észreveszi a két asztallapot a kilépőélen, de nem.
    Volt ám sírás! Hogy miért futok el, hogy kislány vagyok, magasan több esélyem lenne, és hogy úgy is lelőtt volna.
    Mondtam neki, hogy lúzer, 4vs1, és egy lövés nélkül kinyírtalak, tehát ki nyert? Próbált még hebegni-habogni, de inkább udvariasan elköszöntünk. 4 vagy 5 spit pilóta RAAF_ előtaggal repült, ez majom a RAAF_Reccon volt asszem. (Több kultúrát feltételeztem volna, egy -gondolom- század tagtól.)
  • Solt
    Én jó ideig azért nem vállaltam fuvart Erdélybe, mert nemes egyszerűséggel nem voltam hajlandó kockáztatni az életem! :D Ami 8-10 évvel ezelőtt ment a Nagyvárad - Kolozsvár szakaszon, az felért egy túlélési gyakorlattal...

Abban az időben kezdték lecserélni a helyi hülyék ceausescu bosszúját szakadt nyugati csodákra. Kiváló elegyet képeztek a szakadt dáciák, a kivilágítatlan 3x5 méteres szénás szekerek, meg a folyamatosan padlógázon közlekedő nyugati csodák! :D Ehhez jött még egy szerpentines, árkokkal, gödrökkel teletűzdelt út, és ez nekem elég is volt ahhoz, hogy eleinte csak nappal menjek arra, majd végül még nappal se! :D Ennél szarabb körülmények, ennél több degenerált állat kizárólag Ukrajnában volt! :D

Mára már nagyjából normalizálódott a helyzet, de még mindig kb a mi régi 1-s halálszakaszunknak felel meg... A déli részre most sem megyek! :D
  • bralph
    Ja ez tény, de az az ő pénztárcájukra megy. :-)
    A kamionok meg párban, vagy csoportosan dolgozhatnak így össze, legalább is nagyon remélem, különben átlagban kb 10 autónyi emberélettel való orosz rulettezés minden kanyar.
    Önvédelemből átszoktam déliről az északi európai útra. Kisebb a forgalom, jóval kevesebb a kamion és a Kolozsvárt elkerülő autópályával időben sem hosszabb.
  • Solt
    Ehhez képest kb minden második autón ég a ködlámpa plusz zárófény nappal is! :D

CB: Aki egy vadidegenben megbízna előzés szempontjából egy beláthatatlan részen, az a véleményem szerint megérdemli. Arra jó, hogy hol van baleset, dugó, rendőr, nkh, de egy vakon előzést én biztos nem bíznék erre...
  • bralph
    Köszönöm szépen! Akkor ezért megy mindenki hetven körül, illetve lehet nyugodtan tartani a konvojjal, tudják ha van rendőr.
  • Johann Wind
    Csak mint érdekesség, ha nyerek a lottón megveszem.:)
    http://gyujtemeny.vatera.hu/jelveny_kituntetes_jelkep/katonasag/magyar_kituntetes_es_doboz_luftwaffe_hibatlan_rr_1594576970.html

Ez is érdekes:http://gyujtemeny.vatera.hu/militaria/fenykep/nemet_gep_magyar_repter_sok_lelott_orosz_fenykep_1594042175.html
  • szekelyland
    Sorompónál, ha van Stop, akkor elvileg meg kell állni, körülnézni és elindulni. Nincs sebességkorlát az átmenéshez, de ajánlott 30-nál lassabban menni mert nálunk elég rosszak az átkelők....
    Romániában a következők a sebesééghatárok/büntik:
    helységben 50/országút 90/ gyorsforgalmi 110/autópálya 130
    Helységben 59-60-at elnézik, 61-71 ig 70 lej (kb 5000 Ft), 72-81 140 lej (10,000 ft), 81-91 15.000 Ft, 91-101 20.000 Ft, ha 50-el túlléped a sebességhatárt, hajtásit elveszik. Ha záróvonalat túlléped v rámész, kb 15.000 a bünti, nappal ködlámpa 15.000, előzés záróvonalon 20.000 + hajtási, elsőbbségmegnemadás 15.000, egy kombinált a terelőúton Mancikával 5000 gumival, anélkül 10.000......

CB - Itt minden kamionosnak, fuvarosnak, futárnak van, meg aki sokat megy kocsival.A 22-es FM csatornát használják, ritkábban a magyar nyelvűek (maros, kovászna, hargita megyeiek - MS, HR, CV -vel kezdődő rendszámú járművek) a 21-es csatornán vannak, de általában ők is a 22-esen vannak. A CB nek szinte kizárólag az a szerepe hogy kiszűrjék merre vannak a rendőrök, útlezárások, balesetek. És pesze ebben is segítenek, ha előzni akarsz és nem látsz, megkérheted, h adjon egy jelt ha mehetsz, habár a kamionosok nemigazán szeretnek együttműködni a szgk vezetőkkel, ez utóbbiak gyakori szemtelensége miatt.
  • Willenbrock
  • Willenbrock
    Szép felvétel